اینم همون تایپ میشه دیگه:46:نقل قول:
Printable View
اینم همون تایپ میشه دیگه:46:نقل قول:
از کمکتون ممنون.نقل قول:
در مورد لینکی هم که دادم، خودم استفاده نکردم و می خواستم یه کمکی به دوستمون شده باشه.
فکر کنم تعداد پست هایی که زدم، نشون میده که تازه کار هستم. :blush: امیدوارم با این آدرسی که من داده بودم، دوستمون گم نشده باشه. :blink:
ممنون می شم اگر به سوالات من هم جواب بدید (صفحه قبل)
هومن جان بعلت انتفال تایپیک لینک سوال قبلیت درست کار نمیکنه دوباره لینک بده.نقل قول:
در مورد سایت هم همین P30 خودمون خیلی کامله ولی اگه سایت دیگه می خواهی تو پستهای اول پیدا میشه من خودمم تا جایی که میاد معرفی کرده بودم یه سرچ کنی میاد.
موفق باشی
میخواستم بدونم میشه فیلمها رو با زیرنویس زخیره کرد؟
سلام دوستان.
من چگونه می تونم سرعت فیلم رو که دانلود کرده ام رو پیدا کنم؟؟؟
اونی رو می خوام که بایستی با سرعت زیرنویس یکی باشه و هنگام نگاه کردن به فیلم با فیلم جلو برو؟؟؟
فکر کنم بایستی سرعت زیرنویس باید با Fps برابر باشه.
یه توضیحی بدید..
در ضمن یه نرم افزاری نیست که بتونیم زیرنویس فیلم ها رو جستجو کنه((از زبان فارسی پشتیبانی کنه!))بشه Fps زیرنویس رو هم تعیین کنیم و اون جستجو کنه((منظورم برنامه هستش))
منظور از ذخیره کردن یعنی چی؟ اگه منظورتون اینه که زیرنویس روی فیلم بیفته یعنی به صورت Hard Sub می تونید از بخش مربوطه تو انجمن فیلم می تونید استفاده کنید.نقل قول:
تو لینک زیر سوال دوم من هم هست (در اصل سوال اول!)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1652340&postcount=1168
سلامنقل قول:
شما اگه از نرم افزار subtitle workshop استفاده کنی ، هنگامیکه فیلم را به وسیله اون باز کنید سمت راست زیر فیلم مینویسه که fps فیلمتون چقدره
در ضمن الان بهترین فیلمها ( از لحاظ کیفیت ) و هخون بودن با زیرنویسها فیلمهایی دارند که توسط گروههایی مثل
axxo
diamond
,...
آپ میشند اگه یه فیلم به این صورت دیدی (مثال):
Transformers [2007] DVD rip [Eng] aXXo
تو کیفیتش شک نکن که بهترین کیفیت را داره
دز مورد نرم افزار هم فکر نکنم نرم افزاری باشه که بتونی زیرنویس فیلمها را باهاش جستجو کنی
الان اکثر زیرنویس هایی که هست را امین جون تو چند پست اول تاپیک زیر گذاشته :
راستی برای هماهنگ کردن زیرنویساتم از این تاپیک استفاده کن ( آموزش خوبیه)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149175
[ آمــوزش ] چگونه زیرنویس را با فیلم هماهنگ کنیم ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153920
دو تا برنامه گذاشتین تو یکی دو صفحه اول برای پیدا کردن سابتایتل
ولی لینکهای هر دو که از سایت رپید شیر هست خراب شده و دیگه کار نمیکنه
میشه لطفا لینک رو اصلا کنید تا اون برنامه ها رو بگیریم؟
نقل قول:Subtitle Finder v1.7
all you need to search for subtitles!
Features:
SubFind was developed in order to search subtitles in multiple web sites at the same time. The aim is to save time for user and enable him to find the wanted subtitle in the shortest time.
The integrated browser in the program opens all sites and lists the results in its interface.
کد:Download: (1.7MB)
http://rapidshare.com/files/46530535/Subtitle_Finder_v1.7.zip
no pass
با سلام من زير نويس فارسي Indecent proposal و The Devil's Advocate
را با فرمت Strميخوام فرمت هاي موجود را بلد نيستم باز کنم اگه کسي ميتونه برام به Srt تبديل کنه
+ فقط زیرنویس رو با فیلم همنام کنید و کنار اون بذارید بعد با هر پلیری که خواستین پخشش کنید تبدیل هم لازم نیست دیگه
سلام
دوست عزيز لينكي كه در صفحه اول واسه دانلود subtitle workshop گذاشتين كار نميكنه . پيغام File not found ميده . اگه ممكنه مشكلشو حل كنيد.
ممنون.
برای شمانقل قول:
Subtitle Workshop 2.51
کد:http://www.urusoft.net/downloads/subtitleworkshop251.zip
ممنون دوست عزيز . وضعيت انجمن فيلم خيلي بهتر از انجمن موبايله .نقل قول:
مسئله اينه که فايل موجود با پسوند sub هست و اصلا پخش نميشه هم نامش هم کردم ولي با هيچي نشون نميده در صورتي که str اين مشکل را ندارهنقل قول:
به احتمال زیاد خود زیرنویس ایراد داره چون معمولا زیرنویسها با پسوند sub یه فایل با پسوند idx هم کنارشون دارننقل قول:
با سلام.
زیرنویس های فارسی با پسوند srt را باید از کجا گیر بیارم.
تو سایت اکثرا با پسون sub هست.
و در ضمن کرک برنامه DVD Lab Pro2را هم میخواستم.
با تشکر.
زیرنویس های sub/idx از فیلکهای dvd استخراج میشن و به همین دلیل بیشتر گیر میان زیرنویسهای srt باید تایپ بشن و زمان بندی به همین دلیل کمتر پیدا میشه البته اکثرا در هر دو فرمت زیرنویس موجود هستش سوال دوم هم تو انجمن درخواست کرک مطرح کنید زودتر به نتیجه میرسیدنقل قول:
نمایش زيرنويس با فرمت گرافيكي در ---
با چه برنامه اي مي توان زيرنويسهايي با فرمت sub/idx(فرمت گرافيكي) را در برنامه progdvb مشاهده كرد؟
برنامه IGI subtitle فقط زيرنويسهاي متني را ساپورت مي كند تصوير هاي زنده كه از كارت دي وي بي بوسيله برنامه اي مثل progdvb نمايش داده مي شوند اين برنامه مي تواند زير نويس هاي متنی را روي اين تصاوير نشان دهد ولی برای زیرنویسهای گرافیکی باید چکار کرد؟
مدیران و دوستان محترم
یعنی تا حالا هیچ کدام از دوستان با این مشکل روبرو نشده اند که مثلا شبکه multivision فیلم pulse را داره می گزارد و فقط زیرنویس sub/idx برای آن فیلم وجود دارد اگر بخواهیم فیلم را به صورت زنده با زیر نویس مشاهده کنیم از چه نرم افزاری استفاده کنیم؟
JetAudio توي اين چطوري سايز فونت زيرنويس رو بزرگ كنيم از بس ريزه يكم دور بشم از مانيتور ديده نميشه
چطوري فونت رو بزرگ كنم
------------------------------------------
تا چند روز پيش نمي دانم توي مديا پلير زيرنويس ديده ميشد الان نمي دانم چرا نميشه كسي نمي داند چرا الان زير نويس ديده نميشه ؟كاري نكردم
shift+up key می تونی سایزش رو بزرگ کنی اگر رو فیلم در حال پخش هم راست کلیک کنی از تو منوی زیرنویس هم میشه بزرگترش کردنقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نکنم امکانش وجود داشته
مطمئن نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید
یه سوال خیلی مهم داشتم
آقه من چند تا زیرنویس دانلود کردم که تو subtitle workshop میبرم قبول نمیکنه
سوالم اینه من که فیلمام فرمتشون avi هست چطوری باید این زیرنویسا رو استفاده کنم.
هم sub هم sub/idx حتی فرق این 2 فا رو هم نمیدونم ..
مثلا schindler`s list رو گرفتم ولی چون srt نیست نمیتونم زیرنویس دارش کنم.
چند تا srt گرفتم که اونا خیلی خوب بودن
ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن زیرنویس نازابلانکا رو ندارین؟
سلام.نقل قول:
شما همون sub/idx رو با خود فیلم همنام کن بذار کنارش حله...
در ضمن sub/idx رو نمیشه با SW ویرایش کرد باید از Shift Vobsub استفاده کنی آموزش و لینک دانلودش هم تو فروم هست
سلام...
ببخشید من می خواستم بدونم اگر یه فیلم Dvix با فرمت SRT زیر نویس داشته باشیم .یه دستگاه DVD Player dvix دار به راحتی قابلیت پخش ان فیلم را با زیرنویس دارد ......
مرسی
قربان من نمیدونم آموزشش رو از کجا پیدا کنم(گذاشتن زیرنویس sub/idx کنار فیلمام که پسوندشون avi هست)
اگه لینک آموزشش و بذاری ممنون میشم.....
در ضمن من با jet audio ya media player نگاه میکنم ..........
نرم افزار دیگهای لازم نیس؟
من الان زیرنویس gof father e 2 رو گرفتم چون sub/idx نمیتونم ببینم حتی اسمشم همنام کردم باز هم نشد ولی gofd father 1 رو که srt بود رو همنام کردم شد.....
اگه کمکم کنین ممنون میشم
سلام.نقل قول:
اینم آموزشش که امین جان زحمتشو کشیدن
در ضمن vobsub رو هم نصب کنیدکد:http://rapidshare.com/files/38727275/Learn.zip
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=1401
مرسی یاد گرفتم دستت درست
الان فقط یه سوال برام مونده اینکه من یه فیلم گرفتم (لیست شیندلر) که زیرنویسش یه دونست (که 3 ساعت و چند دقیقست )ولی فایل من 2 تایی هستش srt هم که نیست بتونم درستش کنه تا cd 1 زیر نویس میکنه ولی وقتی به cd2 میرسه بدون زیرنویس میشه....اگه کمکم کنین که خیلی ممنون میشم.....
شاد باشین............
بالایی سوال من هم هست
ممنون میشم اگه...
سلام...
ببخشید من می خواستم بدونم اگر یه فیلم Dvix با فرمت SRT زیر نویس داشته باشیم .یه دستگاه DVD Player dvix دار به راحتی قابلیت پخش ان فیلم را با زیرنویس دارد ......????????????????
مرسی
نقل قول:
منم زیرنویس فیلم a beautiful mind رو می خوام ...
البته یه سوال : اسم این تایپیک معرفی سایت ها و برنامه های زیرنویس مگه نیست .... چرا همه مثه خودم درخواست زیرنویس می کنند ... بی خیال حالا هرکی داره ممنون میشم بذاره
در ضمن نرم افزار subtitle creator رو هم می خوام , آخه از یه سایت هست تا میگیریم موقع نصب اخطار می ده و اجازه نصب نمی ده....
اینم واسه شما:نقل قول:
وژن 2.2.2
در ضمن اگه خواستی من آموزش اینو دارم براتون بزارم......کد:http://www.freecodecs.net/fc/SubtitleCreator_v2_2_2.zip
نقل قول:
موقع نصب این یکی این پیغام رو می ده:
NET runtime library v2.0 or newer is required . You have 1.1.4322.
چیکار کنم؟
سلام من برنامه زیرنویس SubMagic رو دارم وقتی یه زیرنویس فیلم رو بهش add می کنم تا بتونم تغییراتی که می خوام روش انجام بدم زیرنویس ها به شکل خرچنگ قورباغه هستند به نظر شما چیکار بایستی بکنم تا از زبان فارسی هم پشتیبانی بکنه یا اصلا خود برنامه رو فارسی کنه .........مثل Subtitle Workshop که آقا Amin گذاشته بودند با آموزش(اون فارسی رو داشت)منظورم خود برنامه هستش حالا چیکار کنم اینم بشه؟لازمش دارم......:20:
سلامنقل قول:
با مشخصاتی که دادید...(بنده هم اینچنین فیلمهایی دارم و با دستگاه دی وی دی پلیر می بینم)می شه دید این جور فلیم هارو..
حالا سوال من این هست که اینجور فیلمهارو دی وی دی رام/رایتر هم نشون می ده؟
نقل قول:
بله
چرا که نشون نده
:46::10: