با تشكر از actros
حالا يك مادر بورد به من معرفي مي كنيد كه هم ارزون باشه و هم كارت گرافيك nvidia 8500gt باهاش مچ بشه:3:
با تشكر از actros
حالا يك مادر بورد به من معرفي مي كنيد كه هم ارزون باشه و هم كارت گرافيك nvidia 8500gt باهاش مچ بشه:3:
بچه ها خیلی ببخشید. اولین پست این تاپیک رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه شما هم کمکم کنید؟
سلام
شاید این تاپیک برای مشاوره ی خرید نباشه و از این نظر درست نیست که من درخواست کنم که من رو در خرید یک کارت گرافیک راهنمایی کنید. اما بهتر دیدم با این دید به قضیه نگاه کنم که می خوام اطلاعاتی تخصصی تر در مورد کارت های گرافیک موجود در بازار کسب کنم. پس سوالم رو همین جا مطرح می کنم.
می خوام ببینم کدام یک از کارت های موجود در بازار از Dx10 پشتیبانی می کنند؟ آیا با هزینه ای در حدود 150-160 تومان میشه چنین کارتی تهیه کرد؟ واقعا منطقی ترین انتخاب در این رنج قیمت چی هست؟ پشتیبانی از Dx10 نکته ی مهمی است یا خیلی جدی نیست؟ آیا رم 256 کافیه یا لازمه که 512 باشه؟ و....
فکر می کنم بهتر باشه بقیه ی سوال هام رو وقتی بپرسم که جواب این سوال ها رو گرفته باشم.
asus p5_bنقل قول:
giga 965p_s3
فعلا سری 8000 از کارتهای nvidia از دایرکت 10 پشتیبانی میکنندنقل قول:
شما میتونی با 180 تومن یه کارت قوی به اسم 8600gt یا gts بگیری که حرف نداره
به مقدار رم توجه نکن فقط سرعت حافظه و کلاک
salam
man ba 3dmark5 az radeon9600xt emtiyaze 2044 gereftam khobe ya bade
ما را هم دریابید...!!!
امیدوارم مورد توجه همگی قرار بگیره
این متن رو بنده از سایت شهر سخت افزار اینجا میزارم میتونید بهره ببرید:
====
عرضه کارت بسیار ارزان GeForce 8400GS
سلام دوستان
انویدیا در 19 June کارت 8400GS رو برای مقابله با کارت ATI 2400Pro عرضه خواهد کرد
این کارت از همان هسته G86 که در 8500GS استفاده شده است بهره میبرد و کلاکهای هسته و مموری آن برابر با 8500GS خواهد بود . یعنی کلاک هسته 450 مگاهرتز و کلاک حافظه 400 مگاهرتز خواهد بود
ضمن اینکه این کارت از 16 پردازشگر سایه زن بهره می برد.
قیمت این کارت فقط 45 دلار خواهد بود.
تنها مشکل این کارت دارا بودن مموری اینترفیس 64 بیتی است که البته با این قیمت قابل توجیه است
تو ایران که نیومده؟
نه دوست عزیز تو ایران نیست فعلا ولی بزودی قراره بیادنقل قول:
به نظر شما اين كارت تو بازي ها اميدوار كننده خواهد بود ؟نقل قول:
من كه چشمم آب نميخوره ,8500GT به جز چند تا برند مناسب بازي نيست البته نه خيلي خوب ,فكر كنم اين كارت جايگزين 6200 خواهد بود.
سلام
ميخواستم بدونم كارت 8600gt با كدوم برد بهتره و الان قيمتش چنده ؟
در ضمن اين كارت چند نوع مموري داره ؟
قيمت 8600gts رو هم اگر كسي ميدونه خيلي ممنون ميشم .
با تشكر قبلي از همه دوستان
فک میکنم فقط با بردهای xfx _ sparkle باشهنقل قول:
قیمت gt حدود 175
gts حدود 220
فقط یه نوع مموری 256 مگ داره با رم gddr3
من امروز یه Geforce 6200 256MB PCI-E گرفتم (EN6200LE) برای برادرم.
خودم یه Geforce FX 5500 TD256 AGP دارم.انتظار داشتم 6200 از مال خودم بهتر جواب بده.ولی خیلی ضعیفتر نشون میده تو بازی هایی که تست کردم.PES 6 و Tomb Raider Anniversary.
آیا این نهایت قدرت 6200 هست یا تنظیم خاصی هست که من باید تو بایوس یا جای دیگه انجام بدم؟ چون من با کارت های PCI-Express تا حالا کار نکردم.
درسته من هم قبول دارم این کارت گرافیک به گرد 7600GS هم نمیرسه من مطمئن هستم ولی نمیدونم چرا اینقدر ارزونه حتی از 5500AGP هم ارزونتره میخواهد بفروشد.نقل قول:
با عرض سلام خدمت اساتيد
بنده يك M.B:P5w dh DeluXe و CPU:intel Core DOU2 6700 دارم و ميخواهم يك VGA تهيه كنم .
با توجه به مادربرد كه ATI CroSS Fire Ready هست و چيپست 975 اينتل انتخاب اول كارتهاي ATI هست اما وقتي ريويوهاي R600 را ديدم نااميد شدم .
حالا ميخواهم Geforce 8800 GTX با برد مورد تاييد دوستان تهيه كنم نظرتان درمورد بردهاي گيگا وXfx چيه؟ ايا تصميم بنده درست است يا خير؟
قبلا از راهنمايي دوستان متشكرم
لطفاً یه کارت گرافیک معرفی کنید که بیشترین ویژگی های ممکن رو داشته باشه (برای مادربورد p5n sli)
و از حداکثر تکنولوژی های بازی های جدید پشتیبانی کنه
فکر می کنم این خیلی مهم تر از حافظه کارت گرافیک باشه. درست می گم؟؟
چون هر چقدر هم کارت گرافیک قوی باشه اما اگه از سیستم های توی بازی های جدید پشتیبانی نکنه خوب به درد نمی خوره که.
با قیمت 100 تومن میشه همچین چیزی پیدا کرد؟؟؟
آقا دو تا سوال:5:
ببخشیدا:11:
این ramdac چیه؟؟؟؟ یعنی چی؟؟:31:
دوماً آیا memory interface 256 با 128 تفاوت فاحشی دارن؟؟؟
یعنی موقع بازی خیلی فرق می کنه که 128 باشه یا 256؟؟؟؟
با 100 تومن میشه 7300gt رو خرید.نقل قول:
خلی انتظار داری .با این کارت به نصفش میرسی
.................................................. ......
اینتر فیس 256 با 128 تفاوت داره ولی نه خیلی فاحش
کارت 8600 چی؟؟ این چیزایی که من گفتم داره؟؟؟نقل قول:
یعنی از نظر تکنولوژی های گرافیکی مثل direct و pixel shader و چیزای دیگه در چه سطحی هست؟؟ آیا آخرین ورژن های نرم افزاری رو ساپورت می کنه؟؟
یه سوال دیگه این که
من یه جایی دیدم 7900 اینترفیسش 256 هستش در حالی که 8600 نصفش ، یعنی 128؟؟ آیا این موضوع روی کارکرد 8600 تاًثیر بسزایی گذاشته یا این که چون 8600 افکت های بیشتری رو هنگام بازی اجرا می کنه کارایی کمتری از نظر سرعت داره؟؟؟:5:
ببخشید. سوالم چرند بود؟؟؟ :13:
راستی یه سوال دیگه.:31:
می خواستم ببینم برای اینترفیس 128 بیت مادر بورد هم باید 128 باشه دیگه نه؟؟:5:
یعنی پورت pci ex روی مادربورد هم باید پهناش 128 باشه دیگه؟؟؟ درست می گم؟؟؟
حالا این main p5n sli اینترفیسش 128 هست یا نه؟؟؟ می تونه از تمام قابلیت های 8600 اتفاده کنه؟؟؟
منظورم اینه که مثل قدیما نشه که یارو بره کارت گرافیک agp 8x بگیره ولی مادربوردش تا 4x ساپورت کنه:27: :27:
8600 به تمام نیازات پاسخ مبدهنقل قول:
direct x10
pixel shader4
فقط کافیه که مادربرد اسلات pci ex روداشته باشهنقل قول:
اینتر فیس ربطی به مادربرد نداره
سلام
دوستان یک راهنمای می خواهم
من کامپیوتری با مشخصات زیر دارم RAM 256mb DDR1 , main GI-8SIMLHFD, cpu intel celeron 2.00GHz
می خواهم یک VGA خوب بخرم که نرم افزارهای گرافیکی را ساپورت کنه وبعد اگه خواستم سیستم را ارتقا بدهم نخواهم دوباره VGAراعوض کنم وهمچنین قیمتش از 50 یا نهایتا 60 تومان بیشتر نشود
باکمال تشکر
چه تايپيكه خوبيه مرسي
سلام به همه دوستان
من یه کارت xfx 7600 512mb خریدم به قیمت 155000 تومان. فکر کنم گوله رمشو خوردم.به نظر شما چی بخرم با این قیمت؟
من خودم کاره 3dmax می کنم. یه چیز می خواستم که به کارم بیاد.
باید ارتقا کلی بدی شما چون مادربردتون agp هستشنقل قول:
ارزش نداره گرافیک بخری
بدترین خرید عمرت رو انجام دادینقل قول:
15 تومن بزار روش 8600gt برد xfx بگیر برو حال کن
دوستان سلام.
می خواستم 8600 بگیرم.
خیلی راجع به کلاک و اینترفیس و بقیه ی چیزاش صحبت شده ولی من نگران memory هستم.
اصلا چرا این nvidia کارت 8600 512mb نمی زنه؟
نکنه سال دیگه memory 256 کم بیاره ؟
نقل قول:
براي نظر خواهي مادربرد به لينك رير بريد عزيزم:
سلام به اقايون محترم:
من بالاخره گرافيك Geforce Gigabyte-7300 GS خريدم.حالا 3 تا سوال دارم:
1-نظرتون راجع به اين گرافيك چيه؟
2-اين گرافيك فقط headsik داره يا فن هم ميخوره؟
3-وقتي با اين گرافيك بازي ميكنم (مثل فير) بعد از يه 15 دقيقه دماي گرافيك به 65 درجه هم ميرسه . بنابراين در
اجراي بازي خلل وارد ميكنه(باعث ميشه بازي گير كنه). حالا چي كار كنم تا گرافيكم زياد داغ نكنه؟ايا اين امر
طبيعي است يا گرافيك مشكل داره؟(دماي اطراف گرافيك هم معمولي هست)
من کارت 8600 بگیرم یا 7900gs ؟
چون مثله اینکه 7900 اینترفیس 256 داره
چندین بار گفته شده که میزان رم ملاک اصلی نیست در خرید گرافیکنقل قول:
اصل سرعت کلاک و مموری و........... هستش
نترس این کارت کم نمیاره
كارت 7900 از لحاظ قيمت تفاوت زيادي با 8600GTS نداره اگر قصد خريد داريد بهتره 30 تومن بيشتر بدين و 8600GTS رو بگيريد و از بابت 128 بيتي بودن هم خيال شما راحت اين كارت انقدر مزايا داره كه 256 بيتي بودن 7900 توش گم ميشه.نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
7900 برا بازیهای دایرکت 10 کم میاره
يه نظري درباره ي پست 871 هم بديد بد نميشه ها
این کارت گرافیک جزء کارت های low end کمپانی nVIDIA به حساب میاد و با داشتن مموری باس 64bit و 4 تانقل قول:
pixel pipeline و 3 تا vertex pipeline نباید ازش زیاد انتظار خوب اجرا کردن بازی های سال 2006 به بعد رو داشت
ولی با ساپورت کامل shader model 3 و cine fx 4 می تونه quality خوبی رو در برنامه های مختلف ارائه بده . :5:
کارت گرافیک شما با این دما نباید مشکل داشته باشه تا 80 درجه هم جا داره . چون silent هستش .:5:
اونجایی هم که شما میگی گیر میکنه چون توانایی نمایش اون لحظه از بازی رو نداره چون کم میاره . :5:
شما بهتر f.e.a.r رو با رزولیشن 600*800 یا با shadows خاموش بازی کنی . :5:
اگه می خوای دماش کم بشه یه فن واسه کیست بگیر بزار هوای داخل کیس رو بیاره بیرون .
پس از شش ماه تاخير سرانجام ATI پردازندهگرافيكي R600 را با پشتيباني كامل از ويژگيهاي DirectX 10 عرضه كرد، اين پردازندهگرافيكي جديد كه از معماري سايهزنهاي متحد بهره ميبرد داراي ويژگيهاي متمايزي نسبت به ساير رقباي خود ميباشد كه در اين مقاله با ديدگاه تحليلي به بررسي و مقايسه معماري داخلي اولين نسل از پردازندههاي گرافيكي با سايهزن متحد پرداخته شده است. در نگاهي به گذشته اين سوال مطرح ميشود كه آيا R600 همانند R300 يك موفقيت بزرگ براي ATI به همراه خواهد آورد يا مانند NV30 كلكسيوني از ويژگيهاي ممتاز طراحي است كه هرگز نتوانست قابليتهاي خود را به نمايش بگذارد.
در حقيقت اين دو شركت به آهستگي به سوي اين معماري جديد حركت كردند به عنوان مثال ATI در پردازندههاي گرافيكي Radeon X1000 سعي كرد با قرار دادن يك واحد توزيع كننده توان محاسباتي به نام Ultra-Thread Dispatch Processor يك پله خود را به معماري متحد نزديكتر سازد كه معماري اين پردازنده گرافيكي را به طور مفصل در مقاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بررسي كرديم ، در مقابل NVIDIA نيز در پردازندههاي گرافيكي Geforce 7 خود با تجربه كردن طراحي GPU با چندين فركانس كاري مختلف، ديگر ويژگي معماري سايهزنهاي متحد را از پيش تجربه كرده بود. با اين وجود ديگر شركتهاي ارائه دهنده پردازندههاي گرافيكي مانند Intel، SiS و S3 هنوز برنامه مشخصي جهت به كارگيري اين معماري در آينده ارائه نكرده اند. هرچند گفته ميشود كه هستهگرافيك مجتمع در داخل چيپست Intel G65 داراي اين ويژگي هست اما اينتل هنوز هيچ درايوري براي آن عرضه نكرده.
بنابر اين گذار به معماري سايهزنهاي متحد در نسل جديد GPU ها دور از انتظار نبود و اين كار را ميتوان بخشي از يك برنامه دراز مدت در نظر گرفت كه ATI در اين امر با پردازندههاي گرافيكي Xenos كه در Xbox 360 استفاده شده، پيشگام بوده است. Geforce 8800 نيز اولين كارتگرافيكي بود كه در نوامبر 2006 با اين معماري جديد عرضه شد.
ATI هم اكنون زيرمجموعه گرافيكي شركت AMD به شمار ميرود كه پس از دست و پنجه نرم كردن با مشكلات اقتصادي و ادغام خود بعد از شش ماه تاخير خانواده كارت گرافيكهاي جديد خود را موسوم به Radeon HD 2000 با پشتيباني كامل از DirectX 10 و معماري سايهزنهاي متحد معرفي كرده است،GPU هاي اين خانواده عبارتند از R600، RV610 و RV630 .
اما DirectX 10 چه مزايايي نسبت به DirectX 9 دارد كه اين گذار را براي ATI و NVIDIA تا به اين اندازه حياتي ساخته است، پيش از اين سعي كرديم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئيس بخش گسترش و بازاريابی مايكروسافت، اين موضوع را تا حدودي روشن كنيم همچنين در مقاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيز به برخي ناگفتههاي اين API جديد اشاه كرديم . در ادامه نيز به صورت مختصر به ديگر ويژگيهاي مهم DirectX 10 و پردازندهگرافيكي كه از آن پشتيباني ميكند ميپردازيم
درآمدي بر معماري پردازندههاي گرافيكي; R600 در زير ذرهبين
پس از شش ماه تاخير سرانجام ATI پردازندهگرافيكي R600 را با پشتيباني كامل از ويژگيهاي DirectX 10 عرضه كرد، اين پردازندهگرافيكي جديد كه از معماري سايهزنهاي متحد بهره ميبرد داراي ويژگيهاي متمايزي نسبت به ساير رقباي خود ميباشد كه در اين مقاله با ديدگاه تحليلي به بررسي و مقايسه معماري داخلي اولين نسل از پردازندههاي گرافيكي با سايهزن متحد پرداخته شده است. در نگاهي به گذشته اين سوال مطرح ميشود كه آيا R600 همانند R300 يك موفقيت بزرگ براي ATI به همراه خواهد آورد يا مانند NV30 كلكسيوني از ويژگيهاي ممتاز طراحي است كه هرگز نتوانست قابليتهاي خود را به نمايش بگذارد.
در حقيقت اين دو شركت به آهستگي به سوي اين معماري جديد حركت كردند به عنوان مثال ATI در پردازندههاي گرافيكي Radeon X1000 سعي كرد با قرار دادن يك واحد توزيع كننده توان محاسباتي به نام Ultra-Thread Dispatch Processor يك پله خود را به معماري متحد نزديكتر سازد كه معماري اين پردازنده گرافيكي را به طور مفصل در مقاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بررسي كرديم ، در مقابل NVIDIA نيز در پردازندههاي گرافيكي Geforce 7 خود با تجربه كردن طراحي GPU با چندين فركانس كاري مختلف، ديگر ويژگي معماري سايهزنهاي متحد را از پيش تجربه كرده بود. با اين وجود ديگر شركتهاي ارائه دهنده پردازندههاي گرافيكي مانند Intel، SiS و S3 هنوز برنامه مشخصي جهت به كارگيري اين معماري در آينده ارائه نكرده اند. هرچند گفته ميشود كه هستهگرافيك مجتمع در داخل چيپست Intel G65 داراي اين ويژگي هست اما اينتل هنوز هيچ درايوري براي آن عرضه نكرده.
بنابر اين گذار به معماري سايهزنهاي متحد در نسل جديد GPU ها دور از انتظار نبود و اين كار را ميتوان بخشي از يك برنامه دراز مدت در نظر گرفت كه ATI در اين امر با پردازندههاي گرافيكي Xenos كه در Xbox 360 استفاده شده، پيشگام بوده است. Geforce 8800 نيز اولين كارتگرافيكي بود كه در نوامبر 2006 با اين معماري جديد عرضه شد.
ATI هم اكنون زيرمجموعه گرافيكي شركت AMD به شمار ميرود كه پس از دست و پنجه نرم كردن با مشكلات اقتصادي و ادغام خود بعد از شش ماه تاخير خانواده كارت گرافيكهاي جديد خود را موسوم به Radeon HD 2000 با پشتيباني كامل از DirectX 10 و معماري سايهزنهاي متحد معرفي كرده است،GPU هاي اين خانواده عبارتند از R600، RV610 و RV630 .
اما DirectX 10 چه مزايايي نسبت به DirectX 9 دارد كه اين گذار را براي ATI و NVIDIA تا به اين اندازه حياتي ساخته است، پيش از اين سعي كرديم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئيس بخش گسترش و بازاريابی مايكروسافت، اين موضوع را تا حدودي روشن كنيم همچنين در مقاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيز به برخي ناگفتههاي اين API جديد اشاه كرديم . در ادامه نيز به صورت مختصر به ديگر ويژگيهاي مهم DirectX 10 و پردازندهگرافيكي كه از آن پشتيباني ميكند ميپردازيم
منبع: سخت افزار
نمودار میله ای سرعت پاسخگویی کارتهای گرافیک موجود براساس بازی battlefield 2142 بهترین کیفیت و رزولیشن1024X768X32