میشه بگی پیش شماره چه ربطی به سرویس ها داره؟چرا چرت و پرت میگید؟27 تومن کدومه؟؟؟؟؟
Printable View
میشه بگی پیش شماره چه ربطی به سرویس ها داره؟چرا چرت و پرت میگید؟27 تومن کدومه؟؟؟؟؟
دوست عزيز هزينه اس ام اس براي شبكه ir-tci دانه اي 14.5 تومان و براي شبكه ايرانسل در حالت عادي 16 تومان است اين عدد 27 رو از كجا آوردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن تا زماني كه مخابرات دولتي مشتركيني داره كه 0912 مي كنن و رو پيش شماره مانور مي دن مي تازه و حال ميكنه.مهم به نظر من احترام و ارزش دادن به مشتركينه. و البته خدمات.
عزيز جان ام ام اس كه يك دو ماهي هست قطعه و معلوم نيست فعلا كي وصل بشه.نقل قول:
پيش شماره ربطي به سرويس نداره كاملا حرفت درسته منظور ايشون كلاس داشتن شمارست:41:نقل قول:
هزينه اس ام اس رو هم نمي دونم از كجا آوردن؟:31:
البت شما هم زود قاطي كرديها:31: :31: :20:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
***اول بگم که من به کسانی که از شعور کافی در این تاپیک برخوردار نیستند جواب نمیدم....:19:***
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوم اینکه معلومه کلاس 912 یه چیز دیگست... کسی که سیم کارت 380 هزارتومنی داره بالاخره یه درجاتی از سیم کارت 29 هزار تومن بالاتره دیگه...:21:
شما خودت ببینه یکی پیش شمارش 0935 باشه...اولین چیزی که به ذهنت میرسه اینه که طرف تازه به تکنولوژی موبایل دست پیدا کرده...
سوم هم اینکه قطعا" اشکال از مخابرات بوده که دو اس ام اس (بخوانید پیام کوتاه) رو 53.8 تومن حساب کرده!!
چون باز من تحقیق کردم دیدم مثله اینکه هزینه ی اس ام اس 14.8 تومنه...!!!:10:
اينم به نظر من يك مسئله كاملا شخصيه آخه درسته من سيم كارتم اعتباريه ولي يكدونه 0912 با پيش شماره 2 هم دارم ولي در حاله حاضر اصلا فكر نمي كنم تازه به موبايل رسيدم و يا سيم كارتم بي كلاسه؟:20: :20: :20:نقل قول:
درسته 0912 يك چيز ديگه است ولي به نظر من اين يك چيز ديگه دليل بر برتري نيست دليلي بر تفاوت پيش شماره هاست نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46:
اولا بگم هیچوقت دائمی تی سی آی رو با اعتباری ایرانسل مقایسه نکن. دائمی با دائمی و اعتباری با اعتباری. تازه 919 ها هم که آشغال دراومده همه هم دارن میگن. حالا من یه چیزی میگم ببین حق با کیه؟
فرض کن 13 سال پیش که تی سی آی سیم کارت میداد پیش شماره هاش رو میداد 0935 و حالا بعد 13 سال ایرانسل میداد 0912. خوب در این صورت نمیگفتی کسی که 912 داره تازه به تکنولوژی رسیده؟
بابا قرن 21 هستیم. کلاس چیه؟ وقتی 380 تومن میدی هیچ خدمتی نداری ولی 150 تومن میدی همه جور خدمتی داری خب خیلی خوبه.
یعنی برفرض مثال اگه من 500-600 هزار تومن بدم یه سیم کارت با پیش شماره 1 بخرم، به تکنولوژی موبایل زودتر دست پیدا کردم ؟ کاش این تکنولوژی که شما میگین یه پیشرفتی داشت، هنوز که هنوز با 13 سال پیش فرقی نکرده !!!نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنون كاملا موافقم.:11: :11: :11: :11: :10: :10: :10: :10: :10: :31: :31: :31: :31:نقل قول:
واقعا برا این طرز فکرتون متاسفم ! وقتی آدمایی مثل شمارا می بینم یکی از دلایل عقب موندگیمونا میببنم و میگم حق ماهاس که عقب مونده باشیم !نقل قول:
واقعا اینجا ایرانه اگه شما نباشید این مخابرات از گرسنگی میمیره
این چرت پرتا چیه الان عصر خدماته هرکی بهتر سرویس بدس کلاس سیخی چنده این یکی از بارز ترین دلایل عقب ماندگی و نوکیسه گیست
من یک نفر رو میشناسم که میلیاردر هستش یک روزی اتفاقی تو فرودگاه دیدمش خودش رو نمیشناختم دخترش دوست داداشم در المان بودنقل قول:
اول که دیدمش خوب بنظر کاملا یک ادم معمولی با لباسهای معمولی با کفش معمولی
بعد خودش رو معرفی کردو ساعت ها با هم صحبت کردیم گوشی منو دید و گفت این کتابه؟!؟!؟
منم هم به ارومی خندیدم و در حاله خنده گفتم نه این مبایل منه و گفت خیلی مبایل خوبی هست گفتم اره...
ومبایل خودشم دیدم یک مبایل سامسونگ از اون مدلهای قدیمی فکر میکنم قیمتش الان 25 یا 30 هزار تومانی باشه
همین ادم چند ماه یک بار تمام اروپارو با لوفتهانزا Lufthanza سفر میکنه
اون طرف با حرفاش و رفتارش ارزش خودش رو برام نشون داد نه با مبایلش و لباسش
البته در تکمیل حرف های مازیار جان باید بگم که:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا اونجا که می دونیم الان در سطح جهانی شماره هایی کلاس داره که با قیمت پایینتر، خدمات بهتر و بیشتری ارائه میده.
پس نگو 912 کلاس داره چون هیچی نداره که بتونی دلتو بهش خوش کنی.
دلایل عقب موندگی جامعه ی ما:نقل قول:
1-اجناس گرون ولی کاربرد پایین (tci)
2-اجناس ارزون ولی پرکاربرد (irancell)
از مقایسه ی 1 و 2 دلیل گیرپاچ شدن مردم رو میفهمیم...!:2:
3-وجود اشخاصی مثل vahooli که به جای اینکه به عقب موندگی خودشون برسند به سلایق دیگران گیر میدهند.
در تکذیب جمله آخر ، مثال واضح اینکه گوشی نوکیا در جهان پر فروش ترینه.... ولی خودتون میدونید کهنقل قول:
سونی اریکسون با قیمت به نسبت پایینتری داره امکانات بهتری میده. ولی نوکیا پر فروش تره....!!!
---------------------------------------------------------------------------------------
معمولا" کسانی که tci دارند چند سالی میشه که سیم کارت گرفتند...
ولی ایرانسل داران یه یکی دو سالی بیشتر نیست که سیم کارت گرفتند.
پس تجربه tci ها معمولا" بیشتره!!:10:
--------------------------------------------------------------------------------------
یکی دو سال؟نقل قول:
بعد از 8 ماه فعالیت:
بیش از 120 شهر تحت پوشش قرار گرفته اند
سرویس های MMS و GPRS رو همزمان با آغاز فعایت خود فعال کرد
نسل 2.75 ایرانسل با فن آوری EDGE کاملا بر سایر اپراتور های تلفن همراه دیگر برتری دارد
بااضافه استفاده مشترکین از خدمات تلفن همراه ایرانسل و جوایزی که این شرکت برای مشترکینش در نظر گرفته است
به قول یکی از دوستان همانند ایرانسل شیک و استاندارد های جهانی قدم بردارید
دوست عزیز اگر جلوی ایرانسل را نگیرند شرکت ارتباطات سیار بعد از یکی دو سالی که شما ذکر کردی باید غاز بچراند تا امرار معاش کند
همین از بدبختیهای ملت ماست که یک شرکت خصوصی 5 ماهی هست به فناوری GPRS و MMS رسیده ،نقل قول:
و خیلی راحت با 29000 تومن میشه دست پیدا کرد.
ولی مردم بیچاره 400000 تومن میدن به مخابرات که یک شرکت دولتیه و هنوز نتونسته GPRS و MMS رو
راه اندازی کنه...
مثله این میمونه که پسری که از باباش پول تو جیبی میگیره مرسدس بنز داره ، ولی باباش پراید داره...اونم چه
پرایدی ، بیشتر از خود ماشین دار خرجش میشه!!!!:2:
همین از بدبختیهای ملت ماست که یک شرکت خصوصی 5 ماهی هست به فناوری GPRS و MMS رسیده ،نقل قول:
و خیلی راحت با 29000 تومن میشه دست پیدا کرد.
ولی مردم بیچاره 400000 تومن میدن به مخابرات که یک شرکت دولتیه و هنوز نتونسته GPRS و MMS رو
راه اندازی کنه...
مثله این میمونه که پسری که از باباش پول تو جیبی میگیره مرسدس بنز داره ، ولی باباش پراید داره...اونم چه
پرایدی ، بیشتر از خود ماشین داره خرجش میشه!!!!:2:
تاپیک تا لحظاتی دیگه به ترش منتقل خواهد شد....
با اين نوع تفكر:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:نقل قول:
میدونی چرا به gprs دست نیافته؟نقل قول:
وقتی 15 ملیون مشترک داشته باشی که میانگین نفری 500000 تومن بهت دادن و هیچکس صداش در نمیاد مرض داره بره اینهمه آنتن به روز کنه و سیستم عوض کنه؟
یه شرکت کلاه بردار که فقط پول مردم بیچاره رو میگیره همین!
حداقل برای من:
ایرانسل قطعی وسط مکالمه نداشته.
sms هام سریع میرسه...بهتر یگم...میرسه!
gprs دارم
sms دارم(راه اندازی رایگان بدون ثبت نام .و ...)
mms دارم
voicemail رایگان دارم
هدیه و جایزه و ... دارم
و کلی سرویس رایگان دیگه فقط با 29 تومن !
ادامه بحث با وانتون بوی فایده نداره... شما با تی سی ای کلاستونو ببرید بالا ما هم اینجا دنبال مشکلات و راهکارها میگردیم و با فساد مبارزه میکنیم
ايول دمت گرم كاملا موافقمنقل قول:
آقا جون شما هر چي دوست داري و مي دوني کلاس داره بگير !!
شايد واقعا بعضيا از پول مفت دادن خوششون مياد .
سيم کارت بايد رايگان باشه !!
من حوصله ندارم جواب تک تک کسانی رو ایرانسل دارند بدم...
همه جوابارو همینجا میدم :
1- jackhammer : چرا هیشکی صداش در نیومده ، همه صداشون درومده ولی کو گوش شنوا؟؟:41:
2- soheil_6666 : شما خودت خیلی متفکری بیا نظرتو بگو ، حتی اگر انتقاد باشه...!!!:13:
3- علیرضا خارجی : خیلی ادعا خارجی بودن داری؟؟.... wanton رو (Vanten) تلفظ میکنند نه وانتون...!!!!!!
شما فقط فساد و تو هزینه های بالای سیم کارت میبینی؟؟ چه سطح دید گسترده ای داری!!!!!
4-click rast : آره عزیزم ، مگه شما از این پول مفتا نداری؟؟؟
در ضمن تو زندگیت دنبال کلیک راست نباش که فقط راهو نشون بده...دنبال کلیک چپ باش که راهو طی کنه!!!!:21:
و در آخر من دیگه حوصله ندارم بیام تو این تاپیک وقتمو با ایرانسلی ها بگذرونم... خودتون با خودتون بحث کنید....
خوش باشید ، بای.
جلبه واقعا :نقل قول:
من كه تو پست هاي 843 و 844 جوابتون رو دادم
در ضمن تمام دوستان هم با دليل سعي كردن با شما بحث منطقي كنن ولي كو گوش شنوا
در آخر انشاالله موفق باشيد در تاپيك هاي ديگه چون قرار نيست ظاهرا اين جا بياييد.:20: :20:
شادذ باشيد
اولا كي گفته سوني اريكسون داره امكانات بهتري نسبت به نوكيا ميده ، اصلا نوكيا و se قابل قياس نيستن ( به نظر من )نقل قول:
، همه مي دونن كه نوكيا خيلي سرتره و به خاطر چي گوشياش گرونتره
دوما كي گفته هر كي ايرانسل داره 1-2 ساله سيم گرفته بنده خدا 912 آشغال رو به رخ كي مي كشي من خودم
تا قبل از عيد 6 سال بود كه 912 داشتم از وقتي ايرانسل اومد و ديدم داره خوب پيشرفت مي كنه و خدمات پيشرفته
GPRS و MMS رو ارائه داد با خيال راحت 912 رو كه كد 3 هم بود 380 تومان فروختم و يه اعتباريه ايرانسل خريدم
خيليم ازش راضيم . حتما مي گي چرا تازه اعتباري بله من بسته به استفاده و اندازه مكالمم خريدم ، موقعي كه
912 داشتم قبضم ماهي تقريبا 15 -14 هزار تومان ميومد ولي الان يه كارت شارژ 10 هزار توماني كفايت 2 ماه من رو ميده .
بعد از 14 -15 سال چاپيدن مردم به نظرت 912 چه خدماتي به مشتركينش داده ؟
ولي ايرانسل چي هنوز به 1 سال نشده 2.5 ميليون مشترك داره و ببين چه خدماتي داره مي ده
منم با یقیه موافقم...الکی وقتمونو برای کی صرف میکنیم!
شما خوش باش آقای Vanten!
اين چپ و راست بودن فرقي هم بحال شما و تي سي آي مي کنه؟!نقل قول:
در ضمن تو زندگيت دنبال کليک راست نباش که فقط راهو نشون بده...دنبال کليک چپ باش که راهو طي کنه!!!!
نه ، داشته باشم هم تو گلوي کسي يا چيزي ميريزم که ارزشش رو داشته باشه !!نقل قول:
click rast : آره عزيزم ، مگه شما از اين پول مفتا نداري؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ICTna.ir- نام و نشان تجاري شركت ارتباطات سيار پس از 13 سال از آغاز به كار شبكه اپراتور اول تلفن همراه كشور انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار ايستنا از محل برگزاری نشست مطبوعاتی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار،مهندس وحید صدوقی صبح امروز و در جمع خبرنگاران، نام تجاری جدید این شرکت را "همراه اول" و شعار تجاري آن "هيچكس تنها نيست"، اعلام نمود.
نام تجاري شركت ارتباطات سيار كه براساس نظرخواهي از مشتركان شبكه صورت گرفته بود، انتخاب شد كه در نهايت 70 هزار اسم به وسيله پيام كوتاه ارسال شد كه از ميان آنها بيشترين فراواني مربوط به "همراه اول" بود كه از سوي 19 نفر پيشنهاد شده بود.
همچنين در اين مراسم از نشان تجاري شركت ارتباطات سيار رونمايي شد كه در اين زمينه "وحيد صدوقي" مديرعامل شركت ارتباطات سيار گفت: اين شركت به دنبال نام تجاری فراملی و حداقل منطقهای است.
لوگو و نشان تجاری جدید شرکت ارتباطات سیار مطابق تصویر روبروست. ایستنا بعنوان نخستین رسانه نام و نشان تجاری جدید شرکت ارتباطات سیار را منتشر میکند
خیلی اسم قشنگی انتخاب کردند، نه ؟
- کوتاه که است
- توی دهن راحت میچرخه
- تازه میتونن به جای MCI بنویسین Hamraah e Avval
خسته نباشه تازه بعد از 13 سال یادش اومده اسم باسه خودش انتخاب کنه :27: :31:نقل قول:
من که صد ساله سیاه پوله یامفت رو نمیدم سیم کارت همراه اول بخرم
سیم کارت فقط ایرانسل با پیش شماره ی 0935 یا 0936
با سلام خدمت همه
1 سوالي داشتم.ممنون ميشم اگه كسي جوابمو بده.
1)اين سيم كارتهاي اعتباري شركت مخابرات از نظر انتن دهي فرقي با سيم كارتهاي دائمي مخابرات دارن؟ يكي هستند؟
2) فرقشون با ثبت نام كردن كه از ديروز شروع شده با آزاد خريدن چيه (چون از نظر قيمت با هم زياد فرق ندارند)
ممنونم.
والا یکی از دوستام داره اصلا راضی نیست.نقل قول:
میگه باید 10 بار شماره بگیری تا وصل شی. اس ام اس هاش هم فیلد میشه و باید چند بار تلاش کنی.
کلا به نظر من هم زیاد خوب نیستن.
اگه مثل بعضی ها دنبال کلاس ملاس نباشین یه ایرانسل اعتباری خوبه.
تازه اگه الان بخری دو تا میبری.
به نظرمن Taliya به دلایل زیرازهمه عالی تر:
1.full antenna
2.حتی اگریه دونه آنتن هم داشته باشی میتونی تماستو باکیفیت بالاداشته باشی(که من ندیدم ازfull antenna بیافته)
3.طراحی حساب شده شبکه تالیا
4.عدم تداخل
5.خدمات عالی
6.برخوردعالی امورمشترکین
7.قبض وحشتناک موبایل واست نمیاد
8.شارژاینترنتی
9.نامحدودبودن زمان شارژ
10.ِDeliverd هم که داره
من داداشم اعتباري مخابرات داره ولي هيچ مشكلي نداره مثل سيم كارتهاي خودمونه گرچه خودم با ايرانسل موافق ترم.نقل قول:
ایرانسل هم تمام این چیزایی که گفتی رو برای من داشته.نقل قول:
تجربه دیشب من:
ساعت 1 بعد از نصفه شب و توی شیراز(جایی که نباید تحت پوشش باشه با آنتن دهی 2/5):
به ایرانسل دوستم مسج زدم(حدودا 10 تا) که تماما در عرض 8 ثانیه دلیور شدند.
به 3 تا 0917 متفاوت مسج زدم که در عرض 23 ثانیه هر کدوم دلیور شد
به یه 0913 مسج زدم که 117 ثانیه طول کشید تا دلیور بشه!!
منظورم از دلیور شدن مشاهده ی پیام Message Delivered روی صفحه ی موبایل خودمه.
تازه 13 دقیقه تماس هم داشتم که نه قطعی داشت نه مشکل صدا...مخابرات صد سال میتونه توی 8 ثانیه دلیوری بده؟صد سال میتونه یه تماس با کیفیت صدای خوب و بدون قطعی داشته باشه؟
من وقتی به ایرانسل sms میزنم همیشه تا ماکسیمم 10 ثانیه بعد دلیور میشه ولی وقتی به مخابرات میزنم بعد از اینکه طرف جوابمو داد میزنه Message Delivered!!!!!
اگه ایرانسل هم انقدر مشتری داشت ( مثل دولتی )
هیچی ازش نمی موند
حالا اولشه
مخایرات وقتی 3600 تا مشترک هم داشته گندش در اومده بوده!
اگه تمام مشترکین ارتباطات رو به ایرانسل منتقل کنیم اون موقع فکر می کنید چه بلایی سر سرور ایرانسل میاد ؟
فقط قبل از امتحان کردنش به آتش نشانی بگین آماده باشه !!
معلومه که الان اینجوری میشه!
هر اپراتوی بر اساس تعداد مشترکینش ظرفیت سازی میکنه...الان سرور ایرانسل کشش 15 ملیون مشترک رو نداره.
وقتی مشترکینش زیاد شدند اون رو هم زیاد میکنند
به گفتهي مدير عامل شركت ارتباطات سيار قبلا وعده داده شده بود كه سرويسهاي GPRS مانند دسترسي به اينترنت و MMS در شهريورماه عملياتي ميشود اما به دليل تجديد مناقصهي انتخاب پيمانكار اين پروژه، اين امر به تاخير ميافتد و بر اساس برنامهريزي جديد اين سرويسها در آبانماه در اختيار مشتركان اين اپراتور قرار ميگيرند.
وحيد صدوقي در گفتوگو با ایسنا، درباره اين كه چه زماني سرويسهاي ارزش افزودهي GPRS مانند دسترسي به اينترنت و MMS به مشتركان اپراتور اول تلفن همراه ارايه ميشود، اظهار كرد: مناقصهي تجهيزات شبكهي GPRS در سال گذشته برگزار شد اما به دليل ناقص بودن مدارك برخي از شركتها مناقصه به سرانجام نرسيد، از اين رو قرار است در ماه آينده برندهي اين مناقصه مشخص شود و بتوانيم با انتخاب پيمانكار گامهاي اجرايي اين پروژه آغاز كنيم.
او با اشاره به اين كه براي انتخاب پيمانكار سه ماه پيشبيني شده بود، گفت: با توجه به تجديد مناقصه و تعيين برندهي آن در ماه آينده، پس از اين تاريخ، سه ماه زمان اجرايي شدن پروژه است كه در نهايت اميدواريم اوايل آبانماه سرويسهاي GPRS به مشتركان ارتباطات سيار ارايه شوند.
مدير عامل شركت ارتباطات سيار خاطر نشان كرد: براي ارايهي اين سرويسها در حال نوسازي شبكه هستيم و بر اين اساس حداقل 20 درصد سايتهاي BTS و در حدود 15 درصد سايتهاي BSC در شبكه بايد كاملا SWAP و جايگزين شوند.
او افزود: اين عمليات از سال قبل آغاز شده است و از مجموع بيش از 1700 سايت BTS، جايگزيني 700 سايت انجام شده است و تقريبا SWAP سايتهاي BSC نيز به اتمام رسيده و ساير نودهاي سوئيچ نيز بايد ارتقاي نرمافزاري پيدا كند كه از اوايل تيرماه جاري اين كار در حال انجام است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باریکلا مخابرات....!
کاملا پیداست که از جی پی ار اس مخابرات خبری نخواهد بود و فقط برای تخریب ایرانسله!
دقیقا 13 ماه به تاخیر انداختن!
قرار بود مهر پارسال راه بیفته!