کسی جواب سوال من رو نمی دونه؟
Printable View
کسی جواب سوال من رو نمی دونه؟
متاسفانه امکان عوض کردن ویندوز رو ندارم چون ویندوزم اورجینال هست و یکی هم کلی برنامه مجدد باید نصب بشه که از وقت من خارج هست.نقل قول:
من فقط مشکلم باز شدن یه پنجره open with هست غیر اون هیچ مشکلی با ویندوزم ندارم.
این تا حدودی کمکتون میکنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه برنامه هانقل قول:properties دارند. اما این open with باز شده مربوط به هیچ فایل و برنامه مشخصی نیست.به طوری که با کلیک روی صفحه دسکتاپ خودکار بسته میشه حتی.با همه نرم افزار های تو کامپیوترم بازش کردم تنها با notepad باز میشه و داخلش یه سری نوشته میاد فقط.
اینم open with باز شده در Notepad
ممنوننقل قول:
ولی منظورم سوال دوم بود که با راست کلیک تو باز کردن فایل های اسنادی مشکل دارم.
اووونقل قول:
پس ویندوز داری. من فکر کردم ویندوز نداری.
او فایلی که گذاشته در مورد موبایله.
ظاهرا درایوری چیزی هست که برا موبایل هس. برنامه هایی که برای موبایلت نصب کردی رو اگه داری پاک کن. اگر هم نداری،درایوری که قبلا نصب کردی در مورد موبایل رو دوباره نصب کن حذف کن.
اگه هیچ کدوم رو نداری موبایلتو وصل کن بعد دوبار eject کن.
یه چیزی هست که موبایل ربط داره
اینجا تاپیک جامع پرسش و پاسخ برای ویندوز 10 هست نه موبایل! معلومه که ویندوز دارم سوال من درمورد ویندوز هست نه چیز دیگه.نقل قول:
هیچ برنامه ای مرتبط با گوشی نبود رو سیستمم.
ممنون بازم
من هم در مورد ویندوز گفتم... :n13:نقل قول:
فایله مربوط به موبایل میشه. مثل درایور سخت افزاری موبایل که به کامپیوتر شناسونده بشه.
ظاهرا شما تا بحال درایور موبایل نصب نکردی.
موفق باشید
ویندوز 10 اورجینال داره حسابی اذیتم می کنه.
از یه طرف الان داره استورش ارور می ده و باز نمی شه
از طرف دیگه ورد 2016 تریالش رو حذف کردم ولی وقتی خواستم ورد 2013 بریزم باز ارور و دچار مشکل می شه
کسی راه حلی واسه این دو تا داره؟
چرا وورد رو کرک نمیکینی؟!نقل قول:
وورد 2013 چه اروری داده؟
Microsoft office professional 2013 encountered an error during setupنقل قول:
البته منظور آفیس 2016 بود که حذف کردم و 2013 ریختم. نصب نمی شه که کرک کنم.
خوب اگه فرمتش اینه مشکلی نیست. گوشیتون به لپتاپ وصله که این پیام میاد؟نقل قول:
اینم open with باز شده در Notepad
نرم افزار در رابطه با گوشی نصب کردید؟
در نهایت آخرین ورژن malwarebyte antimalware را از یه سایت ایرانی دانلود و نصب کنید.
هرچی بدافزاره پیدا و حذف میکنه. فقط حواستون باشه فایلهای کرک را پاک نکنید.
لوکیشن ویندوز را روی شیطان بزرگ بگذارید.نقل قول:
از یه طرف الان داره استورش ارور می ده و باز نمی شه
سلام، ممنون از شما، متاسفانه با اون هم درست نشد نمی دونم چه اتقافی افتاده،نرم افزار هم زیاد نصب کردم تعویض ویندوز برای خیلی سخته،ویندوز رو هم اکتیو نشون میده ولی یه سری چیزاش غیرفعال!!!نقل قول:
ممنونم از شما، متاسفانه با این روش هم درست نشدنقل قول:
نه وصل نیست.تعجبم از اینه کل مدل گوشی که تو این فایل نوت پد هست برای شامسونگه که من اصلا گوشیم سونی هست.در مورد نرم افزار مرتبط با گوشی برای سونی هست اما حالت نصب نداره یعنی نصب نمیکنم وقتی گوشی وصله در خواست بدم نصب میشه ندم که هیچی.نقل قول:
نصب میکنم خدمتتون اطلاع میدم .بازم ممنون بایت راهنمایتون.
سلام و خسته نباسید دوستان عزیز
تو ویندوز 10 یه ارور دارم تو store میاد
0x80070422
اگه کسی چیزی می دونه بگه خواهشن
سلام
1-لوکیشن ویندوز را بگذار روی شیطان بزرگ. اگر حل نشد>ریستارت>اگر باز هم نشد از پروک__سی استفاده کنید.
سلام
با ویندوز 10 مشکل Activate کردن پیدا کردم. امروز واترمارکش ظاهر شد.
با هر برنامه ای هم سعی میکنم اکتیوش کنم ارور 0xFFFFFFFF رو میده
کسی از دوستان راه حلی نداره؟نقل قول:
من با برنامه های Activation معروف مقل KMSpico ، KMSAuto Net و Microsoft Toollit نتونستم کاری از پیش ببرم. با Command Prompt هم نشد.
در ضمن Office هم به همین مشکل دچار شده
سلام
من ویروس کش(اواست) خودمو رو آپدیت کردم البته منظورم ورژن ویروس کشمو نه بانک ویروس ولی بعد از ریستارت ویندوز سنگین شد و ۱۰۰ درصد دیسک درحال استفاده است حتی بعد از انیستال کردن ویروس کش بازم دست نشد
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام کسی راه جدیدی نداره برای غیرفعال کردن اپدیت ویندوز ۱۰ بغیر غیرفعال کردن سرویس چون بعداز ریستارت باز فعال میشه
باسپاس
سلامنقل قول:
این تاپیک رو بخونین
سلامنقل قول:
این بهترین راه حله
در مرحله ی پنجم اگر disabled رو بزنین دیگه کلاً از کار میافته
اگه اون سایت باز نشد :
سلام دوستان
من حالت آئرو گلس ویندوز 7 رو خیلی دوست دارم و دوست دارم که این حالت رو توی ویندوز 10 هم داشته باشم ، با نرم افزارهای موجود هم تا حالا تسکبار و پنجرها رو شیشه ای و بدون رنگ کردم اما
منوی استارت ویندوز 10 هیچ نرم افزاری روش تاثیر نداره ، اگه دوستان نرم افزاری توی این زمینه سراغ دارن ممنون میشم معرفی بفرمایند
با تشکر
یک نرم افزاری هست فکر کنم به اسم start is back اون رو نصب کنی فکر کنم بعدش با ویژوال استایل (تم) های شیشه ای بتونی گلس کنی.من خودم اصلی ترین دلیلی که به ویندوز 8 و 10 مهاجرت نکردم ظاهر بسیار بسیار بی ریختشون بود.چون ویندوز 7 خودم فول گلس هست :نقل قول:
سلام دوستان
من حالت آئرو گلس ویندوز 7 رو خیلی دوست دارم و دوست دارم که این حالت رو توی ویندوز 10 هم داشته باشم ، با نرم افزارهای موجود هم تا حالا تسکبار و پنجرها رو شیشه ای و بدون رنگ کردم اما
منوی استارت ویندوز 10 هیچ نرم افزاری روش تاثیر نداره ، اگه دوستان نرم افزاری توی این زمینه سراغ دارن ممنون میشم معرفی بفرمایند
با تشکر
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
بنده ویندوزم 10 هست و برخی برنامه ها رو که نصب میکنم روش زمانی که برنامه رو اجرا میکم محیط برنامه اجرا شده یه حالت کیفیت پایین و مث موقعی که ویندوز رو safe mode اجرا میکنیم ،اجرا میشوند:n03:
در محیط ویندوز اصلا مشکلی ندارم و فقط برخی برنامه ها روکه نصب میکنم اینجوری اجرا میشن
البته برنامه های نصب شده به صورت(default) پیش فرض روی ویندوزم خیلی خوب اجرا میشن مث office2016 و...
دوستان بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟ممکنه بخاطر عدم سازگاری برنامه ها با ویندوز 10 باشنیا مشکل چیز دیگه ایه ؟و راه حل این مشکل چیه؟
سپاسگزار میشم اگه کمک کنید
باتشکر:n16:
سلامنقل قول:
ممنون از توجه شما دوست من :n40:
این تصویری که گذاشتی برا ویندوز 7 هستش ، اینو چطور ایجوریش کردی ایول بابا
با سلام و خسته نباشید
من به درایو c لپ تاپ از طریق bitblocker ویندوز 10 رمز دادم. موقع رمزگزاری مجبور شدم وسطش لپ تاپ رو خاموش کنم متاسفانه. الان موقع بالا اومدن ویندوز یه صفحه آبی میاد که رمز bitblocker رو می خواد. من رمز رو دارم ولی کلیدهای حروفی لپ تاپ کار نمی کنند تا بتونم واردش کنم. فقط کلید های عددی کار می کنند. و رمز من حروفی است. خواهش می کنم کمک کنید.یک مورد اورژانسی است. لپ تاپ برای شرکته برا خودم نیست. الان هم همراهم نیست تا چهاردهم باید صبر کنم.. ولی از استرس نمی دونم چیکار کنم:n30:
اره ویندوز 7 هست.هیچی دیگه تم رو نصب کردم با برنامه tune up (البته قبلش تم ویمدوز رو باید پچ کنی تا همه چی نصب بشه وگرنه بعضی قسمتها رو تغییر نمیده) بعد چند تا برنامه مثل idm رو به blackglassenhance معرفی کردم اینطوری شد.واقعا حیف این ویندوز نیست.نقل قول:
سلام دوستان
نسخه ی pro ویندوز 10 رو دارم.
امروز خود به خود سیستم ری استارت شد و وقتی بالا اومد پیام داد که به زودی ویندوز از حالت اکتیو خارج میشه،
بعدش هم کمتر از 5 دقیقه دوباره ری استارت شد و الآن هم دیگه اکتیو نیست.
در حال حاضر مشکلم اینه که نمیتونم ویندوز رو اکتیو کنم.
با چند تا نرم افزار هم تست کردم ، ولی باز هم نشد.
ممنون میشم که کمکم کنید.
سلام دوستان و اساتید محترم
کسی میتونه یک sleep task واسه ساعت 8:50 صبح و یک wake up task واسه ساعت 3:10 صبح برای من بسازه و اتچ کنه
ممنون میشم
Sent from my Xiaomi Mi5
سلام من ویندوز 10 ندارم ولی باید اخرین ورزن فعال ساز رو دانلود کنی همیشه و داشته باشی ک ویندوزت اکتیو بشه چون مایکروسافتم روش های خودشو داره واسه باطل کردن لایسنس ویندوزنقل قول:
وارد لینک شو ثبت نام کن و از این جا اخرین ورژن kmspico رو دانلود کن ی امتحانی بکن بلکه درست بشه
دوستان لطفا کمک کنید.
ویندوز 10 اورجینال لپتاپ من یه درایو بیشتر نداره و بعد از نصب چند برنامه واقعا احساس می کنم که باید دو تا درایو دیگه هم داشته باشم که برنامه ها قاطی نشه.
یک جایی خوندم که در صورت نصب پارتیشن جدید ممکنه مشکل ریکاوری ویندوز بوجود بیاد و باعث از دست رفتن ویندوز اورجینال بشه
کسی می تونه به من یه راهکار واسه نصب دو تا درایو دیگه بده
لطفا حذف شود
سلامنقل قول:
سال نو مبارک
مشکلتون راحت قابل حل هست
مطلب بنده در این صفحه رو بخونید
سلام دوستان.من ویندوز 10 رو مدتی هست که رو سیتمم نصب کردم و همش موقع بالا اومدن ویندوز ازم پسورد جیمیلمو میخواست.احتمالا موقع نصب جیمیلمو دادخ بودم.(یادم نمیاد).منم کلافه شدم و بالاخره یوزرو پاک کردم.سیستم ریستارت شد و بعدش ی یوزری اومد(نام خودم به انگلیسی) بالا و پسورد میخواست که من اصلا نمیدونستم پسوردش چیه.تو اینترنت سرچ کردم برای رمز فراموش شده راهی بود تمام مراحل رو رفتم و ی یوزر جدید ساختم.حالا که وارد سیستمم شدم.تمام فایل های دسکتاب نیست.برای اینکه برگردن سعی کردم یوزر قبلی رو وارد کنم ولی هی ازم پسورد سیستم رو میخواد که با پسورد یوزر که میزنم ارر میده.لطفا راهنمایی کنید امکان برگشتن فایل هام هست؟
سلامنقل قول:
ظاهرا شما یوزر خودتون رو پاک کردین و برای همینه که به فایلهای خودتون دسترسی ندارین
هر کسی میتونه با یوزر خودش وارد بشه و فقط هم آرایش خودش و فایلهای خودش رو میبینه بعلاوه ی فایلهای قرار داده شده در قسمت share اشتراک
اگر به فایلهای بک آپ دسترسی دارین میتونین دوباره کامپیوتر رو برگردونین به حالت سابق
از یوزر administrator هم میتونین وارد بشین و به فایلها دسترسی پیدا کنین
سلام. من مدتیه یه مشکل با ویندوز 10 دارم. زمانی ک با سیستم کار نمیکنم. یا حتی بعضی مواقع در حین فیلم دیدن یا کار کردن خودش میره حالت sleep هرکاری میکنم هم از sleep خارج نمیشه. باید با دکمه پاور سیستم خاموش کنم دوباره استارت کنم تا روشن شه. اینم بگم ک 2 ویندوزه هستم. xp و 10 . در ویندوز xp اصلا مشکل ندارم. گرافیک و درایور ها بروزرسانی کردم. تنظیمات رو روی high performance گذاشتم تایم اسلیپ رو never کردم. advance پاور اپشن هم برای هارد درایو مانیتور و ... تایم بالا یا never گذاشتم ک off نشه یا اسلیپ نشه. ولی همچنان این مشکل پابرجاست. سیستم pc هست. ویندوز 10 pro . اخیرا آپدیت افلاین دانلود و نصب کردم برا ویندوز. قبل اپدیت و بعد آپدیت مشکل برطرف نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان، وقت همگی بخیر...
آقا من 20 روزی نیست که ویندوز 10 نصب کردم رو لپتاپم، مشکل آنچنانی هم نه موقع نصب ویندوز و نه درایور ها نداشتم...اما سرعت سیستمم عجیب پایینه:n41: با اینکه قبلا هم روش ویندوز 10 نصب بود ولی اینقد اذیت نمی کرد...
ممنون میشم اگه راه حلی داره بفرمایید