سلام دوستان !
این هم نظر جناب آقای محمدرضا ( مدیریت محترم انجمن کامپیوتر ) درباره قفل هایی که اصلی بودن سی دی را چک می کنند .
===========================++===================== ==
اينكه برنامه نصب بتواند اصلي بودن سي دي را تشخيص دهد تنها يك دليل ميتواند داشته باشد
اگر درون سي دي را در اين قبيل قفلها مشاهده نماييد ، يك پوشه وجود دارد كه فايلهاي قفل در آن وجود دارند.
مشكل اين قبيل قفلها اين است كه به سادگي براي كاربران و همچنين نرم افزارهاي كپي سي دي قابل رويت هستند. حال اگر شما با كمك قابليت هاي مختلف رايت سي دي بتوانيد ابتدا فايلهاي قفل را بر روي Session ابتدايي سي دي رايت نماييد و سپس اقدام به رايت ساير فايلهاي نصاب نماييد و در كد نويسي برنامه دسترسي قفل را به آن Session خاص بر روي سي دي ارجاع دهيد ، فكر ميكنيد چه اتفاقي رخ ميدهد ؟
منظور من رايت سي دي به صورت Multi Session ميباشد.
حتما شما با اين قابليت رايت به خوبي آشنايي داريد و خوب ميدانيد كه با يك تنظيم جزئي ميتوان كاري كرد كه Session هاي ابتدايي درون سي دي ديده نشوند.
اگر شما از اين سي دي هاي Multi Session با برنامه هاي عادي رايت ايميج تهيه كنيد تنها از Session انتهايي ايميج گرفته ميشود ، مگر آنكه تنظيمات برنامه تهيه ايميج را طوري تنظيم نماييد كه تمام سشنها را در نظر بگيرد.
در مورد اين قبيل سي دي ها به نظرم استفاده از برنامه ISO Buster ميتواند كمك بسيار شاياني به فرد نمايد.===========================++===================== ==
من هم از ایشون تشکر می کنم ....