نه بیچاره راست میگه تواین نکته 5 اینونتوری نوشته بد بخ مگه چقد بول میخوره همه ایتما 3000 به بالا گزاشتین؟؟؟نقل قول:
Printable View
نه بیچاره راست میگه تواین نکته 5 اینونتوری نوشته بد بخ مگه چقد بول میخوره همه ایتما 3000 به بالا گزاشتین؟؟؟نقل قول:
Tornado جان اینا چیه نوشتی ؟ :blink:نقل قول:
Dagon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا تایید میشه ;)نقل قول:
من بیس elf ها رو دیدم. در واقع گازش زدم. ولی عنکبوت ندیدم. فقط یه قورباغه کنار fountain دیدم. منظورت از جنوب شرقی دقیقاً کجاست. می شه یه screen shot بذارید.
اگر هم کسی نمی خواد مکان دقیقشو بگه بهتره که دیگه راجع به این موضوع صحبت نکنیم چون از دو حالت خارج نیست یا می خواید خودتون رو لوس کنید یا که اصلاً بلد نیستید و با من هیچ فرقی ندارید. ok
اگه بشه اینارو واسش بست که دیگه میشه پروردگار ;)نقل قول:
اولا میشه تو چیزی رو که نمیدونی به دیگران نگی ؟ بابا این چرت و پرتا چیه نوشتی. دوما مگه axe هیرویagility یا inteligence هست ؟!!! سوما ankh تکی به چه درد میخوره . چهارما مگه هر hero فقط 5 تا inventori داره ؟!!!!!!!!!!!!!
axe :
radiance
heart of tarrasque
boot of teravel
sange and yasha
hyper stone
crystals و upgrade
البته axe اصلا hero ی team ی نیست . هیچ وقت ندیدم توی 5 به 5 ورش دارن .
در مورد تیمی نبودنش هم درست می گی :cool:
اگه بزاری که به یه بحثی که 4 5 صفحه هست ادامه داره پایان میدینقل قول:
اقا 5 غورباغه تو بچهای غبلی باید با ایتمی که از ایس فراگ دراب میشد با ایتمی که از اونا دراب میشد با یه+250ترکیب میشدکه اسم یکی the,one,oon 2ta daghighan yadam nistمیکشتی بعد عنکبوت ظاهر میشد حالا اگه شد براتون ریبلی میزارم
حتما این کارو بکن
ممنون
آقايون من و دوستام در(Game net Virus) از ساعت 6 تا 7 دنبال اين قورباغه ها بوديم رو هم رفته 2 تا ديديم .
5 تا كه هيچي چه برسه به 25 تا !!!!!
1- version اين map چيه ؟
2-يه replay بزارين يا ملت رو سركار ......
سلام به دوستان
امروز می خوام واسه اونایی که نمی دونستن، تاکید می کنم نمی دونستن یه اسکرین شات بزارم حال کنن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نظر یادتون نره
در ضمن ما کرمان می شینیم، اگر کسی از کرمان هست در خدمتیم
لطفا اگه آدرسي براي دانلودش دارين بنويسين
به منچه برسیدن منم جواب دادمنقل قول:
دستت درد نکنه که می خواستی یاد بدی ممنون ولی تو ضفحه های قبل گذاشته بودم که اواتار رو کیا شکل عوض میکنهنقل قول:
شرمنده من نمیدونستم
حالا صفحه چند پست دادی
برای دیدن 25 تا قورباغه کافیه یه الماس بگیری و تو مپ بچرخی و دست روی alt باشه(این چیزی بود که ما بلد بودیم)نقل قول:
واگه یکی که میدونه یه replay بزاره خیلی خیلی خوب میشه
level 6 doom bringer با یه راه ساده cancel میشه اگه گفتید چیه؟
اقا اینم قولی که بهتون دادم
پس دیگه ترنادو سعی میکنه کل کل نکنه
بچه ها حتما این عکس رو ببنید
تا بفهمید ترنادو الکی کل کل میکنه
درباره اتک +1000 و بقیه ایتما
سعی میکنم از بچه ها ریپلی بگیرم
تا بعضیا نگن این مال گیم نت اوناست
دمتون گرم واقعا حقتون بودنقل قول:
خودم میگم باید اون troll که سبز زنگه و خونم میده رو capture کنی هر موقع doom level 6 زد level دوم troll اونو پاک میکنه پس doom برای هیچ هیرویی شاخ نیست تو تک به تک با این روش (برای کسایی که بلد نبودند):blush:نقل قول:
سلام توو همه
بروبکس چه خبر
کسی تاحالا اسم گیم نت It رو شنیده؟
اگه شنیدید قرار بزاریم همدیگرو اونجا ببنییم
یا یه چیز دیگه کسی دور ور جمهوری میتونه بیاد؟
راستی شرمنده یکی گیم نتوشون توامام حسین بود ببخشید ما نمی تونیم بیام خلاصه که فقط قرار بزارید همدیگرو ببنیم
یار نگه دارتون
دمت گرم:biggrin:نقل قول:
ممنون;)
سلامنقل قول:
ما گیم نتمون امام حسین بود
ادرس بده جور شد میاییم;)
عکس دیدی
نمی دونم چرا دیگه صدای ترنادو نمیاد؟
من مدرک قهرمانی رو گذاشتم
حالا نوبت تو هستش که گفتی کسای دیگه اییم هم هستن که میگن قهرمان شدن
مدرک رو کن یا دیگه کل کل الکی نکن خوب کوچولو
در هر حال دست درد نکنهنقل قول:
ایولنقل قول:
اخه سایتشون راه افتاده
نقل قول:ای ول Troll رو نمیدونستمنقل قول:
خودم میگم باید اون troll که سبز زنگه و خونم میده رو capture کنی هر موقع doom level 6 زد level دوم troll اونو پاک میکنه پس doom برای هیچ هیرویی شاخ نیست تو تک به تک با این روش (برای کسایی که بلد نبودند)
ولی ما با lvl6 Keeper of the Light کنسلش می کنیم ;)
مرسی منم اینو از شما یاد گرفتمنقل قول:
راستی میدونستید lord of avenus زمانی که level 2 را رو خودش بندازه و level 6 رو فعال کنه بهش attack بدن خونش پر میشه اونم حسابی (برای کسایی که بلد نبودن)
سلام دوست عزیز . وقتی آدم میخاد بگه که خرید یک Hero چیه نباید کمتر از inventori بگه و فرض کنه که یارو نمیتونه اینا رو بخره. من که خودم همیشه تا قبل از 70 دقیقه inventori م پر میشه . تو demo هایی که از خودم گذاشتم هم هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه خرید Metalzade جون. شما که خودت میدونی میشه براش بست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
salam man taze ozv shodam va az dota heche nemedonam age metonin vase man ye hero peshnahad konin mamnon mesham
من خودم dota رو با هیروهای vergu sprit و tiny و sprite breaker شروع کردم اما هیروهای اسونترم وجود داره برای مبتدی ها مثل skelet king:happy:نقل قول:
نوشته شده توسط ahad_bone fletcher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلا منقل قول:
نوشته شده توسط ahad_bone fletcher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی
1 . فارسی تایپ کن این قانون
2 خودت از چه هیرویی خوشت مباد
3. من با ریزور شروع کردم خیلی بازی باهاش راحته
4. ایتماش 1 پاور تریز 2 ایتم چین که یه ایتم جدیده 3 رادیانس 4 بتل فلای 5 250+
آراز جان یه ریپلی از bone felecher برام بزار چون بازی کردن باهاش خیلی سخته میون هیرو های sterengh
برای هیروهای gilitiy بهترین ترکیبهایی که میشه بست کدومه
بله اگه Attack بدن یا Magic بزنن خونش وحشتناک پر میشهنقل قول:
بله درست میگی ;)نقل قول:
میشه خرید Metalzade جون. شما که خودت میدونی میشه براش بست.
دوستان هیرو ها رو گفتننقل قول:
نوشته شده توسط ahad_bone fletcher مشاهده تاپيک
salam man taze ozv shodam va az dota heche nemedonam age metonin vase man ye hero peshnahad konin mamnon mesham
razor Skeleton King Enchantress
Bone که Strength نیست :blink:نقل قول:
آراز جان یه ریپلی از bone felecher برام بزار چون بازی کردن باهاش خیلی سخته میون هیرو های sterengh
آراز قبلا یه ریپلی گذاشته بود سرچ کنی پیداش می کنی ;)
بستگی به هیرو دارهنقل قول:
برای هیروهای gilitiy بهترین ترکیبهایی که میشه بست کدومه
هیروت رو بگو تا بچه ها کمک کنن :cool:
این هم یه AI قوی , حتما دانلود کنین :
ایتمای زیادی هست وبه هیرو بستگی داره ولی بهتریناش که تقریبا بدرد همه میخورهنقل قول:
1 بتل فلای
2 سنج و یاش
3 مانتی کینگ بار
4 ای اف اسکادی
5 مایل استرم
6 ماسک او مدنس
7 مجونلیر
8و........:blush:
بابا بگو همینجوری بگو کم نیاری فکر کنم تو 6.42شده 10اینونتوری ها(شوخی بد یه وقت فکر نکنی دارم مسخره میکنما)نقل قول:
از نظر من براش تو بچهای جدیدباید یراش:
power tread
s&y
monkey ging bar
monkey ging bar
باید بازی رو تموم کنه:D
برا اون دوتا دیگه هم
heart
eye of skadi
ببنده
شما اگه لول 3 باز کرده باشید به هرکی اتک کنین یارتونم به اون اتک کنه as+msمیگیرهنقل قول:
WarCraft III TFT Patch 1.21a Has been released.
البته این لینک برای تبدیل 1.20e به 1.21 است:tongue:
ما تو نواب-اسکندری میشینیم
طرفای جمهوری البته پایین تر!
نه با با من گفتم این ایتما رو برای هیرو های اگیلیتی میسازننقل قول:
نه گفتم همشو بساز که
این بستگی به هیرو / بازی خود شخص/ ایتمای هم تیمیات /هیروهای تیم مقابل /ایتمای تیم مقابل/ و.... داره:blush:
برای night stalker بهترین ترکیبیی در اول بازی که پول کمه میشه بست کدومه؟
نقل قول:
اولا من فقط تو اینجا +ست میدم و بس .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
حاضرم باهات شرط ببندم که تو عمرت با AXe کار نکردی .
Ankhe هم واسه این می بندن که هم مجیک نخوره هم Atck به Atck کم نیاره.
با BkB و اس+ل : Repelنقل قول:
اقای محترم این ربطی به گیم نت نداره و هیچ افتخاری نیست که بدونی یا نه .نقل قول:
خودتون می تونید از MR.BEAN-Cluob ب+رسید .
خوب شما غول ما رو ول کنید .نقل قول:
مهم این بود با من بازی نکردی .( شاخ بازی نباشه ) ولی بازی On خیلی با بازی Off فرق داره .
واسه Bone Feletcher :
HoM
Divin Raper
BoT
MKB
Ankhe ( بعد بستن دایوان ر=یر )
هر کس که گفته بود اینطوری که واسه AXE بسته بود در حد لیگ نیست بگه تا توجیهش کنم و بگم که من nX.Dead Knight هستم و عضو Clan:NDO وILL و هیچ ربطی به اون مرتیکه FABEL که با من اشیاهش گرفتید ندارم و اون فقط یک زمانی نوچه من بوده .
دوست عزیز torn@do لطفا از زدن پست های پشت سر هم خودداری کنید.