مبارک باشه... :10:نقل قول:
فکر می کنم چون سیستم عامل W950 از نوع UIQ اسمارت فون محسوب میشه...:13:
بهتره ببینم اهل فن چی می گن..! :31:
Printable View
مبارک باشه... :10:نقل قول:
فکر می کنم چون سیستم عامل W950 از نوع UIQ اسمارت فون محسوب میشه...:13:
بهتره ببینم اهل فن چی می گن..! :31:
دوستانی که آپدیت کردن گوشیشونو..میتونم بپرسم که مراحل کارشون چقدر طول کشید؟
و اینکه با چه سرعتی این کارو کردن؟
آخه برا من خیلی زود تموم شد (30 دقیقه)
اگر با ADSL این کارو کردی که درسته ولی اگر با Dialup آپدیت کردی آپدیت شما خیلی زود تموم شده !!.....
چطوري ميشه تصاوير متحرك رو براي پس زمينه به كار برد؟
برای من با ADSL 128KB حدود 1 ساعت طول کشید! شاید هم یشتر...نقل قول:
چرا من دنبال هر چی که میرم اینطوری میشه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یه ماه پیش این گوشی ریخته بود تو بازار اونم با قیمت 220 هزار تومن !!!!!
همینکه من بیچاره تصمیم گرفتم این گوشی رو بخرم رسید به آسمون . شد نایاب و گرون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اینم میشه شانس ؟؟؟
کسی جایی سراغ نداره که این گوشی رو با قیمت مناسب بده ؟؟؟؟
باور کنین دارم میترکم . تا حالا برای خرید هیچ چیزی اینجوری دوندگی نکردم . اما هر چی می گردم کمتر نتیجه می گیرم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا یکی بهم یه w950 ارزون نشون بده . همه جا تهش 290 قیمت میدن . یکی بگه آخه چرا اینطوری شد یهو . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی یه جای ارزون نشونم بده .......................................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم .
بنیاد حمایت از دانشجویان جیب سوراخ .
مهدی جان . این حرفی که بقیه زدن تقریبا درسته . چون یکی از ویژگیهایی که باید یه اسمارت فون داشته باشه اینه که سیستم عامل داشته باشه . سیمبین هم جزو معروفترین سیستم عاملهای گوشی تو دنیاست که معمولا برای اسمارت فونها از اون استفاده میشه . اما همش این نیست . اما جالبله که بدونی گوشی 6600 هم جزو اسمارت فون ها محسوب میشه . البته تا اونجایی که من اطلاع دارم .نقل قول:
بحث جالبیه این بحث . من یه مقاله در موردش خونده بودم . جزئیاتش یادم نیست . اگه پیدا کردم حتما میذارم برات . یه چیز جالبه دیگه که اخیرا شنیدم اینه که یکی از شاهکارای سونی اریکسون که گوشی w960 باشه جزو رده بندی اسمارت فونها قرار نمیگیره . با اون همه امکانات . البته فکر کنم قابلیت ویرایش فایلهای آفیس رو نداشته باشه . همه مونم میدونیم که این گوشی از همون سیستم عاملی استفاده میکنه که دبلیو 950 و پی 990 و ام 600 استفاده میکنن که همشونم اسمارت فون محسوب میشن .البته همه ی اینا شنیده هاست . نمیدونم تا چه حد صحت داره که دبلیو 960 اسمارت فون هست یا نیست .
فقط میخواستم بگم که داشتن سیستم عامل سیمبین یکی از ویژگیهای معمول اسمارت فونهای امروزیه . نه شرط اسمارت فون بودن . چون یه اسمارت فون فقط باید یه سیستم عامل هوشمند داشته باشه . یا سیمبین یا ویندوز موبایل یا ویندوز ce یا هر چیز دیگه ای که تو رده ی سیستم عامل های همراه قرار بگیره .
گوشی ای که سیستم عامل نداشته باشه جزو اسمارت فونها شناخته نمیشه . نمونهش تموم گوشیهایی که تحت جاوا کار می کنن . حالا با هر قیمت و امکاناتی که میخوان باشن . نه دوربینهای چند مگا پیکسلی و نه تاچ اسکرین و از قبیل اینه ... هیچ کدوم نشونه ی یه اسمارت فون نیست .
یکی به من w950 ارزون نشون بده . من دچار دپرسینگ حاد شدم .
الان خودمو پرت میکنم از پنجره پایین .
تم Iphone داریم برای و950 که منوهاش تغییر کنه ؟
چطوري ميشه تصاوير متحرك رو براي پس زمينه به كار برد؟
چقذر کار کردن با پلیر این گوشی سخته ! Walk Man player روی و810 به راحتی میتونستی Track به playlist اضافه کنی ... اما تو این گوشی حتما باید update music بزنی یعد از داخل Tracks دونه دونه MARK کنی اگر هم بخوای ترک و پلی کنی ببینی چیه متاسفانه نمیتونی چون فقط گزینه MARK هست ...حالا من که 300 تا آهنگ تو این گوشی ریختم تو MEDIA MEMORYام همرو پوش بندی کردم خیلی مرتب میخواستم به یاد و810 پوشرو مارک کنم و ADD TO PLAYLIST کنم ولی متاسفانه همچی کاری اصلا ممکن نیست ! از نحوه یافتن و درست کردن playlist اصلا WALKMAN PLAYER2
لافل به درد ما ایرانیها نمیخوره !
اساتید اگه راهی میدونن برای درست کردن playlist از MEDIAMEMORY لطفا منو راهنمایی کنن !
نقل قول:
ببينيد ، نصب بودن سيمبين به هوشمند بودنش ارتباطي نداره . داشتن اين سيستم عامل باعث شده که اين گوشي قابليت هاي زيادي داشته باشه . مثلا بين dos و ويندوز خيلي تفاوت هست . درسته که هر دوشون سيستم عامل هستند ولي خوب قدرت و قابليت هاشون با هم متفاوته. به طور مثال شما روي گوشي هاي عادي يک آلارم بيشتر نمي تونيد تعريف کنيد ولي همين 950 قابليت تعريف 3 آلارم روزانه رو داره . اميدوارم که توضيحاتم کافي بوده باشه .
براي من 45 دقيقه . ظاهرا شما تو اين زمينه رکورددار هستيد :31:نقل قول:
نقل قول:
بله . اين تم وجود داره با تمام آيکون هاي موجود و فونت مربوطه که گوشي شما رو دقيقا شبيه به آيفون مي کنه :27:
شما يه فايل GIF متحرک رو به جاي والپيپر ( پس زمينه ) قرار بديد . البته من خودم امتحان نکردم .نقل قول:
البته اين مشکل نيست و دقيقا به منحصر به فرد بودن اين گوشي مربوط مي شه . شما يه سري از آهنگ هاتون رو انتخاب کنيد . همه رو سلکت کنيد . کليک راست روي اون بزنيد . توي قسمت propertise و بعد از summary براي اون سري از آهنگ ، يه آرتيست تعريف کنيد . حالا آهنگ هاتون رو بر اساس آرتيست توي مديا پلير بازخواني کنيد .نقل قول:
پيروز باشيد
DEICIDE
سلام.
من مي خوام 6630 مو بفروشم w950 بگيرم.
طرف مي گه 120 تومن ازم ميخره؟
به نظر شما خوب ميخره يا نه؟
اره مثل اینکه... رکورد دارم...نقل قول:
براي من 45 دقيقه . ظاهرا شما تو اين زمينه رکورددار هستيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میتونم بپرسم سرعت اینترنتت چقدر بود؟
بچه ها من میخوام کا 800 ام رو بدم دبلیو 950 بگیرم اگه جایی سراغ دارین بگین عاشق این گوشی شدم دست دو هم بود میخام " الان قیمتش چنده
نقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاساژ علاءالدين طبقه زير همكف دارن كار كرده از 260 تا 290
شما يه فايل Gif متحرک رو به جاي والپيپر ( پس زمينه ) قرار بديد . البته من خودم امتحان نکردم .
بله منم همين كار رو ميكنم اما وقتي تصوير براي پس زمينه انتخاب ميشه ديگه متحرك نيست!!!
داداشی یه لینک بذاز این theme IPHONE دانلود کنم با همه چیش لطفا ... خواهشن روش نصب ICON FONT ام بگین ممنون :40:نقل قول:
ظاهرا اين کار انجام پذير نيست :41: . به دليل مصرف زياد باطري و يه سري چيزهاي ديگه :21:نقل قول:
جواب منو ندادی داداشی
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين پک رو دانلود کن . شامل يک تم و يک پوشه به نام Resource هست که اونو توي مموري گوشي کپي مي کني. بعد گوشي رو ري استارت کن و از تم آيفون و فونت بسيار زيباي اون لذت ببر .
البته جاي معرفي اين تم اينجا نبود ولي . . .
خوش باشيکد:http://boxstr.com/files/382898_j36p0/I_phoneX.zip
DEICIDE
جواب منو ندادین جناب Deicide سرعت اینترنت شما چقدر بوده؟نقل قول:
براي من 45 دقيقه . ظاهرا شما تو اين زمينه رکورددار هستيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده مهدي جان حواسم به پست شما نبود . سرعت من از 128 کمتر هستش . در حد 100 mbpsنقل قول:
خوش باشي
DEICIDE
خیلی ممنون!:40:نقل قول:
یادش به خیر . اون موقع ها که یکی ما رو تحویل می گرفت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دچار تب w950 شدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم از دست میرم . ایندفعه باید عکس منو بزنن سردر این تاپیک . زیرشم بنوین . جوان ناکام عاشق که در غم فراق یار به دیار باقی شتافت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه دوستان ما رو ندیدین حلالمون کنین . برام آخوند ماخوندم نیارین . چندشم میشه .
بالا قبرم هم عکس w950 اگه گرافیست خوبم داریم عکس منو بگیره این گوشی رو بذاره تو دستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار الان توی بازار هست با قیمت 260 (البته شاید مال شیراز باشه قیمت)
دیگه هرکس میخواست رفت خرید یا رفت سراغ یه گوشی دیگه.
اگه دنبالش باشی حتما پیدا میکنی.
سلام ! چی شد خبری از w950 نشد تو تهران ؟؟؟
کسی نمی دونه کجا داره و قیمتش چنده ؟؟؟
واقعا مثل این که همه بی خیالش شدن ! :18::41:
من یه دونه پریروز خریدم از سیتادل تلکام البته با قیمت 340 هزار تومان
شنیدم داره سری جدید وار می کنه با قیمت 400 هزار تومان
یعنی از این ارزون تر نیست هیچ جا ؟؟؟؟
توی تاپیکی که لینک میدم یکی گفته داره با قیمت 260. البته 11 روز پیش که با توجه به این که 12 تا داشته شاید هنوز داشته باشه.ضرر نداره یه سوال بکنید.
راستی نمیدونم لینک دادن به سایت های همسایه مجاز هست یا نه!
کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1564649&postcount=2576
فکر کنم منظور دوستمون 100 kbps بود نه mbps!!!!نقل قول:
یه سر به سایت [دیجی کالا دات کام] بزنید. اونجا با قیمت 310 تومان داره...نقل قول:
دوست عزیز!نقل قول:
کاری که این پلیر میکنه، مرتب کردن و دسته بندی تمام آهنگها بر اساس نام آلبوم، نام خواننده، نام آهنگ، مود انتخابی و playlist ها است.
که دو مورد اولی، یعنی نام خواننده و نام آلبوم از properties فایلها استخراج میشه.
به این ترتیب دیگه نیازی به دسته بندی فایلها و قرار دادن اونها در پوشه های جدا نیست، چون بر اساس نام آلبوم این کار انجام میشه.
حالا اگه تنظیمات properties فایلهات درست باشه، دیگه درست کردن playlist کاری نداره...
ضمنا با کلیک راست ر روی فایلهای صوتی و رفتن به قسمت Summery و کلیک بر روی دکمه Advanced میتونین این مشخصات رو ویرایش کنین.
با انتخاب تمام فایلهای یک پوشه میتونین نام آلبوم و نام خواننده یکشان برای همشون تعریف منین.
البته این ویژگی مختص فایلهای mp3 و wma هست.
ممنون دوست عزیز از جوابتون همین کارو کردم ... ولی خیلی طول گشید حدود 200 تا آهنگ ! من ترجیح می دادم همونجوری باشه ! حالا این Walkman Player2 با ماله و580 با و850 یا و610 پلیرهاشون با این پلیر و950 چقد فرق داره ؟ ؟
این توضیحات مربوط به W950 ست..؟نقل قول:
یک برنامه درست و حسابی برای انتقال sms به کامپیوتر و همین طور کانتکت ها و از این بساط ها پیدا نکردیم، کسی چیزی میشناسه؟
تنها راهش بک آپ گرفتن از گوشیته با خود pcsuite هم میشه اینکارو کرد:46:
اخرین قیمت w950 در روز 4 شنبه 320 تا 310 بود
دیروز یکی گفته 260 ولی حدس میزنم قیمت مال شیراز باشه!
کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1587587&postcount=2630
یک سری برنامه هست، ولی نمیودونم برای من درست جواب نمیده یا کلا اینطوره، مثلا myphoneExplorer یا Oxygen manager و از این چیزا!نقل قول: