هیچکی از اینجا رد نمیشه یه جوابی بده؟
Printable View
هیچکی از اینجا رد نمیشه یه جوابی بده؟
من یه مانیتور ال جی دارم F700P
امروز دستم خورد یه نصف لیوان قهوه ریخت روش :41: یه صدای جیر داد که خاموش کردم حالا که می خوام روشن کنم روشن نمی شه وفقط اون چراغ کوچیکش هی سبز و نارنجی می شه وبعد از 40 50 بار سبز سابت میشه
ولی تصویر نمی یاد به نظرتون چیش سوخته وهزینش چقدر میشه
سلام ...
اگه يه کيکي ، کولوچه اي چيزي هم بهش بدي بد نيست !!!
بزار يه چند روزي از اين جريان بگذره تا قطعات خشک بشه.. اگه بعد از چند روز روشن شد که هيچ .. اما اگه روشن نشد احتمالا برد اصليش سوخته ... چون وقتي لامپ سبز و نارنجي روشن ميشه يعني برد منبع تغذيه سالمه و برد تصوير ساز سوخته
ضمنا بعيد ميدونم گارانتي هم قبول کنن
ممکنه که پین های ورودی DVI پشت مانیتور آسیب دیده باشه-اتصالی میکنه- قطع شده و ..... کلا به احتمال زیاد مشکل از پین های DVI پشت مانیتورهنقل قول:
سلام
مونيتور فوكاس 17 اينچ crt دارم مشكل سخت افزاري و تعميراتي نداره
تنظيمات رنگ و كنتراست به هم ريخته اينها دو جور سطح دسترسي و تنظيم داره يكي براي كاربران
كه همه ميدونن و ميدونيم يكي هم تنظيم مريوط به كارخونه و تعمير كاران به اصطلاح منو فكتوري
با توجه به اين مقدمه ميتوانيد من رو راهنمايي كنيد چگونه به منو فكتوري دسترسي داشته باشم
و مونيتورم رو تنظيم كنم
با تشكر
سلام
من مانیتور 23 اینچ سامسونگ مدل 23700p دارم
مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )
منم مانیتور P22500 دارم رفرش رو که رو 70 میرارم کلمات میلرزند
البته کسی اینجا جواب نمیده اگر هم میدن بزور جواب میدن
فقط عجیبه که این فروم خیلی بازدید کننده داره
آفا بیشتر از 60 هرتز پشتیبانی نمیشهنقل قول:
سلام دوستان من یه 20500 دارم داشتم باهاش کار میکردم که یهو تصویر کمرنگ شد بعد قطع و وصل میشد انگار اتصالی داره بعد خاموش شد ولی هر بار دکمه خاموش روشن رو میزنم روشن میشه و تصویر هم میاد ولی بعد 2 ثانیه میره تصویرش کابلشم چک کردم مشکل از اونجا نبود حالا یه MB17830 وصل کردم مشکلی ندارم! یعنی چش شده؟
ادم دق مرگ میشه اینجا تا جوابشو بگیره !:41:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کنید بالای صفحه خطهای افقی دیده میشه
دلیل این مشکل چیه
در اسکرین شات نیست پس اشکال از گرافیک و سیستم نیست
مونیتور AOC v22
از KVM نیز استفاده میکنم
هنوز بدون kvm را تست نکرده ام
من با ارتقای پاور دیگه مشکله خط های افقی که از بالا به پایین میومد رو دیگه ندارم!نقل قول:
هرچند دوستی میگفت خط های افقی اگر از سیستم باشه به احتمال زیاد به خاطر برق داشتن کیس هست که نیاز به سیم ارث داره، هرچند فیلم شمارو به علت دانلود نتونستم ببینم
دوستان یه سوال:
همیشه یه سایه ی سفید موفع حرکت متن ها و آبجکت ها (بیشتر تکست های صفحات وب) رو در مانیتور p22500 دارم! هر چند گرافیکم ضعیفه آنبرد مین dg33fb intel اما در هر رزولشنی این سایه ی کوچیک سفید رو موقع حرکت تکست ها دارم!
میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟؟؟
فکر نکنم از پاور باشهنقل قول:
به خاطر اینکه اسکرین شات میگیرم تصویردرسته ...
این یعنی هر چی از سیستم به مانیتور میرسه درسته
میومنه مانیتور و کابل رابط
خواستم ببینم اگه موردی داره بدمش گارانتی واسه همین پرسیدم
الان بدون kvm نیز وصل میکنم ببینم فرق میکنه
راستی کیس من ارت هم داره و از این بابات خیالم راحته ...:40:
من مانیتورم نمیدونم چی شده. به مرور عرضش کم میشه. البته زیاد نه فقط 2،3 میلی متر. بعد یهو شروع میکنه به پرش و خاموش روشن شدن.
حدوداً 5دقیقه خاموش میکنم درست میشه. وقتی روشن میکنم بعد یه ربع دوباره شروع میکنه به پرش و خاموش روشن شدن. مشکل از کجاست؟
سلام ...
من یک مانیتور ال سی دی سامسونگ دارم ... یه روز که صبح که بلند شد مانیتور رو روشن کردم دیدم این شستیش هی روشن و خاموش میشه ... یه ریستارت کردم و روشن کردم درست شد ... تا شب دیگه جرات نکردم مانیتور رو خاموش کنم .. ولی عاقبت خر شدیم و این کار رو کردیم .. وقتی دوباره روشن کردیم مثل دفعه قبل دکمش شروع به روشن خاموش شدن کرد و دیگه صفحه رو نشون نداد و ری استارت کردن و خاموش کردن هم افاقه نکرد ... سیم و غیره رو هم چک کردم ... اما توفیری نکرد یه مانیتور داشتم اونو گذاشتم سیستم داره کار میکنه ... فکر می کنید مشکلش چیه ؟
ممنون...
سلام
یه مدتی هست چند خط خطی رنگی مانند نوار قلب روی lcd من ظاهر شده و داره پیشرفت میکنه و زیاد میشه
کسی میدون علتش چیه و چه جوری درست میشه ؟؟
مشکل منبع تغذیه مانیتورتون اگه گارانتی داره ارسالش کنید گارانتی . اگر هم نداره ببرینش واسه تعمیرنقل قول:
مشكل شما به خاطر KVM Switch هست. من هم يه KVM دارم و برام چنين مشكلي وجود داره.نقل قول:
سلام خسته نباشيد
من مانيتورم وايد هست ولي وقتي فايل تصويري مي بينم وايد نميشه و گوشه صفحه سياه مي مونه.
چه طوري ميشه درست بشه.....من مانيتور براي اينكه تصوير وايد ببينم خريدم ولي تصوير ويدئوها وايد نميشه و مثل يه مربع مياد وسط صفحه...
چكار كنم؟؟...با مديا پلير مي بينم شايد با برنامه هاي ديگه درست باشه مثل جت آيودو؟؟
.......
بهترين رزوليشن براي 20 اينچ وايد چيه؟؟؟؟ الان 900 در 1600 هست....60 هرتز......وقتي هرزتز رو ميبرم بالا مثلا 75 نوشته ها يخورده تار ميشه؟؟؟؟
دوستان چه طور ميشه شوها رو وايد ديد بزگ فيت اندازه كل مانيتور؟؟!!
15 ساعت گذشت
من فیلمتون دیدم . مشکل از خازن ها و دیودهای بخش افقی روی بردتون اگه خط ها به رنگ های مشکی و قهوه ای باشه مشکل از مانیتور چون مانیتور هایی با برند AOC چون از برد های سامسونگ استفاده می کنند همین مشکل را دارند . البته بهتون پیشنهاد می کنم دستگاه kvm و کابل های اون هم تست کنید . موفق باشید .نقل قول:
سلام . خسته نباشید
من یه مانیتور سامسونگ syncmaster N1750 دارم . موقعی که کامپیوتر و خاموش میکنم می خوام روشن کنم مانیتور چند ساعت طول میکشه تا تصویرش بیاد !!! اوایل این زمان 10 دقیقه بود هر روز بیشتر شد الان رسید به چند ساعت ! یعنی مانیتور روشن میشه ولی تصویر نداره !
می خواستم ببینم مشکلش چیه ؟!
ممنون
با سلام
من یه 1933sn samsung دارم ولی توی تنظیماتش نمیتونم مقدار کنتراست رو تغییر بدم.
قبلا که گرافیک gforce 7300 داشتم میشد ولی الان که ATI 4650 دارم مینویسه Not available
یعنی ممکنه از گرافیک باشه؟
درایور رو دوباره نصب کردم و ویندوز رو عوض کردم ولی نمیشه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل با 2262TQ
من قبلا وقتی کلید های مانیتور رو لمس میکردم چند تا گزینه میومد ولی نمیتونستم ازشون استفاده کنم . اما الان وقتی کلیدی رو لمس میکنم فقط مینویسه osd locked و هیچ منویی نمیاد ؟ چیکار کنم
نقل قول:
اینجا کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟:19::19::19:
مانیتور من رنگ قرمزش قطعی داره یعنی بعضی وقت ها میاد و رنگ های قرمز رو نشون میده ولی اکثر اوقات رنگ قرمزش نمیاد مثلا عکس پرچم ایران اون رنگ قرمز رو سیاه نشون میده .. . . هلپ می . . . .
میگم متا سیمش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
زنگ بزن نمايندگيش بگو كليد لمسي هام lockشده چي كار كمنم. خودش بهت ميگهنقل قول:
كليد منو رو نگه دار قفلش باز ميشه. دوباره بگير قفل ميشهنقل قول:
مانیتورم یعنی SAMSUNG 2232GW دیگه روشن نمیشه!
دو سال پیش این مانیتور رو خریدم و بطور متوسط حتی 2 ساعت هم در روز روشن نبوده! یعنی اصلا زیاد ازش استفاده نکردم
مشکل از چند ماه پیش شروع شد و اینطوری بود که بتدریج هی دیر و دیرتر روشن میشد و الان چند روزه که وقتی روشنش میکنم نیم ساعت طول میکشه تا صفحه اش روشن بشه!!! چند روز هم بطور کل اصلا از برق کشیده بودمش گفتم شاید درست بشه ولی بازم همینطوره و الان دارم از یه مانیتور دیگه استفاده میکنم! اینم بگم که بعد از روشن شدن تصاویر هیچ ایرادی نداره ها! ولی نیم ساعت طول میکشه!!!
الانم که عید هستش و نمایندگی سامسونگ پرپر
در ضمن 1 سال هم هستش گارانتی اش تموم شده!
حالا بنظر دوستانی که تو این کار سر رشته دارن مشکلش از چیه؟ و درست میشه یا دور انداختنی هستش؟؟
آشغال تر از مانيتور سامسونگ خودشه. حالا هي همه بگن خداستنقل قول:
هم گارانتيش مضخرفه هم جنساش
:13:سلام من چند ساله از یه مانیتور acer af715 فلت 17 استفاده میکنم 2ماهه کارت گرافیکم که انبرد بود روارتقادادم یه nvidia9600gso با مارک xfx گرفتم اما حالا تصویر مانیتورم جمع شده از 4طرف از بالا وپایین 1سانت از چپ وراست 2سانت از تنظیمات مانیتور کهاستفاده میکنم برای کشیدن تصویرتصویر هاشوردار میشه تمام تنظیمات روهم چک کردم رزلوشن رو هم بالا بردم تا100تصویر کامل شداما کیفیت افت کردبا آبدیت کارت گرافیک رزلوشن روی 85و75قفله ومشکل همچنان باقی تمام درایورا رو ابدیت کردم اما مشکل حل نشد نمیدونم مشکل از کدومه مانیتور یا کارت گرافیک تنهاراهی که برام مونده چک کردن بایه سیستم دیگس شما راه بهتری بلدید
سلام دوستان.من مانیتورم Samsung SyncMaster MB 17940 هست و CRT.مشکل اینه که الان دو سه ما یه صدای ضعیف ویز ازش درمیاد مشکل چیه؟خطرناکه؟چیکار کنم خوب شه؟
اشكال از سيم برق مانيتورت نيست احتمالا ؟نقل قول:
دست كاري كن ببيين درست نميشه
نه نشد.کسی نی بدونه؟
سلام خدمت دوستان و مديران عزيز فروم
ببخشين بنده كافي نت دارم 28 تا سيستم تو كافي نت دارم الان هر چند ماه يه بار يه دونه از مانيتور هام كه LCD هم هستن فاتحشون خونده ميشه و از مهلت گارانتي هم گذشته شب خاموش مي كنم خيلي تميز و با دقت صبح مي خوام سيستم رو روشن كنم مشتري بشينه مي بينم چراغ مانيتور چشمك مي زنه و روشن نميشه حالا از شما خواهش مي كنم يه نفر برادري كنه بزرگواري كنه به من محتاج :20:در به در كمك كنه پيش تعمير كارم كه بردم ميگه نميشه تعمير كني يعني چه مشكلي داره خواهش مي كنم اگر مشكلي داره بگين من تعميرات يه چيزايي مي فهمم نه به اندازه شما ولي اگر شكتون رو قطعه اي بره بگين مي تونم تعويضش كنم احه ديگه تعمير كارهاي اينجا اسمشون تعمير كار هست به خدا الان 3 تا از مانيتور هايم همين طوري شدن نمي دونمم چي كار كنم از كار و زندگي افتادم ديدم ديگه به غير از اين جا اميدم به جايي نيست با تشكر از لطف شما :11:
آقایون بابا گرفتار شدیم آآآآ یه 22700 گرفتم وقتی با دی وی آی نصب میکنم یا تصویر بالا نمیاد یا وقتی میاد میزارم روی رزولیشن 1920 در 1080 تصویر بزرگ میشه چیکار کنم
سلام
من یک مونیتور ال سی دی LG 1710 دارم که به مدت 3ماه شمال بوده و الان که آوردمش تهران تصویرش حالت برفک داره!!!!
نمی دونم آب و هوای اونجا اینجوریش کرده یا مشکل دیگه داره!!! میشه لطفا راهنماییم کنید؟
البته با تنظیم هم درست نمیشه!!!
سلام
من امروز یک umpc گرفتم که touch LCD هست. وقتی رفته بودم بخرم حواسم بود که پیکسل سوخته نداشته باشه اما پیکسل داغ رو یادم رفت چک کنم. حالا که اومدم خونه میبینم وقتی یک صفحه سیاه رو میاری، یک نقطه آبی رنگ روی صفحه میاد که گویا بهش میگن پیکسل داغ. توی صفحه سیاه کاملا به رنگ آبی هست و معلومه توی رنگ های دیگه مثل قروز به رنگ سفید در میاد اما خیلی کمتر به چشم میاد
می خواستم بپرسم که باید چکار کنم؟ آیا این پیکسل در آینده مشکل ساز نمیشه ؟ مثلا زیاد بشه یا ...
لطفا کمکم کنین
چه جالب هیچ کس اینجا نیست !
با سلام خدمت همه دوستان.
چند روزیه که یه مشکلی برام پیش اومده. میخواستم اگه امکان داره راهنماییم کنید.
چند روزه که سیستممو روشن میکنم کیفیت تصویری که بالا میاد ، شبیه حالت NTSC یا PAL تو بعضی از تلویزیونها (البته اگه برخورد کرده باشین) شده یعنی بعضی از رنگها انگار جاشون جابه جا شده و بعد از چند دقیقه کارکردن به حالت عادی بر میگرده.
میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنم؟