برای ----- star sat 2000ace هم کاربرد داره اگه نه چی رو پیشنهاد می کنی ؟ فقط حتما کانال HD تا حد ممکن با زبان انگلیسی باشه دستت درد نکنه.نقل قول:
برای ----- star sat 2000ace هم کاربرد داره اگه نه چی رو پیشنهاد می کنی ؟ فقط حتما کانال HD تا حد ممکن با زبان انگلیسی باشه دستت درد نکنه.نقل قول:
دوستان تو هاتبرد يا بدر كانال hd داريم كه بتونيم با بيس باز كنيم فركانس و كد بيس لطفا؟
خیلی لطف کردی عزیزنقل قول:
مال من ورژن 1.68 هست که بکمک اون شبکه Mezzo رو باز میکنم اگه نرم افزار جدید بریزم به احتمال زیاد مزو رو از دست میدم
سافتکم رو اگه لطف کنی بتونم شبکه های بالا رو با همون 1/68 باز کنم ممنون میشم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی فکر نکنم با پچ هم مشکلی باشه کدها آپدیت هست
نه متاسفانهنقل قول:
درود.
دوستان میشه راهنمایی کنید تا ما هم از شر شبکه ی 3 یه جورایی خلاص بشیم.
ریسیور iclass 9898 و جهت ماهوارمون هم هاتبرد. ممنون میشم اگر یه شبکه ی خوب و نحوه ی باز کردنش رو بگید.
:n16:
داداش رو هاتبرد شبکه ها فقط با سیسیکم باز میشن...راهی نداره با سافتکم و کد ...لیست شبکه ها هم پست اول هستنقل قول:
روی w3a چی ؟نقل قول:
والا زیاد وارد نیستم، یعنی اینطوری که میگی باید بیخیالش بشم؟
سلام پست اول شبکه rts1نقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
روی w3 شبکه TRT 1 هست فرکانس 11492v30000 که گویا با کد بیس باز میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شبکه rts 1 هم هست که رایگانه
10721
h
22000
دیشب این شبکه IRIB HD TEST بازی والیبال ایران رو پخش کرد ؟ و اینکه قرار نیست جام جهانیو از این شبکه پخش کنه ؟
والیبال رو پخش کرد و فعلا هم قرار نیست چیز دیگه ای پخش کنه ...نقل قول:
این شبکه در اصل نقش فید رو داره و بعیده به غیر از پوشش والیبال چیز دیگه ای پخش کنه
tapatalk
...
REAPER CREW
من سافتکم هایی که واسه پکیج SRG گذاشته بودین رو با برنامه تبدیل کردم به key.dbواسه استار مکس ۵۱۰۰ و ریختم رو ----- ولی جواب نداد و باز نشد .
این bein sport هایی که الان داره بازیو پخش میکنه رو هاتبرد تا آخر همرو پخش میکنه ؟
اچ دی داره میده
زبان فرانسوی !
bein sport انگار فقط بعضی ها رو پخش میکنه
من رو بدر دارم
bein sport hd
11084
و
11623
جفتش رو بدر
این TRT پس چرا گزارش انگلیسی نداره؟
من که کد وارد کردم و دارم از شبکه 3 بازی کلمبیا-یونان رو نگاه میکنم بازی الان 1-0 به سود کلمبیاس
١-اين شبكه فركانس چيه ؟ روي بدر هستش؟نقل قول:
---------------
٢-آقا من بدر دارم ، هيچ جا اصلاً جام جهاني نشون نميده ، فك كنم بدر خيلي به درد نخوره ، ميشه راهنمايي كنين كدوم ماهواره بهتره ؟؟؟ ( من شبكه هاي خودمون رو هم حتماً ميخوامااا)
من خیلی سر در نمیارمنقل قول:
برا من رو هاتبرده !
تا الان که همه بازیها رو پخش کرده ایشالا تا آخرش همینجور باشه :n02:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بین اسپورت روی عربست فقط 22 بازی رو پخش می کنه(فرکانس 11084) ولی رو هاتبرد تمام بازیهانقل قول:
11084 Hنقل قول:
27500 2/3
فقط 22 بازی رو پخش می کند بهتره ترکست رو نصب کنید
نقل قول:
فرکانس بین اسپورت روی هاتبرد چیه ؟
11096 Hنقل قول:
29900 2/3
BeIN Sport 1 HD - BeIN Sport 2 HD
البته سیسیکم می خواد
با سپاس ولی این هم همون پیغام را دادنقل قول:
نقل قول:
جفتش رو با جی شیر نمیتونم باز کنم. بسته است .
شما نباید روی سافتکم Ok بزنید .. باید برید روی فایل مورد نظرتون (سافتکم) و عدد 1 رو از روی کنترلتون بفشاریدنقل قول:
من با ثبات نسبتا خوبی روی سیسیکم دارم جیشیر رو خبر ندارمنقل قول:
کسی سافتکم ای کلاس k9k9 نداره ؟
به سیستم انتقال داده نمیشه میزنه invalid file باید چه کارش کرد؟
از حالت فشرده خارجش کردین؟نقل قول:
+
شما نباید روی سافتکم Ok بزنید .. باید برید روی فایل مورد نظرتون (سافتکم) و عدد 1 رو از روی کنترلتون بفشارید
دوستان یکی خواهشا سافتکم Starsat x60 رو بذاره.بدجوری اعصابم از کیفبیت آنتن خرابه.خواهشا....:n28:
دوستان این trt گزارش انگلیسی اضافه نکرد ؟؟
شما شبکه 3 با گزارش فارسی و البته با سانسور رو ترجیح میدین یا تی آر تی با گزارش ترکی ؟؟ (sd)
ارزش داره دیش اضافه کنم واسه ترکست ؟
از دوستان کسی این کانال IMG AEurope را چک کرده روی یوتلست 10E هستش HD و با کد بیس باز میشه و گزارش انگلیسی هم داره البته من خودم هم ندارم اما از دوستان دیگر شنیدم
سافتکم وارد شد اما شبکه های TRT sd باز نشدند الان کدام شبکه ها با این سافتکم باز می شوند بشه فوتبال دیدنقل قول:
سافتکم برای ریسیور شما موجود نیستنقل قول:
خیر اضافه نشدنقل قول:
من تصویر رو از شبکه خارجی میگیرم گزارش فارسی هم رادیو سینمای خانگی رو روشن میکنم یا با رادیوی گوشی گوش می کنم
باسلام به دوستان ما هم دبی اسپرت رو داریم وRai sportوBein sport ولی هیچ کدوم بازی ها رو پخش نمی کنه ؟؟؟؟ف ر ک ا ن س های صفحه ی اول تک و توک جواب می ده . لطفا راهنمایی کنید!!11:n13::n27:
سلامنقل قول:
راستش در مورد ترجیح دادن شاید اینجا جاش نباشه ولی انصافا شبکه ۳ خیلی خوبه. اخه من نمی دونم س.ا.ن.س.و.ر چیه که همه میگن. مسابقه فوتبال هست دیگه س.ان.سور چیه ! من که از شبکه Rai و SRF دیدم و همینطور شبکه ۳ یعنی واقعا خود بازی هیچی نداشت که بخواد حذف بشه ! شاید در کل ۲-۳ تا صحنه بود که کلا شاید ۱۰-۱۵ ثانیه میشد ! در کل شبکه ۳ خیلی خوبه فقط کیفیتش نسبت به شبکه های HD پایینه که بخاطر همین من خودم بازی های مهم رو از شبکه های HD می بینم