فکر نکنم کسی اینو معرفی کرده باشه:
تنها پلیری که رو w700 من جواب داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خیلی این اجازه خواستنش اذیت میکنه.
Printable View
فکر نکنم کسی اینو معرفی کرده باشه:
تنها پلیری که رو w700 من جواب داد:
اما خیلی این اجازه خواستنش اذیت میکنه.
علي جان هيچ كدوم از سايتهاي اين برنامه ها كار نميكنننقل قول:
من هم همهي اين برنامه ها را نيياز دارم
قربون علي رضا به خاطر پلير با حالي كه گذاشته من روي كا 750 امتحان كردم خيلي با حال بودنقل قول:
اقا كسي يه پلير نداره ه بتونه amr رو بخونه و جلو و عقب هم ببره؟
قابلی نداشت.:31:نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز من اينجا گفته شده فقط جاوا من همچين هيجان زده شدم با ديدن كنترل از راه دور ولي حيف كه sis بودنقل قول:
[QUOTE=mehdi_brg;953379]مرسي خيلي ممنون نقشه ات خيلي با حال بود راحت هم نصب شدنقل قول:
برنامه های جالبی گذاشتی فقط اگه به روز باشه خیلی بهتره بعضی از برنامه قدیمی هستند یا ورژنشون قدیمیه
سلام عزيز اگه بتوني روي ويدو سيدي ويندوز نصب كني برنامه ي تبديل sis به جار را هم ميتوني پيدا كنينقل قول:
man zarfiyate sms amo ba w800i resondam az 200 ta be 13000 ta!!!
خیلی ممنوننقل قول:
روی K610i هم جواب داد
ولی این اجازه خواستنش آدم رو کلافه می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی رو پاس بداریدنقل قول:
man zarfiyate sms amo ba w800i resondam az 200 ta be 13000 ta!!!
چطوری این کارو کردی :18:
یعنی واقعا" برنامه منشی برای جاوا نیست؟نقل قول:
مطمئنید یا سراغ ندارید؟
آرش جون کارت خیلی ایول.
سلامنقل قول:
کسی هنوز یوزر و پسورد جدید گیر نیاورده؟
کسی نداره؟نقل قول:
اگه کسی میدونه که چه جوری باید از شر این مجوز خواستن راحت شد به ما هم بگه ممنون میشیم برا K750نقل قول:
تو قسمت Applications یا Gamesنقل قول:
more=>permissions=>read user data,write user data رو Off کن
شما ميتوني اينجا بري و از طريق فلش كردن با نرم افزار تغييرات انجام بدي و فضاس اس ام اس گوشيت رو نا محدود بكني تا جايي كه فضاي phone memory گوشيت جا داشته باشهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزيز با اين کار برنامه اجرا نمي شه
امروز براي شما دوستان دیکشنری آکسفورد البته به طور مختصر و مفید رو ميذارم كه از نظز من خيلي ها دنبال اين هستند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اشکان جاننقل قول:
در سیستم عامل جاوا کلیه برنامه هایی که در خود گوشی تاثیر داشته باشد ساخته نمی شود مانند برنامه های منشی تلفنی black list , call cheater و ....
یکی از علتهایی که ویروس موبایل برای این سیستم عامل درست نمی شود همین است
ولی تا اونجا که من میدونم گوشی های سامسونگ با اینکه جاوا هستند ولی منشی دارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
يه پلير واسه w810 مي خواهم كسي داره ؟؟؟
آقا ميشه بگي چيكار كردي كه رو k750 كار كرد من كه هر كاري كردم هيچي نتونستم باهاش پخش كنم وقتي فايل به پلي ليستش اضافه مي كنم بعد ميزنم play اول چند بار اجازه مي خواد بعد قاطي مي كنهنقل قول:
عزيزه من من اين كار ار هم كردم ولي اين جاوا تو چيزهايي كه بيشتر به درد ما ميخوره never ask نداره كسي راه ديگه اي نداره اگه بگين خيلي ممنون ميشم:41:نقل قول:
آخه عزيزه من سامسونگ رو خودش منشي داره كسي براش جاوا نصب نكرده كهنقل قول:
وقتي كه play را مي زني بايد صبر كني هر چقدر دير بيياره بدون كه تم كه براي موبايلت انتخاب كردي سنگينه سبك ترين تم رو خوده گوشي تم "beam" هستش:11:نقل قول:
ببین عزیزم میدونم ولی اصولا کار سیستم عامل برقراری ارتباط بین سخت افزار و نرم افزاره پس اگر منشی تلفنی روی سامسونگ است از طریق این سیستم عامل وارد گوشی شده!نقل قول:
مطمين باش كه با جاوا مي توني سخت افزار را كنترل كني فقط بايد يك اجازه بدي كه ازت مي خواد من خودم با نرم افزاري جاوا با بلوتوث مت مي فرستم در زمن بلوتوث امواج راديويي مثل fmهستش وهيچ ربطي به مادون قرمز كه كنترل تلويزيون هستش و در گاه نور هم هستش نداره:2:نقل قول:
شما مطمين هستسد آخه اينجا همچين گفته شده ممكن هستش گوشي غير قابل استفاده مي شه فكر كردم عملي نيست شما امتحان كرديد تا حالا:18:نقل قول:
شرمنده دوستان دو تا برنامه جاوا می خواستم یکی تبدیل موتورولا ال 7 به وبکم و یکی هم یه ویدئو پلیر کسی خبر داره از کجا می تونم بگیرم؟؟؟؟
گوشي شما دقيق چيه؟؟؟؟ من امتحان كردم خودم يه انجمن براي همين آموزشها دارم. اگه گوشي شما رجيستر اصل نباشه فلش كامل بكني بايد بري بيرون با باكس سريال دستي بدن چون سريالت اصل نباشه ميپره. ولي k750,w800,w700 فايل rest دارن سريال اصل هم نباشه گوشي بالا ميادش. فقط آموزشها رو خوب بخون بعد انجام بدهنقل قول:
سلام اقا دست درد نکنه ولی من اينو نتونستم دانلود کنم پيغام خطا می ده :41:نقل قول:
Server downloading session limit is reached. Please try again in a few minutes
خيلی میخوام اينو دانلود کنم ممنون
دوست عزيز لينک سالم است و چک شد دوباره امتحان کنيدنقل قول:
دست همه درد نکنه
کسی برنامه Flash PLayer برای اریکسون نداره ؟
دوستان بر نامه ای برای تبدیل k750 به وب کم دارین
با تشکر
دوست عزیز چرا این فایل قابل دانلود نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فقط سیمبیان
اخرشه
همه نوع برنامه داره از پلیر :8: و منشی گرفته تا کنترل و ویروس
خداییش ویروسشم یه حالی میده
من موندم چه ربطی داشت :18: ؟ نمیدونم چرا بعضیا اینجورین یارو تو تاپیک مقایسه w800 و w810 اومده میگهنقل قول:
فقط k800 آخه آدم باید یه نگاهی هم به اسم تاپیک بندازه