*, meno و سبز و هچنین 3 را گرفتم گوشی را روشن کردم فرمت نشد لطفا بگویید n70 را چگونه فرمت می کنند
Printable View
*, meno و سبز و هچنین 3 را گرفتم گوشی را روشن کردم فرمت نشد لطفا بگویید n70 را چگونه فرمت می کنند
اولا سعی کن مموری متفرقه نندازین رو گوشیتون .....نقل قول:
اگر هم اصل گرفتی سعی کن هیچ موقع مموریتو پر نکنی .....
همیشه یه مقدار فضای خالی نگه دار ....
دوست من کلید Menu رو نباید بگیری ....نقل قول:
فقط کلید سبز و ستاره و عدد 3 .... و درنهایت کلید Power
:13: :13:نقل قول:
:8: :8: :8:
سلام
گوشی من Log ش کامل گم شده و نیستش کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟
[QUOTE]ممنون دقيقا" همون چيزي بود كه ميخواستم:11:نقل قول:
amir جان اين بلند گو ها چيني هستند يا جاي ديگه؟ تقلبي و غير تقلبي هم دارد؟ اگه اره؟چطوري بفهميم يكم توضيح
سلام من تازه یک ان 70 خریدم و راه کانکت کردن به انترنت از طریق کامپیوترم را بلد نیستم کسی می تونه راهنمایی کنه
من در اداره همیشه ان لاین هستم و از طریق ورک گروپ کانکنت هستم Dhcp
سبز و ستاره و عدد 3 امتحان شد فرمت نمی شه ان 70 را جور دیگه ای باید وارد شد وبعد با برنامه unlock کرد
ببین عزیز من دقیقا همین کارهایی رو که میگم انجام بده :
اول از همه گوشیتو خاموش کن بعد باید هم زمان 3 کلید ستاره و سبز و عدد 3 رو نگه داری وقتی که مطمین شدی هر 3 کلید رو نگه داشتی بدون اینکه ول کنی کلید Power گوشیتو نگه میداری تا گوشیت روشن بشه ( در این لحظه تو 4 کلید رو نگه داشتی) و تا وقتی که اسم شهر و تاریخ رو ازت نخواسته کلید هارو ول نمیکنی میدونم کار سختیه ولی بهتره از یکی کمک بگیری وقتی که اسم شهر و تاریخ اومد مطمین باش گوشیت فورمت شده بعد کلید ها رو ول میکنی و بعد تنظیمات گوشیتو انجام میدی بازم میگم : یه لحظه هم نباید تا وقتی که اسم شهر رو میپرسه این 4 کلید رو ول کنی حتی یه لحظه منو در جریان کار قرار بده
اطلاعات گوشیت مثل تنظیمات و Contact(اگه روی سیم کارت نباشه ) و هرچی اططلاعات که روی مموری نیست پاک میشه باید تنظیمات رو بعد فورمت گوشیت انجام بدی
دوستان سلام می خواستم باطری گوشیم رو با یک مدل بالاتر یعنی bl-6c عوض کنم تنها دلیلش هم اینه که اون 1070 میلی امپره ولی گوشی خودم (n70) ه 970 میلی هست . اگه از اقوام اشنایان و دوستانتون کسی یکس از این
E50 , E70 , NGAGE QD گوشی ها رو داره باطری گوشیتونو بزارین بغلش ببیینین یک اندازس یا نه چون می خوام تا شنبه ، یک شنبه بخرم .
راستی نظرتون رو در مورد این مهم بیان کنین ! منتظرم
یکی جواب منو بده لطفا ؟
سوال تخصصی ای که نیست !
هندزفری n70 شما هم اینجوریه ؟ یا نه مثل هندزفری 6630 هستش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان ممنون ، میشه یک عکس از این هدزفری دوتیکه بذاری آخه من ندیدم راستش !:20:نقل قول:
برنامه ای برای اجرای فایلهای exe در n70 وجود داره؟
نقل قول:
اینجا کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟ :13: :13: :13:
مثل همه لوازم جانبی دیگه موبایل چینی هستند و فکر نکنم تقلبیش تو بازار باشه فقط دقت کن باطری 400mah داشته باشه.نقل قول:
اول اینکه هندزفری شما اصلیه و مشکلی نداره و فکر کنم مال همه n70 ها همین طوری باشه.نقل قول:
اینم عکس یک نمونه هندزفری دوتکه البته مربوط به n73me
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال شما یکم عجیبه.نقل قول:
وقتی n70 خودش با فرمت mpeg4 فیلمبرداری میکنه خوب معلومه که این فرمت رو پشتیبانی میکنه!
این چیزی که شما میگی Codec واقعیش 3gp هست منظور من ویدئو با Codec واقعی Mpeg4 و صدای mpeg4AAC هست . :5:نقل قول:
ممنون امیر جان
من یک n70 دارم ولی تازه گیا دیگه عربی نمی نو یسه
لطفا کمکم کنید ممنون
هندزفری ان70 موزیک ادیشن مثل همون عکسیه که از ان73 موزیک ادیشن گذاشتند.نقل قول:
[
اول از همه گوشیتو خاموش کن بعد باید هم زمان 3 کلید ستاره و سبز و عدد 3 رو نگه داری وقتی که مطمین شدی هر 3 کلید رو نگه داشتی بدون اینکه ول کنی کلید Power گوشیتو نگه میداری تا گوشیت روشن بشه ( در این لحظه تو
100 بار انجام دادم نشد.خودتون امتحان کنید.د
اگه منظورت lock code كه مي توني با وارد كردن imei خودت تو اين سايت قفل گوشيتو بگيري
ان70 مستر کد نداره عزیزم
اگر گوشی n70 با پاسورد فراموش شده قفل شده باشد با توجه به اینکه ان70 مستر کد ندارد و ب *و3وسبز فرمت نمی شود چه باید کرد.لطفا حدس نزنید
سلام
من گوشیم n70 است و در قسمت Writing Language زبان العربیه رو نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه این زبون رو برام بزاره؟
خیلی فوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخواست بدونم میشه رو N70 , ویندوز نصب کرد؟
سلام !!!!
نمي تونم گوشيمو ( n70me ) رو به كامپيوتر وصل كنم !!!
موقع نصب كردن pcsuit همه اش error ميده بعدشم قسمت connection manager اصلا باز نميشه و ميگه هيچ وسيله ي ارتباطي پيدا نميشه !!! ولي كامپيوتر گوشيمو مي شناسه و درايور هاشو پيدا مي كنه !!!!
مشكل از ويندوزمه يا گوشيم ؟؟؟؟ :41:
دادا وقتی گوشیت فارسی ساز نداره خوب معلوم که نمیتونی عربی بنویسی باید ببری فارسیش کنی:5:نقل قول:
سلام
من هر چی گوشی مو روشن میکنم وقتی تو منوش میرسه قفل میکنه .... کسی میدونه چشه و باید چی کار کنم؟ ویروسی که نشده ؟
....موفق باشید.....
سلام
دوستان دادش بنده ميخواد يه ن70 بخره
خريدنش هم به عهده من
زياد دنبال ن70 گشتم ولی پيش هرکی ميرم ميگن
ن70 موجود تو بازار همه ليبل هستند و ساخته چين
المانيش هم باهاش کار کردم مزخرفه
با توجه به اينکه اينجا موزيك اديشن حدود 90000 از ممولی گرونتر
موزيك اديشن رو ميگن 370000
فرق موزيك اديشن با ممولی چيه
رم 1 گيگ داره که اونو رو ن70 هم ميشه بندازی
آيا صداش از ممولی بلندتره؟
فرقشون ديگه چيه ؟؟؟
قيمت موزيك اديشن رو تو تهران هم بگيد
خيلی ممنون
SHAHAB-ASEMANI اينم جواب سوال شمانقل قول:
نقل قول:
مرسی از راهنمايتون
صداش چطوره؟
آيا صدايه ن70 موزيک اديشن از صدای ن70 ممولی بيشتر؟
بچه هايی که اينجا دارن کسی باهاش مشکل خاصی پيدا نکرده؟
موزیک ادیشن بهتره.برای بار 800 دارم میگم.8 دلیل هم نام بردم که اگر تو تاپیکها بگردید پیدا میکنید.پس ..
من n70-me دارم بابا هيچ مشكلي نداره به خدا چرا اينقدر باشك تصميم ميگيري مطمئن باش بهتره :46:نقل قول:
کجا ببرم؟نقل قول:
چطوری؟
اگه ورژن نرم افزارشو عوض کنم میشه؟
نقل قول:
سلام
مرسی دوستان
ن70 موزيک اديشن تاييد شد
همين فردا ميرم ميگيرم
فقط اينکه ن70 موزيک اديشن تقلبيش (چينی)مثل ن70 ممولی تو بازار هست يا نه ؟
که ليبل باشه
mer30
اگر گوشی n70 با پاسورد فراموش شده قفل شده باشد با توجه به اینکه ان70 مستر کد ندارد و ب *و3وسبز فرمت نمی شود چه باید کرد.?
موزیک ادیشن هنوز توی فنلاند تولید میشه: پس نه المانی داره نه چینی نه ایرانی نه سوئدی نه.......................
آخرین فریم ور N70 شمارش چنده ....؟ و آپدیت کردنش چه جوریه ...؟
...موفق باشید....
کدی که پشت باتری گوشیتون نوشته رو در لینک پایین وارد کنید و عددی رو که بهتون میده با عددی که از طریق کد #0000#* میبینید مقایسه کنید اگه اختلاف داشت بدونید که فریمور جدید برای گوشیتون اومده ولی اگه فرقی نداشت مطمئن باشین که گوشیتون اپدیت هست و هنوز فریموری براش نیومده ...
کد:http://europe.nokia.com/A4305060