دوستان این الان ویک داستانش چطوریه؟؟؟؟؟؟
اکشنه رزمیه داستانیه من شنیدم داستان یه نویسندس درسته؟
ممنون علی.
Printable View
دوستان این الان ویک داستانش چطوریه؟؟؟؟؟؟
اکشنه رزمیه داستانیه من شنیدم داستان یه نویسندس درسته؟
ممنون علی.
داستان نویسندس که نوشته هاش تبدیل به حقیقت میشهنقل قول:
این قدر از گیم اسپات بد گفتید که این سایت هم الان به مقام شهادت نائل شد:27: یعنی الان ف ی ل ت ر ه.نقل قول:
صلا این سایت گیم اسغات کلا مشکل دارن.... بازی به این باحالی حیف نیست؟ دوستان بیایین یه سایت درست کنید شما به بازی امتیاز بدین تا روی این عقب افتاده ها کم شه
خیلی جالبه تا حدود یه ساعت پیش که من رفتم و امتیاز Alan wake رو دیدم این سایت بسته نبودش ولی نمی دونم یه دفعه چی شدش. فکر کنم به خاطر این امتیاز الان این سایت ف ی ل ت ر ه:31:
انصافا برای منم ف ی ل ت ر شدا.....داداش تو که این قد خوبی ببین من چنتا بد خاه دارم برای اوناهم دوتا فاتحه بخون ف ی ل ت ر شن..ماشاالله چشم..:31:نقل قول:
حالا چرا جوش آوردی من خودم میخوام کنسول بخرمنقل قول:
خوب مقادیری بازی کردیم............:
گرافیک عالیه ولی 10 نمی گیره.(ای کاش کمی بیشتر رو موشن کپچر و انیمیشن ها کار میکردن-کمی هم رو بافتها)
داستان تا حالاش که خوبه کمی گنگه ولی خوبه
صداگذاری واقعا 10 میگیره........... .عالیه
گیم پلی و هیجانش اولاش خیلی طوفانی و قشنگ بود..ولی احساس می کنم کمی افتاده در ورطه تکرار......... .
در کل به نظر من امتیاز ign و gamespot که 9 و 8.5 بود برای این بازی مناسب البته تا آخرش نرفتم شاید آخراش فوق العاده بشه.....
(ولی در کل از رمدی انتظار بیشتر از اینو داشتم بازی عالیه ولی شاهکار نیست:13:)
انحصاری برای شما !نقل قول:
دوست خوبم atheistboy عکسات خیلی باحاله.میشه یه انحصاری واسه امضا برا من بسازی؟
اگه خوشتون نیومد بگید تا یکی دیگه بسازم.
من کی جوش زدم!!!! من گفتم تو فروم فن متعصب زیاده واسه همین باهاشون در گیر نشو. مگرنه من که با شما کاری ندارم.!!!!!نقل قول:
حالا چرا جوش آوردی من خودم میخوام کنسول بخرم
منم منظور خاصی نداشتم ما که با هم رفیقیم تو این فروم.منم میخوام چند وقت دیگه کنسول بخرم و به جمع شما بپیوندم:20:نقل قول:
دوستان آهنگی که آخره اپیزوده یک خونده میشه رو کسی برای دانلود نداره ؟
انصافا معلومه رو بازیش کار کردن...داستانش اهنگهاش نور پردازیش واقعا شاهکاره اما این همه سال چی کار میکردن!!!!!!!!!!!
قابل توجه کسانی که هنوز بازی نکردن :
قبل از اینکه بخواید بازی کنید حتما خودتون رو از لحاظ روحی آماده کنید چون بازی به شدت اعتیاد آوره و اصلا دلتون نمی خواد رهاش کنید و گذر زمان رو هم احساس نمیکنید .
داستان بازی به شدت گیرا و جذابه و از 100 تا فیلم سینمایی بهتره .
قبل از اینکه بازی رو تو کنسول بذارید یاد این حرف من بیفتید که :
"شاید یکی از بهترین و بزرگترین بازی های عمرتون باشه"
یه سوال:
این بازی مگه 18 may release نمیشه؟
پس چطوری شما دارید بازی میکنید؟
18 می نسخه اصلی میاد .نقل قول:
نسخه کپی از سه شنبه هفته پیش تو نت بود .
فرقش تو چیه؟تو مراحل بازیه؟یا هیچی؟:20:نقل قول:
هیچ فرقی ندارن .نقل قول:
فقط اون اصله و این کپی .
مگه بقیه ی بازیهای 360 که کپیشو میخری با اصلش فرق داره ؟:31:
میگم داداش شما بازی میکنی نظرت راجع به دوربینش چطوری؟نقل قول:
هیچ فرقی ندارن .
فقط اون اصله و این کپی .
مگه بقیه ی بازیهای 360 که کپیشو میخری با اصلش فرق داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی من 360 ندارم:41:نقل قول:
این روز ها همه 360 میخرند شما چطور؟نقل قول:
ما هم همینطور:20:میخرمشنقل قول:
حالا کسانی که بازی کردن بگن گرافیکش به Uncharted 2 می رسه . ( با توجه به چیزایی که خوندم خیر . :41:)
صحنه های سینمایی داره یا نه ؟
من توی dbazi خوندم که بازی توی دو تا حجم منتشر شده رو نت کسانی که بازی می کنن مشکلی با بازی داشتن .
سلام
دیروز عصری بازی تموم شد... واقعا داستان بازی خیلی گیرایه و اونطور که که معلومه بازی میتونه ادامه دار باشه چون بعضی چیزا اصلا معلوم نشد... دیشب موقع داشتم به بازیش و این چیزا فکر می کردم که خوابش رو دیدم البته خدا رو شکر تو خواب هم داشتم بازی می کردم و نقش توش نداشتم : دی
+
این دوربینش هم مشکل خاصی نداره.. خوبه.. تو جنگیدن هم مشکلی ایجاد نمیکنه...
+
بازی یه عنوان فوق العاد سینمایی هستش و صحنه های سینماتیک هم داره.نقل قول:
صحنه های سینمایی داره یا نه ؟
یکی میتونه برام نقد گیم اسپات رو پیغام خصوصی کنه؟
ممنون.
بچه ها یک خبر بسیار داغ و بسیار بد
سایت GAMESPOT.COM:18: فیلتر شده :13:
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید :10:
Planet Xbox 360: 9.2/10
Gameinformer: 8.5/10
Gametrailers: 8.6/10
Gameplanet: 8.5/10
Videogamer: 9.0/10
Xboxaddict: 9.3/10
Eurogamer: 7.0/10
GameZone: 8.0/10
Gamespot: 8.5/10
411Mania: 9.1/10
NZGamer: 8.5/10
IGN: 9.0/10
سلام.صبح بخیر.دی:نقل قول:
بچه ها یک خبر بسیار داغ و بسیار بد
سایت GAMESPOT.COM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شد که شد خوب کاری کردن.باید این سایت های بر انداز قیلتر شه.
ایمیل بزنیم بیان دستگیرمون کنن به جرم همکاری؟نقل قول:
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید
در یک کلام باید گفت گرافیک uncharted در برابر این هیچ حرفی برای گفتن نداره .نقل قول:
حالا کسانی که بازی کردن بگن گرافیکش به Uncharted 2 می رسه
دوستان یه نکته .
اول اپیزود 4 تو یکی از اتاق ها یک xbox 360 و گیم alan wake روی میز قرار گرفته . نمیدونم کسی دیده یا نه ؟
بعد اینکه من یک جا گیر کردم .
توی اپیزود 4 اونجا که یک گوی به سمتمون حرکت میکنه نمیدونم باید چی کار کرد . یعنی یه کاری میکنم به دره بخوره که بشکنه ولی نمیشکنه .
چی کار کنم ؟
آره . نوید عکسشو گذاشته بود.پیش یه LED TV بود.دی:نقل قول:
اول اپیزود 4 تو یکی از اتاق ها یک xbox 360 و گیم alan wake روی میز قرار گرفته . نمیدونم کسی دیده یا نه ؟
نقل قول:
کاملا مخالف هستم........شاید گرافیک این بازی در نگاه اول و از لحاظ بصری بهتر باشه(اندکی) ولی اونقدر ایرادای گرافیکی داره که باعث میشه گرافیکش نتونه به اون میزان در مقابل uncharted2 قد علم کنه........ .
پارگی تصویر.....گاها کم بودن بافت بصورتی بسیار عجیب..تخریب پذیری بسیار کم.....موشن کپچرهای ضعیف....... .
فقط میشه گفت از لحاظ نورپردازی از همه بازیهای تاریخ سرتر ولی از لحاظ گرافیک کلی.......نه هنوز جا داره تا برسه به uncharted2
:46:
دوستان آهنگی که آخره اپیزوده یک خونده میشه رو کسی برای دانلود نداره ؟
بعد اینکه من یک جا گیر کردم .
توی اپیزود 4 اونجا که یک گوی به سمتمون حرکت میکنه نمیدونم باید چی کار کرد . یعنی یه کاری میکنم به دره بخوره که بشکنه ولی نمیشکنه .
چی کار کنم ؟
مراد جان گفتن یه پتچ میدن که اینارو رفع میکنه.+ در ضمن هنوز خوده بازی که منتشر نشده شاید تو اون اینا رفع شهنقل قول:
نقل قول:
دوستانی که بازی نکردن لطفا نظر ندن ;)
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
همینن الان بازی رو شروع کردم تایم بگیرید ببینم تا کی تموم میشه :دی
نهایت پس فردا !؟
شروع بازی تا بحال خوب بوده
دیشب Review سایتgametrailers رو باحجم 200مگ دان کردم . گیم پلی بازی بسیار عالیه. گرافیک هم حرف نداره . نورپردازی این بازی رو داخل بازیهای کنسولی ندیده بودم واقعا عالی بود .
ماکه کنسول نداریم . کوفتتون بشه الهی:31:
ببین دوربینش یکم هرزه .نقل قول:
یعنی زیاد میره اینور و اونور .
شما اول بازی ممکنه که از این دوربین عصبانی بشید ولی یکم که برید جلو عادت میکنید .
به علاوه شما در قسمتهایی از بازی احتیاج به حرکتهای سریع دارید که این دوربین به دردتون میخوره .
(ولی شما همه ی اینا رو ول کنید بچسبید به داستانش، واقعا مثل یه سریال تلویزیونیه و شما رو معتاد میکنه که برید و ادامشو ببینید)
اگه بچه ها بخوان میتونم یخورده در مورد داستانش توضیح میدم ؟
توی اسپویلر پلیز..........:31::46:نقل قول:
چطوره با مدیرا هماهنگ کنیم یه تاپیک Alan Wak Spoiler بزنیم.منم فردا پس فردا میرم بگیرم ( گور بابای درس )نقل قول:
خوب من دیروز ظهر بازیو تموم کردم ...
در یک کلام بگم که واقعا روی اعصاب و روان خیلی اسکی میره این بازی !! من هنوز تو توهم به سر میبرم خداییش !!ضربان قلب هی میرفت بالا :دی یهو خاموش میکردم میگفتم دیگه بازی نمیکنم بعد 5 دقیقه دوباره xbox رو روشن میکردم :دی
گرافیک که حرف نداره این هیچ ...
اما داستان واقعا درگیرکننده بود :18: اخر بازی یه حسی داشت که داشت گریم میگرفت :45:
به روی چشم .:31:نقل قول:
البته خودم میخواستم این کار رو بکنم ولی خوب اینی که تو اسپویلره هم چیزی از داستان رو لو نمیده و همه میتونن بخونن:
محتوای مخفی: ALAN WAKE
فکر خوبیه .نقل قول:
اینجوری بچه ها از تمام زوایای داستان هم باخبر میشن .
فقط یه چیزی به عنوان یه برادر از من به تو نصیحت : هیچ چیز حتی ALAN WAKE ارزش اینو نداره که بخوای به خاطرش درس و تکلیف و مهمتر از اون آینده ت رو خراب کنی .
بذار یه وقتی بازی کن که خیالت راحت باشه .
دوستان اگه میخوان تویه تاپیک حرفی از داستان بزنن بهتره بنویسن تا Episode چند! ( مثلا این تیکه از داستان ماله Episode 1 هستش! )
محتوای مخفی: AW
شایان جان دمت گرم منو هم منو از سر در گمی در آوردی هم بدتر گیجم کردی .
اینو بخون : (خطر لو رفتن داستان برای بقیه)
اپیزود 2 و 3
محتوای مخفی: اپیزود 2 یا 3