چه آی پی یی رو باید وارد کنیم؟نقل قول:
Printable View
چه آی پی یی رو باید وارد کنیم؟نقل قول:
همونی که خودش کمرنگ نوشته .کد:192.168.1.xxx
از راهنماییت ممنونم من همونی که تو فیلم آموزشی می گن وارد می کنم بقیه مراحل هم تا آخر میرم اما بازهم غیر فعاله.نقل قول:
دوست عزیز. تغییرات رو در مودم انجام بدین. طبق چیزی که من در پست خودم گفتم ببینید درست میشه یا نه !نقل قول:
ولی قبل از اون تغییرات رو روی گوشی به حالت قبل برگردونید
مشکل من بدون تغییر DNS حل شد
خود به خود حل شد
اره شاتلم خودش درست شد
ولی من همچنان مشکل دارم
صفحه تنظیمات مودم هم باز نمیشه که من تنظیمات رو انجام بدم :n28: :n14: :n28:
چرا مدتی پستهای من دوتاییه؟
این مشکل رو در انجمن شبکه بررسی کنیدنقل قول:
دوست عزیز چرا راهنماییت واضح نیست؟ :دینقل قول:
کجا کمرنگ نوشته؟ وارد بازی میخوای بشی؟ یا جای دیگه ای کمرنگ نوشته؟!
سلام به همه دوستان
من این سوال رو اینجا مطرح کردم اما هنوز هیج جوابی نگرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال صفحه تنظیمات مودم باز شد
راستش چون خودم زیاد با تنطیمات مودم آشنایی ندارم(فقط در حد کانفیگ کردن مودم و عوض کردن رمز وای فای )
قسمتی که در عکس با مستطیل قرمز نشون داده شده بخش DNS SERVER ؟ (مودم tp link)
و اگر من بخش static رو فعال کنم اعداد آپی آدرس و ساب نت مسک و گت وی باید چی بنویسم ؟
باز دو تا شد
فقط انگار من از مشکلات اخیر بی خبر بودم دیگه ... :دی
دوستانی که برای برنامه BlueStacks راه حل میخوان تاپیک زیر رو مطالعه کنن :
دوست عزیز اینجا تنظیمات IP مودم شماس نه DNS اوننقل قول:
شما برای فعال کردن بخش Static باید با هزینه ماهانه از ISP خودت IP خریداری کنی تا بتونی اینجا وارد کنی که اونم به حیطه فعالیت شما نمیخوره عزیز دل .
شما با این تصویر جلو برو :
سلام دوستان
میگم با این نرم افزار xmod میشه روی بلواتکس هم اجراش کرد؟؟؟
خیلی لطف میکنید راهنماییم کنید
البته بلواستکس من روت هست
ممنون
با سلام دوبارهنقل قول:
من مراحلی رو که شما گفته بودید رو انجام دادم
اما به محض اینکه دکمه save رو می زنم قسمت مک آدرس با تعدادی صفر پر میشه(بیضی 2)
و صفحه هم همون جوری می مونه برای خارج شدن هم باید دکمه کنسل رو بزنی یا صفحه رو ببندی.
من متوجه شدم که درقسمت مستطیل 3 تنظیمات من با تنظیمات شما تفاوتهای زیادی وجوداره
ممکن دلیل این باشه ؟ یا مشخصات برای هر شهر فرق می کنه(من در آذربایجان غربی هستم)
مشکل اخیر من
دوست عزیزم من اصلا نگفتم شما به باقی تنظیمات کاری داشته باشی !نقل قول:
فقط قسمت DNS رو به شما آدرس دادم اصلا شما به موارد دیگه کاری نداشته باش .
خوب منم که گفتم کاری که شما گفتید انجام دادم اما به محض اینکه دکمه save رو می زنم قسمت مک آدرس با تعدادی صفر پر میشه(بیضی 2)
و صفحه هم همون جوری می مونه برای خارج شدن هم باید دکمه کنسل رو بزنی یا صفحه رو ببندی. در نتیجه هیچ چیزی تغییر نمی کند. خوب حالا باید چیکار کنم؟
آقایون خواهش میکنم کمک کنید من این مشکل لود نشدن رو تو آیفون دارم و DNS رو تا اونجا ک بلد بودم (مطمئن نیستم درست انجام داده باشم ) عوض کردم اما کار نکرد
یلطفی کنید تو گوشی اپل هم آموزش بدید چکار باید کرد
یه کلن درست درمون معرفی میکنید .لولم 60 هست
مپ برای 8 که خسته باشه :دی
جواب گرفته باشید (حفظ منابع)
از کمک همه دوستان خیلی ممنون بعد از چند بار وارد کردن اعداد مشکل من حل شد.
دوست عزیز مشکل من با استفاده از عکسی که SamGun گذاشته بود حل شد ، شما هم اینو امتحان کن شاید درست شدنقل قول:
اقا من برای اولین بار برای دو ساعت دیگه میرم توی جنگ کلنها
باید چیکار کنم از نقشه کلن انتخاب میکنم بعد اتک میزنم بهش؟
حالا اگه من اگه دو ساعت دیگه سرباز نداشته باشم شکست میخورم؟
یک وار ۲۴ ساعت طول میشکه که ۱۲ ساعتش برای اماده سازی و انلایز هست ۱۲ ساعتش هم برای حمله.نقل قول:
به هر خونه چند تا از هم کلنی ها میتونن حمله کنند؟
اینکه بزرگترها به خونه های کوچک حمله نمیکنند بخاطر این هست که میزارن هم کلنی های ضعیفتر به اونا حمله کنند؟
لطفا اطلاعات غلط ندیدنقل قول:
یک وار 48ساعت طول میشکه که 24ساعتش برای اماده سازی و انلایز هست 24 ساعتش هم برای حمله
تو وار به یک نفر هر کسی بخواد میتونه حمله کنه، بسنگی داره هدفش چی باشه...نقل قول:
و اینکه قوی ترها به مپ های ضعیفتر ها حمله نمی کنن هم اونیه که خودت گفتی هم اینکه بونوسش کمه اگه نه میزدنش
دوستان کسی می دونه مبنای سرچ وار چیه ؟
تایید میشه :n05:نقل قول:
سلام
اقا روشی واقعیی وجود داره برای -- کلش؟
یا همش چرت و پرته؟
برای 8 کدومو بچینم؟پیشنهاد بهتری دارید!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذوستان شنیدم اگر درختهای کاج رو نبری برای کریسمس واسه هر کدومش 100 تا جم میده درسته ؟ یا شایعست؟ قطع کنیم یا بزاریم بمونه؟
دوست من اینکه 100 جم میده رو خبر ندارم ولی اره نباید ببری چون چیزای خوبی ازش در راه هست و چراغونی میشه جم هم میدهنقل قول:
حالا چندتا معلوم نیست
از دوستانی که کلن خوبی دارن درخواست INVITE رو دارم من لول 32 هستم با 1315 کاپ ممنون
نقل قول:چرا آخه شایعه درست میکنیدنقل قول:
این درخت ها هیچی نمیشه جادویی نیست که تبدیل بشه به چیز دیگه ای
بر اساس الگوریتمی که داره یا جم میده یا لول نه زیاد میشه نه کم
اون درخت های چراغ دار مربوط میشه به کریسمس دو سال پیش و اون یکی ها که روش یه حالت طلایی داره مال کریسمس پارساله
دوست عزیزم سلام ، کسی شایعه درست نکرده ، اگه شما و باقی دوستان نیز یادشون باشه زمان آپدیت هالوییننقل قول:
اون کدوهایی که داخل بازی بود هرکدوم تعدادی جم میداد و خیلی ها هم وقتی اپدیت بعدی اومد دیر اپدیت کردن
به خاطر اون جم ها و کدوها ، حالا بر اساس اون اتفاقات بنده نظرم رو اعلام کردم و در آخر اینکه این یک بازی هست
و با گفتن یا نگفتن این چیزا چیزی از زندگی از دست نمیدید که شما اینجوری اومدین و صحبت میکنید.
موفق باشید
1 روز دیگه th 9 میشم!! راهنمایی میکنید اول چه چیزایی آپگرید کنم ؟؟
نقل قول:
اون کدو ها در واقع همین قارچ و گیاه ها بودن که جم میدن بر اساس همون الگوریتم، فقط ظاهرشون عوض شده بود
بازم به این میگن شایعه :n29: اون خیلی ها که گفتین زیادی دل خوش بودن
هیچکدوم هم خدارو شکر هیچ اظلاعی ندارن فقط یه چی میگن (کلی گفتم)
اول از همه دو عدد ایکس بو میکارید ! دارک دارید 40000 درجا کوئین رو بذاریدنقل قول:
بعد لابراتور رو آپ کنید
اگر اسپل فکتوری رو نیاز ندارید آپ کنید یا اگر نه کمپ
برای دفاع اول مورتار ویزارد تاور کنون و ارچر تاور تسلا و اخر ایر
تو یک کلن تقریبا حرفه ای هستم و برای درخواست نیرو از واژه های دفاعی و war و فارمینگ و این چیزا استفاده میشه
حالا من موندم این وار و دفاعی یعنی چی مثلا؟
این بازی که همش فارمینگه بعدشم کلن وار هم که از مپ وار نیرو میفرستن!
دفاعی هم اگر میخوان چرا اینقدر تند تند درخواست میشه مگه قرار نیست دفاع باشه که تا چند ساعت استراحت یوزر دفاع کنه؟
نیروهای دفاعی و وار دقیقا چیا هستند؟
سوال بعدی اینکه در کلن وار معمولا عرف اینه که به هم رده خودمون اتک بزنیم حالا اگر به ضعیفتر اتک بزنیم دوستان ناراحت میشن؟