یه نیم ساعت میشه قطع شده...
Printable View
یه نیم ساعت میشه قطع شده...
چگونه بفهمیم تلگراممون هک شده یا نه؟
داخل تلگرام به این قسمت برید:
1=SETTING
2= PRIVACY AND SECURITY
3=ACTIVE SESSIONS
تو این قسمت می بینید که در بالا مدل گوشیتون رو نشون داده .
یعنی اینکه خود شما دارید از تلگرام استفاده میکنید .
ولی اگر در پایین یک یا چند مدل دیگه گوشی دیدین یعنی اینکه کس دیگه ای هم داره تلگرامتون رو میبینه .
برای اینکه تلگرامتون رو از دست هکر نجات دهید ، گزینه قرمز رنگ که نوشته :
terminate all other sessions
رو بزنید و بعد ok رو بزنید .
با اینکار هرکی هم هکتون کرده باشه دیگه حذف میشه.
با سلام
میخاستم بدونم که تو تلگرام دسکتاپ، چطور میشه ویس مسیج فرستاد؟
چون آیکون میکروفون رو داره، اما من هر طوری که امتحان کردم نشد
با لپ تاپ میشه!نقل قول:
با کامپیوتر احتیاج به Headset داری
خب هدست هم دارمنقل قول:
فقط میخام بدونم چطور کار میکنه؟
من هر چی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
اگه هنگام خرید هدست در جعبه CD توش بود اون رو نصب کنید ، بصورت خودکار فعال میکنه!نقل قول:
همچنین میتونید از قسمت Sound یا Speech Recognition واقع در Control Panel ویس هدست را فعال کنید.
پیشنهاد میشه نرم افزار Realtek HD Audio رو نصب کنید این درایور رو میتونید از طریق گوگل سرچ کنید ، در سایت های ایرانی هست.
مشکل من با ضبط صدا نیستنقل قول:
مشکم با تلگرامه که اون دکمه میکروفون فعال نیست. هر چی هم روش کلیلک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
درمورد سوال اولم وقتی رو عکس گیف میزنم دو گزینه save to gifs و save to downlods داره که مسیر ایندو رو نمیدونم کجاست و ازکجا باید دسترسی پیدا کنم؟منظورم مسیر روی حافظه هست چون تو گالری نمایش داده نمیشهنقل قول:
درمورد سوال دوم یعنی اصلا نمیشه با تلگرام نسخه موبایل متنی به عکس متحرک (gif) اضافه کرد و بنام خودم ارسال کنم و حتما باید از نسخه کامپیوتر استفاده کنم؟
مگه میشه؟نقل قول:
باید باشه
شما تلگرامت رو آپدیت کردی؟
ورژنش چنده؟
بله شده!نقل قول:
ورژن 0.9.44
هدست من مشکل نداره.
اما میکروفون تلگرام هم کار نمیکنه. روش کلیک میکنم اما هیچ عکس العملی نشون نمیده
تو فایل منجیر برید تو پوشه دانلود ها میره فکر کنم یا پوشه تلگرام(الان دسترسی به گوشی ندارم دقیق نمیدونم)نقل قول:
ویرایش:بالاخره یافتم:
شما رو عکس ضربه میزنید بعد یه گزینه forward داره همون بزنید بعد زیرش میگه متن هم اضافه کن
عکسا هم تو پوشه دانلودها ذخیره میشه
من دیروز یه تستی کردم با هدست موبایل برای نسخه دسکتاب تست کردمنقل قول:
وقتی هدست رو تو قسمت هدفون لبتابم گذاشتم ارور داد و گفت نمیشه ولی وقتی هدست رو گذاشتم تو قسمت میکروفن لبتاب اصلا برام فعال نشد
ولی تو قسمت هدفون لبتاب فعاله ولی ارور داد
سلام آقا امکان داره یک کانال تلگرام روی موبایل یا کامپیوتر ذخیره کرد که برای مرور مطالب دیگه آنلاین نشیم
یعنی نرم افزاری باشه که بشه بصورت آفلاین از مطالب کانال های تلگرام استفاده کنیم ممنون
سلامنقل قول:
این درخواست شما رو هم قبلا کسی درخواست کرده بود
خیر تا جایی که من میدانم چنین نرم افزاری هنوز ساخته نشده
با سلام به همه دوستان
چه جوری میشه یه شماره رو از تلگرام حذف کرد؟
من چند شماره رو از دفترچه تلفن خود موبایل حذف کردم اما هنوز تو تلگرام وجود دارندو هرکاری می کنم از حذف نمیشن.
(در حالی که از برنامه های دیگه مثل وایبر و ایمو حذف شدن)
حتی اگه یه نفر رو هم بلاک کنم بازم تو دفترچه تلگرام وجود داره حتی اگه از دفترچه موبایل حذف شده باشه!!!!
تو کانتکتهای تلگرام یه سری هم دیلت اکانت وجود داره که نمی دونم مال کی هست ، فقط نوشته شده دیلت اکانت که اونها هم حذف نمیشن.
حتی یه بار تلگرام رو پاک کردم و دوباره نصب کردم گفتم شاید مشکل حل بشه اما هیچ تاثیری نداشت.
لطفا منو راهنماییم کنید.
هم بايد از دفترچه تلفن پاك بشن و هم تلگرام داخل تگرام هم از داخل كشنقل قول:
ديليت آكانت ها رو هم از روي دسكتاب ميتوني پاك كني
نقل قول:
سلام راستش من از نسخه دسکتاب استفاده میکنم ولی این چیزایی که میگید اصلا برام اتفاق نیافتاده
تو نسخه موبایل هم مطمئنا با نسخه دسکتاب شباهتهای زیادی داره پس نمیشه یک نفرو از لیست کانتکتا حذف کنید ولی شمارش هنوز باشه
به هر حال اون دیلیت اکانت های شماره های کسانیه که خودشون اکانت خودشون رو دیلیت کردند و کاریش نمیشه کرد
تو گروه ها هم اگر عضو باشند هم به صورت unknown شناخته میشن
اما اون مشکلتون رو دقیقتر بگید یعنی چطور حذف نمیشه؟یعنی اگر شماره طرف و اسمشو از تو دفترچه تلفن پاک کنید باز تو تلگرام شمارش و اسمش میاد؟
آیا راهی وجود داره که پس از ایجاد اکانت اون پیام فلانی جویند تلگرام برای افرادی که شماره ما رو در گوشیشون دارند فرستاده نشه؟
نه چنین راهی وجود نداره،یعنی من تا حالا ندیدم البته این پیام برای کسی میاد که خواسته ببینه شما در تلگرام اکانت دارید یا نه؟!نقل قول:
یعنی اگر من شماره شما رو وارد کنم تا ببینم اکانت دارید پیامش میاد برای من اگر وارد نکنم نمیاد
مگر با شماره ای ناشناس که هیچ کس هم شماره شما رو نداشته وارد بشید،اینطوری پیامش اصلا برای دیگران نمیاد
فكر كنم براي هر كسي كه شماره شما رو داشته باشه ميره
اگر نداسته باشه و شما فقط شماره اون رو داشته باشيين نميره
درسته
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
با سلام به همه دوستان
ممنون از همراهیتون
گوشی من هوایی g610 لطف کنید مراحل حذف کردن یک نفر رو در تلگرام تو این گوشی برام بگید تا من بگم که کجای کار مشکل داره
خوب من باید بتونم حذفشون کنم؟ درسته ؟ اما حذف نمیشن :n28::n28::n28:نقل قول:
به هر حال اون دیلیت اکانت های شماره های کسانیه که خودشون اکانت خودشون رو دیلیت کردند و کاریش نمیشه کرد
تو گروه ها هم اگر عضو باشند هم به صورت unknown شناخته میشن
یه مثال میارم من سیم کارت پدرم رو گذاشتم تو گوشی خودم یه کاری بود انجامش دادم و بعد سیم کارت رو در آوردم و سیم کارت خودم رو گذاشتم . شماره های دوستان پدرم رو هم از دفترچه تلفن حذف کردم.نقل قول:
اما اون مشکلتون رو دقیقتر بگید یعنی چطور حذف نمیشه؟یعنی اگر شماره طرف و اسمشو از تو دفترچه تلفن پاک کنید باز تو تلگرام شمارش و اسمش میاد؟
اما الان تمام دوستای پدرم که تلگرام دارن تو دفترچه تلگرام منم هست و حذف نمیشن.:n04::n04::n04::n04:
واقعا کلافه شدم . نمی دونم چیکار کنم:n28::n28::n28:
به دادم برسید
یه سوال دیگه : میشه تو دفترچه تلفن خود گوشی شماره ای رو مخفی کرد؟ من میگم شاید این شماره ها حذف نشدن و مخفی شدن.
چه جوری میشه شماره های مخفی شده رو تو هووایی g610 دید؟
ولی در هر صورت من هیچ شماره ای رو نمی تون از تلگرامم حذف کنم.
نقل قول:
مخفی نمیشن ولی احتمال داره شما در حال مشاهده فقط لیست کنتاکتهای داخل سیم کارت باشید و اسامی داخل خود دستگاه نشون داده نشه ( که البته این رو هم میشه گفت که مخفی شده. یعنی در دید شما نیست )
برای اینکه چک کنید برید داخل contacts بعدش گزینه های مربوط به contacts رو باز کنید ( برای گوشی من این شکلیه که دکمه لمسی سمت چپ رو میزنم تا یک لیست از گزینه ها باز بشه )
توی این گزینه های دنبال گزینه "contacts to display" یا مورد مشابه بگردید و برید داخلش
مطمئن بشید که روی all contacts تنظیم شده باشه تا هم لیست داخل سیم کارت رو نشون بده و هم لیست داخل حافظه خود گوشی رو
در ضمن چک کنید ببینید که گوشیتون با اکانت گوگلتون بصورت اتوماتیک سینک نشه
و همچنین برید داخل لینک زیر و کنتاکتهای داخل اکانت گوگلتون رو چک کنید ببینید این اسامی داخل اکانتتون کپی نشده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. میشه تمام لیست دوستان (منظور Contacts ) را یکجا حذف کرد ؟!
همون طور که FDR هن گفته ممکنه آپشن های گوشی رو طور تنظیم کرد کهمثلا فقظ شماره های داخل سیمکارت با گوشی رو نشون بده یا مثلا شماره های اکانت تلگرام رو نشون نده.نقل قول:
در مورد ایکه چی کار کنی برای اکانت تلگرامت. اول توی آپشن های اکانت تلگرامت می گردی و اون رو از حالت سینک کردن خودکار خارج می کنی.یعنی ارتباظتلگرامتو با دفتر تلفن موبایلت قزع می کنی. بعد همه شماره هایی رو که نمی خوای از توی حافظه موبایلت پاک می کنی.
سپس. یه خبر بد دارم. تا اونجایی که من می دونم نمی شه چندتا شماره تلفن توی تلگرام رو باهم حذف کرد مگر اینکه آپدیت های جدید چنین امکانی رو فراهم کرده باشه. بنابر این باید اون شماره هایی رو که نمی خوای توی تلگرامت بیاند دونه دونه حذف کنی. یعنی توی تلگرام روی عکس اون افراد کلیک کنی بعد از اینکه وارد صفحشون شدی از آپشن های بالا دیلیت رو انتخاب کنی.
فکر نمی کنم تا اونجایی که من اطلاع دارم مگر اینکه توی آپدیت های جدید اضافه شده باشهنقل قول:
برین تو لیست کانتکت های تلگرامتوننقل قول:
شخص مورد نظر رو صفحه چتش باز کنید
بعد از بالا بزنید روی اسمش
صفحه ای که میاد بالا سمت راست
بزنید روی اون 3نقطه و دیلیت رو بزنید
بعد برگردین تو لیست کانتکت های تلگراموتون پاک شده دیگه
به همین ترتیب هر کیو میخوای حذف کن:n06:
با تشکر از تمام دوستان
مشکلم حل شد. ممنونم
(من تمام این مراحل رو میرفتم اما حذف نمی شد و با پاک کردن کش مشکلم حل شد )
با سلام دوباره
یه کانال بهم معرفی کنید که تکنولوژی های جدید دنیا رو معرفی کنه البته اگه به زبان فارسی باشه خیلی بهتره
سلام
من یه مشکلی دارم ،نمیدونم چرا هر وقت gif ها رو سیو میکنم به صورت mp4 تو پوشه ذخیره میشه؟
کسی راه حلی داره
ممنون
سلامنقل قول:
برای همه همینطوره ، اگر خواستید میتونید راحت تبدیلشون کنید.
سلام دوستان یک سوال
ما گروهمون رو تبدیل به سوپر گروه کردیم حالا به مشکل خوردن بچه ها میگن نمیتونن پیامهارو حذف کنن یا براشون گزارش اسپم اومده...مشکل چیه؟
سلام باید آخرین نسخه رو داشته باشندنقل قول:
فکر کنم تو نسخه جدید ادمین ها میتونن هم بن کنند هم اسپم کنند
شاید ادمین ها اسپم زدند براشون
فک کنم شماره ادمین گروه رو باید ذخیره داشته باشین تا اسپم نشیننقل قول:
قبلا هم امکان بن شدن توسط ادمین وجود داشته
پیامها رو فقط مدیر گروه میتونه به صورت کلی یا جزئی حذف کنه
ولی
پیامهایی که خود افراد نوشتن رو خودشون میتونن ویرایش یا حذف کنن
درسته اینارو میدونم گیرم سر اینه که کسی نمیتونه حتی تکی پیام کسیواز گوشی خودش پاک کنه ولی مثلا من (ادمین) تو گروههای دیگ ک سوپرن میتونم
خب این شدنی نیست!نقل قول:
کسی فقط میتونه پیام خودش رو پاک کنه مگه اینکه ادمین باشه (یا گروه سوپر باشه = تست نکردم )
به همین راحتی
دوستان سرور های تلگرام هنوز خارج هستن !؟
اخه من بار ها شده که اینترنتم هیچ سایت خارجی رو باز نمیکرده - اینستاگرامم هیچ عکسی رو باز نمیکرده - ولی تلگرام در 1 ثانیه کانکت میشده !
من الان پینگ گرفتم و دیدم نه انگلیسهنقل قول:
حالا تو اون لحظه که شما بهش کانکت میشید یه پینگ بگیرید و ببینید سرورش کجاست
یک خبر خوب:
در نسخه جدید تلگرام میتونید اشخاصی که در گروه ها و کانال ها اکانتشون حذف شده و به صورت unknown شده رو حذف کنید
ظاهرا باگ رو رفع کردند
چه جوری با تلگرام پینگ بگیرم ؟نقل قول:
تو cmdنقل قول:
بنویسیید
ping ------------ (جای نقطه چین بنویسید te le gr a m.me
بعد بهتون ip تلگرام رو میده که برای من لندن بود
ip رو تو این سایت زیر وارد کنید تا بهتون بگه سرورش کجاست
من بازم نفهمیدم ! تلگرام من تو گوشیه که !نقل قول:
درست کردم،پی سی فیلتر میکنه آدرس تلگرامونقل قول:
راستش من اصلا با لبتاب میرم تلگرام
تو گوشی نه نمیشه پینگ گرفت،اگر هم میشه من بلد نیستم
البته از تو گوشی هم میشه پینگ گرفت
نرم افزار میخاد،تو گوگل هم میتونید سرچ کنید،نرم افزا هست برای اینکار
در تلگرامم که روی لپتاپ نصب کردم بعضی وقتها در کانالها و گروهها عبارت زیر درج میشه باید چه کار کنم ؟ ممنون از راهنمایی
Media Unsupported