بایوس رو اپدیت کردمنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
بایوس رو اپدیت کردمنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از تب مموری بزاریدنقل قول:
نقل قول:سلام من هنوز مین انتخاب نکردم مثلا مین من ASUS - P8P67 LE باشه که مموری تا فرکانس 2200 رو ساپورت کنه اونوقت که cpu تا فرکانس 1066 را ساپورت میکنه حتما رم هم باید 1066 باشه یا نه ربطی ندار؟نقل قول:
یه رم 4 گیگ چه برندی خوبه بگیرم کیفیتش خوب و قیمتش هم مناسب باشه؟باتشکر
اقا منتظر جواب شما هستیم
نه حتما رم رو 1066 نباید بگیرید شما رم با فرکانس بالاتر مثلا 1600 بگیرید رو 1066 ست میشه که در تنظیمات بایوس میتونید فرکانسشو درست کنید بکنید 1600
رو این مین چیپ p67 که انتخاب کردین میشه اینکارو کرد
حذف بابا حذف بابا حذق
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
فکر کنم باس رم شما درست باشه
با سلام وعرض خسته نباشید
می خواستم ی رم 4 یا بالاتر رو سیستمم بندازم بنظر شما چه برندی بهتره + مدل ؟
مشخصات سیستم :
CPU : Intel® Core™2 Quad Processor Q9550:12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB
MotherBoard : Asus P5Q3: FSB 1600/1333/1066/800 MHZ
چرا رم های کینگشتون نصف قیمت بقیه رم هاست
این قدر کیفیتش بده !!
سلام
من رو یکی از سیستمهام یه رم umax ddr3 1333 دارم
یه apacer با همین مشخصات هم میخام بگیرم
که سرجمع بشه 4 گیگ
سوالهام :
1 . کدوم یکی از این دو برند بهترن ؟ و کلا کیفیتشون در چه حدیه ؟
2 . برد من کمبو هست . دو تا اسلات سفید رنگ داره و دو تا آبی رنگ . بعدا میتونم مثلا یه رم 4 گیگ هم بذارم روش ؟ (البته نمیدونم این برد 8 گیگ رم رو ساپورت میکنه یا نه :دی)
3 . لطفا قیمت این دو برند رو هم بگید
هر دو برند خوبن و چون مشخصات رم یکی است مشکلی ایجاد نمیشهنقل قول:
مدل مین رو هم بگین
مرسینقل قول:
مدل مین برد
Giga g41m combo
راستی
قیمتapacer دو گیگ 1333 رو هم لطفا بگید
قیمت دقیق ندارم ولی فکر کنم ماژول 2 گیگش حدودا 25 تومن باشهنقل قول:
مین شما تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه
من یک RAM با ظرفیت 2 گیگابایت و DDR2 خریدم ، که برندش Kingmax هست خودم دو تا RAM با ظرفیت هرکدام 1 گیگابایت با برند KINGSTONE داشتم وقتی اینها را کنار هم میگذارم ظاهرا مچ نیستن با هم و حالت کندی داره ! میشه یکم برای من توضیح بدین که دقیقا وضعیت چه جوریه و باید چیکار کنم که بهترین استفاده از این رم ها ببرم !؟
سلام دوستان من رم میخوام با این مشخصات
ram 2*2 GB1600 cl7
برای این مادربرد Gigabyte 770T UD3 قیمت روزشم بگین ممنون میشم.
سلام دوستان
آیا ترتیب قراردادن مثلا 3 یا 4 رم با مارک ها و حافظه های مختلف کنار هم در اسلات های مادربورد مهمه؟
مثلا یکیشون 1 گیگ باشه یکیشون 2 گیگ یکیشون هم 512 مگ با مارک های مختلف فرقی میکنه کدومشون در اسلات اول باشن کدوم دوم و کدوم سوم؟
تاثیری در عملکرد ویندوز و کامپیوتر داره ترتیبشون یا مهم نیست؟
اون رمی که در اسلات اول هست بیشتر ازش استفاده میشه یا فرقی نمی کنه؟
کسی نیست جواب بده؟
با سلام
من میخوام رم رو زیاد کنم مادربورد p5q3 تو دفترچش نوشته این مادربورد از حافظه ساخته شده از تراشه های 256 مگابایتی پشتیبانی نمیکند من چه مدل رم بگیرم با باس 1333
m:p5q3 .......cpu: e5300 bus800...........ram:2gig goodram 1333
مبتدی هستم
با تشکر
مادربورد خوبی دارین. میتونید یه رم کینگ مکس با باس 1333 و تاخیر 9-9-9 بخرید. که به صورت دوال کار کنن .پرفورمنس خوبی میگیرید.نقل قول:
سلام دوستان
مادربرد بنده giga 945PLM-S2 هستش و اینجور که توی مشخصاتش نوشته تا 2 گیگ رم رو ساپورت میکنه حالا بنده قصد خرید این دو تا رم رو با مشخصات زیر دارم:
DDR2 پی ان وای PNY - سری DEKA2450.A8MFP - باس 800 - کلاک 15-5-5-5 - دوتا 1 گیگ کاملا دوال
نظرتون چیه؟ساپورت میکنه؟
ممنون
سلام
ميخواستم بدونم وقتي ماكسيموم رم مثلا 4 گيگه نميشه رم رو ارتقا داد يا مادربورد جواب نميده حتي اگه اضافه بشه؟
ممنونم
سلام من می خوام روی کامپیوترم ویندوز 7 نصب کنم اما مشکلم اینه سیستمم رمش 512 است بنابراین می خوام رمشو ارتقا بدم می خوام
1. بدونم قیمت رم چقدره ؟1 گیگ و2 گیگ
2. آیا میشه رم فعلی ام رو با رم جدید بذارم یا خیر؟؟
مادر بورد:asus m2n8-vmx
سلام.
مادر بودر من P41 INTEL هستش .
یه رم قیمت مناسب و خوب 2 گیگ DDR3 بهم معرفی کنید .(قیمتش رو هم بگید )
برای راهنمایی در ضمینه خرید تاپیک جدا بزنین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون در مورد رمهای TwinMOS DDR3 2*2G 1333 Piano Black چیه؟
و اینکه اگه اینها رو کنار رمهای Crucial Tracer DDR3 2*2G 1600 بندازم مشکل ساز نمیشه؟
ممنون میشم جواب بدید
عجیبه بعد 2 روز کسی جواب نداده! :n03::n04:نقل قول:
twinmos برند خیلی خوبیه. مدل معرفی شده هم مدل خوبیه هر چند حرفه ای نیست ولی قابل قبوله.نقل قول:
بستگی به پلتفرم داره. اگه ولتاژ رمها یکی باشه میشه بزارین کنار هم کار کنن منتها تمام رمها تو فرکانس 1333 کار خواهند کرد.ولی با یه اور ساده میشه راحت روی 1600 و بالاتر حتی استیبل کار کنن. منتها اگه ولتاژ و
تاخیر رمها رو هم بگین بهتر میشه نظر داد. همینطور نوع سی پی یو و مادربورد.؟
سلام
من مادربوردم Asus P6T Deluxe V2 هستش
و سی پی یو هم Intel I7 950 هست
و گرافیک MSI GTX 560 Ti HAWK
می خوام بدونم که من رم 1600 بگیرم یا 1333 یا باس های دیگه کدوم برای سیستم من بهترن !!:n27:
من بیشتر برای گیم از سیستم استفاده میکنم !
از این لینک میتونی لیست رمهایی که مادربرد شما باهاشون سازگاری داره دانلود کنی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسلما هر چی کلاک رم بالاتر باشه بهتره ولی بهتره اول اولویت رو بزاری روی مقدار حافظه بعد کلاک و بعد تایمینگ.
رم ز چه مارکی باشه سرعتش بیشتره
سلام
من میخوام یه رم 8گیگ 1600 بگیرم که کارم بازی باسیستمه و کارهای دیگه
دوستان داخل سایت گفتن که Corsier خوبه میخوام نظر شمارو هم بدونم ممنون
فرقی نمیکنه مهم کیفیت رمه:n02:
برندهای معتبر در زمینه رم زیاد هستند : Corsair , Gskill , Patriot , Kingston , OCZ , Geil , . . .نقل قول:
به نظر شما کدوم یک از این برنها بهتره
فرقی ندارننقل قول:
برندهاى گفته شده همگى جزو برندهاى خوب و با کيفيت براى رم هستند. البته بعضى برندها مدلهاى حرفه اى و با فرکانس بالاتر و هيتسينگ بهتر توليد کرده اند.نقل قول:
با درود
از کجا می توان فهمید نیاز به رم سیستم چه مقدار است؟
مثلا خود من 2سال پیش 2عدد رم KVR کینگستون جمعا 8 گیگ خریدم ولی بعد از مدت کوتاهی رم های هایپر ایکس امد چون کیفیت و سرعت بالاتری نسبت بهKVR داشت منم دو عدد رم 2گیگابایتی هایپر ایکس جمعا 4 گیگ خریدم
و 8 گیگارو رد کردم
الانم وین 8 32 بیتی دارم
قبلشم XP 64بیتی و ویندوز 7 64 بیتی داشتم گیم سنگین هم بازی می کنم ولی این 4 گیگ کم نیومده!!!
سی پی یوم 965 فنوم X4
مین ایسوس M5-A88E-EVO
کافى بودن يا نبودن رو خودتون ميتونين از پرفرمنس سيستم و مقدار درصد استفاده شده رم بفهمين.نقل قول: