این موردی که شما میگین سوناتا 6 سیلندر هست.کارکردش اگر واقعی باشه خیلی عالیه نسبت به مدلشنقل قول:
قیمت رو مناسب گفته اگر دنده اتوماتیک بااشه و از نظر بدنه و فنی هم مشکلی نداشته باشه خریدش 100% ارزش داره
این موردی که شما میگین سوناتا 6 سیلندر هست.کارکردش اگر واقعی باشه خیلی عالیه نسبت به مدلشنقل قول:
قیمت رو مناسب گفته اگر دنده اتوماتیک بااشه و از نظر بدنه و فنی هم مشکلی نداشته باشه خریدش 100% ارزش داره
نقل قول:
بازم ممنون محمد جان ....
در مورد Geely EC7 هم توضیح بدی ممنون میشم . نمایندگی میده 56900 . بنظر ماشین با کیفیت و خوش آپشنیه از سایتش geelran دیدم .
در آخر که زیاد زحمت دادم بهت ، اینکه یه ترتیب بندی از EC7 و پارس و 315 میگی ؟
ممنون
به ترتیب اگر بخوایم انتخاب کنیم اول جیلی انتخاب میشهنقل قول:
چون این دیگه از هر نظری از پارس elx برتری رو داره بهتره از نزدیک این ماشین رو ببنید
اما خوب قیمتش تو بازار بین 68 تا 70 میلیون تومان شده. از نظر امکانات و کیفیت و راحتی بدون شک از پارس elx برتر هست
اما اینم بگم خودرویی تازه وارد با خدمات پس از فروش در حد بسیار ضعیف هست.
خودروهایی مثل جیلی یا mvm 315 به نظر من نیاز به چند سال تجربه حضور در جاده ها دارن تا امتحانشون رو پس بدن
و از نظر خدمات پس از فروش و لوازم یدکی شرایط بهتری پیدا کنن.
دیگه انتخاب نهایی با شماست
سوناتای 6 سیلندر اگه مشکل فنی و بدنه نداشته باشه و تر و تمیز باشه، به این قیمت خوبه طرف حتما پول لازمه، فقط 60 میلیون داشته باشی به هیچ کاری نمیاد مگر خرید به ماشین تپل.نقل قول:
می ارزه بخر وقت رو از دست نده وگرنه یه زرنگی میزنه تو گوشش. این قیمت مگان مدل 89 هستش که جنازه سوناتا رو با مگان صفر کیلومتر هم عوض نمیکنم
کارکرد واقعی رو چطور تشخیص بدیم؟ مشکل فنی که نداره ولی بدنه بردم صافکاری گفت اگه میخوای تمیز تمیز شه 900-800 هزینه داره. چطوره میارزه بخرم؟نقل قول:
منم که خدمت شما عرض کردم در صورت سالم بودن بدنهنقل قول:
صافکار گفت بدنه ماشین چقدر کار میبره؟ کجاهاش؟ آیا جایی از بدنه رو باید رنگ کنه یا صاف کنه؟
کارکرد واقعی ماشین رو ببرید با دستگاه دیاگ تشخیص میدن
به نظر من اگر گفته 800 تا 900 تومان خرج داره شما سعی کن چونه بزنی تا این مبلغ رو از کل هزینه ماشین کم کنی
در ضمن صافکارها هم قیمت های مختلفی میدن خصوصا برای خودروهای خارجی.
بهتره چند تا صافکار ماشین رو نشون بدی
آخه چونه زدم که میگم 60 برمیدارم ماشینو... یعنی به طرف گفتم ماشین چند جا خورده و اونم راضی شد ارزون تر از 70 بدهنقل قول:
حالا من با شناختی که ازش دارم گفتم 60 ولی زیر 64-63 فکر نکنم بده. صافکار دید گفت سپر جلو و عقب باید هر دو باز و تعمیر شه،
گلگیرم گفت رنگ نزنم بهتره، بدون رنگ در میارم یکی دو تا خط و خش جزیی هم داشت که میگیره خلاصه روی هم گفت 800 تا 900 و گفت 4 تا 5 روز باید بذاری ماشینو حدودن
الان با این اوصاف 64-63 راضیش کنم میارزه؟ مصرفش حدودن چقدره تو شهر و جاده؟
در مورد سپر ها باید بگم مشکلی نیست چون اکثرا خودروهایی که سپرهاشوننقل قول:
خوردگی داره رو یه دست رنگ درست حسابی میزنن و این تو قیمت ماشین هیچ اثری نداره
بدنه مهم هست
پس بازم میشه رو خریدش حساب کرد. قیمتش هم تا جایی که میشه سعی کن زیر 65 میلیون تومان تمام کنی
مصرف سوختش هم داخل شهر حدود 13 لیتر و خارج از شهر حدود 10 لیتر حتی تا 9 لیتر هم میرسه در شرایط مناسب کارکرد موتور
[QUOTE=redevil6990;7602868]آخه چونه زدم که میگم 60 برمیدارم ماشینو... یعنی به طرف گفتم ماشین چند جا خورده و اونم راضی شد ارزون تر از 70 بده
حالا من با شناختی که ازش دارم گفتم 60 ولی زیر 64-63 فکر نکنم بده. صافکار دید گفت سپر جلو و عقب باید هر دو باز و تعمیر شه،
گلگیرم گفت رنگ نزنم بهتره، بدون رنگ در میارم یکی دو تا خط و خش جزیی هم داشت که میگیره خلاصه روی هم گفت 800 تا 900 و گفت 4 تا 5 روز باید بذاری ماشینو حدودن
الان با این اوصاف 64-63 راضیش کنم میارزه؟ مصرفش حدودن چقدره تو شهر و جاده؟[/QUOTE
خیالت تخت تو شهر زیر صدی بیست نمیسوزونه ولی تو جاده صدی هفت تا هشت
لامصب عقربه بنزینشو با چشم میتونی ببینی داره میره پایین اما شتابشه که باعث میشه بگی نوش جونش
سلام.
آقا دنبال یه ماشین شیک و با شخصیت برای کسی هستم (ایشون یکی از شخصیت ها هستن)، فقط برام شیک و مخوف بودن ماشین مهمه...یعنی با ابهت باشه ...وقتی دید حال کنه :):n01:
شاسی بلندا رو که نگاه میکردم اصن این پرادو ها رو خوشم نیومد! مثلا کیا موهاوی سیاه کمی بهتر از این هاست(از لحاظ شیک و با ابهت بودن)چون بدنه خوب تر ساخته شده(منظورم یک دست)... جنسیس سدان هم (رنگ سیاه) بد نبود...ولی به نظرتون ماشین های دیگه ای مثل برند BMW و مرسدس هستند که در دوره ی قیمت 200 ( کمی بالاتر) بتونن خیلی خوب باشن؟
مرسی
مرسدس بنز e280 مدل 2008 و 2009 با این حدود قیمتی میتونید پیدا کنیدنقل قول:
که از هر نظر توصیه اش میکنم
ولی یه مقداری هزینه سرویس هاش زیلده
برای هر سرویس نزدیک 1 تومن آب میخوره
سلام .نقل قول:
من دست دوم نمیخوام ، حالا کمی قیمتش اینور اونور شد مشکلی نداره،ولی فقط مدل های نامبرده صفر باشن!
به نظر خودم جنسیس سدان سیاه از این بیشتر تو چشمه...
جنسیس صفر کیلومترش حدود 290 میلیون تومان قیمت دارهنقل قول:
اگر با قیمت مشکلی ندارین بودجه رو افزایش بدین تا جنسیس صفر انتخاب بشه.
نسل جدید آزرا مدل 2013 صفر کیلومتر رو تو رنج 200 میلیون تومان میتونی به راحتی انتخاب کنید
هم شیک هم ابهت داره
مثل اینکه مشکل از من بوده که فکر میکردم با 200 میشه یه چیزی پیدا کرد... آقا قیمت همون تو رنج 300 باشه ، دیگه بیشتر از این نباشه.... تو رنج 300 چه ماشینایی میشه پیدا کرد؟مثل مرسدس بی ام و...نقل قول:
مرسی
تو رنج 300 میلیون توماننقل قول:
مرسدس C200 صفر کیلومتر
BMW 520i صفر کیلومتر
هیوندای سنتنیال هم هست که برای خودش غولی هست
میتونم بگم از نظر تشریفاتی و ابهت که مد نظر شماست از دو موردی که نام بردم برتر هست
واه واه این هیوندا چقد زیبا و با ابهت بود.... خیلی خوشم اومد ... موتور پرقدرتی هم داره... همین عالیه ... مرسی محمد جان :)نقل قول:
سلام
مزدا 3 جدید تیپ 3
مدل تیر ماه 89
رنگ سفید
کاملا تمیز و بدون خط و خش و رنگ
فنی سالم کارکرد29000
چند قیمت میخوره ؟!
با تشکر
مزدا 3 جدید تیپ 3 مدل 89 قیمت حدود 95 میلیون توماننقل قول:
دوستان یه ماشین شاسی بلند تا حداکثر95میلیون تومن بهم معرفی کنید.البته هم خوشگل باشه وهم محکم...
حداکثر تا 95 شما میتونیدنقل قول:
اسپورتیج و توسان
مدل 2008 و 2009 را انتخاب کنید
البته اسپورتیج پر طرفدارتر و این مدل به نسبت زیبا تر از توسان هست
در ادامه صحبت های حسین جاننقل قول:
هیوندای سانتافه مدل 2007 هم هست که میتونه از نظر نمای ظاهری زیباتر باشه.
حجم موتورش هم 2700 CC هست امکاناتش هم خوبه.
ماشین گل چطوره به نظرتون ؟ خرج زیاد داره ؟ تا چه حدود قیمتی هست ؟
ممنون
گل خودروی خوبیه.نقل قول:
موتور خوبی داره مصرف سوختش هم مطلوبه
خرجی نداره اما قیمت لوازم یدکی و سایر هزینه هاش بالاست
بالاترین مدلش که 88 هست قیمتش حدود 33 میلیون تومان شده
سلام..ببخشید لیفان x60 الان قیمتش چنده و آیا ارزش خریدن داره یا نه ؟! در مجموع ماشین خوبی هست توی ماشین های چینی یا نه ؟
قیمت صفرش حدود 70 یا 71 میلیون تومان هستنقل قول:
هنوز به صورت جدی وارد جاده ها نشده تا بشه بررسیش کرد و دید که ارزش خرید داره یا نه
اما در حالت کلی خودروهای تازه وارد چینی رده پای خوبی از خودشون تو بازار به جا گذاشتن.
من با 120 تمن میتونم یه اسپورتیج 2012 ای چیزی بخرم؟
نه دوست من نمیشه .نقل قول:
برای خرید اسپورتیج نسل جدید باید از 135 میلیون تومان به بالا فکر کنید
سانتافه مدل 2008 میشه پیدا کرد
lexus rx 350 2008 زغالی 70000 کارکرد سالم چند ؟
لکسوس RX 350 مدل 2008 قیمت حدود 175 میلیون توماننقل قول:
البته مدل های 2008 نسل قدیمی RX هست
2 ايربگش رو ميتوني بخرينقل قول:
ولي تا ميتوني فول ترين تيپ رو بخر. يه مدل بيا پايين ولي فول بخر
سلام قیمت این چند قلم را می خواستم در صورت امکان
تویوتا کمری gl 2007
سوناتا 2007
سانتافه 2007
با تشکر
تویوتا کمری GL مدل 2007 قیمت 76 میلیون توماننقل قول:
هیوندای سوناتا مدل 2007 قیمت 79 میلیون تومان نوع 6 سیلندر و 74 میلیون تومان نوع 4 سیلندر
هیوندای سانتافه مدل 2007 قیمت 95 میلیون تومان
سلام دوستان
آزرا 2011
سوناتا 2011
نیسان تینا مدل 91
قیمت بدید .ممنون
و اینکه تا 110 تومن چه خودرویی رو پیشنهاد میدید ؟ ( کار کرده و صفر )کیفیت ، مناسب برای خانواده ، خدمات پس از فروش . اینا فاکتور های من برای انتخابه
و اینکه بین نیسان تینا و مزدا 3 کدوم رو پیشنهاد میدید
آزرا مدل 2011 قیمت 135 میلیون توماننقل قول:
سوناتا مدل 2011 قیمت 125 میلیون تومان
نیسان تی نا مدل 91 قیمت 135 میلیون تومان
با توجه به ملاک های شما بین نیسان تی نا و مزدا 3 به مراتب نیسان انتخاب میشه
چون با ملاک های شما همخوانی بیشتری داره.
مزدا 3 خودرویی هست با ایده های اسپرتی که از جاداری و نرمی و راحتی تی نا برخوردار نیست.
با 110 میلیون تومان تووتا کمری GLX مدل 2009 رو میتونی انتخاب کنی
بیننقل قول:
آزرا مدل 2011
سوناتا مدل 2011
نیسان تی نا مدل 91
کدوم رو پیشنهاد میدید
فاکتور انتخاب : کیفیت ، مناسب برای خانواده ، خدمات پس از فروش و سواری خوب و راحت
آزرا 2011 مشتری بیشتری دارهنقل قول:
اما نمیشه از خیر نیسان صفر کیلومتر ژاپنی گذشت هرچند دست ایرونی توش رفته باشه
نقل قول:
بین گزینه هاییی که نام بردی تو نیسان تی نا شک نکن دوست من
قبل از خرید حتما با خودروهایی که نام بردین دور بزنید و امتحان کنید
سلام
بين ليفان 620 و ام وي ام 530 كدام يك بهتره ؟
لیفان 620 مخصوصا با موتور 1800 کاملا بر 530 برتری دارهنقل قول:
من هر دو رو تست کردم .530 اصلا به نسبت موتور 2000 شتاب خوبی نداره ,در مورد هندلینگ هم مشکل داره مخصوصا کمک های جلوش که توی دست انداز های کم هم کاملا اذیت میکنه
اما در عوض لیفان هم ظاهر بهتری داره هم از نظر کیفیت و موتوری بالاتر
البته ظاهر بیشتر بستگی به سلیقه خودتون داره
امکانات بسیار مشابهنقل قول:
کشور مشترک سازنده
اما قیافه خب مشخصه که لیفان ۶۲۰ برتری داره به ام وی ام ۵۳۰
----------------------------------------------------------------
ارسال از موبایل, ابزاری معتاد کننده