يكي هم لطف كنه براي من دعوت نامه بنويسه براي سايت demonoid
دوست عزیز وقتی برنامه ی تورنت فایل رو چک کرد و میګه سالم هست و شما بازم با فایل مشکل دارین یعنی اینکه فایل مشکل داره نه دانلود شما پس بهتره اون رو دوباره دانلود نکنین برین یه تورنت دیګه ازش پیدا کنین و ایندفعه کامنت ها رو هم در موردش بخونین تا مطمعن شین سالم هست بعد دانلود کنیننقل قول:
demonoid فعلا down هست معلوم هم نیست مشکلش چیهنقل قول:
ایمیلتون رو به یکی از دوستانی که تو تایپيک ګفتن دعوت میکنن بدین براتون ارسال میشهنقل قول:
لطفا برای من هم دعوت نامه بفرستید
ممنون
تركر سايت دمونويد راه افتاد
بريد حالشو ببريد:31:
دنيروو جان سلام
ضمن تشكر از ارسال دعوت نامه
ولي من نتونستم عضو بشم و پيغام زير را داد
Sorry, this site is open only for Romanians :)
در حاليكه من طبق دستورالعمل آقا پيمان كشورم رو روماني انتخاب كردم.
و يك بار هم با استفاده از سايتهاي پ*ر*و*ك*س*ي با آي پي ناشناس رفتم ولي باز هم همين پيغام را داد
سلامنقل قول:
حاليكه من طبق دستورالعمل آقا پيمان كشورم رو روماني انتخاب كردم.
و يك بار هم با استفاده از سايتهاي پ*ر*و*ك*س*ي با آي پي ناشناس رفتم ولي باز هم همين پيغام را داد
بعد از اینکه کشور رو رومانی انتخاب کردی باید مستطيل بعدی این کلمه رو بنویسی invita
پيمان جان اين كار را هم كرده ام ولي فايده اي نداشت :19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
اون ګزینه یه سوال هستش که قبلا جوابش invita بود ( احتمالا واسه این ګذاشتن که بدونن طرف رومانیایی هست یا نه ) شاید دیدن ای پي ها از کشور های دیګه هست شک کردن و سوال رو عوض کردن
الان میرم یه نیګا بندازم ببینم چه جوریاست
سنجد جان احتمال میدم IP رو شناسایی کرده و یا یه جایی اشتباه کردید ...
===============================
اما یک سوال از پیمان و بقیه دوستان عزیز
من وقتی از ترکرهای خصوصی فیلم یا فایلی رو دانلود میکنم از حداکثر سرعت و پهنای باندم به راحتی استفاده میکنم ولی وقتی میخوام از ترکرهای عمومی ( مثلا فیلمهای Axxo ) استفاده کنم باز سرعتم هم کم میشه هم نوسان داره ...
حالا سوالم اینه که مثلا فیلمهای Axxo رو هیچ ترکر خصوصی نمیذاره که بریم از اون بگیریم ؟؟؟
چون توی چند چند تا ازسایتهای Private که عضو بودم دنبالش گشتم به جز چند تا فایل از Axxo چیز زیادی پیدا نکردم ...
نامردا سوال رو عوض کردن الان جواب رو یه چیز دیګه باید بنویسی
ازت میخواد یه جمله رو کامل کنی اون جمله چیه؟ ( بالای اون مستطيل نوشته شده
axxo واسه ترکر های عمومی فیلم هاش از کیفیت بهتری برخوردار هست و بیشتر هم واسه ترکر های عمومی فیلم اپلود میکنهنقل قول:
حالا سوالم اینه که مثلا فیلمهای Axxo رو هیچ ترکر خصوصی نمیذاره که بریم از اون بگیریم ؟؟؟
چون توی چند چند تا ازسایتهای Private که عضو بودم دنبالش گشتم به جز چند تا فایل از Axxo چیز زیادی پیدا نکردم ...
تو ترکرهای خصوصی افراد خودشون فیلم ها رو ریپ میکنن و به اسم خودشون اون رو اپلود میکنن دی وی دی ریپ های ترکر های خصوصی همګی کیفیت خوبی دارن و زیاد نیازی به axxo پیدا نمیکنی
سنجند جان یه جمله هست که باید کاملش کنی اون رو اینجا بنویس من میپرسم جوابش رو میدم بهت
نقل قول:
متشکر دوست عزیز از خبری که دادی ترکرش راه افتاده ولی متاسفانه هنوز سایت در دسترس نیست من نتونستم وارد سایت بشم اشالله اونهم بزودی راه بیافته
senjed1349 جان opt رو بزن ببین چی میګه
نقل قول:
پيمان جان اين هم اون جمله لعنتي:
Ce cuvant de 3 litere completeaza secventa:
saisprezece impartit la doi face ...
دستت درد نكنه. خير از جوونيت ببيني
نقل قول:
پيمان جان دستت درد نكنه
opt كليد حل معما بود:10:
حالا من هم عضو شدم و اگه كسي دعوت نامه filelist را ميخواد معطل نكنه و پيغام خصوصي بذاره:10:
خواهش میکنمنقل قول:
پيمان جان دستت درد نكنه
opt كليد حل معما بود
اقا میګم چرا کسی تو ایران یه سایت در حسابی واسه تورنت فایل های ایرانی نمیزنه؟ چرا کسی از تورنت واسه اپلود فایل استفاده نمیکنه؟ تو کف فیلم ها ایرانی برنامه های اموزشی فارسی و بازی های فارسی شده موندیم
از هم جای دنیا ترکر پیدا میشه جز ایران ، یکی بود که اون هم 4 یا 5 تا فایل و برنامه که تو تمام تورنت سایت ها پیدا میشدن ګذاشت بعدش هم دیګه غیر فعال شد
من حدود 6 ماهه كه همه فيلمهامو با تورنت دانلود ميكنم ، اما سرعت دانلودم هيچوقت بالاتر از 7 KBPS نميره و در ضمن سرعت upload هم از download بيشتره . لطفا راهنمايي كنيد.
نقل قول:
آی گفتی ؛ ولی پیمان جان من فکر کنم بزرگترین مشکلات این قضیه مربوط میشه به 1- پهنای باند بسیار بسیار پائین که در ایران عرضه میشه و دوم هزینه های اون ؛ خوب برای داشتن یا ایجاد یه ترکر نسبتا خوب و حتی متوسط من فکر کنم باید یه پهنای باند مناسب این کار داشته باشیم که تو ایران غیر ممکنه و دوم بخاطر سطح بسار پایین در آمد نه کسی کیتونه اینکار رو به تنهایی انجام بده و نه اینکه اگه کسی بخواد اینکار رو انجام بده بقیه حمایتش میکنن مثلا من اگه بخوام اینکار رو انجام بدم و بخاطر حمایت تو سایتی که میخوام برای اینکار راه بندازم بگم هر نفر 5 تا 10 هزار تومان به سایت کمک کنه اونهم برای مدت یکسال بعید میدونم از طرف کاربرا حمایت بشه و هزار و یک مشکل دیگه داداش ولی در کل باید گفت من با تو خیلی موافقم و باید بگم برای کشورم بخاطر این مسائلی که داره تاسف میخورم تازه میخوان با یه برنامه 3 ساله اینترنت ملی راه بندازن و ما رو محدود به اینترانت داخلی بکنن و فکر کنم تا 2 یا 3 سال آینده اگه این مسئله به نتیجه برسه وضعیت اینترنت تو ایران عوض اینکه پیشرفت کنه بسیار اسف بار خواهد بود بسیار تاسف میخورم بخاطر این طرز تفکر که در صورت تحقق آینده علمی و ارتباطی کشور خیلی تاریک و مبهم به نظر میرسه
عزیزم اولا صفحات اول رو بخون حداقل 10 صفحه اول به این قضیه چندین بار جواب داده شده ؛ اگه بازهم مشکلی بود اینجا بگو ؛ضمنا نوع اتصال ؛ میزان پهنای باند و سرعت واقعی دانلود و آپلود و برنامه ای که استفاده میکنی رو بگو تا بتونیم کمکت کنیمنقل قول:
در اين سايت doimand كسي عضو هست براي من هم دعوئت نامه بفرسته
یکی از این سایتهای تورنت فکر کنم ilovetorrent بوود چند تا لینک داده گفته که اگه میخوای share ratio بره بالا اینا رو seed کن و فقط یه
لینک دانلود تورنت برا اوون فایل هست . خب اگه قراره من اونا رو seed کنم باید اول دانلودشوون کنم دیگه نه ؟
بعد seed کنم درسته ؟ میشه بگین من باید چیکار کنم ؟
نقل قول:
بابا جون من موندم که چرا همه میان میگن دعوتنامه دمونوئید میخوان مگه سایت دمونوئید مشکلش حل شده که همه درخواست دعوتنامه میدن من که خودم عضو اونجا هستم نمیتونم برم تو سایت و وقتی هم نشه رفت تو سایت نمیشه دعوتنامه گرفت اگه سایر دوستان میتونن برن تو سایت بگن که من بررسی کنم ببینم مشکلم چیه شاید از آی اس پی خودم باشه .
مسعود جان شما نباید به هر تورنتی اعتماد بکنید بعضی از تورنتها فیک هستن بعضی لینکشون خرابه و بعضی ها هم ناقص آپلود میشن و شما وقتی دانلود میکنی میبینی مثلا تا 65 درصد دانلود میشه و برا بقیش سید کننده نیست تو اینجور مواقع ترکرت اگه خصوصی باشه میتونی تو انجمن سایت مطرح کنی تا خود ترکر برات سید بشه البته این چیزا که گفتم مربوط به این سایت یا سایت خاص دیگه ای نیست این به همه سایتهای تورنت و ترکرهاش میتونه مربوط باشه کلی گفتم . شما باید تورنت رو کامل دانلود کنی بعد اینکه دانلودت تموم شد سید بشی اگه هم دیدی لینکی یا تورنتی مشکل داره بهتره وقتتو هدر ندی و بیخیالش بشی مگه اینکه ترکر و سایت مربوطه بهت این امکان رو بده که با درخواست تو برات سید بشن تا بدونی دانلوداتو تکمیل کنی .نقل قول:
یاحق
البته اون چیزایی که رضا جان ګفتن درسته و باید موقع انتخاب تورنت اون نکات رو در نظر داشت تا بعدا با مشکل برنخورینقل قول:
یکی از این سایتهای تورنت فکر کنم ilovetorrent بوود چند تا لینک داده گفته که اگه میخوای share ratio بره بالا اینا رو seed کن و فقط یه
لینک دانلود تورنت برا اوون فایل هست . خب اگه قراره من اونا رو seed کنم باید اول دانلودشوون کنم دیگه نه ؟
بعد seed کنم درسته ؟ میشه بگین من باید چیکار کنم ؟
در مورد سایت ilovetorernt : اون لیست رو واسه کسایی ګذاشتن که اون تورنت ها رو قبلا دانلود کردن و سید رو متوقف کردن ، این افراد با دیدن درخواست ها دوباره میرن سید میکنن تورنت ها رو
یا اینکه میرن از یه ترکر دیګه اون فایل ها رو دانود میکنن بعد میان واسه ترکر ilovetorrent سید میکنن
ــــ
میګم دوستان نوع کانکشن ها شون رو بنویسن ببینیم با چه سرعتی دانلود و اپلود میکنین و در چه وضعیتی قرار دارین
راستی اون سایت filelist سرعتش چه طوره؟
دوستان سلام
(قابل توجه سلطان تورنت آقا پيمان)
اگه كسي در مورد اين سايت اطلاعاتي داره بگه grabthe.info
ممنون
سلامنقل قول:
گه كسي در مورد اين سايت اطلاعاتي داره بگه grabthe.info
ممنون
senjed1349 سایت تورنت هست که تازه راه افتاده ترکرش خصوصی هست و حدود 1400 تورنت داره امکان عضویتش فعال هست اګه ثبت نام کردی وارد فورومش بشی بیشتر باهاش اشنا میشی
چون سایت تازه راه افتاده هنوز تورنت هاش سیدر زیادی ندارن ولی امکان BONUS داره که باعث میشه افراد به سید کردن تشویق بشن و شاید بعدها سایت با حال و سریعی بشه سرعتش زو تست نکردم چه جوریاست
موفق باشی
پيمان جاننقل قول:
من اين تورنت رو دانلود كردم بعد كه خواستم استفاده كنم بهم كانكشن نداد _البته با azureus_دليلش رو نفهميدم. و تو tracker status پيغام scrape Ok رو ميده و غير فعال ميشه تو تركرش هم passkey داره. ---12 seeders 23 peers
وقتي هم كه خواستم چيزي آپلود كنم بهم اجازه نداد و گفت بايد حدود 4 هفته صبر كني بعدشم مثل اينكه تا 5 گيگ آپلود نكني (احتمالا پس از دانلود كردن. چون يه سري فايل فري گذاشته ) اجازه آپلود مستقيم نميده (البته اين برداشت من بود)کد:K-1.WORLD.GP.2007.IN.SEOUL.DVDR[www.grabthe.info].torrent
Free Download (only upload stats are recorded, this is best way to fix your ratio
برنامه bit coment چيه اينم مثل torent يا نه؟
كدومشون خوبه؟
پیمان جان من Adsl+2 256 دارم سرعت دانلود 30KB و آپلود هم 27KBنقل قول:
میګم دوستان نوع کانکشن ها شون رو بنویسن ببینیم با چه سرعتی دانلود و اپلود میکنین و در چه وضعیتی قرار دارین
راستی اون سایت filelist سرعتش چه طوره؟
این سایت هم سایت خیلی خوبیه
البته از بقیه سایتها کمی عقبتره ولی از لحاظ سرعت میخوام بگم حتی از ilovetorrent بالاتره ...
فقط یک سوال
اونجا که نوشته Connectable یعنی جی ؟
و سوال دیگه اینکه اگر به Ratio بالایی نرسیم آیا بن میشیم یا خیر ؟/
passkey رمزی هست که مختص نام کاربری شماست و شما رو به ترکر معرفی میکنه و بر اساس اون به شما اجازه ی دانلود داده میشهنقل قول:
پيمان جان
من اين تورنت رو دانلود كردم بعد كه خواستم استفاده كنم بهم كانكشن نداد _البته با azureus_دليلش رو نفهميدم. و تو tracker status پيغام scrape Ok رو ميده و غير فعال ميشه تو تركرش هم passkey داره. ---12 seeders 23 peers
ببین تعداد دانلود به طور همزمان رو لیمیت نکردی؟
سید کردن یا اپلود کردن تورنت ها به قوانین سایت بستګی داره شاید به تازه وارد ها اجازه ی اپلود نمیدننقل قول:
وقتي هم كه خواستم چيزي آپلود كنم بهم اجازه نداد و گفت بايد حدود 4 هفته صبر كني بعدشم مثل اينكه تا 5 گيگ آپلود نكني (احتمالا پس از دانلود كردن. چون يه سري فايل فري گذاشته ) اجازه آپلود مستقيم نميده (البته اين برداشت من بود)
Free Download (only upload stats are recorded, this is best way to fix your ratio
قوانین سایتش رو بخون فک کنم در موردش توضیح داده باشن
موفق باشی
در مورد سوال اول اون یعنی اینکه شما با کانکت شدن به ترکر مشکلی ندارین و ترکر شما رو میشناسهنقل قول:
اونجا که نوشته Connectable یعنی جی ؟
و سوال دیگه اینکه اگر به Ratio بالایی نرسیم آیا بن میشیم یا خیر ؟/
سوال دوم این بستګی به قوانین سایت داره که من نخوندمشون ولی فک کنم اګه زیادی share ratio بایین باشه دانلودت رو محدود کنن مثلا وقتی می خوای یه فایل رو دانلود کنی میګه به خاطر پاینن بودن shar ratio 48 ساعت دیګه دانلودت شروع میشه و اینجور چیزا اګه هم خیلی وضعیت خراب باشه و اکتیو هم نباشی شاید اکانتت رو حذف کنن
این سایت تازه راه افتاده و فعلا تو کار جذب یوزر هستن شاید زیاد سخت ګیری نکنن ولی وقتی تعداد یوزرهاشون تکمیل شدن شروع میکنن به پاکسازی و حذف اکانت هایی که شیر ریتو پایین دارن یا اکتیو نستن پس بهتره همیشه شیر ریتوی خودت رو حفظ کنی
از utorrent استفاده کن و اونو بیخیال شونقل قول:
برنامه bit coment چيه اينم مثل torent يا نه؟
كدومشون خوبه؟
دوستان سایت demonoid دوباره فعال شده
برین حال کنین
نقل قول:
بلاخره مشکل حل شد خوب پیمان جان این یکی از بهترین خبرهایی بود که این چند روزه شنیدم ؛ممنون ازت
اره برګشته ولی حالا یوزرهاش بهش حمله کردن نمیزارن نفس بکشه هی باز میشه هی دوباره ارور میدهنقل قول:
بلاخره مشکل حل شد خوب پیمان جان این یکی از بهترین خبرهایی بود که این چند روزه شنیدم ؛ممنون ازت
خدایش عجب سایتیه چقدر طرف دار داره!!!!!!!!!!۱۱۱
من بیشتر dvd و cd آموزشی دانلود میکنم.ترکری هست ازین نظر عالی باشه؟
توی demonoid همه چی پیدا میشه ولی چیزایی که کم استفاده میشه تعداد سیدر کمتر هست از لیچر برای همین سرعت بالا نمیره.
یه سوال بی ربط! کسی عضو فروم BMC نیست؟:31:
كسي دعوت نامه demonoid براي من مي فرسته
پيمان جان هميشه خوش خبر باشي:10:نقل قول:
ولي مثل اينكه بدجوري ضربه مغزي شده :21: هنوز تو كماس :41:تو مراسم احياتون واسش دعا كنيد.:20:
نه ليميت نكردم جالبه كه همون تورنت رو با utorrent تونستم راه بندازمش.نقل قول:
ببین تعداد دانلود به طور همزمان رو لیمیت نکردی؟
فعلا كه دُم دمونوئيد بدجوري گيره هشتپلكو شده.:19:نقل قول:
هر چي ميزنم تو كله اش ميگه:
:19:The latest changes to the site are giving us some problems - We'll be back soon:19:
يا ميگه:
Server too busy
The server is too busy at the moment to process your request
Please try again in a few minutes.
Click here to retry
در مورد دعوتنامه اینجا توضیح داده شده!نقل قول:
پیدا کردن دعوتنامه سخته چون برای همه امکان فرستادن دعوتنامه فعال نیستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1624462&postcount=797
سلام دوستان.
اگه میشه یه کمکی بکنید من بتونم یه دعوتنامه ی از سایت torrent-damage.net بگیرم.
خواهشا یه کمکی بکنید. من منتظرم.
خیلی لازم دارم اینکه از این سایت یه دعوتنامه واسه من گیر بیاد.
یه راهنمایی هایی بکنید.
تورنت فقط torrent-damage.net
باید بگم که خیلی گشتم ولی یافت نشد :(نقل قول:
یه دعوتنامه ی از سایت torrent-damage.net بگیرم.
در هر صورت اگر کسی سراغ داشت ما رو بی خبر نذاره که کلی ثواب داره
=======================
راستی پیمان جان یک سوال دیگه
توی اکثر این سایتهایی که معرفی کردی بیشتر فیلمهای جدید رو دارن
ولی مثلا من دنبال Love Actually یا The Usual Suspects که گشتم توی هیچ کدوم پیدا نکردم
سایتی هست که خصوصی باشه و اکثر فیلمها رو مثل سایتهای Mininova , torrentspy و ... داشته باشه یا باید قیدش و زد ؟!؟!؟
پیشاپیش از لطفی که داری ممنون و متشکرم :)
:31:مثل اينكه اوضاع دمونوئيد بهتر شده:8::8: صلوات بفرستيد:31: