سلام دوستان بازم من اومدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان بازم من اومدم
خیلی خوبه . پیشنهاد میکنم با کوبینگ AIR بیشتر از این ولتاژ ندی . الان با میانگین رکورد جهانی تقریبآ برابری میکنه .نقل قول:
بیشتر از این با AIR در حد رکورد لحظه ای هست .
سلام
هیچ کس اینجا جواب نمیده
من هم که همینجوری سوال میکنم و بدون جواب میمونه.
آقا برنامه ای هست که با اون و بدون اینکه وارد Setup سیستم بشیم اورکلاک رو انجام بدیم؟
تو مادربورد من گزینه ای برای دستکاری این موارد نیست.
اگر برنامه ای هست خواهش میکنم کمک کنید.
یادم رفت بگم که من با فن استوک اورکلاکش کردم و اینکه پاور موجود جواب سیستم رو نمیده آخه پاور اصلیش خراب بود رفت گارانتی و با یه پاور 230 دارم این کارو می کنم که البته اگهبتونم رو تست های بهتر هم کار می کنم منظور رکورد لحظه ای هستنقل قول:
در ضمن با این فرکانس کار کردم با سیستم تنها مسئله تو لود کاری 50 درصد هر هسته دما بود که تا 65 هم رسید
راستی رکورد جهانی این پردازنده چقدر هست و در چه شرایطی؟
ممنون :20:نقل قول:
نقل قول:
رکورد جهانی CPU-Z :
رکورد با کولینگ یخ خشک زده شده .
رکورد جهانی که 21 دقیقه تست SuperPi 32m رو PASS کرده :
این رکورد هم با خنک کننده آبی زده شده .
سلام به همه دوستان عزیز:10:من Cpu pentium4 3.2GHzخودمو تا 4.5GHzاورکردم میخواستم بدونم تو این فرکانس مشکلی برای اینcpuبه وجود نمیاد(البته من ولتاژو دستکاری نکردم ودمای اونم بین 47تا50درجه است)ممنون:40:
اینجا فکر کنم رسم بر اینه که جواب کسی رو ندن.نقل قول:
حالا حالاها فکر گرفتن جواب نباش دوست عزیز
من که تا الان چیزی حدود 3 تا پست دادم اما دریغ از یک جواب که به ما هم کمک کنند:41:
دوست خوبم یه عکس از برنامه CPU -Z بگیر از مادربورد و cpu و رم قرار بده تا راهنمائیت کنیمنقل قول:
شما هم شماره پستتو بگو ببینیم چی میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
خوشحالم بالاخره یک نفر هم یه گوشه چشمی به ما نگاه کرد.
عزیز این آدرس پست من
راستی من توی مادربردم قسمتی برای دستکاری سی پی یو و بقیه چیزها پیدا نکردم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2536573&postcount=831
اگر میشه و برات امکان داره یه توضیحی بده که متوجه بشم:11:
دوست خوبمنقل قول:
ببين تو بايوس تو قسمت Advanced بخشي داري با نام JumperFree Configuration
اگه همچين بخشي وجود داره يه عكس بگير يا گزينه هاي زير مجموعه رو بنويس تا بشه كمكت كرد
سلامنقل قول:
متاسفانه همچنین بخشی ندارم
برای ورود به این بخش کلید میانبری چیزی نیست؟
هیچ برنامه ای وجود نداره برای این کار؟
چرا نرم افزار خود ASUS هست با نام AI Booster كه از داخل ويندوز ميتوني اوركلاك كني كه البته ابتدا مادربوردتو چك مي كنه و بعد نصب ميشه البته تو همينجا من ديدم دوستان با يه نرم افزار اوركلاك كردن اسمشو يادم نيستنقل قول:
ميتوني گزينه هاي تو بايوس رو بگي يا ازش عكس بزاري
این چیه خودت اور کردی ها ها راستشو بگو کلک :21:.نقل قول:
متاسفانه برنامه ای که گفتی مادربورد من رو ساپورت نمیکنه.نقل قول:
موقع نصب ارور میده
راستش فعلا" نمیتونم عکس بگیرم اما این کار رو حتما" فردا انجام میدم
برنامه دیگه ای نیست که بشه این کار رو کرد باهاش؟
بدبختی مادربورد من جز مادربوردهایی است که Asus به صورت اختصاصی برای HP زده.
امکان داره دلیل اینکه این برنامه نصب نمیشه همین باشه؟
و یا اینکه توی مادربوردم اون تنظیمات نیست میتونه دلیلش این باشه؟
آره :13: :13:بیشتر از اینم اور کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار عالی . کولینگ چیه ؟نقل قول:
با فن خود cpu
شوخی جالبی بود .نقل قول:
یعنی چی شوخی جالبی بود؟نظرت راجب این چیه؟
دمات چند درجه است؟نقل قول:
کلا این Pentium 4 631/641 خیلی CPU های انعطاف پذیری توی اورکلاک هستند. رکوردهای اورکلاک هم با همین پردازنده هاست.
کد:http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=250796
تو این فرکانس 4.9Ghzدمای cpuبه خاطر افزایش ولتاژ خیلی بالاست وبا فن خودش خیلی نمیتونم خیلی نگهش دارم روی 65تا70ولی تو فرکانسهای پایین تر مشکلی ندارم.
ببنیم تو این فرکانس ها استیبله یه تست Pcmark میتونی بگیری اسکرین بزاری میخوام ببنیم چقدر تو پرفرمنس میتونه تاثیر بزاره مشخصات سیستمت رو هم اگه میتونی بگو مرسی .نقل قول:
این تست رو تو فرکانس 4.5ghzگرفتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر عملکرد و قدرت هیچ حرفی برای گفتن نداره فقط برای تست یا اورکلاک بازی این CPU خوبه .نقل قول:
من که نگفتم cpuخیلی خوبیه!!!این تست با فرکانس خودشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :20:
سیستم من اگر یادتون باشه:27: :
Asus A8N5X
AMD Athlon64Bit 3200
1.5Gig DDR
Xfx Geforce8600GT
و این مقداری هست که تونستم نهایت نهایت اور کنم میزان ولتاژ در ستاپ تنها تا 1.55 ولت میشه بالا برد که باز هم وقتی بردم دیگه بیشتر از این نتونستم تغییر بدن فرکانس رو
اگر راهکاره دیگه ای دارید بهم بگید به نظر مادربرد دیگه بیشتر از این مقدار قابلیت نداره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
خوبه ، ولی چرا ضریب Ht رو کم نمیکنی ؟! بزارش رو 4 .
سلام
من تغییراتی که در ستاپ دادم به این صورت هست::20:
ولتاژ رو تا نهایتش بالا بردم که 1.55 ولت بود:13:
ضریب رو *4 کردم که روی *5 بود:13:
فرکانس رو هم تا 257 مگاهرتز میتونم:21: بالا ببرم اما اگر 258 ببرم:13: دیگه سیستم پایدار نیست نرم افزارها وسط کار هنگ میکنند و .....:2:
متشکرم که توجه کردین من مشتاقانه منتظر نظرات شما هستم:40::11:
آخ آخ درسته . حق با شماست . :46: در مورد ضریب ht من اشتباه کردم . پس بزارش روی 3 .نقل قول:
کلآ نزار فرکانس ht از 1ghz بیشتر بشه .
اگه هدفتون از اورکلاک کاربردیه که تا همین حد اگر پایداری 100% داری عالیه .
اما اگه میخوای رکورد لحظه ای بزنی ، بهتره ولتاژ رو تا 1.5v کم کنی ! چون این ولتاژ دمای هسته رو تو load ها خیلی بالا میبره و سیستم هنگ میکنه .
چرا نبايد فركانس HT از 1GHZ بيشتر بشه ؟نقل قول:
من تا 1200 رسوندمش و تو كار مشكلي پيش نيومد ولي مي خوام دليلشو بدونم
چون خیلی از چیپست ها تو فرکانس های بالاتر از 1GHZ HT پایداریشون به شدت کاهش پیدا میکنه !نقل قول:
از اون گذشته چیپست مادربورد این دوستمون nFORCE 4 هست و فرکانس Offical HT این مادربورد 800mhz هست باز هم وضع رو بدتر میکنه .
البته چیپست های سری 7 AMD و 7xxa NVIDIA از این نظر مستثنی هستند . چون این مادربورد ها از HT 3.0 پشتیبانی می کنند .
مطمئن باش رو اين فركانس ht نميتوني پايدار نگهش داري بگزريم از اين كه براي cpu هم مشكل ايجاد ميشه كه تو دراز مدت اثرش رو نشون ميده !نقل قول:
اگر زير 1000 باشه به فركانس هاي بالاتري ميرسي ,دليلشو خودت در حين كار متوجه ميشي .
با افزایش فرکانس Ht می تونید یکمی هم ولتاژ بدید تا چیپست پایدار بمونه ...
سلامنقل قول:
Offical HT مادربرد من 1000mhz هست من چون ضریب رو پایین آوردم اونجا اینطور نشون داده!!! البته برنامه CPUZ به این صورت نشون میده
و فکر میکنم رکورد این سی پی یو هم این باشه البته مطمئن نیستم:
:10::10::10::10::10::10::10::40:
این دیگه از شاهکارهای ASUS هست ! که این چیپست رو واسه این فرکانس tune کرده . وگرنه فرکانس offical nforce 4 همون 800mhz هست .نقل قول:
سلام
Offical HT مادربرد من 1000mhz هست من چون ضریب رو پایین آوردم اونجا اینطور نشون داده!!! البته برنامه CPUZ به این صورت نشون میده
اینم رکورد جهانی این پردازنده با کولینگ یخ خشک :
سلام من میخوام بپرسم اگه موقع اورکلاک دمایcpuبیش از حد بالا بره امکان خرابی مادربرد هم وجود داره؟