من نمیدونم اینترنتی که محدودیت حجمی داره محدود کردن سرعت چه معنایی داره خوب هر چی سرعت بالاتر باشه شارژ بیشتری مصرف میشه و به نفع خود شرکته:n13:
Printable View
من نمیدونم اینترنتی که محدودیت حجمی داره محدود کردن سرعت چه معنایی داره خوب هر چی سرعت بالاتر باشه شارژ بیشتری مصرف میشه و به نفع خود شرکته:n13:
محتوای مخفی: دکل های نسل چهارم
کدم یکی از این دکل ها نسل سوم هستن
عکس اخرو از همین تاپیک برداشتم که با عکس های خودم مقایسه کنم
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
bts نسل سوم به این صورته:نقل قول:
محتوای مخفی: 3G
پشت انتن هاش یه قطعات کوچکی وجود داره که برای 3G هستن....
اگر اطلاعاتم اشتباه هست دوستان اصلاح کنند.
خیلی مهمه که سرعت رو پایین نیارن.
گوشی موبایل و تبلت که دیگه کامپیوتر خونگی نیستن که دائما به برق وصل باشن و یه کار ساده ی اینترنتی بخواد نیم ساعتم طول بکشه مهم نباشه! سرعت پایین یعنی ارتباط طولانی تر با شبکه دیتا، روشن موندن طولانی تر صفحه نمایش و در نتیجه مصرف باتری خیلی بیشتر. مثل الانه EDGE. یه جوری نشه که غیر قابل استفاده بشه و آدم کلا قیدشو بزنه.
بزا صفحه باز کردن 512هم کافیهنقل قول:
نه تو سال 2014.نقل قول:
درضمن اگر بخوان زیر یک مگ بدن دیگه اینترنت 3g نیست و همون EDGE میشه
کسایی که توقع اینترنت موبایل بالاتر از 1 مگ رو دارن یه نگاهی به نقشه بندازن ببینن کجا هستن. اینجا ایران اسلامیه . اینترنت همراه سرعت بالا پایه های اسلام رو به لرزه در میاره . بعد از سراسری شدن هم سرعتها در حد همون رایتل خواهد بود 512- 1 مگ .
همچنان دنبال اون دکلی میگردم که روزای اول به من انتن نسل سوم رو دادنقل قول:
دو خط انتن داشتم ولی نمیدونم چرا دیگه جز رایتل هیچ چیزی پیدا نمیشه
دیگه تو ایران ته اسلامو در آوردن از اون ورش زده بیرون باید گفت جمع کنین خودتونو !نقل قول:
سرعت پیشرفت ایرانسل چند برابر سرعت پیشرفت رایتل بوده تا الان رایتل کلی زور زده چند تا شهر رو اونم با هزار بدبختی تازه کیفیتم نداره
کارش تا الان ایرانسل خوب بوده فقط امیدوارم طرح های اینترنت خیلی بیشتری واسه دائممی ها بزارن.
امروز دور زمین فوتبال ایرانسل 4g رو هم تبلیغ کرده بود
شما صفحه 1 رو چک کنید می بینید شبکه 4G هم ایرانسل در بعضی نقاط لانچ کردهنقل قول:
نسل 3 و 4 با سرعت 128kb چه شود! :n02:
من اینترنتی که کاملا محدودیت حجمی داشته باشه حتی اگه 100مگابیت هم باشه نمیخوام دنبال یه برنامه بودم که سرعت روزانه adsl رو بیارم رو 60کیلوبایت محدود کنم فقط شبا که رایگانه باز بزارمش
اگر سرعت تک کانکشن 60کیلوبایت باشه هیچ مشکلی برا وبگردی پیش نمیاد
تست سرعت اینترنت ایرانسل - اطراف دانشگاه پیام نور مشهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل سوم ایرانسل در محله های مقابل نیز در تهران راه اندازی شده: شهرری , دولت آباد
برادر حالا شما چرا دنبال این هستی که 3g حتما باید نامحدود یا شبانه داشته باشه ؟نقل قول:
من حاظرم سرعت 100مگ باشه ولی محدود( نه اینکه از نامحدود بدم بیاد! با توجه به شرایط فعلی میگم) تا کارهام رو سریع بتونم انجام بدم.
==============
جسارت نباشه.این حرفت منو یاد این وزیر انداخت:نقل قول:
بزا صفحه باز کردن 512هم کافیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که میگفت اینترنت 64 کیلوبیت برای مردم هم کافی هست!:n08::n02:
==============
60 کیلوبایت هم دیگه شد سرعت؟!:n21:
در سال 1393 شمسی این سرعت جوابگوی من نیست:n02:
کی همه گیر میشه؟
اصولاً اینترنت 3G برای دانلو نیست و بیشتر برای وبگردی استفاده میشه نه در ایران بلکه در تمام دنیانقل قول:
بیشتر ای ننسل اینترنت حجمی فروخته میشه به کاربر تا نامحدود
ولی در 4G طرحهای نامحدود هم ارایه میشه مثلاً اتصالات سرعت 100مگابیت در ثانیه هم میده که برای کاربردهای خانگی هست که مودم وایرلس هم به مشترک میده
در واقع خدمات پهن باند برای استفاده های حجیم تا استفاده در موبایل یا تبلت کاملاً تمیز داده میشه
شهریور در اکثر نقاط راه اندازی میشه و طی 2ماه در شهرهای باقی مونده هم فراگیر میشهنقل قول:
اون اینترنتی که شما دونبالشید 3g نیست چون اصلا برای دانلود ۲۴ ساعت توسعه اش ندادن و همه جای دنیا هم گرونترین تعرفه ها رو دارهنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
من به سرعت 1 مگابیت هم به شرط پوشش خوب شبکه راضیم. (آدمو به مرگ بگیرن به تب راضی میشه همینه)
اصلا بنظرم با این سرعت هایی که تا الان دیدیم حتی اگه محدودیت سرعتی هم نذارن فکر نکنم مثلا تو تهران بعد از راه اندازیش به سرعت بالای 2مگ هم برسیم.
4G و LTE و اینا که واقعا خنده دارن با این شرایط!نقل قول:
اگه به فرض نهایت سرعت تو مملکت اسلامی مون بخواد 1Mb باشه هیچ آدم عاقلی نمیاد اون 1Mb رو روی LTE داشته باشه.. باید حالت 4G رو خاموش کنه بره رو 3G چون فقط داره برای همون سرعت باتری بیشتری مصرف میکنه!
داریم به یه سری پارادوکس های کمدی/تراژیک میرسیم! :n09:
نقل قول:
60کیلوبایت که هیچ الان یکی از خطهای من 2مگ هست حوصله آدم سر میره می خواد یه سایت بارگذاری کنه! این سرعتها برای 5سال پیش خوب بود که سایتها انقدر سنگین نشده بود! نه الان که سایتی مثل یوتیوب شده یه پای ثابت شبکه های اجتماعی دنیا...
با این سرعتی که این تاپیک داره پیش میره فکر کنم بزودی بزنه رو دست تاپیک شاتل :)
یخورده هم تاپیک رایتل بیچاره رو تحویل بگیرید که بعد از 3 سال تازه 224 صفحه شده تازه نصفشم بد و بیرا گفتن بهش :n02:
واقعا" رایتل به چه امیدی داره ادامه میده!
:thumbsup::n16:نقل قول:
..............
آقا اين دكل نزديك خونه ما همچنان مثل زمين لم يزرع كلا 3تا آنتن همراه روشه، 2 تا هم ايرانسل و ديگر هيچ!:n02:
حتي از اين چراغ قرمزا كه سر آنتن ميزنن تا تو شب معلوم بشه نوكش كجاست و بال هواپيمايي چيزي بهش گير نكنه، نداره!:n02:
وقتي با عكسايي كه دوستان ميذارن مقايسه مي كنم خجالت مي كشم از خودم
يادمه اكثر اوقات روزاي جمعه به اين دكل سر ميزدن، حالا اميدوارم شايد اين جمعه بيايند :n02::n09:
آقا این تست رو خودت گرفتی یا کسی؟؟میشه بگید؟نقل قول:
همین نظرات به مخابراتمون رسیده بود و زدن نامحدود و شبانه رو حذف کردن اونوقت گفتن نامحدودا و شبانه ها رو حذف کردیم که سرعت 5و10مگ بیاریم به 2ماه نکشید از بس تخلیه ها و شکایت ها زیاد شد که مجبور شدن برشون گردونن اگر 1ماه اینترنت کاملا محدود داشته باشی و فقط با یه وبگردی ماهی 70-80هزار تومن بدی اونوقت متوجه میشینقل قول:
اگر بخوان نسل سه رو با سرعت 1 مگابیت بدن واقعا دیگه مسخره بازی به تمام معناست:n23: همون ندن بهتره
سرعت برگ برنده هست توی نسل سه و هر اپراتوری که سرعت بیشتری بده قطعا بازار رو دستش میگیره.الان از هر شرکتی ADSL بگیری که محدود باشه اون شرکت بالاترین سرعت رو برای شما سوئیچ میکنن چون اینطوری حجمت زود تموم میشه و این به نفع اونهاست.اگه ایرانسل هم مثل رایتل رفتار بکنه قطعا میندازمش دور یه تالیا میگیرم که اصلا اینترنت نداشته باشه چون نمیتونم توهین به شعورم رو بپذیرم.:n24:
من نظرم در مورد 3G بود نه ADSL !نقل قول:
همونطور هم که دوستان گفتند 3g برای دانلود نیست و صرفا برای کارهای ضروری هست....
البته اگر این وسط شورای عالی فضای مجازی بهشون گیر نده اینا از خداشونه سرعت بیشتر بدن! ولی .........نقل قول:
حساب توییترشو لطف میکنید بفرستیدنقل قول:
دوستان من یه ایرانسل تو خونه پیدا کردم
به زورو زحمت سرو تهشو با چاقو بریدم و تبدیل به میکروسیم کارتش کردم :n02:
الان تو تنظیمات گوشی ، سوییچ کردم رو 3G
اما باز وقتی کانکت میشم بالا علامت E میاد
چرا ؟!
گوشیم نوکیا لومیا 820 ویندوزفون 8.1
اینم یادم رفت بگم . هیچ سایتی هم باز نمیشه !
حتما هنوز منطقتون راه نیفتادهنقل قول:
حساب توییتر همچنین اینتاگرامش رو لطف کنیننقل قول:
این اینستگرام، توییتر ندارمنقل قول:
instagram.com/irancellpr
تو سرچ شبکه ها 3G میاد . یعنی هنوز راه نیوفتاده ؟نقل قول:
اگه خیلی ضعیف باشه میره روی 2g یا همون Eنقل قول:
مطمن باشید سرعت محدود میشه چون گفتن بدون پیوست فرهنگی مجوز سراسری نمیدن
پیوست فرهنگی هم یعنی محدودیت سرعت
:n21::n21:
من نمیدونم با این همه محدودیت چطوری روشون میشه اسم 4G میارن
من امروز چند جا از جمله خیابون شریعتی تست کردم