سلام، اگه میشه سوال قبلیم رو که سه تا پست قبلتره جواب بدین:n01:
Printable View
سلام، اگه میشه سوال قبلیم رو که سه تا پست قبلتره جواب بدین:n01:
سلام
دوستان کسی نمی دونه این ورژن جدید firmware کی برای نسخه های اروپا منتشر میشه ؟
الان بیشتر از یک ماه هست برای اسیا اومده برای سری 800 اما هنوز تو سایت اروپا برای سری 805 نیومده و اخرین هنوز نسخه 3.533 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
این 2 تا فایل چه فرقی با هم دارند؟
و
توی لینک اول آپدیت اسم فایل sony_tvupdate_2015_3709_naa_auth و توی لینک دومی اسم فایل sony_tvupdate_2015_3533_paa_auth هست.
ممنون میشم، بگید کدوم رو باید روی KDL-50W800C نصب کنم؟
ممنون
سلام اولی ناحیه naa و دومی paa که توی tv با زدن دکمه home قسمت help سمت چپ تصویر ناحیه (region) مربوط به firmware تلوزیونت رو نشون میده البته جای هم نصب نمیشن، یه فرق دیگه اینکه اولی اندروید 6 (marshmallow) و دومی 5 (lollipop)
با توجه به این که آپدیتهای اندروید گه در گوشی ها و چه در تی وی ها بسته به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری موجود در اونها انجام میشه بعید میدونم بشه آپدیت مناطق دیگه رو به منطقه تی وی خودمون بخورونیم چون سونی از همون اول برای این مدل تی وی اندرویدی منطقه بندی کرده و یکسری امکانات رو بسته به مناطق مختلف حذف و اضافه کرده پس صد در صد در سخت افزارشون هم تغییراتی هرچند جرئی هم داده پس باید منتظر آپدیت رسمی سونی باشیمنقل قول:
عینک هم ظاهرا" دوستان تونستند عینکهای اکتیو سامسونگ رو با این تی وی استفاده کنند.
ممنون آقا.نقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم.
فرق بین Firmware های Hong Kong, Taiwan, Asia دقیقا تو چیه؟ و اینکه مثلا من میتونم Firmware تایوان یا هنگ کنگ رو روی تلویزیون خودم استفاده کنم؟
این سوال رو میپرسم، چون توی بخش Compatibility مدل 50W800C رو نوشته.
ممنون
فرقش رو نمیدونم ولی هرکاری کردم جز paa هیچکدوم روی tv خودم نصب نشد، باقیش خطای usb میده!
ممنون از پاسختون، کدوم مدل از عینکهای اکتیو سونی بهتره؟نقل قول:
بازی فوتبال با کیفیت که با دسته بشه بازی کرد چی سراغ دارید؟ البته fifa 16 رو نصب کردم نکشید، تصویر آهسته بود :n33:
من فوتبال نصب نکردم ولی تو پلی استور هست باید با فندق شکن بری تو
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
درضمن هرکدوم از نرم افزارهای مدیا پلیرکیفیت های مختلفی دارنmx از همه پایینتره vlc به وضوح بهتره و تو اینا که من نصب کردم از همه بهتر kodi هست
درود،عرض ادب
دوستان من هر بار تي وي رو خاموش ميكنم بعد كه ميخوام روشنش كن دكمه پاور روي كنترل رو ميزنم در عرض ٣ ثانيه تي وي روشن ميشه انگار روي إستند باي بوده و تصوير لوگوي سوني و اندرويد نمياد،تصوير مياد ولي صدا نداره نميشه شبكه ها رو هم جابجا كرد و اينكه هيچكدوم از دكمه هاي روي كنترل و تي وي كار نميكنه حتي دكمه پاور روي كنترل هم كه تي وي رو باهاش روشن كردم ديگه كار نميكنه
تي وي رو از برق بكشم دوباره به برق ميزنم درست ميشه
مشكل از كجاست؟
ممنون
فکر میکنم یه نرم افزار یا ویروس روش نصب کردی که مانع خاموش شدن کامل تلویزیون میشه باید تموم نرم افزارا و بازیاتو چک کنی نهایتا همه رو پاک کن تلویزیون هم ریست فکتوری کن اینم بگم معمولا نرم افزارایی که دسته بازی میخان اینجوذی میشن چون تلویزیون منتظر فرمان از دسته بازی هست ولی حتی تو اون حالت هن باید کلید منو کار کنهنقل قول:
استندبای این TV اصلا مثه TV های دیگه نیست. درست مثه گوشیه که شما قفلش میکنید و صفحه خاموش میشه. برای راه اندازی مجدد یا ریستارت (که همون لوگوی سونی و اندروید میاد) باید دکمه پارو روی ریموت رو نگه دارید
نقل قول:درود،ممنوننقل قول:
دوستان شما هر موقع با كنترل تي وي روخاموش ميكنيد بعد دوباره با كنترل روشن ميكنيد لوگوي سوني و اندرويد واستون مياد يا نه؟
نه . دوستمون کاملا درست میگه تنها در صورتی لوگو میاد که تی وی رو از برق بکشی البته وقتی با کنترل خاموش میکنی قسمتهای مربوط به تی وی (مث صفحه نمایش و بک لایت هاش و کنترل کننده های یو اس بی و تیونر و... خاموش میشن ولی قسمتهای مربوط به اندروید روشن میمونن یه جورایی عین موبایلنقل قول:
دوستان اهل فن لطفا راهنمایی کنن
من چنتا مشکل دارم
_توی نرم افزار فایل منیجر یک بار فایل از طریق وای فای به تی وی ارسال کردم ولی حالا هرچی میکنم برای ارسال شناسایی نمیکنه
_بعضی برنامه ها روی صفحه افقی اجرا میشن چطور میشه حالت rotate رو غیر فعال کرد
_میخام یه هارد اکسترنال بخرم.ایا مدل wd my passport رو ساپورت میکنه
سلام من یه سری مرم افزار نصب کردم رو تی وی با فلش مثل بازار و ... نصب شد ولی الان رو صفحه home تی وی اصلا نیستن. دوستان راهنمایی می کنن
من که پدرم دراومد با shareit و zapia خیلی وررفتم ظاهرا یه نکته یا چیزی داره که شما نمیتونی فایل از جایی بگیری یا ذخیره کنی فقط هم با یواس بی می تونی نرم افزار روش بریزی اصولا نرم افزارایی هم که 90 درجه!نشون میده ماله موبایل هستن تنها راه کلیک روی گزینه هاشون هم استفاده از موس هستنقل قول:
نرم افزارهای مخصوص خودش این مشکل رو ندارن ولی بهر حال من خودم x-plore رو نصب کردم هروقت بخوام اونها رو اجراکنم از اون استفاده میکنمنقل قول:
میتونی فایلها رو تغیرنام بدی کپی یا دیلیت کنی یابرنامه ها حذف کنی فایلهای نوشتاری و....
من sideload launcher نصب کردم اوردمش تو اکشن منو وقتی احرا میکنی همه برنامه رو میاره رو صفحه دیگه لازم نیست بری قسمت homeنقل قول:
راستی دوستانی که آپدیت کردن؛بعد از ریختن فایل و وصل کردن فلش به یواس بی تلویزیون آپدیتش چقد. طول میکشه ،واصلا تو عملکرد تلویزیون تغییرمحسوسی اتفاق میافته یانه؟
حدودا" بین 15 تا 20 دقیقه طول میکشه به نظر من که به غیر از تغییراتی در منوها اتفاق خاصی نمیفته باز دوستان متخصص بهتر میتونن نظر بدننقل قول:
یکی از دوستان گفته بودند با نصب برنامه auto rotate این مشکل حل شدهنقل قول:
دوست عزیز میشه توضیح بدی چطور میاد تو اکشن منو. و اینکه چینش آیکنهاش قابل جابجایی هست یا نه؟
چینش و حذف آیکون ها از منوی setting براحتی انجام میشه با توجه به حرف های دوستان فکر میکنم توی اکشن منو هم نمیشه اوردشوننقل قول:
کسی تونسته هندفری بلوتوث با تی وی ست کنه نه بلوتوث گوشی میشناسه نه هندزفری
دوستان من اول با صفحه آینه کار میکردم الان توی گوشی پیداش میکنه ولی کانکت نمیشه!!!!
آقا از دوستان کسی کنترل تاچ رو خریده چقدر قیمتشه؟
سلامنقل قول:
منم sideload launcher و haluncher نصب کردم . ولی نمیدونم کجا رفتن و نمیتونم پیداش کنم و اجراش کنم . چطوری توی اکشن منو آوردیش؟
بزن اکشن منو بعدش ویرایش برنامه های من بعد افزودن برنامه ها هر برنامه ای خواستی اضافه میشهنقل قول:
سلام ....
دوستان فکر نمیکنید 4 میلیون دادن برای این تلوریون یکم زیاده با توجه به اینکه عینک نداره و مشکلاتی از قبیل کثیفی پنل و سیاهی زیاد صفحه و همچنین زاویه دید بسیار بد داره ... من قبول دارم که از لحاظ اندرویدی و نرم افزاری کاملا عالی هستش ... مثلا با این قیمت میشه یه تی وی الجی مدل 55uh850v گرفت که محصول 2016 هستش و 4k هستش و HDR داره و عینک داره دارای WebOs 3 هستش ... فقط اندروید نداره که خیلی راحت میشه با یه دانگل اندروید با قیمت 200 هزار این مشکل را حل کرد ... به نظر من خرید این تلوزیون صرفه نداره ....
سلام دوستان یک قندشکن رایگان برای این تی وی معرفی کنید
Super vpn البته بایدموس بهش وصل کنینقل قول:
من سایفون نصب کردم راحت یوتیوب باز میشهنقل قول:
دوستان من با mx player از روی هارد اکسترنال که فیلم رو پخش میکنم نمیتونم زیر نویس رو اضافه کنم.یعنی آدرس دایرکتوری هارد پ
نیستش.کسی میدونه چطور درست میشه؟
سلام.تو سایز 55 مارک سونی اسمارت هم نمیخوام
چی خوبه؟
بستگی به استفاده داره . قبل از خرید تلویزیون w800 من تمام مشخصات فنی و کیفیت نمایشگر رو با بقیه تلویزیونهای سونی مقایسه کردم تلویزیون ساده که اسمارت هم نباشه و پنل و سخت افزار اینو داشته باشه حتی توی برند های دیگه هم نیست اگه زیاد حساس نباشی 55 ساده قیمتش هم مناسبترهنقل قول:
کیفیت تصویر تلویزیونهای سونی و وضوح و واقعی بودن نمایش رنگهادر مقایسه با بقیه مارکها مشهوده.
پیشنهاد میکنم از بانه یا گناوه بگیر حدود یه تومن اختلاف قیمت دارن.
دوستان عزیز من مدل49x7000dاز بندر عباس گرفتم زبان فارسی هم داره آخرین آپدیت توی سایت که اوکده برای سه منطقه هست مال این تلویزیون کدوم را دانلود کنم
ممنون ار شما..من متوجه نشدم چی بگیرم 55 اینچ..نقل قول: