الان دوجام برده دیگه شاد و خوشحاله بارمتئو بیشعور.... مربی بیخودی مثل والورده و مدیرمسخره ای مثل بارمتئو امسال لیگ قهرمانان نمیتونیم ببریم
Printable View
الان دوجام برده دیگه شاد و خوشحاله بارمتئو بیشعور.... مربی بیخودی مثل والورده و مدیرمسخره ای مثل بارمتئو امسال لیگ قهرمانان نمیتونیم ببریم
مسی صدمین گل جام جهانی رو زد، آرژانتین رو به مرحله بعد رسوند و بهترین بازیکن زمین انتخاب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوارز برای اروگوئه و راکیتیچ برای کرواسی گل زدن و مقتدرانه با 9 امتیاز به مرحله بعد رفتن
از ستاره ها مونده کوتینیو که بازی اول و دوم برزیل گل زده اما کارشون برای صعود به بازی نهایی کشیده شده
مالدینی: بین کریستیانو رونالدو و مسی، انتخاب من همیشه مسی است
پائولو مالدینی در تولد 50 سالگی اش در یک مصاحبه مفصل با مدیاست ایتالیا شرکت کرد و زمانی که از او خواستند رونالدو و مسی را مقایسه کند، گفت:
کریستیانو در سال های اخیر تغییرات زیادی داشته است. حالا او در محوطه جریمه به یک مهاجم نوک غیرقابل مهار تبدیل شده است. با وجود بالا رفتن سن، اما به نظر کاملا جوان است و در بالاترین فرم قرار دارد و تعیین کننده است. با این حال، بین رونالدو و مسی، انتخاب من همیشه لئو است. مسی موقعیت ایجاد می کند و بازیسازی می کند. حقیقت این است که من سبک بازی اش را خیلی دوست دارم. اگر انتخاب با من باشد، هیچ شکی در این مورد ندارم. لیونل مسی کارهایی انجام می دهد و به دستاوردهایی می رسد که حتی تصورش هم سخت است.
پائولینیو برای شش ماه به گوانگژو باشگاه سابقش قرض داده شد تا یک سهمیه آمریکای جنوبی برای بارسلونا آزاد بشه. بعد از این شش ماه گوانگژوی چین میتونه این هافبک 29 ساله رو که 9 گل زد و 3 پاس گل داد بخره. رونالدویی بود برای خودش :n01:
باز این بارمتئو کثافت بیکار نشسته...همه دارن بازیکن خوب اروپا میخرن این مردک با مربی مسخره چون لالیگا بردن دیگه تمام
ازین ببعد باید با طرفدارانی که از بچگی طرفدار یووه بودن هم کل کل کنیم . :) چه وضعیتی درست شد . :n09: میگن دارن شعار HalaJuve# میدن تو مادرید . :n02:
بازیکنی که تعصب نداشته باشه همینه. از اول برای پول بیشتر از یونایتد قهرمان و نایب قهرمان اروپا به رئال رفت که یک چهارم نهایی رو ندیده بود. در نهایت هم بخاطر دستمزد بیشتر (میگن چالش جدید :n02:) از قهرمان جدید اروپا به یووه رفت. چه شیفتی بدن رونالدو فنا
فعلا که هورمونی شما جرات همون چالشم نداره ! :n09:نقل قول:
رئالی که رنگ یک چهارم رو ندیده بود با رونالدو 4 تا چمپیونز گرفت ! ( حالا بماند تو منچستر هم قهرمان اروپا شد و با پرتغال قهرمان یورو و با رئال هم 4 بار قهرمان و با یووه هم loading ... ))
پس اونی که افتخار رو درو میکنه مشخصه کیه
نه صرفا کسی که از بچگی تو یه تیم بازی کرده و جرات خروج نداره :n10:
الان بحث تعصب بود؛ ایشون چی میگن شما چی میگید!نقل قول:
تعصبو داریم می گیم الان برادر. هیچ کاری به افتخار و اینا نداریم. شما به این میگی جرات؟ مفهوم جراتو تو فرهنگ لغات عوض کردی! :n02:
بچه ها جدیدا کسی که از بچگی به یه تیم وفادار بوده دلیلش نداشتن جرات خروجه. مثلا توتی هم بچه خیلی ترسویی بود جرات نداشت از رم بره.
جراتی که شما میگی زمانی مطرح میشه که قرار باشه از رئال بره شموشک. تو یووه هم به اندازه ی رئال هافبکای طراز اول هستن که بساط اینباکس بودن دِ بست رو فراهم کنن پس عملا هم چنان می تونه به گلزنی هاش ادامه بده و آمارشو خوب نگه داره. تازه پولم بیشتر میگیره. اختلاف 10 میلیونی حقوقش چیز ناچیزی بود نه؟ ممکن نیست رونالدو به خاطر اون رفته باشه؟ :n01:
بله مشکل مالی یکی از عواملش هستنقل قول:
ولی نه الزاما فقط دستمزد
قوانین سخت اسپانیا در موارد مالیاتی و برخورد های رسانه ای و ..... فشار زیادی به بازیکن میاره
ضمنا
رونالدو اولین شخصی نبود که اینجوری رفت که بگیم به خاطر پول بوده
کاسیاس و رائول هم جفتشون به خاطر رفتار باشگاه رفتن ( بخونید سیاست پرز )
آیا میشه گفت اونا هم به خاطر پول رفتن ؟؟ خود رونالدو تو مصاحبه گفت تو رئال بهم احترام نمیزارن ( منظور مدریت تیم بود )
یادمون هم نره رئال با همین سیاست شده بهترین تیم تاریخ از نظر قهرمانی
شاید تیمی مثل رم و .... با نگه داشتن بازیکن تا روز آخر فوتبال اسطوره سازی کنن
ولی رئال با همین سیاست تونسته افتخارات فوق العاده ای کسب کنه
کسی که طرفدار تیم باشه و موفقیت تیمی واسش مهم باشه این رفتار مدیریتی واسش بد تلقی نمیشه
رئال در چند سال اخیر با همین سیاست وقتی کمی کاسیاس افت کرد و یا جایگزین کردن رونالدو با رائول تونست کلی افتخارات تاریخی به کلکسیونش اضافه کنه
همون رائولی که خیلی ها موفق رفتنش گفتن رئال اسطوره کشی میکنه
ولی دیدیدم همین رونالدویی که شماره 7 رائول رو پوشید همه افتخارات رو درو کرد
همین سیاست هم فعلا ادامه داره
کسی نمیتونه مدعی این بشه که خط هافبک رئال بهترین خط هافیک اروپاست
و همچنین بهترین مدافعان کناری و میانی
همین سیاست باعث شد جایگزین کردن ستاره با بازیکن جدید سریع رشد پیدا کنه و تیم لنگ نمونه
مدیریت پرز واقعا نمونست
حل مشکلات مالیاتی و افتخاراتی که خیلی از مدیران هنوز هم لنگش هستن
همین نوع مدیریت رو هم میتونید تو تیم خودتون مقایسه کنید
وقتی 2 تا از بهترین هافبک های تیم ژاوی و اینیستا میرن و بوسکتس هم رو افته
مدیریت تیم بعد کلی دعوا و درگیری تونستن کوتینیو رو نیم فصل بخرن که اونم تاثیری تو رقابت های اروپایی بارسا نداشت
حالا خرید کهکشانی که بماند عرضه نداشتن یه نیمار رو نگه دارن !
مقایسه سیاست های 2 باشگاه میتونه همه چی رو روشن کنه :n01:
آخی، با وجود این همه لطف دولت اسپانیا ناراحت شده بچمون. کلا رونالدو فن ها تو فاز توجیه هستن. فقط برخورد دادگاه مالیات با مسی و تخلف سه برابری رونالدو رو کنار هم بزارید تا دستتون بیاد چه الطافی شامل حال رئال مادرید میشه. اینکه نخست وزیر و پادشاه اسپانیا بعد از هر برد میپرن تو رختکن رئال عکس یادگاری میندازن دیگه قصه تکراریه.
امروزم که گندش دراومده مرز های تعصب رو جابجا کرده ایشون :n31:
Ronaldo chose Juventus, we didn't approach him - Marotta
ماروتا مدیر باشگاه یوونتوس: خود رونالدو استارت این حرکت را زد و یوونتوس را انتخاب کرد
Neymar Junior €222M - Kylian Mbappé €145M - Cristiano Ronaldo €105M - Lionel Messi
با صعود کرواسی سه نماینده در فینال جام جهانی داریم: اومتیتی و دمبله در مقابل راکیتیچ
فینالیست ها هر دو رقیب آرژانتین بودن که بدشانسی این تیم رو نشون میده. فرانسه در این رقابت ها جز یه پنالتی هیچ گلی نخورد اما با حرکات و پاسای مسی حسابی بهم ریخت و 3 گل خورد. فقط اون دفاع و دروازه بان لعنتی باعث شکست آرژانتین شد.
فکر کنم با نیمار اشتباه گرفتی. اگه هدف دستمزد بیشتر بود، الان مثل ژاوی تو یکی از تیمهای عربی توپ میزد، PSG و باشگاههای چینی هم که لازم نیست اشاره کنم.نقل قول:
رد پیشنهاد ۴۰ میلیون یورویی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما تو به ترول کردن ادامه بده :دی
اینجا فرق یه هوادار رئال و رونالدو فن مشخص میشه. همین الان که جنگشون تو طرفداری شروع شده :n02:نقل قول:
کسی که حاضره رئال مادرید رو با شایعه روزنامه ایتالیایی بکوبه و اونقدر بدبخت نشون بده که بازیکنا حتی با 10 میلیون دستمزد کمتر یوونتوس رو ترجیح میدن قطعا یه رونالدو فنه (به سبک خیابانی خوانده شود)
از چند سالگی عاشق یووه بودی کسری؟!
اونی که بخاطر پِپ طرفدار بایرن و بعد هم منچسترسیتی میشه... کافر همه را...نقل قول:
درک علت جدایی رونالدو کار سختی نیست، مگه اینکه تمام ذهن و دید شخص بخاطر مسی-فن بازی کور شده باشه. ضمنا اونی که تو تاپیک یوونتوس و رم پست میده من نیستم :دی
درباره طرفداری، حداقل موقع باخت تیمم نمیرم سه هفته پنهان بشم و فقط مواقعی که تیم میبره پیدام بشه.
با خیالاتت کاری ندارم. دیگه اینجا به عالم خیالی هواداران رئال عادت داریم. عالمی که ظاهرا توش بعد از بدترین باخت های اخیر بارسلونا (رم و لوانته) هوادارای بارسلونا از جمله من حاضر نبودن. از توهم بیا بیروننقل قول:
رئالی های انجمن خودمون که هنوز نتونستن درک کنن. شما برو براشون توضیح بده
نقل قول:
واقعا دلیل این انتقال و به ویژه رفتنش به تیمی مثل یووه برام نامشخصه.
من مختصر براشون نوشتم ولی میخوان یه داستان غیر از پول باور کنن :n02:نقل قول:
آخه اینجاش برای من قابل درک نیست که چرا ایتالیا....(به خاطر یه لحظه احساسی؟!)...لیگی که دیگه مرده تقریباً یووه هم هر سال همه چی رو درو میکنه...مسخره به نظر میرسه...
بعضی وقت ها فکر می کنم دو تا کسری تو انجمن داریم - تاپیک یوونتوس پست ارزشی رونالدو
نقل قول:
دو خرید رسمی باشگاه تا اینجا
آرتور ملو هافبک برزیلی گرمیو - 21 ساله به مبلغ 30 میلیون یورو
کلمنت لانگله مدافع وسط فرانسوی سویا - 23 ساله به مبلغ 35 میلیون یورو
بند جدایی به ترتیب 400 و 300 میلیون یورو
نه عزیزم خیال و توهم که مال تو هست، بارسا میبازه خیال میکنی بخاطر غم از دست دادن کرایوف باخته. اما آمار و ارقام آنلاین شدن و پست دادنها نشون میده بعد هر باخت مسی یا موفقیت رئال بعضیها یه چند هفتهای غیبشون میزنه. اسم خودشون رو طرفدار هم میذارن ولی درواقع ترول هستند :دینقل قول:
حالا برا خودت خیال کن رونالدو واسه پول رفته، مثل نیمار. حداقل مثل نیمار کل باشگاه رو بهم نریخت... نیماری که وقتی اومد بارسا کلی تعریف کردی که واسه پول کمتر و به عشق بارسلونا پیشنهاد رئال رو رد کرده، در صورتی که بعدا مشخص شد بارسا بیشتر بهش پول داده و واسه فرار مالیاتی مبلغ قراردادش رو به دورغ کمتر اعلام کردند. در نهایت هم واسه پول از بارسلونا رفت.
اگه به متن پست نگاه کنی، میبینی موقعی که اون پست رو دادم رونالدو هنوز بازیکن رئال بود. رونالدو نزدیک به یک دهه واسه رئال بازی کرد و هرسال هم براش همین شایعات رو میساختند.نقل قول:
بعضی وقت ها فکر می کنم دو تا کسری تو انجمن داریم - تاپیک یوونتوس پست ارزشی رونالدو
چه ترول ها که از این فرار پولکی ساخته نشه
:n02::n02::n02:
بارسا بهتره بفکر یه مهاجم سر زن و پا به توپ هم باشه خیلی به کارمون میاد ( بلند قد , دوپا و پا به توپ) ...
بهتره از تیکی تاکای صرف بیرون بیایم و اگه بتونیم با سبک قدرتی سرعتی هوایی جدید ترکیبش کنیم بهتره ...
مثلا مسی رو ببریم نوک کنار این مهاجمه و عوضش از یک هافبک خلاق و جسور استفاده کنیم که مسی هی نیاد عقب , این شیوه دیگه بی ثمر شده و همه خف میزنن تو محوطه جریمه :n21:
نمیدونم تا کی باید بگیم ؟؟؟
یه مهاجم مثل کاوانی لازم داریم.ولی این خریدهای احمقانه چند روز هنوز همون فلسفه همیشگی دنبال میکنه...مطمئن باش امسال هم لیگ قهرمانان با این مربی ترسو و مدیریت بیخود باشگاه نمیتونیم بگیریمنقل قول:
به ادعای اسپورت چلسی قیمت هازارد رو 200 میلیون یورو گذاشته. فکر نمی کنم بهش احتیاجی داشته باشیم
وضعیت دفاع وسط بعد از خرید لنگلت
چپ پا: اومتیتی، لنگلت، فرمایلن
راست پا: پیکه، مینا، سانتوس
لنگلت خرید خوبی بود، کاش زودتر دنبال یه هافبک صرفا بازیساز بریم و یه تمام کننده جایگزین سوارز کنیم
آفرین ... کاوانی یه نمونه عالی هستس ... نترس , بلند قد و سرزن , شوتینگ عالی , دقیق , تشنه گل در هر موقعیتی ( هوا , زمین) , جان فشانی برای گل زدن , یعنی یکی که با جنازش هم بخواد گل بزنه ...نقل قول:
خدا کنه یکی واسه بارسا جفت و جور شه.
این که سوارز رقابتی نداشته خیلی به ضررمون تموم شده چون در 18 ماه اخیر واقعا تفاوت روز خوب و بدش خیلی خیلی زیاد بوده. از نظر فیزیکی هم مشخصه خیلی روبراه نیست. باید یه بازیکن 24-26 ساله بیاد که هم طولانی مدت بشه روش حساب کرد و هم رقابت خیلی جدی برای سوارز باشه.
سلام ...
فک کنم بهتره مهاجمی رو بیاریم که فیکس باشه نه ذخیره سوارز ... سوارز و کم کم باید بازنشست کنیم البته اگه بزاره با توجه به جنجالی بودنش و چسباندن به مسی!
مهاجم میدان دیده در کنار سن کم ...
ترکه ای مثل کاوانی نه چاق مثل سوارز ...
ضربه سر زن هم باشه بعبارتی شش دانگ نه فقط رو زمین
سمج و درگیر و در عین حال بی حاشیه ...
خلاصه اینکه دوران سوارز رو تموم کنیم و اگر یکی مثل کاوانی تو همون سن مثلا 25 پیدا کردیم که خوب هم میدون دیده باشه یا حتی تو سن کم ولی با انگیزه و شجاع و سرشار از اعتماد بنفس! ,,,, بهتره سوارز و کنار بزاریم و از اون استفاده کنیم ...
البته که هیچ کس از باشگاه مهمتر نیست و بازیکنانی هستن که دوره درخشانی رو در باشگاه رقم میزنن و زحمات زیادی هم میکشن و صد البته دستشون هم درد نکنه و باشگاه و فن ها همیشه قدردانشون خواهند بود و هم در آینده یحتمل از اونا در سایر مناصب حتی دوره ای استفاده بشه ولی محیط و شرایط و دنیا ساکن نمیمونه ...
نباید غافل بشیم از جو حاکم بر کل باشگاه , دوستی ها و معاشرات و نحوه اجرای ضوابط و رویه ها و حتی مطیع بودن در برابر اونها و اینکه برش مدیریت و دست اندر کاران در چه حد هست و اینکه کانالهای ارتباطی ایمن ... خلاصه اینکه هرکی که حالا به هر دلیلی دیگه بدرد باشگاه نمیخوره , ما قدردانش خواهیم بود ولی دیگه دستش درد نکنه ممنون ...
ما مدیریت قاطع و صریح از اون بالا تا خود سرمربی و مربی و تمرین دهندگان میخوایم و اگه اینطوری نیستی برو کنار( یا به خودت بیا!) تا جا واسه جوونتر ها و شجاع ها باز بشه و اگر هم رفتی کنار , یوقت کرم نریزی بزار اون جوونتره هم رشد کنه , و ما مدیر ترسو نمیخوایم ما یه ناظم ترسناک میخوایم!
البته دوستی ها بجای خود و احترام هم ولی قوانین و ضوابط از هر چیزی مهمتره و چقدر خوبه که با شیوه محترمانه و دوستانه اجرا بشه ...
اینجا( تو بارسا) ما ارتباطات غیر رسمی نمیخوایم و اگه دنبال این چیزایی برو کنار !:n02:
ناز و فیس نکن , یالا بدو ... جونت و بده ... این همه پول میگیری!
این فصل پیش رو خیلی مهمه و اگه بخوان دوباره چند تا چند تا گل بخورن و منتظر کامبک رویایی باشن و بی ثباتی و بی برنامگی و پخمگی و بازیکن ترسی و ... نتنها بارتمئو بلکه خیلی ها باید کنار برن!
خلاصه اینکه ------------ > " برای ما بارسا تو فوتبال از همه چیز مهمتره"
با تشکر
من فکر میکنم ما به یه مهاجم نیاز داریم که بتونه کمی متمایل به چپ بازی کنه. منظورم اصلا وینگر نیست بلکه مهاجمی درون محوطه که توانایی بازی در بیرون و متمایل به چپ هم داشته باشه. ضمن اینکه این مهاجم هم باید پا به توپ باشه هم توانایی اینو داشته باشه که بدون توپ هم حضورش حس بشه در زمین و از همه مهمتر بتونه بازی دربیاره.
بخوام مثال بزنم در گذشته داوید ویا برای تیم رویایی پپ این نقش رو پذیرفت و خیلی هم عالی کار کرد.
در حال حاضر دو نفر به ذهنم میان و قطعا باز گزینه های مشابه هست. این دو نفر تیمو ورنر و سادیو مانه. تصمیم شجاعانهتر هم میتونه استفاده مرتب و بیشتر از آرنایز باشه.
در هافبک با رفتن پائولینیو و احتمالا در ادامه رافینیا، گومز و دنیس، و جذب آرتور و اضافه شدن آلنیا این بازیکنا رو خواهیم داشت: بوسکتس، راکیتیچ، آرتور، آلنیا و کوتینیو
نظرم اینه اگر یه مهاجم اضافه کنن، دیگه نباید در هافبک خریدی انجام بشه ولی اگر برای خط حمله خریدی نکنن، اونوقت با توجه به اینکه در خیلی از بازی ها کوتینیو به حمله میره، باید یه هافبک بازیساز مورد اعتماد بیاد به تیم. یکی از محتملترین گزینهها تیاگو ئه. شاید خیلی WOW نباشه ولی خب حداقل میدونیم تواناییهاش از یه استانداردی بالاتره و سریعا هم میتونه تو ترکیب قرار بگیره.
در دفاع هم که اگر دینیه بره، نیاز به یه ذخیره برای آلبا هست. در سالهای اخیر آلبا خیلی مصدوم نشده و معمولا تو بیشتر بازیها حضور داشته. خیلی کم افت میکنه و این بنظرم یعنی میشه با بازیکنی از تیم B این پست رو پوشش داد.
دفاع وسط تعدادش الان زیاده. با این فرض که مارلون از حالا رفته، باید از بین مینا و ورمالن هم یکی رو فروخت. اگر مینا بره بجز پیکه نفر راستپا نداریم. اومتیتی و ورمالن نشون دادن سمت راست دفاع خوب نیستن. لنگلت رو نمیدونم. اگر اون هم در راست راحت نباشه، چارهای جز نگه داشتن مینا نیست. اگر لنگلت بتونه در راست هم بازی کنه بهتره ورمالن بمونه و مینا فروخته بشه.
دفاع راست هم که ولش کن. دربارهاش خیلی حرف زدیم. تغییری درش نخواهیم داشت.
برای دروازه هم که اگر سیلسن بره، طبیعتا یه نفر دوم خوب میخوایم.
بطور خلاصه بنظرم پلن نقل و انتقالاتی بارسا باید این باشه:
فروش قطعی: یری مینا|ورمالن، الکس ویدال، دنیس سوارز، آندره گومز، رافینیا، پاکو
خرید قطعی: یه هافبک بازیساز + مهاجم گلزن و پا به توپ (تیمو ورنر)
پ.ن:
خیلی موافق اومدن هازارد نیستم. همونطور که موافق گریزمان هم نبودم. هازارد اگر هازاد 2-3 فصل پیش بود چرا (باز هم مثل گریزمان) ولی الان دیگه سبک بازیش عوض شده. عقبتر میاد، و خیلی بیشتر خودش رو محور حرکات تیم میکنه. توپ رو اونه که به گردش در میاره و سخته براش منتظر پاس آخر موندن.
همه این خصوصیات خیلی شبیه بازی مسیه. فکر کنم یکی از دلایل رفتن نیمار هم همین بود که دوست داشت محور حرکات تیم باشه و خب وقتی مسی این کار رو بهتر از هر کسی انجام میده، دلیلی نداره یکی شبیهش در تیم باشه.
البته بازیکن کلاس جهانی همیشه بدرد تیم میخوره ولی فکر میکنم انرژی و هزینه ای که آوردن هازارد میبره، خیلی بیشتر از نتایج مثبتش باشه.
ضمن اینکه مدیریت تیم نشون داده خوب بلده در پایان این Transfer Saga ها ضایع بشه و نتیجه ای نگیره.
سلام ...نقل قول:
در مورد مهاجم بنظر مهاجم پا به توپ + سرزن و قد بلند بهتره که قفل گشا هم باشه , شاید دو تا توپ ارسال کردیم !
هر که قراره پا به توپ باشه نباید لزوما 170 باشه که؟! مهاجم 185 ی پا به توپ هم داریم ...
و اینکه چقد خوب مکمل هم میشن ... بفکر دفاع اتوبوسی فراگیر کنونی هم باید باشیم درسته؟
در مورد هافبک علاوه بر پا به توپ بودن و تسلط در تنگناها باید بک خوبی هم باشه یعنی برگردن و این و جوونها خوب میتونن ...
بارسلونا همراه موناکو تنها تیم هایی که در تیم اول دوم و سوم جام جهانی نماینده دارن
نمایندگان بارسلونا
ورمائلن (بلژیک)، اومتیتی و دمبله (فرانسه)، راکیتیچ (کرواسی)
نمایندگان موناکو
یوری تیلمانس (بلژیک)، دنیل سوباشیچ (کرواسی)، جبرئیل سیدیبه (فرانسه)، توماس لمار (فرانسه)
بارسا نیوز
وین رونی هم بازی سابق رونالدو در جواب این سوال که کدام بازیکن بهتر است بی درنگ گفت:
مسی!
و توضیحش وقتی ازش سوال شد چرا این بازیکن آرژانتینی رو انتخاب میکنه:
قبلا هم گفتم. هر دو احتمالا از بهترین های تاریخ فوتبال هستند اما
مسی در نظر من بزرگ ترین بازیکن تاریخ است.
Messi is the greatest ever - Rooney picks Barcelona star over former Man Utd team-mate Ronaldo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:Appearing on the 'Pardon My Take' podcast , Rooney was asked which player he preferred, and instantly replied with "Messi".
Asked why he selected the Argentina talisman, he added: "Yeah, I think I've said this before, but they're both probably the best two players to ever play the game.
"I just think Messi is, in my eyes, the greatest ever."
علیرضا فغانی :
"ادن هازارد بازیکن تیم ملی بلژیک که قضاوت دیدار آنها با انگلیس را در بازی رده بندی بر عهده داشتم بسیار با اخلاق و فوق العاده فنی است :33: و به همان اندازه کریستیانو رونالدو فوق العاده مغرور است"
واران :
" بعضی وقتها از من میخواهند مثلاً مثل سرجیو راموس بازی کنم و خشنتر باشم. ولی من سبک بازی خاص خودم را دارم، سبکی که تا حالا نتیجهی بدی نداشته "
------------------------
آفرین واران , احسنت , یوقت زیر بار حرف زور فلسفه باشگاهت نری!!! تو یک انسان خوب و قوی هستی که راه درست و تشخیص میدی و نون بازوت و میخوری! نمیشه همیشه هرچیزی رو به پول و شهرت و وعده های پلید فروخت !!!
همان راهی که په په و راموس به اشتباه فریب خوردن و پیمودن و تصویر غیر انسانی رو از خودشون باقی گذاشتن غافل از اینکه فقط یک مهره بودن , واسه کسایی که گرداننده این جریانن ... جریانی برخاسته از ذلت و ناتوانی, برای بقا!
شایعه های اومدن ویلیان گویا جدی هست. واقعا نمی دونم هدف از آوردن یک وینگر 30 ساله که احتمالا فیکس هم نخواهد بود چیه!
هدف بنظرم مشخصه . والورده مثل اینکه میخواد قید 4-4-2 رو بزنه فصل بعد و برگرده به 4-4-3 و بشیم اون بارسای هجومی و خطرناک سابق که تنها راه بردن سی ال هم همینه . برا همین والورده که بهیچ عنوان به دمبله نمیتونه به عنوان مهاجم سوم اعتماد کنه میخواد ویلیان رو بخره تا یکی دو سال دیگه که عثمان به قدر کافی تجربه کسب کنه و آماده و هماهنگ بشه .نقل قول:
بعد از پائو واقعا نمیشه در مورد یه خرید زود قضاوت کرد . دوستمون romantic گفتن که مهاجم نوک ما باید متمایل به چپ بازی کنه و سوآرز این فصل کلا متمایل به چپ بود . نظر شخصیم اینکه که اگه ویلیان خریداری بشه 3 نفر جلو ویلیان - مسی - سوآرز هستن که مسی معمولا عقب تر بازی میکنه و نوک نیست و پشت سوآرز که در این سیستم میشه مهاجم چپ کوتینیو قرار میگیره که سمت چپمون از کار نیفته و وقتی جوردی آلبا و کوتینیو چپ هستن (در هنگام تملک توپ) سوآرز برمیگرده به پست سابقش و خطرناک در باکس .
فقط خدارو شکر میکنم که مدیریت این چند سال یه خرید درست حسابی و امیدوار کننده برای تیم کردن و اون فقط و فقط کوتینیو بود . بهترین انتخاب ممکن برای جایگزینی اینیستا . در جام جهانی یه سر و گردن بالاتر از تمام بازیکنای برزیل بود . خیلی خیلی امیدوارم این فصل فصلش باشه و کولاک کنه .
بنظرم خریدن لنگلت و آرتور و احتمالا ویلیان قدمی رو به جلو خواهد بود . تیم کامل تر شد . در دروازه که خاطرمون برای چند سال آسودس با وجود مارک . در دفاع که بیگ سم و لنگلت و پیکه و فرمائلن رو داریم . مینا رو قطعا تا تنور داغه باید بفروشیم هرگز به سبک بارسا نمیخوره . وینگ بک ها نلسون و آلبا رو داریم . تو این پست همیشه بارسا بهترین ها رو داشته . باید به فکر پرورش وینگ بک باشیم تا خریدش . خرید دینیه یه اشتباه بزرگ بود . میتونستیم تا الآن یه جایگزین برا آلبا پروش بدیم . در هافبک بوسکتس و راکی و آرتور و سرجی و کوتی رو داریم . تنها نگرانیم اینه که اگه بوسکتس محروم یا مصدوم بشه قطعا به مشکل میخوریم . این چند سال به عینه دیدم و چند صدبار هم تکرار کردم که بوسکتس بعد مسی مهمترین بازیکن بارساس و چون این پست بسیار بسیار کلیدیه برا بارسا امیدوارم به زودی به فکر خرید یا پرورش یه هافبک دفاعی با حداقل نصف ویژگی های سرجیو باشیم . در خط حمله هم با وجود عثمان و مسی و سوآرز و پاکو و احتمالا ویلیان حداقل برا این فصل میتونم بگم مشکلی نداریم . هرچند باید به زودی برای سوآرز جایگزین پیدا کنیم . ولی این فصل با توجه به شواهد بعید هست که این اتفاق بیوفته و کادر فنی به پاکو قناعت میکنن .
در کل میتونم بگم فصل هیجان انگیزی رو در پیش داریم و امیدوار به موفقیت در سی ال هستیم . من هر فصل فانتزیمو میگم برا فینال سی ال و هیچوقت هم رخ نداده . امسال دوس دارم فینال همون فینال 2015 باشه . هرچی بهش فک میکنم میبینم فینال بهتر ازین نمیشه . یه لحظه فک کنید فینال سی ال بشه بارسا - یووه و اونم کجا ؟ در واندا متروپولیتانو مادرید !
سلام ...
باید حملاتمون هدفمند باشه ... وقتی تیم حریف با تجمع تو محوطه جریمش فضاها رو میبنده چاره کار چیه ؟ اصلا فضایی واسه پاس های تو عمق میمونه؟ حتی بهترین هافبک ها تو تیممون باشن ...
اولا بک های سرعتی میخوایم تا ضد حمله نخوریم , دوما جوون , سوما نباید بی مهابا بریزن تو محوطه حریف و باید مثل گارد پشت جریمه رو پوشش بدن علی الخصوص جوون و سرعتیه!
چهارما مهاجم بلند قد پا به توپ میخوایم که ضربات سر و پا خوب و دقیقی داشته باشه و دو پا که تموم کننده تموم عیار باشه و نوک حمله وایسته در ضمن درگیر و نترس که جلو مدافعان سخت گیر و خشن اصلا کم نیاره و کار خودش و بکنه و زهرش و بریزه , سوارز خوبه ولی سنش زیاد شده و چاق و سر زن قهاری نیست.
مسی یا مهاجم دیگه میتونن کنار اون مهاجم شش دونگ نوک بازی کنن .
اینجوری بهتره فک کنم ...
البته اون مهاجم حتما باید رو توپ کنترل داشته باشه و یک درخت صرف نباشه و تو پرسینگ هم فعال باشه و سرعت مناسب و تعصب کافی و ...
میدونم سخته ولی بهتره استعداد یابها پیداش کنن و برن دنبالش.
*** خلاصه خواستم بگم بهتره اصلاحات رو تیکی تاکا انجام بشه و سماجت زیاد ممکنه به خودمون ضربه بزنه ... البته بیس کار عالیه و ما بهترینیم بدون شک ما بهترین بازی ها رو بنمایش میزاریم و گذاشتیم هر چند اونطور که باید بخصوص اخیرا به حقمون نرسیدیم در حالیکه ما نسبت به بقیه شایسته ترین بودیم بلاشک.
فقط یه دستکاری کوچولو ***
آرتور ملو: در انتخاب بارسلونا شک نکردم؛ هیچ کس بهتر از مسی نیست
وقتی نام بارسلونا را در میان مشتریانم دیدم، تردید نداشتم و دوبار فکر نکردم. پیوستن به بارسا چیزی بود که برای خودم و خانوادهام میخواستم. همه بازیکنان دنیا دوست دارند در بارسلونا بازی کنند و این رقابت را سخت میکند. شما باید هر روز بر موانع بسیاری غلبه کنید تا بتوانید در بارسا به میدان بروید.
سبک بازی من؟ دوست دارم توپ را داشته باشم. پاسکاری کوتاه و سریع را دوست دارم. بازی تک ضرب و پاسهای کوتاه. دوست دارم میانه میدان را در کنترل داشته باشم. نبض بازی را در اختیار بگیرم. ژاوی و اینیستا دو الگوی بسیار خوب و بزرگ برای من هستند و برای رسیدن به سطح آنها باید به کار و تلاش ادامه بدهم.
و مسی؟ هیچ کس بهتر از مسی نیست. میخواهم از بازی در کنار او و دیگر هم تیمیهایم یاد بگیرم چون همه آنها ستاره هستند.
رسمی؛ داگلاس پریرا از بارسلونا به سیواس اسپور ترکیه پیوست
با رفتن رونالدو لرد ها انگیزشون برای رقابت رو از دست دادن و دارن یکی یکی میرن :n02:
چه هایجکی زدیم :n09: مالکوم 21 ساله خرید 1000 درصد بهتریه نسبت به ویلیان 30 ساله . اونم با یه قیمت معقول . خداروشکر آبرام پیشنهادای مارو قبول نکرد . این اواخر خبر از پیشنهاد 76 میلیون یورویی بود !!! :n04:
مارک 26 ، لنگلت 23 ، بیگ سم 24 ، مینا 23 ، نلسون 24 ، آرتور 21 ، عثمان 21 ، سرجی و کوتی 26 و حالا هم مالکوم 21 . بعید میدونم تیمی حتی نزدیک پتانسیلی که ما داریم باشه . یه دوره هیجان انگیز دیگه ای در پیشه . :n18:
پ.ن : اگه ربیو 23 ساله رو هم بگیریم که یه آلترناتیو برا سرجیو بحساب میاد ، دیگه میتونم بگم بهترین و کاملترین راستر بین تمام باشگاه های اروپا رو خواهیم داشت . فقط تیم به یه والورده نترس نیاز داره این فصل . :)