حالا مگه شما کرک داری؟ اصولا هر اپدیتی جدا دوباره کرک براش میاد!!!نقل قول:
Printable View
حالا مگه شما کرک داری؟ اصولا هر اپدیتی جدا دوباره کرک براش میاد!!!نقل قول:
یک سوال داشتم
دوستان من کلا تا الان فیفا بازی نکردم پی اس باز بوم هفته ی پیش کنسول PS4 گرفتم دموی بازی رو گرفتم خوشم اومد چندتا سوال داشتم
ایا تو فیفا هم مسترلیگ داریم ؟
چندتا لیگ داخل بازی کامل هست ؟
نقل قول:
هیچ گونه کرکی تا الان برای 15 منشتر نشده اون دوتا کرکی هم که منشتر شده بعضی جاها فیک و ویروسی بوده دوستان توجه کنن که فعلا حالا حالا کرک سالم واسه 15 نمیاد اگرم بیاد سایت های معتبر یا کرکر های معتبر توی سایتشون قرار میدن از سایت های متفرقه دانلود نکنید:n06:
کرک بیاد بازم باید با اوریجین اجرا کرد؟
کلا با فیفا من مشکل دارم ٬ وقتی سطح بازی رو میبری بالا پرو یا ورلد کلس یا هرچی تیم رقیب رئال باشه یا تیم آخر جدول همه بازیکنا میشن مسی یا رونالدو . تنها کاری که می کنن دریبل هست و شوت دقیق . اصلا اهمیتی نداره شما مقابل چه تیمی بازی می کنید همه بازیکن های تیم رقیب میشن سوپرمن :n02:نقل قول:
تا چند روز پیش همه میگفتن بازی ساده شده و آوسون حالا دیگه سخت شده ما رو هم گیج کردید
کاملا باهات موافقم.تو 14 هم به همین شکل بود (البته با cpu به این شکله) و اگه نخواد که گل بزنی یعنی واقعا نمیشه و بازیکنت دروازه خالی رو می زنه بیرون. اینو من تجربه کردم تو 14 که دارم میگم.نقل قول:
کرک لینک زیر حقیقی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست مال 15 سپتامبره و سرکاریه:n06:نقل قول:
این قضیه دریبل هایی که در حال دویدون زده میشه چیه ؟ ما که نفهمیدیم !!!
یکی بیاد منو ادد کنه اجرا کنه ببینم چیه که نمیشه دفاعش کرد !!!
ندیدم تا حالا
ID : NergaL64
می دونم، اما زیرش کاربرها تشکر کردند.نقل قول:
برای فیفاهای قبلی هم چنین سایت هایی ساخته شد. اکثر موارد Fakeنقل قول:
همین که نمیشه با شاخ زدن همش گل زد یه دنیا میرزه
همینش به کل فیفا 14 میرزه
این سرعت گرفتن هم راحت میشه جلوشو گرفت . چند دست بازی کردم . همونایی که تو فیفا 14 فقط سانتر میکردن اینجا فقط با سرعت میان که رد بشن اما متاسفانه آب قطعه ایندفعه :n19:
شوتایی که 100% تو فیفا 14 گل میشد اینجا اصلا حساب کتاب نداره که گل بشه یا نه
ما که لذت میبریم از فیفا 15 :n12:
نقل قول:
سلام ON شدی بیا بزنیم آقا
اتفاقا من هفته پیش داشتیم با آرمان جان ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بازی میکردیم چند دست چیزی که جالب بود این بود که نه من میتونستم ایشون رو با سرعت رد کنم و نه ایشون منو و کاملا گل هایی که رد و بدل میشد گل های برنامه ریزی شده و کار شده تو تکنیک های خودمون بود که حتی تو سری های قبلی هم ازش استفاده میکردیم .
درود
وقتی که به لایو وصل میشم برای بازی کردن فیفا 15 میگه باید به Origin وصل بشی
چه طوری در Origin ثبت نام کنم ؟؟؟:n06:
دوستان fifa 15 که هنوز ک.ر.ک نشده! شما با چه ک.ر.ک ی بازیش میکنین؟
با کرک الهی :n02:نقل قول:
عزیزم هنوز هیچ کرکی نیومده اوناییم که میبینی دارن بازی میکنن نسخه ی اصلیو خریدن.
یه لحظه فکرکردم نوشتی یا کرک الهی:n02:نقل قول:
ولی این کرک نشدن fifa هم نوید آینده ترسناکی رو برای ما پایرت خورها میده!!:angry:
...اگرچه تا حالا بازی DRM OFFLIN_یی نداشیتم که کرک نشده باشه!!
من فکر کنم کمپانی EA کرکرها (Cracker) رو خریده !!!نقل قول:
نه بابا بالاخره کرکش میکنن. دیروزود داره اما سوختو سوز نداره :n06:نقل قول:
منم به همین نتیجه رسیدم.نقل قول:
مطمئنا EA برای جلوگیری از کرک شدن بازیش رفته و اسکیدراو رو خریده یا باهاشون حرف زده خلاصه یک جوری باهاشون ارتباط برقرار کرده و مثلا نشستن حرف زدن که تا یک یا دو ماه کرکی از بازی انتشار نکنه.
وگرنه همین الان کرک فیفا روی میز مسئولین اسکیدراو حاضر و امادست.:n02:
منم موافق هستم اسکیدرو هنوز دو روز نشده از بازی همه رو کرک میکنه مگه میشه فیفا رو کرک نکرده باشه ..این سیاست ea هستشنقل قول:
همچین چیزی غیر ممکنه !!!
کرکر ها نمیان بشینن جلوی مسولای یک شرکت بعد باهاشون مصالحه کنن بگن باشه ما پول میگیریم که دیر کرک کنیم
هیچ ارتباطی بین تیم کرک کننده و مسولای شرکت برقرار نمیشه که لو نرن
دوستان همه ی حرفاتون درست اما یه چیزی ذهنمو درگیر کرده!!!
چرا بازی های دیگه ای که همین EA منتشر میکنه مثله نیدفور اسپید یا مدال افتخار یا کرایسیسو غیره ، دو روزه کرکش می کنن میزارن واسه دانلود ولی هروقت فیفا میاد این مسخره بازیو درمیارن!!!!! فقطم واسه فیفا اینقد طولش میدنا ، خو اگه هکش سخته یا پیچیدست چرا برا بازی های دیگه ی EA اینطوری نیستو دوروزه کرک میشه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسم میگه یه خبرایی هست!
این مسئله با اینکه خبری مبنی بر اینکه این عمل صورت میگیره و جایی اعلام نشده ولی این مسئله تایید میشه EA از دو سال پیش به این فکر افتاده و به کرکر های معروف مثل اسکیدرو پول میده تا دیرتر بازی رو کرک کنن پارسال هم کرک های دیگه زودتر از کرک اسکیدرو بیرون اومدنقل قول:
بابا نفهمیدید حامد مزاح میکرد:دینقل قول:
البته من به صورت ضد و نقیض شنیدم که EA هر سال درست در زمان ارائه FIFA کدهای سیستم DRM بازیهاش رو باز سازی و آپدیت میکنه به خاطر همین کرک شدن FIFA یه خورده طول میکشه!
قبلا هم گفتم تا حالا بازی با سیستم DRM OFFLINE نداشتیم که کرک نشده باشه وبه احتمال زیاد این هم شده برای رو کم کنی گروههای هکر بالاخره به هر ترفندی هست کرک میشه ولی کی حالا بماند!!
خب هکر حرفه ای که فقط اسکیدرو نیست که باهاش مذاکره بشه تموم بشه بره! اگه اینطور بود مطمئنا بقیه هکرها برای رو کم کنی فیفا و اینکه نشون بدن دست کمی از اسکیدرو ندارن و با اونا هم مذاکره بشه بازی رو ک.ر.ک میکردن! به نظرم همچین چیزی احتمالش خیلی کمه، من فکر میکنم برنامه نویسهای فیفا یه قدم از هکرها جلوتر افتادن و تکنیک خاصی استفاده کردن که هکرها درمانده شدن. :n02:
شما انگار هکرهای حرفه ای رو نمیدونی چه موجوداتی هستن:n01: مایکروسافت داره لنگ زمین میزنه از دست اینا. درسته تکنیک های حفاظت از بازی پیشرفته تر شده ولی هکرها هم نسبت به پارسال پیشرفته تر شدن. قبلی رو تونستن کرک کنن اینم میتونن. اینکه چه موقع و چجوری و چه دستهایی در میان هست معلوم نیست.نقل قول:
دوست عزیز نمیدونم بر اساس کدوم منبع و اسناد این حرفو میزنی که میگی سیستم DRM بازی رو در زمان ارایه بازی تغییر میدن :n04: اما به هر حال به فرض اینکه این حرفت مورد تایید باشه این عمل صورت نمیگیره به دو دلیل ! اول اینکه هیچ وقت هیچ شرکتی لحظه آخر به بازیش دست نمیزنه اگه مشکلی باشه واسش DLC یا همون اپدیت میده بیرون ! دوم اینکه اگه اینطوری که میگید باشه به محض کرک شدن بازی راحت میتونن سیستم بازی رو عوض کنن و کرکی که عرضه شده رو غیرفعال کنن در صورتی که اینطوری نیست یبار کرک بشه دیگه تموم شدست حالا هرچقد هم که بخوان سیستم بازی رو عوض کنن مگر اینکه از اول کد های بازی رو تغییر بدن که غیر ممکنه ! نکته دومی که هست اینکه پارسالم همه منتظر اسکیدرو بودن که کرک بده از طرفی بخاطر گندی که سر PES زد کمی اعتبارش کم شد واسه همین بیشتر روی FIFA کار کرد که مشکلی پیش نیاد شاید اینم دلیل دیر کرک شدن بازی از طرف اون گروه باشه ولی احتمال اینکه باهاش صحبت کرده باشن که کرک نکنه خیلی بیشتره چون هیچ حرفی در مورد بازی نمیزد پارسال هر کسی هم ازش سوال میکرد جواب درستی نمیداد گروه ریلودید هم هیمنطور بود ! اخرش یه کرکر دیگه بازی رو کرک کرد بخاطر اینکه این دوتا گروه کاری نکردن از فرصت استفاده کرد ولی چون کرکر مشهوری نبود کسی زیاد استفاده نکرد جالبش اینجاست که به محض کرک کردن بازی از طرف اون کرکر سریع اسکیدرو کرک بازی رو منشتر کرد که این " شایعه " که گفته میشد از طرف شرکت پول گرفته بزرگتر شد ! به هر حال از همه این حرفا گذشته همه ما فکر کنم قبول داریم که بازی فیفا بازی سنگینی هست و کرک کردنش کار هر کسی هم نیست و زمان بر هم هست بخاطر همین حالا حالا بازی کرک نمیشهنقل قول:
دوستان , بحث کردن برای ارتقای سطح اطلاعات خیلی خوبه اما تمامی صحبت هایی که میفرمائید همگی بدون منبع موثق هستند
اگر خواستید حرف همدگیر رو رد کنید به منبع لازم دارید نه طرز فکر !
موفق باشید
اینم آپدیت دوم بازی با تغییرات ذیل :
- Adjustments and improvements to shooting and goalkeepers.
- (PS4) Fix for fans experiencing stuttering during online and offline gameplay.
- Added ability to call out the keeper in Pro Clubs.
- Fix for instances where Player Instructions in Seasons mode were not carrying over into gameplay via Team Management.
- Further improvements to Player Search in Career Mode.
- Adjusted Legendary difficulty in gameplay.
- Improvements to Goal Line Technology.
- Fix for match length issues in FIFA Ultimate Team Single Player Seasons matches.
- Updated real-world injuries and suspensions in Match Day Live.
- Improvements to ‘Looking Ahead’ audio in Career.
- Fixes to Player selection in Team Management in multiplayer matches.
- Tuned player specific audio speech in all modes.
- XB1) Improvements to motion blur effects)
- XB1) Fix to the display of FIFA Ultimate Team Legend players in the EA SPORTS Football Club widget)
دیشب بازی رو گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم ( نسخه 360 )
من خیلی فیفا بازی نمیکنم ولی این بازی به نظرم نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر شده و خیلی طبیعی شده .
ولی یه مسئله ایی که دیدم اینه که هر کاری کردم چه از پشت محوطه و چه داخل محوطه جریمه شوت میزنم توپ خیلی از زمین بلند نمیشه و حداکثر نیم متر میاد بالا . نمیدونم من نمیتونستم شوت بزنم یا این اشکال بازی هستش ؟
در خصوص کرک بازی:
ببینید دوستان این حرفها که بگیم EA پول داده به اسکیدرو و... که دیرتر کرک کنن بازیو یه حرف خنده داریه!!!
من خودم یه زمانی که جونتر بودم تو کار کرک بودم....و این حرف که بگیم EAپول میده که دیرتر کرک بشه بازیش خیلی خنده داره!!! اگه EA زورش به کرکرها میرسید خوب کاری میکردکه اصلا بازیش کرک نشه!!!! و پول میداد بهشون که اصلا بازیو کرک نکنن....
این حرف مثل این میمونه که من یه دستگاهی تولید کنم بعد یه نفر که دزده پول بدم و بگم که یه هفته دیرتر اینو بدزد!!!!:n04: و یه هفته دیرتر مدل و طرح منو بدزد!!!!!:n04:
---------------------
اما اینکه چرا دیر کرک میشه....خوب کرک کردن بازی به این راحتیها نیست.....اینکه فکر کنید مثلا طرف میاد و میشینه دوتا کد میزنه بازی کرک میشه..اینطور نیست....
کرکر اصلا به سورس و کدهای برنامه دسترسی نداره.....بنابراین باید مرحله به مرحله پیش بره...اکثر برنامه ها در حین اجرای برنامه در چندین قسمت به شکلهای مختلف میان و اصل بودن نرم افزار را چک میکنن و کرکر باید بدون اینکه سورس برنامه را در دست داشته باشه دونه دونه راهها رو ببنده(یه مثال ساده...شما تو یه فضایی ببرن که پر از موانع مختلفه..ولی هیچ نوری نباشه...با چشم بسته میخوای به نقطه انتهایی برسی.....مانع اول رو رد میکنی به مانع دوم میخوری....مانع دوم و رد میکنی به مانع سوم و چهارم و...میخوری آخرش هم میخوری به دیوار....میفهمی که مسیر رو اشتباه اومدی باید دوباره از یه مسیر دیگه بری)
کرکر هم دقیقا همینکارو میکنه........
اگه دقت کرده باشین اکثر کرک ها در مرحله اول باگ های بسیاری دارن و مثلا در مورد بازی فیفا کرکهای ورژن اول مشکلاتی مختلف دارن مثلا بعد از پایان یک فصل از بازی پرتتون میکنه بیرون.....این بخاطر همون موانع و....هست....
در خصوص بازی فیفا چون برنامه نویسها چک کننده ها و..... بسیاری تو بازی گذاشتن و رد کردن و برطرف کردن تک تک اونا فوق العاده زمان بر هست...به همین دلیل هست که کمی بیشتر از بقیه برنامهها و بازیها زمان میبره.....ولی قطعا به زودی کرک خواهد شد...
بچه ها ریلودد بازی سیمز رو کرک کرد پس امکان داره همین روزا کرک رو برای فیفا 15 هم بده بیرون :n10:
نگران نباشید . همین الان با مسئولین ea صحبت کردم و گفتن که با کرکرها رابطه ای ندارن ، و تاکید کردن که اورجینال شو بخریم...
البته پول به اورجینال ندید . یکم دیگه صبر کنید از آب کره میگیریم :n02:
اولا ابن حرفی که من زدم طبق گفته ها و شنیده هایی بود که توی چند سایت خارجی خونده بودم(سر قضیه fifa 14 نه این!!)...حالا این قضیه هم سر بازی بعدی EA که بعد از fifa ریلیز میشه معلوم میشه(البته اگه تا اون موقع fifa کرک نشه!)نقل قول:
ضمنا من فقط همنیرو بگم که شرکتهای ناشر بازی به خون گروهای هکر تشنه هستند و اصلا این گروهها یه سری افراد نابغه هکر هستند که هیچ سایت و منبع خاصی ندارند و به طور کل در دنیا ناشناس هستند!!
و هر فکری که میخواین بکنید ولی این خیال رو از سرتون بیرون کنید که گروههای هکر دستشون با سازنده ها توی یه کاسه_ست و بنا بر دلایلی بازی رو دیر یا اصلا کرک نکردند!!
اینکه EA سیستم DRM خودش رو قبل از انتشار فیفا به روز میکنه واقعیته چون پرفروشترین بازی این شرکته. پارسال هم که 3DM بازی رو بعد یک ماه کرک کرد به این قضیه اشاره کرد.
منم نگفتم صد در صد اینطور هست گفتم احتمال این قضیه هم هست و این نکته هم گفتم که شاید چون اسکیدرو سر قضیه کرک پیس بدکار کرد شاید واسه همین روی فیفا 14 بیشتر کار کررد که دوباره گند نزنه واسه همین کرک فیفا 14 طول کشید (بازم یه احتماله ) حرف در مورد زیاد میشه زد ولی بخاطر اینکه اینجا در این تاپیک جاش نیست و داره بحث از هدف اصلی خودش خارج میشه سکوت میکنم :n09:نقل قول:
در ضمن با یه سرچ کوچیک میتونید منبع و سایت اصلی همه گروه های کرکر رو پیدا کنید ! اما اینو قبول دارم که ناشناس هستند چون اگه شرکتا بفهمن اینا کی هستند که....:n25::n19:
سلام به همه ی دوستان.
طبق قوانین EA دوستانی که اکانت رو با cd key فعال کنن حتی اگه اکانتشون بعد از فعال سازی Ban بشه هنوز میتونن از مود آفلاین استفاده کنند!
اینم متنش / به نظر من که کلیت حرفش همین بود.
If you find yourself with a disabled account, please note that you can still play EA games in single-player mode. For PC games you will need to enable Origin's offline
mode to play games with a disabled account. To do this, click "Origin" on the top menu bar and select Go Offline.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از اول اینجوری نبوده و حدود دو سال یا بیشتره که چنین قانونی گذاشته
فقط اینجا یه سوال پیش میاد! اگر واقعا چنین چیزی درست باشه که هر کسی که بخواد آفلاین بازی کنه کافیه یه اکانت بن شده داشته باشه! یعنی کافیه اوریجین رو نصب کنه و با اکانت مثلا دوستش که بن شده وارد بشه و آفلاین بازی کنه!
-----
حالا اگر بر فرض این مورد مربوط به کسایی باشه که یه بار به صورت قانونی وارد اکنتشون شدن و بعد بن شدن در اینصورت در یکی از فروم های همسایه 14 نفر با هم یه اکانت خریدن و دارن به ترتیب و قانونی بازی رو با اوریجین فعال میکنن و دیگه میزارن رو آفلاین. حالا یعنی اگه اکانتشون هم بن بشه واسه همیشه میتونن از آفلاین بازی کنند؟!:n13:
اگر غیر از اینه دوستان بیان روشنمون کنن
از نظر منطقی با عقل سلیم جور در نمیادنقل قول:
چون این کار یه چیزی مثل داستان نصب بازی روی هارد کنسول های بازی هست که یه زمان خیلی ها میگفتن چرا شرکت های SONY و Microsoft بعد از نصب بازی روی هارد کاری نکردن که بشه بدون قرار دادن Disc بازی رو انجام داد ... خب همین قضیه یعنی خوده شرکت موجبات رو فراهم کرده برای پایمال شدن حق CopyRight و استفاده ی همزمان چند نفر از یک محصول .
خیلی ها در سراسر دنیا هستن که قسمت Offline بازی براشون جذاب و بی دقدقه تر هست پس مطمئنا کمپانی EA دستی دستی خودش رو با ورشکستگی روبرو نمیکنه !
ارتباط بازی با سرور EA به صورت موازی از 2 بخش مجزا جریان داره :
1) برنامه Origin برای بخش راه اندازی و چک کردن محتوای اجرایی و Feedback به سرور
2) اتصال Application با پسوند EXE. به خوده سرور اصلی برای برقراری ارتباط با سایر Player ها
در ضمن در بخش 1 , یک Authenticate از CD-Key شما و نصب بازی انجام میشه و ابتدا شما یک مجوز دسترسی باید داشته باشی تا بتونی در حالت offline بازی رو اجرا کنی .
میتونید این مورد رو در زمان خرید بازی امتحان کنید .
دو تا موضوع جالب :
1. تو فیفا 15 نمیشه Replay هارو سیو کرد !!! ( من که پیدا نکردم )
2.همچنین گزینه ای برای تمرین نداره !!! یعنی قسمت Practice Arena که میری نمیشه انتخاب کرد که مثلا کرنر تمرین کنی یا ضربه آزاد!!! ( من که پیدا نکردم )