دوستان بین این شرکت ها شاتل و اسیاتک و های وب
بنظرتون کدوم شرکت از نظر کیفیت و قیمت خوبه ؟
Printable View
دوستان بین این شرکت ها شاتل و اسیاتک و های وب
بنظرتون کدوم شرکت از نظر کیفیت و قیمت خوبه ؟
سلام دوستان
من مدتی کوتاهی مجبورم با نت موبایل سر کنم (دانگل دارم میزنم تو مودم)
برای بازی کدوم رو مناسب میدونید؟ (ایرانسل، همراه اول، شاتل موبایل، رایتل)
البته همراه اول که چندان جالب نبود
برای سرویس ADSL لطفا راهنمایی کنید (شاتل، آسیاتک) متاسفانه بقیه شرکتا سرویس نمیدن و مخابرات هم بودم اصلا خوب نبود
دوستان این سایت میزنه کدوم اینترنت تو منطقتون بهتره برید تو سایت اینترنتون بزنید خیلی خوبه سایتش
netsanjplus .ir
دوستان ای دی اس ال دارم از اسیاتک خیلی کیفیتش خراب شده مدام قطعی و پرش لینک دارم
بخوام اینترنت بی سیم بگیریم چی خوبه؟لپ تاپ دارم؟ خوبه؟td lte
ما اینترنت خوب تو کشور نداریم همشون داغونن //// ولی عقل سلیم حکم میکنه از اپراتورهای اصلی بخریدنقل قول:
شما چی رو پیشنهاد میکنین؟به خدا این اسیاتک خون به جرگم کرد فکر کردم ایراد از مودمه یه مودم نو هم رو دستم گذاشت و هیچ هر روز کیفیتش بدتره از قبلهنقل قول:
پیشنهاد یعنی تبلیغ و .....نقل قول:
من خودم ایرانسل دارم - متاسفانه دیدم همراه اول به اون ادعا و گنده... که میکنه نکرده تو سیستم اکانتینگش سرویس وقتی تموم میشه قطعش کنه روی ترافیک ازاد نبرش کلی بهم ضرر مالی زد /// ولی انصافا سرعته خوبی داشت //// شما اگر ADSL داری ی پیگیری کن از 2020 یا شرکت هایی که VDSL و فیبر نوری میدن اونم خوبه بتونید بگیرید
دوستان مودم ۲۷۵۰ دی لینک دارم
از تنظیماتش dns تغییر میدم به ۱.۱.۱.۱ و ۱.۰.۰.۱
بعد چنددقیقه خودش اتوماتیک به 172.19.190.190 و 5.202.100.102 تغییر میکنه !
دلیلش چیه؟ این dns واسه کجاست؟
ویرایش: این dns واسه isp خودمه پیشگامان
دلیلش چیه اتوماتیک تغییر میکنه؟ تنظیمات مودم dns ذخیره میکنم چنددقیقه بعد خودش عوض میشه
نقل قول:
اینترنت مخابرات خوبه
اسایتک منو واقعا خون به جگر کرده
منم مثله شما آسیاتک داشتم. واقعا منم خون به جگر کردن :thumbsdowبه همین وضع دچار بودم. یک ماه درگیرش بودم حتی تخلیه هم نمیکردن. با شکایت و اینا از سامانه تنظیم مقررات سریعا تخلیه کردن. متنفر شدم از آسیاتک. چون خطم فیبر نوری بود بهم دسترسی نداشتن و نمیتونستن سرعتم رو بالا ببرن. الان شرکت های خصوصی دسترسی هاشون کمتره به مخابرات.نقل قول:
شما اگه خطتون فیبر نوری باشه بهتره از مخابرات سرویس بگیرین. چون تا هر سرعتی بخاین میتونن بالا ببرن اگه خطتون کشش داشته باشه.
منم یک ماهی میشه مخابرات گرفتم راضیم فعلا. یه مدت قطعی داشت زمانی که 100 گیگ داده بودن. ولی الان وضعیت خوب شده.
کسی این مشکل واسش پیش نیومده؟نقل قول:
دیده با نت داشتم چند سالی خداوکیلی راضی ام ازشون قطعی به ندرت داشتم تو این چند سال
ولی امسال خیلی گرون شده.
تو سایت صبا نت دیدم تعرفه های خوبی داره
متاسفانه ایتقدر بی ادبانه و بدون حوصله جوابمو پشتیبانی داد که عصبانی شدم گوشی رو قطع کردم زنگ زدم دوباره مدیریتشون که بگم طرز برخورد کارمندتون درست نیست
احتمالا مدیریت نبود یا بود ولی یه نفر دیگه برداشت گفتم چرا ادمهای بی ادب میزارید پشت تلفن که متاسفانه مدیریت هم بدون اینکه دلجویی بکنه از من گفت شمارتون چنده براتون ثبت نام کنیم که دو تا فحش دادم قطع کردم
علنا بهم فهموند چار دیواری اختیاری
واقعا نمیدونم از کدوم شرکت اینترنت پر حجم بگیرم با قیمت کم
تا الان تعرفه های یک ساله اترین نت صبا نت و پارس انلاین خوب بوده
اگر تونستی تو پی.وی از قسمت تنظیماتش عکس بفرستنقل قول:
من از صبا اومدم پیشگاماننقل قول:
سرویس 6 ماهه 15000گیگ معادل 5000گیگ بین الملل با سرعت 4تا16 قیمت با مالیات و .... 270تومن
خطم نویز شدید داشت الان سرویس رو 12 محدود کردم مشکلی ندارم
اگه مشکل نویز نداشته باشی فکرنکنم همچین حجم با این قیمت بتونی پیدا کنی
قبلا صبا داشتم خدایی راضی بودم منهای این جندماه اخر که کلا مشکلات اینترنت سراسری شد
فقط شدیدا احساس میکردم حجم خوری داره التبته حجمش به حدی بود که باز تموم نمیشد
تنظیمات خاصی که ندارهنقل قول:
من dns تغییر میدم و ذخیره میکنم
بعد مدتی دوباره خودش میره به dns شبکه پیشگامان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
برای یه جایی که زیرساخت مخابراتیش داغونه و و ADSL تا 200 و خورده ای میتونه بره.... غیر از ADSL چه سرویسی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
سرویس های وایرلس فقط دوتا شرکت ارائه میدن که شرکت کوچیک داخلی هستند البته یکیشون نماینده شکرت آذین کیا هست که نمیدونم چطوره
پیشنهاد شما چیه من دیگه اعصابم داغونه از این اینترنت (TD دارم ولی بدرد گیم نمیخوره)
دوستان هنوزم اینترنت ایران هفته ای یه بار قطعی داره؟ تو ایران از های وب استفاده میکردم هفته ای یه بار اینترنت با اختلال شدید مواجه بود(برای چند ساعت)
میخواستم بدونم الان شرکتی هست که 24/7 اینترنت قطعی نداشته باشه؟
اون مشکل از ایران نیس مشکل از سیمکشی منزل، سیمکشی منطقه، نویز خط و در نهایت تجهیزات مخابرات منطقه هست. منطقه خوب باشه حتی ممکنه طول سال یک ساعت هم قطعی نداشته باشی.نقل قول:
تو سایتش نبود این طرحنقل قول:
bنقل قول:
سلام. باتوجه به نیازتون حجم ها و سرعت های شرکت هایی که نزدیکتون هستن رو بررسی کنید و اقدام کنید به خرید رادیو وایرلس . با توجه به نوسان قیمت ها رادیو ها شدیدا گرون شدن و بازم امکان گرون شدن هست .
اینترنت وایرلس هم میتونید به صورت پوینت تو پوینت که دوتا رادیو میخرید و یکیش برای خودتون و یکیشم اختصاصی برای خودتون در اختیار شرکت قرار میدید تا براتون روی دکل بزارن و مولتی پوینت که یه رادیو میخرید و از یه رادیو عمومی اینترنت میگیرید شاید یذره سرعت کمتری بهتون بده اما بازم خوبه .
دوستان از رای نت کسی اینترنت گرفته؟خیلی تعرفه های خوبی داره فقط نگران سرعت و قطعیشم
که فکر کنم هزینه همش بالای 2 در بیار غیر از وایرلس معمولینقل قول:
البته پرسجویی که کردم دیدم این دوتا شرکت چندان فایده ندارند.... با کمبود پهنای باند دارند یا مشکلات دیگه
یه چیزایی از فیبر و اینکه میخوان زیرساخت شهر رو اصلاح کنم شنیدم که خب طبق معمول ایران، وعده الکیه ولی منتظر میمونم ببینم چی میشه.... اگر فقط یه تغییرات کوچیک بدن با امکانات خیلی کمتر از تهران، اینجا راحت میشه 16 مگابیت گرفت.... تنها مشکلش فاصله 2-3 کیلومتری مرکز مخابراتی از شهر هست
امیدوارم مخابرات یه کاری بکنه
والا داداش تا جایی که امکانات تو ایران هست یا باس طرف adsl بری یا وایرلس یا TDنقل قول:
من پیشنهادم اینه که یه مودم tf-i60 بگیری, آنلاکش کنی, با توجه به نیازت سیم کارت های مختلف بزاری.
مثلا واسه دانلود که حجم زیادی نیاز داری قاعدتا td یا fd مبین نت تهیه کن بزار یا اگه خط td ایرانسل جوابه وینکس تهیه کن نسبت به حجمش خیلی میصرفه.
واسه ی گیم هم +4G همراه اول یا ایرانسل رو امتحان کن. اگر رایتل جواب میده چون خطوطش سبک تره اونم امتحان کردنش خالی از لطف نیست.
ولی با این وجود باز هم پیشنهاد میدم اگر میتونی هزینه کنی بری سمت وایرلس درسته حجم زیادی بابت دانلود نمیدن نسبت به هزینه ای که میدی ولی پایداری سرعتش فوق العاده بیشتره. هرچند یه رادیو خوبحداقل 1 تومنه.
متاسفانه با این وضعیت قطعا هزینه راه اندازی وایرلس بالای 2 تومن میشه . به صورت پوینت تو پوینت . ولی خب به خوبی جوابگوهه . نمیشه منتظر فیبر موند ، اون هم هزینه های خاص خودش رو داره دور از مخابرات باشی باید خودت هزینه کنی اگه نزدیک باشی هم بازم مودم خاص میخوادو کابل کشی توی خونه هزینه داره .نقل قول:
- - - Updated - - -
متاسفانه با این وضعیت قطعا هزینه راه اندازی وایرلس بالای 2 تومن میشه . به صورت پوینت تو پوینت . ولی خب به خوبی جوابگوهه . نمیشه منتظر فیبر موند ، اون هم هزینه های خاص خودش رو داره دور از مخابرات باشی باید خودت هزینه کنی اگه نزدیک باشی هم بازم مودم خاص میخوادو کابل کشی توی خونه هزینه داره .نقل قول:
مبین نت دارم ولی همونطور که میدونید پینگ خیلی خوبی نمیده.... نمیگم بده ولی اتصال کابلی قاعدتا بهترهنقل قول:
رایتل رو فقط تست نکردم، ایرانسل اینجا بهتر از همراه اول پینگ میده
راستش از دیروز دنبالش بودم، این شرکت خصوصیا تعریفی نداردن، تو شهرمون کسی اونقدرا راضی نیست.... و با این هزینه ای که شما فرمودید ارزش تست کردن هم ندارهنقل قول:
اون مسئله فیبر هم، سیم کشی شهر هم خیلی قدیمیه هم مرکز مخابراتی خیلی دوره..... از اون جهت دوستم گفت یه خبرایی هست.... (البته فیبر کشی تا خونه ها نیست، احتمالا یه قسمتی رو تغییر بدن.... نمیدون والا)
ممنون از جواباتون.... باید رایتل رو چک کنم دیگه تنها چاره همینه
برای مشترکین جدیدهنقل قول:
برید قسمت تعرفه ها - ثبت نام سرویس جشنواره
شماره تون واردکنید و ادامه خرید بزنید بهتون تعرفه های جشنواره نشون میده
البته چیزی تایید نمیشه ها فکر نکنید اطلاعات وارد کنید ثبت نام میشید حتی میتونید اطلاعات الکی بزنید قیمتارو ببینید
بچه ها کسی تو محدوده سعادت اباد و شهرک غرب اینترنت پوینت تو پوینت شرکت خوب سراغ داره ////شرکت های شاتل و پارس انلاین کسی پوینت تو پونت گرفته ازشون اضلا دارن تو سایتشون که هیچی نزدن
برای مشترکین فعلی جشنواره خوبی نمی گذارد؟ بعد از 6 ماه باید تخلیه کنیم؟نقل قول:
دقیقانقل قول:
منم بخاطر همین مسخره بازی از صبانت اومدم بیرون
واسه مشترکین جدیدش 1500گیگ بین الملل یکساله 16 مگ ماهی 40تومن بود فکر کنم
بعد به ما تمدیدی ها که میرسید سرعت و قیمت فضایی میشد
حالا خوبه ما دوتا خط داریم قبل اینکه اون یکی تموم بشه با خط دیگه سرویس مشترک جدید میگیرم:biggrin:
یه مبلغی هم هزینه رانژه و مالیات و ... میشه که بازم بصرفست
مشترک مرکز شهید عاطف که غیر از مخابرات سرویس داشته باشه اینجا هست؟
یا کسی میشناسید؟
چند تا سوال داشتم
من هستم فقط از فن آوا و داتک میشد سرویس گرفت. فن آوا دارم 3 ساله.نقل قول:
درود برهمه
سرویس adsl دوستان که سال ها داشتن.سرویس های مخابرات اپلودش رایگان نبود؟ شرکت های که اپلودشون رایگان هست لطفا معرفی کنید
باسپاس
آپلود رایگان را همه شرکتها حدود 3 سال پیش برداشتند.نقل قول:
یک نت معرفی کنید که همیشه همراه باشه و تعرفه هاش مناسسب باشه چون مصرف زیاده و مدت زمان مهم نیست چون ماهیانه تمدید میکنم
آقایون من به یه موردی بر خوردم لطفا راهنمایی کنید. من خونه جدید گرفتم که تا یکی دو ماه دیگه نهایت نقل مکان میکنم بهش فقط چیزی که هست هم خونه ای که الان توش ساکنم هم اون خونه جدید تو یه خیابون هست فقط این این دست خیابون اون دقیقا روبروش اون سمت خیابون و دوتاش هم مرکز مخابراتیش یکیه. حالا من شماره اون خونه رو هر چی چک میکنم هیچ جا به جز مخابرات و شاتل بهش سرویس نمیدن میخواستم ببینم به چه علته؟ یعنی اون ور خیابون فیبرنوری هست؟ شاتل مگه رو فیبرنوری سرویس میده؟
ممنونم
کسی میدونه من از کجا میتونم اینترنت ماهواره ای بخرم؟
توایران کمی مشکل داشتن این جورسرویس ها من دنبالش بودم حتی تا پای نصب هم رفتم بگم که مجوز هم گرفتم اخه اگر اجازه سازمان ارتباطات نداشته باشین جرم داره اونم خیلی سنگین همه وسایل رو تهیه کردم گفتن باید یک اینترنت خانگی یا همون adslهم بگیرین که من فهمیدم این جور اینترنت های ماهواره ایی سندش با اینترنت خانگی و رسیوش با د ی ش هست که کلا بخیال شدم رفتم تو کار اینترنت نقطه به نقطه یا همون پوینت تو پوینت واسه پینگ خیلی خیلی پاینش...دراخر هم یک اینترنت م ه وا رهای هست که شما حق گشت و گذار ندارین و فقط میتونین دانلود کنن با سرعت بالا البته هرچی که تو م اه واره باشه شما حق انتخاب نداره یچی مثل همین توشه که الان راه افتادهنقل قول:
يه کم در مورد اينکه از کدوم شرکت گرفتين و اندازه ديش و برند گيرنده و کلا هزينه هاشون توضيح مي دين؟ و اينکه شرايط گرفتن مجوزش چيه؟نقل قول:
مرسي
نقل قول:
شرکت شبکه رسانه تهران اسمش که همین د ی ش معمولی اوردن النبیش کمی بزرگ تر هست همراه یک کارت پسی ای برای کیس که وصل کردم بدون هزینه اشتراک کل لوازم و کارت و سیم و cpe همه برام افتاد 3 میلیون که من کنسلی زدم ازم دوسیت هزار تومان گرفتن مجوز هم خود شرکت برام کارشو کرد فقط من تعهد دادم انگشت زدم که فقط خودم استفاده میکنم و همه چیز پای منه طرف میگفت از این انترنت برای ج ا سو سی استفاده میکنن واسه همین گیر میدن راتسی یک طرف هم تومد پشت بوم بازرسی کرد و رفت هیچی هم نگفت به من این شد که اینترنت پونت تو پونت گرفتم راضی هستم پینگم خیلی خیلی خیلی پایین ولی هزینه ماهانه پونضد هزارتومان برام کمی سنگین شده تو این وضعیت
یه حس خیلی قوی بهم میگه این قضیه اینترنت دانشگاه ها کلا مالیدس..... دارند عین .... دروغ میگن | یه لیست درست و حسابی از دانشگاه ها نیست تو اینترنت
الان دانشگاه من اعلام کرده از از 10-15 روز پیش اینترنتش رایگانه، ولی خودم مبین نت دارم، توی لیستی که مبین نت داده اسمش نیست :/