دوست عزیز بازی من کرک نداره. وقتی نصب کردم بدون کرده.
Printable View
دوست عزیز بازی من کرک نداره. وقتی نصب کردم بدون کرده.
سلام لیست بازیکنان ایران رو دارید دوستان ؟ یا آپدیتی که لیست تیم ایران رو درست کنه ؟
سلام دوستان
چرا بازی در خانه اینقد تفاوت داره با میهمان بودن؟ نمیشه یکسانش کرد؟
با سپاس
سلام. اینو من از زمانی که نسخه ی 15 بازی می کردم، یادمه همین جوری بود. هنوزم که هنوزه همین جوریه. کلّاً قدرت دست دسته یکه! :n02:نقل قول:
nEXT for PES 2016 by DuBam
MOD FEATURES:
– Revamped brightness and lighting
– Luscious green pitch.
– Completely altered color and skin tones for players
– Enhanced shadowing/occlusion
– Added soft bloom
– Balanced sharpening
– Added depth of field
– Spherical tonemapping
– Added simulated motion blur
– Many little more things to mention
ویژگی ها MOD:
- روشنایی و نور بهتر
- زمین سبز خوش رنگ.
- رنگ و پوست تن به طور کامل تغییر یافته برای بازیکنان
- سایه پیشرفته / انسداد
- اضافه شدن نرمی تصاویر
- تیز کردن متوازن
- عمق میدان افزوده شده
- Spherical tonemapping معنی شو نفهمیدم
- اضافه شدن شبیه سازی motion blur
- بسیاری از چیزهای دیگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
45 مگ
دوستان تستی بکنند
سلام به همگی
خیلی وقته نیومدم فروم . چی شد خبر جدیدی شده ؟ اپدیتی چیزی اومد این دروازه بانی رو درست کنه ؟ نمیشه بازی کرد این فرمی ... :n27:
سلام. نه عزیز! اوّلین آپدیت رسمی ای که قراره خود Konami منتشر کنه، 7 آبان میاد. البتّه با این سابقه ی مزخرفی که Konami تو رفع مشکل ها داره، بعید می دونم کلّاً تو آپدیت هایی که برای نسخه ی 16 بده، دروازه بانی رو درست کنه؛ همون طور که خطاهای مزخرفی که تو نسخه ی 15 می گرفت رو بعد از 1 سااااااااااااااال تو نسخه ی 16 برطرف کرد و تو اون 4 تا آپدیتی که داده بود، هیچ کاری نکرد!!! :n37:نقل قول:
سلام لیست بازیکنان ایران رو دارید دوستان ؟ یا آپدیتی که لیست تیم ایران رو درست کنه ؟
سلام. بله. یه دونه فقط اومده. از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید ببینید. فقط اون Dash رو حذف کنید از آدرس.نقل قول:
اگه کسی اسامی و چهره بازیکنان تیم ملی و باشگاههای ایران رو داره بدون ویرایش های اضافی،بذارید تا بدیم به سازندگان پچ های بزرگ مثل pte patch تا همیشه تیم ملی رو درست در پچ قرار بدهند.قبلا چهره ها درست نبود الان اصلا اسامی کلا خارجی هستند!!
چیزی نیست.نقل قول:
من دیشب تیم ایران و ژاپن رو انتخاب کردم هیچ کدومشون نه اسماشون درست بود نه قیافه هاشون و نه حتی لباس هاشون ! لباس ژاپن قرمز بود !!! چرا اینجوریه ؟
این ژاپنی ها به خودشون هم رحم نکردن
فک کنم مشکل لایسنس باشهنقل قول:
چون تیم های باشگاهی ژاپن رو خوب کار کردن
پس واسشون کاری نداشت تیم ملی ش رو درست کنن
این patch که آبان میاد این چیزا رو دست میکنه یا نه ؟
--------------------------------------------
قیافه رونالدو چقدر بد طراحی شده !!! ولی قیافه کریم بنزما - پوگبا و ... عالیه
چطوری میشه کاری کرد که تنظیمات مربوط به صداها و همچنین ترکیب تیم با هر بار خارج شدن از بازی و اجرای دوباره بازی ذخیره بشه و نیاز نباشه از اول تنظیم کنم...من ترکیب رو می چینم و با اون گزینه که ایکونش فولدر هست اسمش یادم نیست ذخیره می کنم ولی دوباره که وارد بازی میشم یه پیغام میده کاملش یادم نیست: overwrite data.... که چه yes بزنم چه no ترکیب که ذخیره کردم می پره همچنین تنظیم مربوط به صدا ها همینطوریه....چه کار باید کرد که واسه همیشه ذخیره بشه؟؟؟؟
مرسی....
جایی هست بازی رو که دانلود کنم آخرین patch هم باهاش فعال باشه؟ اینجوری بگم که آخرین ورژن رو میخوام.
سلام. اون پیغام رو زمانی میده که سیستم هر دفعه هنگ کنه و مجبور باشید Restart کنید. برای خود من اتّفاق افتاده. تا هفته ی پیش سیستمم خیلی هنگ می کرد و صفحه ی آبی مرگ میومد که مجبور میشدم Restart کنم که همین باعث میشد هر سری مجبور باشم از اوّل تنظیمات رو انجام بدم؛ ولی با کمک یکی از دوستان تو انجمن همسایه، مشکل هنگ کردن رو حل کردم و دیگه الآن اون پیغام نمیاد.نقل قول:
اگه شما هم سیستمتون هنگ می کنه، دنبال راه حلّش باشید؛ وگرنه تا آخر همین آش و همین کاسه ـست.
سلام. تو Google یه جستجو کنید. خیلی سایت های معروفی میاد برای دانلود.نقل قول:
اوّلین Patch رسمی ای هم که قراره بیاد، هفتم آبانه.
آره مشکل اصلی من هم همین هنگ کردن هست....توی همینجا و یه فروم دیگه هم پرسیدم کسی جوابی نداد: توی همینجا پستم اینه:
فقط برای من صفحه آبی مرگ نمی یاد....
اون فرومی که مشکل هنگ کردن مطرح کردی میشه لینک بدی من با اسم همسایه سرچ کردم یه فروم اومد که اصلا پست نداشت!!!......
دمت گرم بابت جواب دادن....
آره مشکل اصلی من هم همین هنگ کردن هست....توی همینجا و یه فروم دیگه هم پرسیدم کسی جوابی نداد: توی همینجا پستم اینه:نقل قول:
فقط برای من صفحه آبی مرگ نمی یاد....
اون فرومی که مشکل هنگ کردن مطرح کردی میشه لینک بدی من با اسم همسایه سرچ کردم یه فروم اومد که اصلا پست نداشت!!!......
دمت گرم بابت جواب دادن....
عجب بازی شده این پیس به ضرب شش ساعت دارم بازی می کنم
گویا بعد از نصب پچ pte، بازی اجرا نمیشه و نیاز به کرک داره !
توی دیویدی هیچ کرکی وجود نداره ! یکی لینک کرک سالم رو بده تا بعد از نصب پچ بریزم !
سپاس و تچکر
شما چجوری از بازی میای بیرون؟؟ دکمه ویندوز رو میزنی و بعد با موس راست کلیک میکنی و بازی رو میبندی یا از همونجا داخل بازی میری و گزینه Exit رو انتخاب میکنی؟؟نقل قول:
در حالت اول هر تنظیماتی که ذخیره کرده باشی میپره و اعمال نمیشه اما در حالت دوم همه ی تنظیمات سرجاش میمیونه و قاعدتا نباید همچین مشکلی پیش بیاد.
توی پست بالا که گفتم بازی هنگ می کنه....:n27::n37::n03:نقل قول:
مشکل هنگت رو نمیدونم.اما برای سیوهات،وقتی تنظیمات مورد نظرت رو انجام میدی،یه بازی انجام بده یا یه کاری کن که اون عمل سیو داخل بازی بیاد و تغییرات فعلی سیو بشه.بعد بدون اینکه بازی رو ببندی،به محیط ویندوز بیا و از مسیر C:\Users\YOUR USER\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2016 فایلهای settings و SYSTEM00000000 رو در جایی کپی کن.نقل قول:
بعد همیشه قبل از اجرای بازی،این دو فایل رو در همون آدرس کپی پست کن و اون سوال اول بازی رو no بزن.
- - - Updated - - -
دفاع نسبت به 2015 خیلی ضعیفتره گلرها هم که پشمن گلری مثل نویر به سادگی گلهایی می خوره که ادم دهنش وا می مونه تو 2016 تمام پشت جریمه ها برا کامپیوتر گله حتی وقتی با ضعیفترین تیم بازی می کنی تمام تکلهای درستم بدون استنا کارت می گیری در حالی که کامپیوتر چلاقتم بکنه خطا نیست داوریش بشدت ضعیف و تو مخه
دفاع نسبت به 2015 خیلی ضعیفتره گلرها هم که پشمن گلری مثل نویر به سادگی گلهایی می خوره که ادم دهنش وا می مونه تو 2016 تمام پشت جریمه ها برا کامپیوتر گله حتی وقتی با ضعیفترین تیم بازی می کنی تمام تکلهای درستم بدون استنا کارت می گیری در حالی که کامپیوتر چلاقتم بکنه خطا نیست داوریش بشدت ضعیف و تو مخه
سلام دوستان
من از 1015 که افتضاحترین فوتبال کونامی بود دیگه بازی نکردم
تا این که 2016 اومد که انصافا خوبه و یا بهترینه
یه مشکل تو توپگیری دارم
بیشتر مواقع هرچند دفاع من جلوتر از حریف توپو باید بگیره ولی نمیگیره و یا میگیره و سوتی میده میده به حریف
شما هم چنین مشکلی دارید؟
بعدشم الان اخرین و بهترین پچ کدومه؟
یه پچ میخوام که اسم بازیکنانو درست کنه حالا چهره ها هم درست بشند چه بهتر
از جمله بازیکنان قدیمی مثل رونالدو برزیلی و یا مثلا یاپ ایستام یا باتیستوتا و ....
در مورد پچهای گرافیکی هم هرکدوم که تصویرو بهتر میکنند بهم بگین
با تشکر از همگی
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من از 2015 که افتضاحترین فوتبال کونامی بود دیگه بازی نکردم
تا این که 2016 اومد که انصافا خوبه و یا بهترینه
یه مشکل تو توپگیری دارم
بیشتر مواقع هرچند دفاع من جلوتر از حریف توپو باید بگیره ولی نمیگیره و یا میگیره و سوتی میده میده به حریف
شما هم چنین مشکلی دارید؟
بعدشم الان اخرین و بهترین پچ کدومه؟
یه پچ میخوام که اسم بازیکنانو درست کنه حالا چهره ها هم درست بشند چه بهتر
از جمله بازیکنان قدیمی مثل رونالدو برزیلی و یا مثلا یاپ ایستام یا باتیستوتا و ....
در مورد پچهای گرافیکی هم هرکدوم که تصویرو بهتر میکنند بهم بگین
با تشکر از همگی
سلام. مشکل دفاع برای همه ـست. اوّلین آپدیت رسمی Konami هم فردا برای PES 16 منتشر میشه. پیشنهاد میدم هیچ کدوم از Patch های غیر رسمی رو نصب نکنید؛ چون خیلی از بچّه هایی که نصب کردن، مشکل داشتن. هر کدوم یه مسخره بازی دارن! تا فردا صبر کنید که آپدیت رسمی Konami منتشر شه.نقل قول:
من تازه نصب کردم زیاد هم بازی نکردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم با یک دسته بازی معمولی باهاش کارکنم،فقط با کیبورد و کلیدهای A , W ,E ,D,X ,Q باهاش بازی کردم،اوایل از 2013 بیشتر خوشم میومد ولی حالا عادت کردم و بد نیست
چطور با دسته بازی میشه باهاش کارکرد؟منوهاش را زیر و رو کردم ولی نیست
فول اسکرین هم نمیشه ومثل پنجره های عادی کلوز و..بالاش هست
تنظیمات دسته توی فایل setting توی فولدر محل نصب بازی هستش:...فول اسکرین هم همونجاست...نقل قول:
دیتا پک 1 منتشر شد
چند تا سوال داشتم در مورد بازی:
- وقتی که تیم حریف کرنل می زنه فقط سه تا از بازیکن ها رو میشه انتخاب کرد که خیلی وقت ها پیش میاد که هر سه تا قد کوتاه هستن و آدم نیاز داره که بازیکن دیگه ای به غیر از این سه تا رو انتخاب کنه...چطوری میشه این کار رو کرد؟؟؟
- خیلی موقع ها هم پیش میاد که مهاجم هام به سمت جلو حرکت نمی کنن که پاس تو عمق بدم آیا واسه این مسئله راه حلی وجود داره؟؟؟
مرسی...
311 مگ همش ؟نقل قول:
مسخره کرده کونامی ؟ بعد با همین 311 مگ گیم پلی هم عوض کرده ؟ :n04::n04::n04::n04:
دوستان
من میخوام لیگ انگلیس لایسنس بشه و بوندسلیگا هم اضافه بشه
و کاری با گیم پلی و چمن و اینا ندارم !
دیتاپک رو دانلود کنم یا پچ های دیگه رو ؟!
چون تو سایت پیس تولز خوندم دیتاپک با پچ های دیگه همخوانی نداره و مشکل ایجاد میکنه !
در توضیحات هر پچ نوشته شده که با کدام دیتاپک سازگاری داره. اکثرا با ورژن 1 دیتاپک(آپدیت نشده) سازگار هستند.نقل قول:
سلام. آپدیت رو دانلود کردم و یه دست نیم ساعته بازی کردم. خودم رئال، رو به رو چلسی روی Super Star.
دقیقاً همون طور که حدس میزدم، یه آپدیت مزخرف به تمام معنا بدون هیچ بهبودی!!!
حالا نکته ها یا بهتره بگم پسرفت های این آپدیت:
1- سرعت رو در حالت عادی که بازیکن راه میره، زیاد کردن؛ دیگه دکمه ی سرعت رو که بگیری، واویلا! مثل جت میره.
2- مدافع های کامپیوتر رو به حدّی قوی کردن که یه چرخ بخوای دور خودت بزنی، نمی دونی چه جوری توپو ازت گرفتن.
3- دروازه بان، بلانسبت دوستان، گاو بود؛ گاو ترش کردن. فقط وای میسته، نگاه می کنه!
4- ضربات برگشتی رو که به هیچ وجه نمی تونه جمع کنه (همون Double Save منظورمه).
5- مهاجم های خودت همیشه تو آفسایدن.
6- وضعیّت خطا رو باز انگولک کردن. دوباره الآن بعضی حرکاتی که خطا نیست رو خطا می گیره.
7- وضعیّت فیلمبرداری صحنه آهسته بعد از یه شوت خطرناک همچنان مزخرفه؛ مثل قبل از آپدیته. دوربین انقد از نزدیک فیلم می گیره که نمی تونی ببینی کی کجائه!
8- توپو اگه با دقّت بالا هم سمت دروازه شوت کنی، 70% ـش میره بیرون. کلّاً گل زدن رو خیلی مزخرف کردن تو این آپدیت؛ ولی برعکس، اگه مهاجم کامپیوتر به دروازه ـت پشت کرده هم باشه و برگرده، شوت کنه، گل میشه!!!
9- نه به اون بی جون بودن ضربه که تا قبل از آپدیت تا خرخره قدرت شوت رو پر می کردی، به زور میرسید دست دروازه بان، نه به الآن که بعد از آپدیت توپو فوت کنی، 100 کیلومتر میره اونور تر.
10- اسم های تیم ها و لباس ها همچنان مثل قبل از آپدیت تقلّبی ان.
نقل قول:سلامنقل قول:
dlc منظورته؟
باشه نصبش میکنم
اما برای اصلاح نام بازیکنان (و مخصوصا چهره ها) dlc بعید میدونم کاری بکنه و باید از پچهای غیر رسمی استفاده کرد
با اپدیتها که گیم پلی عوض نمیشهنقل قول:
اینهمه فوتبال کونامی بازی کردم همیشه هم آپدیتهاشو نصب میکردم ولی هیچوقت تغییری نمیکرد
اطمینان داری اینهمه تغییر؟نقل قول:
خیلی بعید میدونم!:n04:
نقل قول:سلامنقل قول:
dlc منظورته؟
باشه نصبش میکنم
اما برای اصلاح نام بازیکنان (و مخصوصا چهره ها) dlc بعید میدونم کاری بکنه و باید از پچهای غیر رسمی استفاده کرد
با اپدیتها که گیم پلی عوض نمیشهنقل قول:
اینهمه فوتبال کونامی بازی کردم همیشه هم آپدیتهاشو نصب میکردم ولی هیچوقت تغییری نمیکرد
اطمینان داری اینهمه تغییر؟نقل قول:
خیلی بعید میدونم!:n04: