دوست عزیز من با خرید کد آنلاک کردم
ولی در سایت روسی یک روش را گذاشته بدون کد متاسفانه من ترجمه ام خوب نبود برای همین نفرستادم
Printable View
دوست عزیز من با خرید کد آنلاک کردم
ولی در سایت روسی یک روش را گذاشته بدون کد متاسفانه من ترجمه ام خوب نبود برای همین نفرستادم
لینک سایت روسی رو بدین من زبان روسیم خوبه میتونم ترجمه کنمنقل قول:
کروم روسی رو راحت به انگلیسی ترجمه می کنه اگر با انگلیسی مشکل ندارینقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان عزیز آیا میشه به lh92مودم ایرانسل آنتن تقویت نصب کرد
آیا مودم B68l همراه اول قابل آنلاک. خیلی گشتم چیزی پیدا نشد
خیر جایی برای نصب آنتن ندارهنقل قول:
ولی گیرندگی خوبی داره
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
آگر به پشت باطری دقت کنیم یک جا برای نصب آنتن هست ولی نوع کانکتوری که نیاز هست را نمیدونم حتی کارشناسان ایرانسل تایید کردند اگر از دوستان کسی تشخیص میده کمک کنه نوع کانکتور مورد نیاز برای نصب
کانکتور سه مدل بیشتر نیست یکی از اینا ساپرت میکنهنقل قول:
ts 9
sma
crc9
فک کنم crc۹ باشه دقیق نمیدوم
تو سایت روسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به زبان روسی
از پارسال تونستن برای مودم هواوی E8372 کاستوم فریم ویر بسازن
که بعد از زدنش نه تنها USSD داری همون کد دستوری بلکه مشخصات دقیق سیگنال هم داری و همچنین میتونی بعضی فرکانس ها رو فعال کنی مثل 2300 که جدیدا بعضی اپراتور های کوچک تو ایران مجوز گرفتن رو این فرکانس وایمکس جدید TD-LTE بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتهی دردسر داره مودم 8372 اگر فریمویرش تا حالا اپ نشده باشه راحت میشه زیر 21.110.99.05.00
ولی اگر بالا باشه باید چند تا درایور ریخت روسیستم وبعد پش ت مودم رو باز کرد یه اتصال کوتاه داد تا بشه دانگرید کرد
البته من هنوز خودم دست به کار نشدم چون دو دلم پشت مودم باز بشه گارانتی 3 ساله میپره
با سلام
کسی از دوستان مودم Huawei B315 را در اختیار داره؟ نسبت به مودم MR200 tp-link برتری داره؟ آیا در WebUI مودم b315 مقادیر مشخصات سیگنال RSRP و cell-id نمایش داده میشه؟
نرم افزاری در لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است کسانی که مودم b315 رو در اختیار دارن می تونن تست کنن و نتیجه سازگاری را با این مودم بیان کنن؟
با تشمر
سلام اقا تورو خدا اگه راهی برا انلاکه مودم همراه اول b68l میدونین بگین برام بد جور گیرم نه میتونم یکی دیگه بخرم نه اینجا همرا انتن میده
آنتن ts9 دارم روی 3372 هم که تی اس 5 هست جواب میده اما فکر کنم عکسش نشه.
اگر کسی در این زمینه تجربه داره استفاده می کنیم
تست آنتن دهی
گوشی آیفون ۶
دانگل ۳۳۷۲
و mr200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه در یک مکان زمان
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
سلام دوستان کسی من رو کمک نمی کنه ؟
سلام اساتید کسی میتونه کمک کننه ؟
آیا مودم huawei e5330 رو میشه آنلاک کرد؟
و این که چجوری میشه ریست کرد کانتر رو که بشه بهش کد داد
اساتید ممنون میشم جواب بدید
با تشکر
نقل قول:
از نظر من این شکلها چیزی رو ثابت نمی کنه چون تعداد آنتن ها می تونه الگوریتمهای متفاوتی بین سازنده ها داشته باشه.
شما اگر می تونی در یک نقطه خاص rssi & rsrp هر سه رو اندازه گیری کن اون اعدا مهمن. به علاوه اگر بتونید توی همون نقطه از سرور خوب و مطمئنی اسپیدتست بگیری خیلی عالی میشه و به درد کاربران بعدی هم می خوره که میان مطالعه می کنند تا تصمیم بگیرند فقط سعی کنید تمام اسپید تستها با کابل باشه
این عکس رو ببینید اصلا اعداد تست و آر اس اس آ ی 57 با تعداد و رنگ آنتن ها نمی خونه
انتن TS9-TS5-CRC9 کسی خواست در خدمتیم
درود
دوستان این آنتن را می خوام خریداری کنم، کسی فروشنده داخلی سراغ نداره؟یا مورد مشابه آنتن را اگه پیشنهاد بدین ممنون میشم
سلام دوستان
یک سوال
ایا مودم D-LINK 2750U با مودم جیبی ایرانسل Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem
همخوانی داره یا نه؟
لطفا زودتر جواب بدهید ممنون
خیر ساپورت نمیکنهنقل قول:
ببخشید خود شما شخصا تست کردید این مورد را یا نه در سایت یا جای خواندید؟نقل قول:
یعنی حتی تری جی هم ساپورت نمیکنه؟
فور جی که معلومه ساپورت نمیکنه
من بحثم از سایورت اینکه ایا این دو مودم با هم ست میشند یا نه؟
باز هم ممنون
ببینید فرقی نمیکنه که حالت شبکه چی باشه. مودم هایی که فقط 3g ساپورت میکنن نوع کانکشنشون به صورت ppp هست ولی مودم های 4g که تو بازار هستن و من دیدم نوع اتصالشون به صورت ethernet هست و مشکل از اینجا شروع میشه. تو کانکشنهای کلاسیک نیاز به یه کانکشن بود و شماره تماس و یوزر و... ولی تو نوع اترنت این موارد وجود ندارهنقل قول:
پس حالت شبکه مهم نیست نوع اتصال به مودم مهمه که توضیح دادم
فروشنده سراغ ندارم اما شرکت سراغ دارم براتون بخرن و ارسال کنن به ایران ایا لینک سایت را میخاهید؟نقل قول:
سلام
دوستان ماشالا تو اینترنت چندین فریمور برای e5336 هست، مودم من e5336Bs-2 هستش که فریمورش نسخه 21 هستش، دیروز نزدیک بود اشتباها فریمور e5336s-2 (دقت کنین که B نداره) بریزم که نسخه 24 بودش
از دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن که کجا میتونم آخرین نسخه اش رو بگیرم
چرا سایتی چیزی نیست که توضیح بده تغییرات فریمورها چیه؟ شاید خیلی جرئی باشن و ارزش آپدیت کردن نداشته باشه
...edited edit
edited edit.....
سلامنقل قول:
ببخشید من در بخش مربوطه که شما در مورد آنتن توضیح دادید سوال کردم که ناظر محترم انجمن شبکه اینترنت خواستند من سوالم رو اینجا بپرسم
کابل آنتن باید امپدانسش 50 اهم باشه یا 75 اهم؟ اگه امپدانس ورودی مودم50 اهم باشه پس احتمالا کابل هم باید 50 اهم باشه دیگه؟
برای این آنتن بهترین کابل مقرون به صرفه که میشه تهیه کرد چیه؟ (شماره RG کابل و امپدانسش چقدر باید باشه؟)
حداکثر طول کابل آنتن چقدر میتونه باشه؟
لطفا در مورد ساخت بالون آنتن و نحوه نصب دایپل روی بوم اگه میشه توضیح بدید.
من درست متوجه نشدم چجوریه ؟ بعد از اینکه در نرم افزار design yagi روی دکمه calculate و بعد روی دکمه Balun کلیک میکنیم شکل شماتیک بالون رو نشون میده. آیا باید اینرو روی کاغذ با مقیاس واقعی پرینت بگیرم و بعد روی فیبر pcb طرحشو با اسید بسازم؟
بعد 2 سر folded dipole باید به کدام قسمت pcb وصل شه و سیم مغزی و شیلد کابل آنتن به کجای pcb باید وصل شوند؟
و اینکه اون قسمت folded dipole چطوری باید روی بوم نصب بشه ؟ قسمت شکاف گپ folded dipole زیر محور بوم قرار میگیره یا بالای محور بوم قرار میگیره ؟ قطر خم شدگی فولدد دایپل 25 میلیمتر هست پس باید قطر بوم از 25 میلیمتر کمتر باشه اگر قسمت شکاف گپ folded dipole بخواد زیر محور بوم قرار بگیره؟
با تشکر
با سلام .نقل قول:
تا اونجایی که میدونم به سوالاتتون جواب میدم .
دوستان کابل RG-6 رو پیشنهاد کردن که 75 اهمی هم هست .نقل قول:
شماره RG کابل و امپدانسش چقدر باید باشه؟
خیر ؛ پیشنهاد میکنم سایت زیر رو به عنوان نمونه ببینید که یه آنتن برای فرکانس 787MHz ساخته .نقل قول:
آیا باید اینرو روی کاغذ با مقیاس واقعی پرینت بگیرم و بعد روی فیبر pcb طرحشو با اسید بسازم؟
بعد 2 سر folded dipole باید به کدام قسمت pcb وصل شه و سیم مغزی و شیلد کابل آنتن به کجای pcb باید وصل شوند؟
همانطوریکه در عکسهای زیر میبینید طول بالون 126 میلیمتر هست (این اندازه با توجه به velocity factor ، فرکانس و ... متغیر هست پس عدد رو درست وارد کنید) و از وسط خم میکنید و سیم مغزی به folded dipole لحیم میکنید و سیم شیلد هم به به یکدیگر متصل میشوند (به folded dipole اتصالی نخواهند داشت) .
همانطوریکه در سایت زیر گفته شده ، folded dipole رو میتونید به سه حالت مختلف روی بوم نصب کنید (عکس زیر) و مزیت خاصی نسبت به هم هم ندارند . شما باید ببینید چطوری میتونید به ساده ترین و راحتترین روش folded dipole و المنتها رو روی بوم نصب کنید .نقل قول:
و اینکه اون قسمت folded dipole چطوری باید روی بوم نصب بشه ؟ قسمت شکاف گپ folded dipole زیر محور بوم قرار میگیره یا بالای محور بوم قرار میگیره ؟ قطر خم شدگی فولدد دایپل 25 میلیمتر هست پس باید قطر بوم از 25 میلیمتر کمتر باشه اگر قسمت شکاف گپ folded dipole بخواد زیر محور بوم قرار بگیره؟
از راهنمایی شما خیلی متشکرمنقل قول:
دوستان یه سوال.راسته که میشه آنتن تقویتی 4g درست کرد؟ توی یکی از این سایتها یکی روش ساختش رو توضیح داده بود ولی یه کم گنگ بود.چقدر میتونه درست باشه؟
سلامنقل قول:
اگر هر دو را معرفی کنید ممنون میشم
سلام
در مورد مودم huawei 8372 کسی از کابل افزایش طول استفاده کرده اینجا؟
کلا این کابل های ده بیست متری جوابگو هستند و افت سیگنال یا قطعی ایجاد نمی کنن؟؟
کلا سرعت بالا ازشون در میاد؟
خییییلی ممنون
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
ایا مودمd100 ایرانسل ازTDD پشتیبانی می کنه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
شما از کابل rj-45 استفاده کن هیچ مشکلی پیش نمیاد اما کابل افزایش دیگه به مشکل میخورینقل قول:
خیر فقط FDDنقل قول:
حالا این طرح TDD ارایه بشه تغییر چشمگیری هم در سرعت بوجود می یاد ؟نقل قول:
بیشتر قصد از ارایه نسل4 ثابت جایگزینی برای وایمکس هست تفاوت عمده ای هم که داره با FDD پهنای باند بیشتر و پینگ بسیار پایین تر هست حتی پینگ های 2-3 میلی ثانیه هم میشه تجربه کرد.نقل قول:
دوستان من با گوشی سامسونگ a5 با دو خط آنتن و هاتسپات ۱۲ مگابیت دریافت میکنم (دانلود ۱.۵ مگ بر ثانیه) و چندتا سوال داشتم:
۱.آیا خریدن مودم ۴جی اون سرعت رو تقویت میکنه؟ یا تفاوتی با گوشی نداره؟
۲.کدوم مدل مودم ورودی یک آنتن خارجی رو هم داراست؟
ممنونم اگه منو راهنمایی کنید
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
یک مودم داریم 10 بار کدش خورده
new algo hash code v رو هم پیدا کردیم. حالا انو کجا باید وارد کنیم؟