داداش شما که انلاک کردی مودم فرقی در سرعت دانلود بازمان انلاک نبودن کرده .یعنی سرعتت بالاتررفته یاتغییری نکرده
شنیدم بعدانلاک سرعت بیسترشده شما اگه تست کردی بگولطفا.ممنون
Printable View
داداش شما که انلاک کردی مودم فرقی در سرعت دانلود بازمان انلاک نبودن کرده .یعنی سرعتت بالاتررفته یاتغییری نکرده
شنیدم بعدانلاک سرعت بیسترشده شما اگه تست کردی بگولطفا.ممنون
تست سرعت مودم ایرانسل بعد از آنلاک با سیمکارت تی دی ایرانسل: (تهران -منطقه15)نقل قول:
سرور داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی:
سلام دوستان عزیز خسته نباشید . من این مودم تازه خریدم و میخام انلاکش کنم تا بتونم همه سیم کارتارو روش استفاده کنم خیلی برام مهمه ایا اموزش انلاکش جایی هست که بتونم ازش استفاده کنم انلاکش کنم . بی نهایت ممنون میشم .
دوستان من روشی که برای انلاک هستشو تو تاپیک دیدم ولی برنامه هایی که نیاز انلاک هستش لینک گذاشته بودن لینکاش سالم نبود مثلا فریمور لودرش و یه فایل 50 مگی دانلود کردم ولی از حالت زیپ بازش میکنم ارور میده درست حسابی باز نمیکنه کل فایلو ممنون میشم لینکاشو برام بزارین تشکر. بعد روشی ساده نیست که نیاز به لحیم کاری و این داستانا نباشه مثل انلاک کردن از طریق کد مثل مودمای دیگه هوایی .
کلا چه td lte و این مودم اصلا چیز بدرد بخوری نیست و ی جورایی کلاه برداریننقل قول:
من گرفتم و بعد چند روز فروختم
ی مودم هوایی 8372 usb با ی سیم 4g معمولی خیلی نتیجه بهتری داره واقعا و الکی پولتون رو بابت این چیزا هدر ندیدن دوستان اینم تست سرعتم نسبت به این مودم و td
دوستان این مودمو تو دیوار با ۱۰۰ گیگ اینترنت میده ۲۱۰تومن. به نام خودم هم میزنه،هر چند تا هم بخواهی هست،میگه ما تعداد زیاد خریدیم.به نظرتون کلک نیست؟ زنگ زدم گفت مودم و تحویل گرفتید همه چی okبود پول بدید.گفتم با ۱۰۰گیگ فعال بفرستید گفت اشکال نداره اطلاعات تون و بدید فعال میکنم . ارسال میکنم
درسته من هم. اینطوری خریدم و بعد آنلاک کردم.. قیمت آنلاک معمولیش توسط نمایندگی هوآوی ۵۰۰هزاتومنه من ۲۱۰دادم ایرانسل خریدم بعد آنلاک کردم الان رایتل و همراه اول هم روش کار میکنه و cat6هم هست. ۳۰۰تومن هم صرفه جویی کردمنقل قول:
البته سرعت هر منطقه فرق داره من اینجا افسریه-تهران با فورجی پلاس تو روز ۱۹الی۲۵مگ می گیرم اما رو تی دی ۲۸الی ۵۳سرعت دارم.. البته هر منطقه فرق داره شاید یجا دیگه این قضیه معکوس باشهنقل قول:
کجایی ، عجب سرعت خفنینقل قول:
من نهایت 6m سرعته
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
پس کلاه برداری نیست؟بگیرم؟نقل قول:
یهنی چی cat 6 هست ؟ یعنی به fdd 4G پلاس وصل شدین ؟ تو بررسی ها میگفتن فقط mimo 4x4 داره که اونم رو ایرانسل راه اندازی نشدهنقل قول:
دوستان کسی نحوه انلاکش رو بلده؟من فریم ویر اصلی B612 رو دارم،ولی از طریق لوکال اپدیت پنل مودم میزنه update failed
دوستان من فریم ویر اصلی رو با اموزش نصبش دارم،اصلا از طریق لوکال اپدیت مودم فریم ویر نصب نمیشه،با یه نرم افزار هستش که باید ایپی کارت شبکه رو دستی بدی به کانکشن لن پی سی،ولی نرم افزار ایپی رو نمیگیره کسی بلده راهشو،من فریم ور با داکیومنتای اموزششو لینک میزارم حتما....
حتما باید مودم رو باز کنی تا از طریق لحیم کاری مودم رو آنلاک کنینقل قول:
Gbc_re این یوزرنیم تلگراممه اگه کسی آموزشو میخواد با فایلهاش پیام بده بفرستم واسش،حوصله لینک گزاشتن ندارم.
مگابیته.برا مگابایت تقسیم بر ۸ میشه.نقل قول:
نقل قول:
خودتون می تونید برید تو سایت نمایندگی رسمی مودم های هوآوی در ایران ببینید:
والا نمایندگی مودم های هوآوی در ایران توی سایتشون زدن cat6وسرعت رو هم زدن ۳۰۰ تو پست های بالا لینک محصول رو گذاشتم می تونید ی سر بزنید به سایتشوننقل قول:
این مودم یکی از بهترین مودم های شرکت هوای ست واز cat6پشتیبانی میکند وقیمتش ۵۰۰۰۰۰ تومان هست انتن دهیش دو برابر گوشی معمولیه
با قیمتش کاری ندارم ولی درباره انتن دهی خیر این طور نیست اصلانقل قول:
سلام و درود
من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم، لازم به ذکر هست که از صبح تا الان انواع و اقسام روش های آنلاک رو امتحان کردم، (اکثرا با dc-unlock و روشهایی که برای مدلهایی قدیمی تر گفته شده بود) ولی فقط اینی که اینجا هست به نظر میاد که جواب داده (الان داره فریمور رو لود میکنه) از این نظر میتونم بگم این فورام منحصر به فرد هست
برای رفع مشکل از ویندوز7 نسخه 32 بیتی استفاده کنید، به همین سادگی، و همونطور که یکی از دوستان لطف کردن و توضیح دادن اون پورتی که باید 55 بشه در اسمش UI داره.
همین الان کار انلاک با موفقیت تمام شد:n19:
دوستان نتیجه چه شد ایا این مودم cat6 هست یا نه دوستانی که با همراه اول و رایتل تستش کردن ایا سرعت ۴.۵ ازش گرفتن
لطفن یکی جواب بده من میخام بگیرم با بسته 100 گیگی 200 تومن ظاهرن انتن اکسترنال هم جداگانه داره اگر کسی اصلاع داره ممنون میشم در جریان بزاره اخه یک مقدار انتن دهی گوشی اینجا ضعیفه 4g رو گوشی دوتا انتن میده و گاهن 3g میشه ایا با این مودم با انتن اکسترنال وضعیت بهتر میشه
به لطف دوستان من هم تونستم مودم رو آنلاک کنم ...:n02:
من تی دی مبین داشتم که متاسفانه آنتن دهی خوبی نداشت ولی با سیم ایرنسل تونستم تا 42 Mb/s دانلود رو بگیرم...
در ضمن دو تا آنتن اکسترنال براش گرفتم .
بازم سپاس فراوان از دوستان مخصوصا دوست آنلاکر عزیز...:n40:
تقریبا ۴۰٪ قدرت سیگنالش از موبایل بهترهنقل قول:
دوستان این مودم انلاک بشه TD LTE هم آنلاک میشه یا فقط 4G
همه آنلاک میشه. منتها من سیم کارت مبین نداشتم تست کنم اما در جستجوی شبکه دستی از طریق پنل مودم شبکه مبین نت رو پیدا می کنهنقل قول:
جناب فرهاد براي رفع مشكلتون پست زير رو ببينيدنقل قول:
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده هم با متودی که دوستان قرار دادن در ویندوز 10 آنلاک کردم واقعا تشکر میکنم از اشتراک گزاریشون
(دوستان در هر حال ما وقتی پول یه وسیله ای رو میدیم و میخریم به عنوان مصرف کننده حق داریم هرجور که دلمون بخواد استفاده کنیم :n10:)
یه نکته خیلی مهم به نظرم به آموزش اضافه بشه بهتر هست
در ویندوز 8 و10 شما باید تاییده درایور رو غیرفعال کنید بعد اقدام به نصب درایور مودم بکنید
براهمین هست بعضی از دوستان مشکل شناسایی نشدن دارن
سرچ کنید آموزش غیر فعال سازی driver signature
در کل توصیه میشه در حالت safe mode درایور رو نصب کنید
موفق و سلامت باشید
دوستانی که میخام cat6 توی این مودم فعال بشه بال lte watch فرکانسو بزار باند ۴۴
درود
هنگام اتصال کابل صداش اومد و به کامپیوتر وصل شد اما مودم رو با نام Huawei mobile نمیشناسه میزنه unknown usb device
ویندوز 10 دارم 64 بیتی
به نظرتون مشکل از چیه؟ روش که آقا nima هم گفته بود برای ویندوز 10 رو هم تست کردم جواب نداد
هرکی tf-i60 رو انلاک کرده ترا بخدا پی وی بده :n37::n37:
t.l.e.g.r.a.m : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k
تشکر فراوان از این دوست عزیزمون
باسلامنقل قول:
من خودم تو ویندوز 10 آنلاک کردم یکم درایور اذیت کرد
چند بار پورت رو جا به جا کردم سیگنتور رو غیرفعال کردم تا نصب شد
شما هم پورت جا به جا کن
بعد هم به صورت دستی ادرس پوشه درایورش رو بهش بده
اصلا برا راحتی دوستان حالا درایورهاش رو بکاپ میگیرم و میزارم
کلاهبرداری نیستنقل قول:
اماااا ، اینا رفتن مودمهای وایمکس از نردم مفت خریدن و در طرح تعویض وایمکس به ایرانس دادان مودم جدید گرفتن اونم فقط پنجاه تومن حالا ۲۰۰ میفروشن
منم همینطور این مودم گرفتم مودم وایمکس دادم با پنجاه تومن پول ، یک مودم تی دی و صد گیگ اینترنت دادم حالا اینا دلرن همینارا میفروشن به ۲۰۰ عجب کتسبی راه انداختن
دوستان عزیز این بکاپ درایور مودم برای ویندوز 10 نسخه 64 بیت هست
yon.ir/LSA1S
با استفاده از نرم افزار Driver.Genius.Pro.v16.0.0.249 میتونید باز یابی کنید
پیشاپیش هیچ مسئولیتی در قبال نصب این درایور بنده ندارم :n36:
مراحل نصب هم خیلی ساده هست ابتدا نرم افزار معرفی شده رو نصب کنید
فایل رو دانلود و پوشه درون اون هر جایی خواستید استخراج کنید
ویندوز رو در حالت disabeled driver signature بوت کنید
سپس در منوی نرم افزار گزینه restore رو انتخاب کنید و ادرس پوشه رو بهش بدید
و به سادگی درایور ها ریستور میشن دوباره ویندوز رو درحالت disabeled driver signature بوت کنید و مودم رو متصل کنید و پروسه فلش رو آغاز کنید
به همین سادگی
به غیر از این مورد تعویض مودم وایمکسنقل قول:
یه کار دیگه هم دوستان زرنگ کردن
اگر دقت کرده باشین ایرانسل مدتی هست مودم i60 و مودم lh 96 رو باهم 400 تومن میده
خیلی ها مثل دیجی کالا رفتن خریدن و این مودم رو تنها 210 میفروشن و اون مودم lh96 رو هم 260 تومن یعنی 70 تومن سود بی دردسر :n19::n31:
بله حرف این دوستمون و تجربه دوستان به شدت تایید میشهنقل قول:
با استفاده از نرم افزار و فعال کردن گزینه LTE-Advanced سرعت مودم به شکل چشم گیری افزایش پیدا میکنه
بنده تا این لحظه موفق شدم به سرعت 15 مگابایت بر ثانیه در دانلود از هاست های پر قدرت برسم خصوصا هاست های داخلی
اون مودم تجميع فرکانس نداره، اين تجربتون مال يک باند هست، هنوز مايمو 4x4 در ايران فعال نشده.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
بنده هم نگفتم داره یا نداره
صرفا اظهار نظرم راجب به این بود که فرکانس مذکور سرعت بالایی داره :n16:
بکاپ درایور هارو به همراه اموزشش گذاشتم فقط پستم هنوز تایید نشده :n13:
هروقت تایید شد تست کنید نتیجه رو اعلام کنید برا سایر دوستان
با تشکر
ایرانسل یا همراه اول ؟نقل قول: