دوستان کسی اطلاع داره مودم مال کدوم شرکت خارجیه؟
مثلا مودم ایرانسل b5142ساخت شرکت Gemtek
Printable View
دوستان کسی اطلاع داره مودم مال کدوم شرکت خارجیه؟
مثلا مودم ایرانسل b5142ساخت شرکت Gemtek
همچین برتری نداره نسبت به ایرانسلنقل قول:
میخاهی بیا مودم من و بگیر با اخرین ورژن1 هفتس خریدم.
اگر این مودم آنلاک بشه خوبه با یه مودم میشه هم با ایرانسل کار کرد هم با مبین نت مثل اینکه TDهر دو با یه فرکانس کار میکنه
دقیقا منم این مشکل رو دارم ، خودجوش کم میشه حتی با خاموش بودن مودمنقل قول:
مودمایی که قابلیت WPS دارن، باگ بزرگی توی هک شدن دارن. از داخل تنظیمات WPS رو خاموش کنید. (همه ی مودم ها ضعف امنیتی WPS داره)نقل قول:
مودم مبین نت ( همین سفید زشتا با دکمه WPS ) مال شرکت چینی jatontec ئهنقل قول:
تو رو خدا برو تو سایتش ببین چقدر عهد بوقیه
-----------------------------------------
در مورد مشکل من هم امروز باهام تماس گرفتن( دیگه رفیق شدم با پشتیبانیش) گفت مشکل با شبکه psn حل شده. الانم تست کردم دیدم که بعلللله بالاخره انگار داره کار میکنه. البته پینگش همون 140 150 ئه تو بازی همش رو در و دیوارم و مشکل داره ولی جا داره از پشتیبانیش تشکر کنم واقعن فکر نمیکردم انقدر پیگیر باشن. یه نکته بخوام ازشون تعریف کنم میگم پشتیبانیشون عالیه حالا مودم و سرعت و اینا رو شما مزخرف در نظر بگیری
دوستان اون طرحی که مودم lte میدن و مودم وایمکستو می گیرن(طرح تعویض)دقیقا با هزینه نصب و راه اندازیش چقدر در میاد؟
حدود 150 تومننقل قول:
من مصرف اینترنتم در ماه رفته بالا و دیدم به نفعمه که lte ثابت مبین بگیرم و از طرح 100 گیگ ماهیانه 70 تومانش استفاده کنم.از نظر اقتصادی برام به صرفه تره.فقط دوستان بگن حجم خوری نداره؟
سلام دوستان
من تازه میخوام TD-LTE مبین نت بگیرم
ایا برای دانلود از واتساپ و تلگرام و اینستاگرام سرعتش خوبه ؟
سرعت دانلود معمولا چند مگابایت میده ؟
اگه روستان لطف کنن و کمک کنن ممنون میشم
با سلام به دوستان عزیز
سرویس جدید TD_lte مثل adsl ثابت هست و یا مثل مودم وایمکس قابلیت حمل و نقل داره و هرجا میشه از اینترنتش استفاده کرد ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
فرقی بین TD LTE و wimax نیست هر2تاش Time-division هست
دوستان حرفه ای آیا راهی هست برای مودمهای td آنتن بیرونی نصب کرد؟
می تونی جابجا کنی هر جا پوشش تی دی باشه قابل استفادسنقل قول:
برای من یک پیش اومد که زنگ زدم به شرکت اپراتور گفت فلان ساعت 1.2 گیگ مصرف داشتید گفتم آخه ما اصلا اون ساعت خونه نبودیم گفت شاید هک شدید هیچی خلاصه منم تمام محدودیتها رو از mac adress و hiden ssid و رمز wpa2 همه رو گذاشتم روی مودم الان فقط منتظرم این اتفاق بیوفتهنقل قول:
الان توی این چند روز بعد اون موقع هنوز پیش نیومده
دوستان یک سوال کانفیگ این مودم ها روش خاصی داره مثلا الان من یک مودم آنلاک بخرم همین سیمکارت مبیننت رو بندازم داخلش کار میکنه یا نه اخ اپراتور اومده بودمیگفت باید مودم رو معرفی کنیم و نمیدونم سیمکارت رو بشناسیم ب سیستم آیا حقیقت داره؟
چون توی نظرم هست یه مودم انلاک بخرم که بتونم اینترنت همه اپراتورها استفاده کنم
مطمئنید آپدیت اتوماتیک ویندوز رو خاموش کردید؟نقل قول:
دوستان من مودم tdlte مبین نتم رو میفروشم کسی خاست پیغام بده
Jatontecنقل قول:
شرکت چینی درپیت زپرتی
تو سایتش بری قشنگ طراحی 10 سال پیشه
قیمت مبین نت چند؟نقل قول:
چقدر حجم داره؟
ببخشید دوستان من اجازه دادن پیام خصوصی در سایت رو ندارم دوستانی که مودم رو میخاستن با من تماس بگیرن
09373588282
قیمتش 150 هزار تومان حجم هم نداره دوستانی که پیغام خصوصی دادن من نمیتونم جواب بدم تو سایت تماس بگیرند
09373588282
گوش شیطون کر ظاهرا یکم وضعیت بهتر شده. معمولا این ساعت 12-1 شب سرعت بین الملل میرسید به 2-3 مگ. امیدوارم بهتر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ساعتی که اعلام کردن که اینقدر مصرف حجم داشتیم ما اصلا خونه نبودیم که ویندوز بخواد اتومات آپدیت بشهنقل قول:
اتومات اپدیت رو هم از ریجستری بستم برای همه دیوایس ها :n02::n02::n02:
عزیز چطوری تست فرانگفورد بگیرم.من گشتم همش تهران و یه سری شهر های عراق تو لیستش دارهنقل قول:
سلام
آقا کیفیتش چطوره؟تو بدترین شرایط سرعت دانلود؟
میخوام برم سمت مبین
یه توضیحی بده هرکی داره ممنون میشم
قبلا توضيح داديم خب يه نگاه به صفحه ها بندازيد :|نقل قول:
از لوازم دور زدن تحریم استفاده کننقل قول:
اگه هزینه برات مهمه توی همین سرویسی که داری بمون و در مورد کیفیت هم دوستان عکس تست فرستادن از همه مهمتر اینه که توی محدوده اتون پوشش دهیاش مناسب باشهنقل قول:
به قند شکن آلمان وصل بشید. سرور های آلمان میاد تو لیست اسپید تست. سرور مورد نظر رو favourite کنید. از اون به بعد سرور پیش فرض همونه مگر اینکه عوضش کنید.نقل قول:
از اپلیکیشن speedsmart استفاده کنید،بدون نیاز به وی پی ان میتونید هر سرور خارجی رو تو دنیا انتخاب کنید و تست بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
مبین بهترین یسته رو حدف کرد
3ماه 300 گیگ دیگه رو سایت نیست
يك ماه ١٠٠ گيگ حدف نشه صلوات :|نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی نحوه فعال کردن قندشکن رو تو مودم بلده ؟
تو تنظیماتش وی پی ن داره ولی چیزی سر در نمیارم
قسمت ایپی سرور ...ایپی رو بدهنقل قول:
قسمت یوزر و پسوزد هم که مشخصه
نوع پروتکل سرویس هم انتخاب کنید
دقیقا مبین نت خوراکش همین کاراست من یه زمانی ازشون وایمکس داشتم هر ماه یک طرح و برمیداشتن (هر ماه 30 ثانیه هنگ میکردم که این طرحه که ماه پیش بود!!!) واقعا خیلی زشته یه همچین شرکت به اصطلاح بزرگی یکذره ثبات نداره ، اینکارشون فرقی با کلاه برداری نداره چه بسا خیلی ها برای همین طرح ها اومدن اینترنتشون رو عوض کردن و مبین نت گرفتن بعد اینجوری سرشون بی کلاه می مونه اون دوستمون که ظاهرا از طرف شرکت بعضی مواقع اینجا هستن لطفا جواب بدن!!!نقل قول:
کاملا موافقم....نقل قول:
من خودم واسه طرح هاش اومدم ولی توی همین 10 روز همش باید بترسم مبادا حذف بشه....
من که دارم الآن از فیلم_نت دانلود میکنم ولی داره حجم کم میکنه شدید :n19:نقل قول:
بالاخره ساعت شبانه 1 تا 7 هستش یا 2 تا 7؟دوستانی که میگن از 1 بامداده مطمئن هستند که بین 1 تا 2 از حجمشون کم نکرده؟