حیف اون همه هزینه و انرژی که پای این پروژه ها از بین میره...معلوم نیست تا کی مدیران و مسئولین ما خودشون رو به خواب میخوان بزنن...طرحی که در خیلی از کشورها به خوبی اجرا شده تو کشور ما نیومده داره شکست میخوره
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
حیف اون همه هزینه و انرژی که پای این پروژه ها از بین میره...معلوم نیست تا کی مدیران و مسئولین ما خودشون رو به خواب میخوان بزنن...طرحی که در خیلی از کشورها به خوبی اجرا شده تو کشور ما نیومده داره شکست میخوره
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
تمام روش هارو تست کردم نمیشه اصلا و ابدانقل قول:
رفتم مرکز تلفن ثابت تست فنی روی سیمکارت کردن گفت شما مشکل شبکه ای دارین و باید تیکت ثبت کنم تا درست بشه اینم جوابشان در اینستاگرام گرام بعد از پنجاه روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-P555 using Tapatalk
من نوشتم زیر پست تبلیغاتی اپلیکیشن همراه مننقل قول:
Sent from my SM-P555 using Tapatalk
پیگیری انفرادی و وقفه دار و غیر علنی و غیر آشکار هیچ نتیجه ای نداره دوست من . یک دست صدا نداره .نقل قول:
اینطور نیست مشخصه برنامه ریزی درستی انجام ندادن و درسته زمان آزمایش طرح رو هم داشتن و آزمایشی اجرا هم کردن ولی کلا بدون برنامه وارد شدن . کل ترابرد به وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات وصله و از طریق اونها انجام میشه . همونطور که میبینید رفته رفته داره بهتر میشه و نظم و انضباط در کارها به وجود اومده اینها رو باید زمان طرح ازمایشی انجام میدادن ولی نکردن .نقل قول:
شما هم مثل من مشکل شبکه ای یا دکلی دارید . درسته به سیم کارت و کد و دستور ربطی نداره . فقط دست از پیگیری بر ندارید اگه جایی و یا صفحه چیزی بود من هستم کجا میخواهید منم بیام اعلام مشکل کنم .نقل قول:
زیر نوشته شما هم من نوشتم برو حال کن تا برخورد نکنی جواب نمیگیری آفرین به شما که پیگیری .نقل قول:
نقل قول:
از ترسشون و رفتن ابرو پیش مشترکان کانال اینستاگرام همراه اول پست منو پاک کردن . ولی من دست بر نمیدارم . باید رسیدگی بشه . خوبه عکس گرفتم از پست ارسالی خودم .
دوستا هر کی مشکلی داره از ترابرد در داخل اینستاگرام بیاد این صفحه پیغام بگذاره . شما مشکل رو بگذارید منم پشت سر شما میام تایید میکنم . اینجا نمیتونن زیاد سانسور کنن چون پست خوده ترابرد هستش .
به صورت ایمیل علاوه بر اینکه چند مدته دنبال مشکل خودم هستم برا نمونه چند تا از مشکلات دوستان رو هم انعکاس دادم :
دوستانی که به رایتل ترابرد موفق داشتن این چنین مشکلاتی براشون به وجود نیومده ؟ تجربیات خودتونو اینجا بزارین تا همه استفاده کنن .
نقل قول:
رایتل همه چیزش عالی بود بدون هیچ مشکلی
سلام دوستان
بنده میخواستم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم، دوستانی که تجربه کردن میشه بگین چه مشکلاتی ممکنه با این کار واسم پیش بیاد؟ و اینکه با سیم کارتی که واسم میارن میشه از 4g ایرانسل هم استفاده کرد یا اینکه سیم کارت مخصوص میخواد؟
با تشکر
بله میشه از این سیم کارت برای 4G استفاده کرد و مشکلی نداره.نقل قول:
من که خل شدم بیشتر از ده بار درخواست دادم از همراه اول به ایرانسل :n08::n08::n08:
هر دفعه به یه دلیلی رد میشه یه بار donor time out یه بار authorization time out یه بار میگن مغایرت یه بار میگن کد ملی اشتباه یه بار میگن دائمی به اعتباری نمیشه
هم حضوری هم از تو سایت
دیگه برام مهم نیست بشه یا نه ولی هر بار درخواست رد میشه بعدیو درخواست میدم:n08:
قبل درخواست اول ببینید سیم کارت مشکل هویتی نداره یعنی اشتباهی در مشخصات مالک و کد ملی وجود نداشته باشه بعد که مطمئن شدید حداقا 500 تومان داخلش اعتبار داشته باشید و ترابرد رو فقط و فقط 8 صبح تا 12 ظهر از طریق نماینده گی رسمی ایرانسل که مجاز هستش و کلیه خدمات تعویض سیم کارت تا قطع و وصل رو انجام میده . انجام بدید . اصلا اینترنتی این کار رو انجام ندید . همونجا نمایندگی اول کار سیم جایگزین رو هم بهتون میده از نوع سه پانچ 4G .نقل قول:
نمیدونم چرا بعضی مواقع اینطوری میشه از همراه اول به ایرانسل . علاوه بر 2 خطای بالا که شما گفتید . یه خطای :نقل قول:
The phone number 09145 is already subject to a porting process
هم میده و دیگه اصلا نمیتونی ترابرد انجام بدی و باید بیخیال بشی . علت هم مشخص نیست کسی هم نمیدونه ؟
دوستان من از ایرانسل به همراه اول ترابرد کرده بودم که بلدلیل مشکلات زیاد از قبیل نیامدن اس ام اس تماس از دست رفته و ... تصمیم بازگشت به ایرانسل گرفتم و درخواست بازگشت داده ام !
از کجا بفهمم مشکل هویتی داره ؟ مال خودمه سیم کارت . رفتم همراه اول مشخصاتم همش درست بودنقل قول:
بار اول هم حضوری درخواست دادم سیم کارتم گرفتم. الان دو ماهه سیم کارت دارم ولی ترابرد رد میشه .
سلام.
من از ایرانسل به همراه اول ترابرد کردم.
الان یه مشکلی دارم.وقتی میخوام تلگرام رو روی کامپیوتر نصب کنم اون کد فعال سازی واسه گوشیم sms نمیشه
آیا این طبیعیه؟واسه نرم افزار های دیگه مثلا فیس بوق و گوگل هم پیامک تایید نمیاد؟؟؟؟
خیر طبیعی نیست شما هم مثل تمامی کسانی که از اپراتورهای رایتل و ایرانسل به همراه اول ترابرد داشتن این نوع پیامک ها رو دریافت نمیکنید و باید شکایت کنید و پیگیری و کوتاه هم نیایید چون حق شما و یکی از قوانین ترابرد هستش مگر نه تا همیشه اینطوری باقی میمونه . نگاه کنید جوابیه همراه اول رو بعد 3 روز پیگیری من ولی من در متن درخواست خودم در سامانه 195 دوباره درخواست تجدید نظر رو میدم تا برسه به مقام عالی وزارت ارتباطات و با من تماس بگیرن و ببینم این چه زورگویی هستش و این چه نوع ترابردی هستش که فرق بین مشترکان قائل میشن . و تقصیر رو می اندازن گردن خود تلگرام و الباقی خدمت دهنده ها و در اخر هم میگن ما اینها رو پشتیبانی نمیکنیم پس چرا خودتون صفحه رسمی تلگرام و اینستاگرام دارید ؟ چرا خطوط غیر ترابردی همراه اول پشتیبانی میشن ؟نقل قول:
سامانه 195 شکایت کنین و مدارک ارائه بدید تا رسیدگی بشه بخش ترابرد رو برای شکایت انتخاب کنید .نقل قول:
اینایی که از همراه اول به ایرانسل ترابرد میکنن مشکل پیامک تلگرام و شبکه های اجتماعی رو ندارن؟؟نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم اونها هم براشون این اتفاق می افته ولی نه در حد همراه اول و به این گستردگی . ولی برای رایتل چنین مشکلی گزارش نشده و خود من نیز تست کردم هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
ترابرد من به همراه اول امروز فعال شده و من صبح بسته اینترنت نوترینو آلفا پلاس زدم ولی پیامک تاییدش اصلا نمیاد
و هر بار که کد بسته رو میزنم میگه وضعیت بسته اینترنت شما از طریق پیامک ارسال خواهد شد ولی هیچ پیامکی نمیاد و از شارةژم هم واسه بسته کم نمیشه
یه سوال
دلیل دوستان برای ترابرد به همراه اول چیه؟!؟:n13:
خب شهر ما همراه اول آنتن دهیش و سرعت اینترنتش خیلی بهتر از ایرانسله
اینترنت همراه اول تو شهرستان ها بهتره تا ایرانسلنقل قول:
ایرانسل اینترنتش 4 صبح بهت سرعت فضائی میده ولی 6 بعدازظهر تا دم صبح میشه 128
شکایت تو 195 هم جواب نداده .
من ترابرد رو تو هر 3 اپراتور چک کردم .
رایتل که اصلا از خونه بیرون نرفتم همش غیر حضوری
دو تا خط دائمی از ایرانسل و رایتل داشتم بردم روی اپراتور همراه اول
درسته مشکل زیاد داشته و دارد ولی حداقل بعد از دوبار درخواست و چند بار تماس با 9990 حداقل یک مدیر و مسئولی پیدا شد و با پیگیری اش دو تا خط رو برام فعال کرد .
ایرانسل یک نمونه ترابرد داشتم بالای 15 بار برای خط های مختلف درخواست دادم نه کد پیگیری اش اومد و نه خبری شد .
مطمئن باشید اگر اپراتور درستی بود مدیرهاش به جز سیم کارت کارمندی خودشون خط اپراتور دیگه ای رو نمیگرفتند . :n02:
راستی بعد ترابرد پیامک های بانک میاد یا نمیاد؟
24 ساعت طول میکشه تا تمامی خدمات سیم کارت شما کامل برقرار بشه . و به عنوان هدیه 900 مگابایت اینترنت هدیه و با شارژ اولیه سیم کارت از جانب شما 5000 ت اعتبار هدیه داخل شبکه بهتون میده .نقل قول:
بله کلا از سرشماره های داخلی هیچ مشکلی نداره فقط خارجی مشکل داره از یاهو گرفته تا تلگرام و غیره ....نقل قول:
ایرانسل اینترنتش 4 صبح به بعد سرعت فضائی میده ولی 6 بعدازظهر تا دم صبح میشه 128نقل قول:
شکایت تو 195 هم جواب نداده .
این قسمت حرفهاشون رو تایید میکنم و اکثر جاها اینطوریه و الان دست هر بچه ای یک سیم کارت ایرانسل هست و بیشتر از دیتای ایرانسل داره استفاده میشه و خیلی ترافیک داره و اصلا جوابگو نیست بجز شبکه 4g ایرانسل که اونم هنوز عده کمی از مردم گوشی یا مودم 4g دارن . و بیشتر شهرها یا شهرستان ها یا پوشش نداره اگر هم داشته باشه پوشش داخلی کمتری نسبت به 3g داره و گستردگی هم کمتر هستش . همراه اول روی 3g تمرکز داره و سرعت و کیفیت خوبی رو ارائه میده .
ایرانسل در مبحث اینترنت و دیتا سیاست مشخصی اصلا نداره . هر روز شاهد رونمایی از یک طرح جدید در این زمینه هستیم بی آنکه طرح و خدمت قبلی تکمیل شده باشه یا مشکلاتش حل شده باشه وسط کار نیمه رها میشه و میره سراغ یه تکنولوژی دیگه . اصل کار کیفیت هستش بدون کیفیت گستردگی و پوشش اینترنت و استفاده از نسل های جدید چه مفهومی داره ؟نقل قول:
نقل قول:ایرانسل یک نمونه ترابرد داشتم بالای 15 بار برای خط های مختلف درخواست دادم نه کد پیگیری اش اومد و نه خبری شد .:n02:
تایید میکنم منم بالای 10 بار برا شماره یکی از اعضای خانواده درخواست دادم هر بار یه مشت کلمات عجیب غریب انگلیسی که تمومی نداره و فرهنگستانی شده برا خودش و همین جوری میده بیرون . از طریق سایت هم اصلا چیزی رو نمیشه پیگیری کرد فقط میزنه عدم دریافت اطلاعات . از طریق ثبت نام حضوری از مراکز ایرانسل هم نتیجه نداشته و هر بار یه سیم کارت جدید و رد درخواست ترابرد . ایرانسل فکر کنم مشتریاشو از فیلتر رد میکنه برا همین به هر خطی و هر کسی اجازه ترابرد نمیده و دست رد بر سینه مشترکان میزنه .
واقعا خیلی بدبختیم خیلی:n35:
دوستان فرض کنیم کم یه سیم کارت ایرانسل رو به همراه اول یا رایتل ترابرد کردم، و اگه بخوام برگردم باید چی کار کنم؟ هزینه ای داره؟
هم دردی منو هم بپذیرید .نقل قول:
خیر هزینه نداره ولی مشکلات و دردسر خیلی داره شاید هم اصلا نتونستید تا سه ماه برگردید اپراتور پایه تون .نقل قول:
نقل قول:
این همون بدبختی هست که من پنجاه روزه گرفتارشم، هیچ اس ام اس خدماتی همراع اول نمیاد اصلا دیتای موبایل من هم اصلا وصل نمیشه نه نسل دوم نه سوم، همچنین اس ام اس های تبلیغاتی هم بکلی مسدود شده ، کلی شکایت کردم میگن در حال بررسی هست
با این میزبانی و استقبال که همراه اول از مشترکان ترابردی انجام میده . فکر کنم کلی مشترک از دست بده و هر کی هم ترابرد کرده بعد گذشت اون سه ماه تعهد از همراه اول برگرده اپراتور پایه خودش . این همه مشکل برا ملت درست کرده زیر بار هم نمیره !!!نقل قول: