سودا جون اینم دو تا دیگه : 8)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دومیه رو با گوگل سرچ زده بودم اولین گزینه مال سایت خودشه :D :
Printable View
سودا جون اینم دو تا دیگه : 8)
این دومیه رو با گوگل سرچ زده بودم اولین گزینه مال سایت خودشه :D :
یه چند تا اشتباه تایپی داشتم به بزرگی خودتون ببخشید
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط moneyed
اول اينكه لطفا حرفتون رو با دليل و مدرك بياريد نميگم اشتباه ميگيد ها ميگم حداقل لينك يا منبع گفته خودتون رو بذاريد تو پستتون :wink: :arrow:
بعدشم دوست خوبم اون آنتي ويروسها مثلا بيت ديفندر كه من خيلي وقته ازش استفاده ميكنم ديگه فقط ضد ويروس نيستن و كلا ضد بدافزار هستن :roll:
يعني اينكه ملويرها رو هم شناسايي ميكنن بعنوان مثال الآن بيت دفندر حدود 203000 نوع بدافزار رو بصورت پايه اي شناسايي ميكنه و اگه شما داخل پلاگين هاش رو نگاه كني ميبيني كه فايلي با اسم emalware.cvd
داره كه در واقع دفنيشنهاي مربوط به همان دسته برنامه هاي مزاحم است يعني بيت دفندر هم تروجانها هم دايلرها هم ويروسها و هم بقيه رو ميشناسه و از بين ميبره تازه علاوه بر اينها آنتي اسپم و فايروال هم داره :shock: :shock: :shock:
البته من نخواستم از اين نرم افزار تعريف كنم :wink:
فقط ميخواستم نمونه اي رو براتون مثال بزنم شما هم اگه تمايل دارين منبعتون رو بگين تا به بحث بگذاريمش :twisted:
اينجا ميتوني تعداد اين دفنيشنها رو ببيني
سلام
من خودم روي ديتابيس بيت دفندر حرف دارم اما اينكه بگيم فقط 100 هزار ويروس شناسايي شده كه منطقي نيست.
چون فرضا شما از سايت فلان شركت مثال بياوريد هم دليل نمي شه. چون ممكنه اون شركت نتونسته بقيه رو بشناسه. همونطور كه الان هر آنتي ويروسي تعداد ديتابيسش با بقيه فرق داره.
نتیجـه تست آنتــــــــــــی ویروسها در ماه AUG 2005
یکی از بهترین سایتهایی که تقریبا میشه گفت هر 2 ماه یک تست رو بر روی آنتی ویروسها انجام میده سایت تحقیقاتی Av-Comparatives هستش. البته سایتهایی که آزمایشاتشون رو بر روی مقدار تشخیص آنتی ویروسها انجام بدن خیلی کمه. ولی این سایت تحقیقاتی بالا که معرفی کردم با سایت Virus.GR دو سایت معروف و بزرگی هستند که آرشیو بزرکی از ویروسها و تروجانها رو دارند که هر روز هم به تعداد آرشیوشون اضافه میشه.
من قبلا هم از این سایت جواب تستی رو براتون گذاشته بودم ولی این نتیجه ای که در پایین خواهید دید کاملا جدید هستش و در تاریخ 26 Aug سال 2005 انجام شده که جوابش رو همین 2 روز پیش بر روی سایتشون قرار دادند.
کلا در این تست 421 هزار و 171 فایل مخرب حاوی ویروس و تروجان و Malware و Backdoors و غیره بر روی آنتی ویروسها آزمایش شده که شما میتوانید تعداد تشخیصی رو که هر آنتی ویروس داشته در عکسهای پایین مشاهده کنید.
جهت مشاهده بررسی های دقیق تر و همینطور مشاهده نتیجه تستهای قبلی که بر روی آنتی ویروسها انجام شده میتونید به سایت اصلی خودش که در پایین مینویسم مراجعه کنید . در آنجا جواب تست ها هم با فرمت HTML در سایت گذاشته شده و هم میتوانید آن را با فرمت PDF دانلود کرده که بعدها بتونید در هر موقع که لازم شد بهش مراجعه کرده و اطلاعت خودتون رو در موردش بدست بیارید.
مثلا میخواهید بدونید که بشترین تشخــــــــــــــیص تروجان ها رو از بین آنتی ویروسها کدوم یکیشون داشته .... که شما با کمی دقیق تر نگاه کردن به جواب تست بالا یا جواب تستهایی که در سایت اصلی گذاشته شده به جواب سوالتون پی خواهید برد.
موفق و پیروز باشید.کد:http://www.av-comparatives.org/seiten/comparatives.html
با این حساب فقط همون کاسپر خودمون :mrgreen:
سلام مثل اینکه تو همه چیز کاسپر اول شده :arrow:
كركي جون
ممنون
ديگه وقتشه كه ديگه تو رو هم كرك كنم :wink: :mrgreen:
خيلي باحال بود ولي منتظر ليست بقيه سايتها هم هستيم ها
soda جون راست میگه نتایج تست از سایت های دیگه رو هم بزارید :wink:
یه سئوال در مورد سریال ای ویدئو
سریال قبلی برای ابدیت ewido security suiteاز کار افتاده ساسان جون چطوری ابدیتش میکنی
برزو جون Auto Update رو غیر فعال کن بعد این کی رو Apply کن:
بعدش برای گرفتن فایل آپدیت برو از توی سایتش دیتابیس روزانه رو دانلود کن :lol: 8)
آقا این نود 32 با آپدیت نمیشه
پچي كه دوستان در صفحات قبل گذاشتند مشكل رو حل ميكنه........
.................................................. ..................
راستي ساسان جان شما اهر موقع من ميام آن هستي .بابا ايول خيلي باحالي
.................................................. ..................ا.
راستي كركي جان من از اين تست هيچي نفهميدم .اين كه فقط امتياز داده .راستش بخواي حوصله حساب كردن رو ندارم ببينم كدوم بهتر ميشه.فقط رفتم رو مك ايفي حالم گرفته شد آخه اينم آدمه امتياز بالا گرفته :arrow:
Gilopa جون مخلصیم من متعلق به P30/\/\ORLD ای ها هستم :lol: 8)
كركي خيلي باحال بود--خيلي حال كردم
ديگه كاسپري شدم
ممنون از كركي جان ولي نتايج يه كم مشكوك ميزنه مخصوصا براي نورتن ما كه همون بيت دفندري مونديم چون بيت دفندر به رنگ عشقه :mrgreen:
راستي آقا مهدي چه حرفي راجع به ديتابيس بيت دفندر داري بگو ما هم بدونيم :wink:
محمد امين جان سلام
در صفحات قبلي همين تاپيك گفته ام. الان براي اينكه هم متوجه منظورم بشي و هم تكرار مكررات نكرده باشم فقط يه نكته كوچك مي گم و اون اينكه تا حدود يك ماه بعد از عيد ديتابيس بيت دفندر حدود 100 هزار بود. در عرض همين چند ماه 200 هزار تا شده! به نظرت عجيب نيست؟ يعني ويروس هاي عالم خلقت!!! :wink: از زمان آفرينش تا فروردين 84 صد هزار تا بوده و از فروردين تا شهريور شده 200 هزار تا!
مهدي جان سلام عزيز
من هم از تكرار خوشم نمياد ولي اينو بايد بگم كه نوامبر سال گذشته اين شركت كه مقر اصليش در بخارست هست چند يك شركت ديگه رو خريداري كرده و با چند تا شركت امنيتي ديگه هم قرارداد بسته شايد به خاطر اون بوده بهرحال سابقشون مثل سيمانتك و اين جور شركتا نيستكه :|
بهرحال من اين شركت رو يكي از موفقترين شركتهاي توي اين زمينه ميبينم و پيش بيني ميكنم كه بزودي از رقبا پيشي ميگيره هرچند كه الآنشم توي هر رده بندي كه شما پيدا كني رده كمتر از چهارم نداره ولي من بخاطر راحت و جامع بودن ازش استفاده ميكنم و اهميتي به آمار نميدم :|
موفق باشين :D
محمد امين جان سلام
در خوب و كاردرست بودن اين آنتي ويروس كه شكي نيست.
من خودم جزو سه چهار تاي اولي قبولش دارم.
اما يكي دو اشكال داره متاسفانه كه دو تا از مهمترين هايش اينهاست:
يكي اينكه اينترنت مونيتورينگ نداره.
دوم اينكه فايلهايي كه قبلا اسكن كرده را دوباره اسكن مي كند. اما نود و كاسپرسكي و بعضي ديگر از آنتي ويروس ها تحت شرايطي اين كار را نمي كنند كه در سرعت اسكن مؤثر است.
اما در مجموع بيت دفندر يكي از بهترينهاست و نسبت به خيلي از آنتي ويروسها حتي از نظر سرعت هم بهتر است.
مهدی بست گفته :
مهدی جان سلامنقل قول:
محمد امين جان سلام
در خوب و كاردرست بودن اين آنتي ويروس كه شكي نيست.
من خودم جزو سه چهار تاي اولي قبولش دارم.
اما يكي دو اشكال داره متاسفانه كه دو تا از مهمترين هايش اينهاست:
يكي اينكه اينترنت مونيتورينگ نداره.
دوم اينكه فايلهايي كه قبلا اسكن كرده را دوباره اسكن مي كند. اما نود و كاسپرسكي و بعضي ديگر از آنتي ويروس ها تحت شرايطي اين كار را نمي كنند كه در سرعت اسكن مؤثر است.
اما در مجموع بيت دفندر يكي از بهترينهاست و نسبت به خيلي از آنتي ويروسها حتي از نظر سرعت هم بهتر است.
نمیدونم ورژن 9 بیت رو نصب کردی یا نه منظورم پرو پلاسش هست
تو این نسخه بر خلاف حرفی که شما زدی به هیچ عنوان در حالت ریل تایم پروتکشن فایلها را دوبار اسکن نمیکنه من اینو چند بار امتحان کردم و در موردش مطمئن هستم
حالا نمیدونم منظور شما ورژن 8 بوده یا ورژن 9 در هر صورت توی ورژن 9 پرو پلاس این مشکل وجود نداره
و کلا میگم تو این نسخه بهبودهایی حاصل شده از جمله کم شدن درصد استفاده اش از حافظه و اینترفیس جالبتر و کاربر پسندتر
یه گزینه جالبی که به این نسخه اضافه شده قسمتی هست بنام Detect Incomplete Virus Bodies
که این گزینه باعث میشه که بیت فایلهای ویروسی ناقص و تکه شده رو به راحتی شناسایی کنه کاری که نود32 از پس اون بر نمیاد و هرگز نمیتونه این کار رو انجام بده و در زمان اسکن درخواست نیمه دیگر فایل رو میده و البته بگم کاسپر هم به راحتی این کار رو میتونه انجام بده
در مجموع میتونم بگم بیت داره یواش یواش ایراداتش رو برطرف میکنه و خودش رو به رقیباش نزدیکتر میکنه که این امیدوار کننده است حداقل برا من یکی
نمیدونم چطوریه ولی یه جورایی محیطش و سبک برنامه نویسی اش خاصه و اینتگریت هستش و منو مجذوب خودش کرده البته از اشکالاتش نمیشه به راحتی رد شد ایراداتی که بهش میگیرن واقعا بحقه و از یه آنتی ویروسی در این سطح بعیده .
سرتون رو درد نیارم در کل من بیت رو جزو سه آنتی ویروس برتر دنیا میدونم
اول)کاسپر
دوم)نود
سوم)بیت دفندر
و براتون بگم که در حال حاضر هر سه تاشون رو سیستمم نصب هستن که دو تاشون غیرفعال و سومی که کاسپر باشه فعاله .
با تشکر
سلام مهدي ومسعود جان
آقا مهدي مونيتورينگ داره من خودم توي شركتمون :wink:
يكبار تست كردم البته جرات نكردم رو كامپيوتر خودم تست كنم :|
رفتم توي سايت googkle
چشمت روز بد نبينه بيت دفندر افتاد به جون اين سايت و دائما پيغام ميداد و كلا درگير بود تا اينكه نجات يافتم :shock:
مسعود جان منم موافقم كه كاسپر خيلي خوبه ولي نميدونم چرا نميتونم به روسها اطمينان كنم خوب چيكار كنم دست خودم كه نيست :lol: :idea:
راستي مسعود خان نگفتي ايراداتي كه بهش ميگيرن چيه :?: :roll:
يه دونه از اون مسخره هاش اين بود كه تاريخ انقضاء كليد برنامه رو توي ورژن 8 سال 2035 نشون ميداد كه توي نسخه 9 درست شده و دو سال از تاريخ ثبت كليد هست
خوش باشين :)
آقا مسعود نسخه 9 رو من نصب كردم
اصلا گزينه اي براي اينكار كه دوباره فايلها رو اسكن نكنه نداشت
مطمئنا اگه همچين قابليتي داشت تنظيماتشو هم ميذاشت
چون گزينه بسيارمهمي هست
در ضمن اون سايت رو هم كه گير ميداد محمد جان دليلش شايد چيز ديگه اي بوده و گرنه برا اين قابليت هم حتما بخش تنظيمات ميذاشت
كما اينكه به سايتهاي معروفي كه پر از تروجان و غيره هست سر ميزنيم چيزي نميگه
در ضمن مسعود جان شما بايد اين عمل رو با ريستارت كردن و جابجا كردن فايل تست مي كردي چونكه وقتي در حال حاضز تستش كرد ديگه اونو تستش نمي كنه
من خودم چند بار اينو تستش كردم ولي يه فايل setup برنامه nti cd maker platinum7 رو هر بار چك كرد كه كاسپر اسكي البته وقتي كه تنظيمش كرده بودم اينطور نبود و فقط بار اول چكش كرد
و نود هم همينطور گزينه اي داره برا اين كار
مطمئنا اگه بيت ديفندر اين قابليت رو داشت تو تنظيماتش چيزي ميديديم
در اخر بگم كه سرعت بيت ديفندر به طرز محسوسي بهتر شده و اينتر فيسش كه غوغا شده عاليه خيلي نازه
نه عزيز من مونيتورينگ نداره اگرم داشته باشه خيلي ضعيفه.متاسفانه بعد وارد شدن ويروس اون رو بلوك ميكنه. :arrow:نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
محمد امین جان سلام
در مورد اینترنت مانیتورینگ حق با بچه هاست بیت چیزی بنام اینترنت مانیتورینگ یا IMon نداره
در عوض ریل تایم پروتکشن قوی داره که اون سایت رو هم که گفتی بیت بهش گیر داده بخاطر ریل تایم پروتکشن قویش بوده
این اولین اشکال بیت هستش
برای تایید صحبت هام سری به سایت Thekeys.ws بزن
این سایت واقعا یه سایت هکری تمام عیاره چون بمحض ورودت سریعا پورتهات رو اسکن میکنه و سعی در کشف پورت باز میکنه و واقعا تو این سایت میتونی هم فایروال و هم آنتی ویروست رو یه محک جدی بزنی
تو این سایت فقط فایروال اوت پست تونست راه نفوذ رو سد کنه و مانع از باز شدن پورت 8081 جهت ارتباط با سایت بشه و زون آلارم 6 پرو بهیچ وجه نتونست جلوش رو بگیره
اما در مورد آنتی ویروس ها نیز فقط نود بود که تونست قبل از ورود فایل اونو شناسایی کنه و بقیه آنتی ویروس ها از جمله بیت و کاسپر نتونستند جلوش رو بگیرن و فقط یکبار کاسپر بعد از ورود فایل با استفاده از خاصیت ریل تایم پروتکشنش تونست بلوکش کنه و دفعات بعدی نتونست و تنها توضیحی که میشه براش پیدا کرد اینه که این سایت در هر اتصال به سایت انواع مختلفی از تروجان دانلودرها را بر روی سیستم طرف بارگذاری میکنه (در مورزد کاسپر) و کلا به اینترنت مونیتورینگ کاسپر نمیشه 100 درصد اعتماد کرد
بیت نیز بهیچ عنوان نتونست حتی پس از ورود فایل اونو شناسایی کنه فقط در زمان دانلود تروجان توی مسیر پوشه ی موقت یا همون Temp تونست فایل های آلوده رو شناسایی و پاکسازی کنه
دومین اشکال بیت بسته شدن تمامی پروسه هاش بعد از آپدیت کردن هست که میتونه خیلی خطرناک باشه چون از زمانیکه پروسه هلش بسته میشه تا زمانیکه دوباره فعال میشن چیزی حدود 12 الی 15 ثانیه طول میکشه که این زمان مناسبی برا آلوده شدن سیستم هستش
این واقعا اشکال بزرگی هستش و نمیدونم چرا رو این قضیه کار نکردن و امیدوار بودم تو این نسخه اینو برطرف کنن
سومین اون خارج شدن تمامی پروسه های فعالش تنها با یک کلیک به طوریکه میتونی با فراخوانی پنجره تسک منیجر یک به یک پروسه ها رو ترمینیت کنی
چهارم دیتا بیسش برخلاف اون چیزی که میگه که الان چیزی حدود 205000 تا هستش بسیاری از تروجان دانلودرها با پسوند
Htm رو نمیتونه شناسایی کنه
دوست نداشتم اینا رو بگم چون همونطور که قبلا گفتم طرفدار پروپا قرصش هستم ولی بخاطر این ایراداش فعلا بعنوان آنت ویروس سوم و غیرفعال ازش استفاده میکنم
اما در مورد گفته های سودا :
نقل قول:
آقا مسعود نسخه 9 رو من نصب كردم
اصلا گزينه اي براي اينكار كه دوباره فايلها رو اسكن نكنه نداشت
مطمئنا اگه همچين قابليتي داشت تنظيماتشو هم ميذاشت
چون گزينه بسيارمهمي هست
در ضمن اون سايت رو هم كه گير ميداد محمد جان دليلش شايد چيز ديگه اي بوده و گرنه برا اين قابليت هم حتما بخش تنظيمات ميذاشت
كما اينكه به سايتهاي معروفي كه پر از تروجان و غيره هست سر ميزنيم چيزي نميگه
در ضمن مسعود جان شما بايد اين عمل رو با ريستارت كردن و جابجا كردن فايل تست مي كردي چونكه وقتي در حال حاضز تستش كرد ديگه اونو تستش نمي كنه
من خودم چند بار اينو تستش كردم ولي يه فايل setup برنامه nti cd maker platinum7 رو هر بار چك كرد كه كاسپر اسكي البته وقتي كه تنظيمش كرده بودم اينطور نبود و فقط بار اول چكش كرد
و نود هم همينطور گزينه اي داره برا اين كار
مطمئنا اگه بيت ديفندر اين قابليت رو داشت تو تنظيماتش چيزي ميديديم
در اخر بگم كه سرعت بيت ديفندر به طرز محسوسي بهتر شده و اينتر فيسش كه غوغا شده عاليه خيلي نازه
میرسیم به قسمت اصلی یعنی قابلیتی که سودا ادعا میکنه توی کاسپر و نود هست ولی توی بیت نیستش یعنی همون گزینه ؟؟؟؟ که من نه توی نود و نه توی کاسپر برای تنظیم عدم اسکن دوباره فایلها نتونستم پیدا کنم
نه واقعا من یه همچین گزینه ای تو نود و کاسپر ندیدم که از اسکن دوباره فایلها بعد از ریست سیستم جلوگیری کنه اگه لطف کنید و عکسی ازش بگذارید ممنونتون میشم دوست عزیز
اما دوست عزیز در مورد گزینه ای که گفتم نظرتون رو ندادید یعنی گزینه Detect Incomplete Virus Bodies
آیا نود تونست ویروس های ناقص و تکه تکه شده رو بدون معرفی تکه دیگرش شناسایی کنه ؟
با تشکر
مرسي مسعود جان روشنم كردي داداش :)
حالا كه بحث bit ,kaspersky ميخوام از تجربه خودم بگم.همين چند روز گذشته با وصل شدن به يه isp خاص
به سيستم ويروسي شبيه ساسر يا بلاستر حمله ميكرد و پيغام restart شدن بعد از 60 ثانيه را ميداد با اينكه
bitبه روز شده فعال بود و sp1 هم نصب كردم .
خلاصه kaspersky نصب كردم و با كانكت شدن بطور مداوم حملات از ip هاي مختلف اون isp گزارش شد.
كه فكر كنم همون imon كاسپرسكي باشه كه دوستان در موردش صحبت كردند.
اما يه فايل از يه برنامه password recovery كه توسط يكي از اعضاي همين سايت نوشته شده بود و من دانلود كردم
آلوده به تروجان توسط bit تشخيص داده شده بود كه كاسپر اونو تميز تشخيص داد.
يه سوال دارم در مورد گير دادن كاسپرسكي به فايلها آرشيو پسورد دار و خواستن پسورد كه در مورد bit يا ساير
آنتي ويروسها با اين فايلها چگونه رفتار ميكنه از خير اسكن اونها ميگذرند.؟ و كاسپر براي اسكن فايهاي موجود در temp
مثل csv , lng حتي bmpهم پسورد ميخواد كه من نفهميدم منظورش چيه! شما ميدونيد؟
در كل كار كردن با بيت جذابيت بيشتري داره و خوش رنگ هم هست.
دوستان سلام من کاسپرسکی را نصب کردم ولی بابالا آمدن ویندوز بالا نمیاد چیکار کنم؟
حتی تو msconfig بغل اسمش تیک هست ولی نمیدونم چرا با بالا اومدن ویندوز بالا نمیاد کمک کنید
مسعود جان یه آموزش مهدی بست داره میسازه همه چی توش هست در مورد کاسپر
ولی اگه میخوای بدونی خوب عزیز من برو تو هلپش در مورد ichecker , istream توضیحات بخواه میبینی
موفق باشی
آدرس اين آموزش رو ميشه بدين ؟
ممنون
Soda نوشته :
به به چه راهنمایی اساسی فرمودید سودا جان دستت درد نکنه از این راهنماییتون واقعا به نکته ای اشاره کردی که من اصلا به ذهنم نمیرسید که برم از تو هلپش بخونم واقعا که یعنی ما اینقدر گاگول تشریف داشتیم و نمیدونستیم دمت گرم بانقل قول:
مسعود جان یه آموزش مهدی بست داره میسازه همه چی توش هست در مورد کاسپر
ولی اگه میخوای بدونی خوب عزیز من برو تو هلپش در مورد ichecker , istream توضیحات بخواه میبینی
موفق باشی
آقا جون بنده این گزینه هایی رو که شما فرمودید بیشتر از 100 مرتبه تو قسمت ریل تایم پروتکشن گزینه ستینگز و قسمت های
Use the iStream Technology , Use the iChecker Technology تنظیم کردم ولی نشد که نشد حالا شما چطوری تنظیمش میکنید خدا میدونه و بس
بعدشم من الان نیاز به تنظیم این گزینه ها دارم شما وعده سر خرمن میدی برا آموزش
امیدوارم که باز نیای بگی شروع کرد و از این جور حرفا ولی من نمیدونم چرا شما از دادن جواب در مورد گزینه ای که گفتم طفره میرید
آیا نود میتونه بدنه های ناقص ویروس رو دیتکت کنه یا خیر ؟
samsung نوشته :
آقا جون شما یه سری به کنترل پانل --> ادمین تولز --> Services بزن شاید پروسه ها و سرویس هاش Disable شده باشهنقل قول:
دوستان سلام من کاسپرسکی را نصب کردم ولی بابالا آمدن ویندوز بالا نمیاد چیکار کنم؟
حتی تو msconfig بغل اسمش تیک هست ولی نمیدونم چرا با بالا اومدن ویندوز بالا نمیاد کمک کنید
به احتمال زیاد غیرفعالند
به اعصاب خودت مسلط باش Masoud.ebi --جواب تو رو هم میدن
مسعود جان سلام
شما چته؟ چرا عصبانی هستی؟ :ohno:
خوب من گفتم که شاید اینارو بگم شما متوجه بشی که این تنظیمات کجاست
تازه نود اونا رو شناسایی نمیکنه اگه هم میتونه من خبر ندارم و نمی دونم
در ضمن از این دو تکنولوژی که گفتم کاسپر استفاده کنه حله دیگه خودت که انگلیسیت خوبه عزیز من متوجه میشی همینی رو گفته که من دارم میگم مگه شما با تنظیم این گزینه هنوز هم فایلهات دوباره چک میشن؟
در ضمن همونجور که خودت میدونی istream برا ntfs کاربرد داره و ichecker برا همه فایل سیستمها
میشه دقیقا مشکلت رو بگی
در ضمن شناسایی بدنه ناقص ویروسها رو میشه بگی کجای بیت دیفندر هست من همچین گزینه ای اصلا ندیدم
ممنونم
در آخر هم دوستمون آقای تبلیغات جان این مربوط به مدیر بخش آموزش و مقالات میشه ازشون بپرسی بهتون میگن
سودا جان سلام
بابا کی عصبانیه نوکرتم
این گزینه هایی که توی پست قبلی گفتم تو قسمت ریل تایمش مگه نیست اگه اوناست برا من جواب نمیده در ضمن ورژن کاسپر من 5.0.372 هستش و فایل سیستم تمامی پارتیشنهام هم NTFS هستش حالا چرا کار نمیده نمیدونم
اون گزینه ای که گفتم تو بیت هستش قسمت Antivirus--->Scan Tab--->Setting button--->Scanning Option Item وجود داره و میتونی چک مارکش رو بزنی و فعالش کنی اصلا گمون کنم بصورت پیش فرض این گزینه فعال باشه و نیاز به فعالسازی نداره
اگه این گزینه رو که گفتم نتونستی پیداش کنی بگو تا عکسش رو برات بذارم
حالا نگفتی مشکل از کجاست که برا سیستم من جواب نمیده iStream ,iChecker .
خوب مسعود جان
این گزینه ها تو چند تا سیستم که من دیدم بخوبی جواب داده
میتونی یه ایمیل بزنی و به کاسپر اسکی بگی مشکلت رو و ...
اونم چشم میرم دوباره بیت رو میبینم اگه نبود بهت خبر میدم
اگه هم بود که ممنون
چشمت بی بلا
اونم چشم ایمیل میزنم
یه چیز دیگه اونم اینکه آیا نود یه همچین گزینه ای برا عدم اسکن دوباره فایلها داره
آره داره
ولی فعلا یادم نمی آد
البته فکر کنم یه همچین گزینه ای بود
optimize scanning
ببین درسته؟
من با كرك كاسپر اسكايي كه تو سايت مشكل دارم يكي از دوستان لطف كردن برام اپ كردن ولي كار نميكنه ميگه تقلبي يا همچين چيزايي چي كار كنم كمك كنيد
linkerجان من با همون کرک بدون هیچ مشکلی رجیستر کردم شما چه مراحلی را میری که قبول نمیکنه
من وقتي نصب كردم تمام شد بعد برنامه رو باز ميكنم ميگه كليد بده منم ميدم و ميگه تاريخ انقضاش گذشته