رادیو رو مثل آب خوردن میتونی تو سایت دیوار آب کنی. نگران نباش نمیمونه رو دستت. برو و بگیرنقل قول:
Printable View
رادیو رو مثل آب خوردن میتونی تو سایت دیوار آب کنی. نگران نباش نمیمونه رو دستت. برو و بگیرنقل قول:
خیلب اعصابم خورده .این راصد یک هفته پیش قرار بوده بیاد امکان سنجی هنو نیومده هر دفه هم زنگ میزنم میگه ادرس ها دست بچه هاست خودشون تماس میگیرن .کلا انگار مرد تو شرکتشون نیست همشون زنن .نتیجش همین میشه دیگه .ظاهرا خودم باید برم دنبال رادیو اینا اگه میخاستن بیان تا حالا اومده بودن چون بهش گفتم میخام از بیرون رادیو بخرم شاید برای همین لج کرده و زورش میاد به خاطر یک تست بلند شه بیاد .تخم چیزا.:n24:نقل قول:
رادیو بخر نگران نباش آنتن میده.اگرم نداد راحت آبش میکنی
اخه تا حالا تجربه استفاده از وایرلس رو نداشت نمیدونم چه جوریه شاید خیلی قوی تر از اونی باشه که من فکر میکنم اما بقیه هی میگن دید مستقیم باید باشه ساختمان بلند تو مسیر نباشه و خونت 10 طبقه باشه و اینا ادم هی به شک میفته .نقل قول:
دید مستقیم یعنی چی ؟ یعنی دقیقا باید روبروم باشه یا اینکه سمت من باشه ؟ خونه ما موقعیتش نسبت به دکل دقیقا مثل عکسیه که گذاشتم اون فلش ها هم جهت رادیو هایی هست که روش نصبه الان دید مستقیم دارم بهش یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sنقل قول:
منم این دید مستقیم رو خیلی متوجه نشدم :n02: منظور اینه که یعنی هیچ ساختمونی هم حتی بین فاصله رادیو تا دکل نباشه ؟ خب این که امکان نداره . ساختمون های ده طبقه جلوی خونه های ویلایی رو گرفتن
داداش اگه خیلی عجله نداری من 10 روز دیگه اسباب کشی میکنم سی متری , تست میکنم ببینم چطوریه . ساختمان بلند هم اطرافم هست اونجا . به نظرم توی نادری و سی متری نباید مشکل باشه چون وضع و تعداد دکل ها اونجا خوبه.
پ.ن : تاپیک از موضوع خودش خارج شده دیگه :n02: پیشنهاد میکنم از این تایپیک استفاده کنیم :
طبق صحبتی که با دوستان عزیز و مدیرا شده بود قرار شد اینجا تاپیک تمام اینترنت ها چه وایرلس چه مثلا شاتل چه پارس آنلاین رفاتک تاریانا و ... باشه
این تاپیک وایرلس اختصاصی از کجا اومد ؟!
الان ADSL مخابرات رو داریم - اینترنت استان رو هم داریم وایرلس هم اضافه شد ؟!:n04::n07::n07::n07::n07::n07:
سلام
دوستان بحث در مورد وایرلس در همین تاپیک انجام بشه
با تشکر
با این شکلی که کشیدید اگر آپارتمان جلوتون نباشه میگیره. خیالتون راحت باشه.نقل قول:
.شما چطور میگی میگیره ؟ این که دید مستقیم نیست ؟ درسته جهتشون سمت منه اما روبروی من که نیستن رادیوها من جنوب غربی دکل هستم و رادیو ها مستقیم روبروی من نیستن.نقل قول:
راستی این که میگن اپارتمان جلوش نباشه یعنی نزدیک من نباشه یا توی مسیر نباشه ؟
داداش من که وایرلس قبلا گزاشتم داخل مسیر دکل یه ساختمون بود که ۳ طبقه از ساختمون ما بلندتر بود ولی وصل شد البته فقط ۲ تا خط سبز بود فک نکنم مشکلی خاصی داشته باشهنقل قول:
والا چون قراره خودم رادیو بخرم و امکان سنجی کنم یکم استرس دارم چون اگه نگیره میمونه رو دستم اونوقت از این ور به اون ور باید دنبال مشتری باشم تا ابش کنم .نقل قول:
منم این ماجرایی که میگی رو تست کردم.خیالت راحت میگیییییره. فقط دکل رو بتونی ببینی کافیهنقل قول:
منظورت اینه که از تو حیاط خونمون دکل رو با چشم ببینم ؟نقل قول:
دوستانی که رفاتک دارن نامحدود های رفاتک قیمتش خوبه؟ پینگش حدودا چنده؟
128 نامحدود دارم 20 تومن . 16 کلیوبایت سرعت دانلود کمتر نمیشه . از ساعت 6 عصر تا 12 شب هم سرعت دانلود میاد روی 24. شاید صبح ها هم سرعت بیاد روی 24 ولی تست نکردم تا حالا.نقل قول:
پینگش هم خوبه معمولا . سیگنال دهی رفاتک واسه من خیلی ضعیف شده واسه همین نمیتونم نظر بدم.
بهتره که نانو رو ببرید رو پشت بوم و یه میله 2 متری هم بهش وصل کنید.نقل قول:
توی این شرایط خیالت راحت با اون عکسی که کشیدی میتونی سرویس بگیری.
راصد مارال آوا جنوب سرویس 1مگ 12ساعت رایگان تو ساعت رایگان
کیفیت سیگگگگگنال:
از نظر تایم اوت چطوره؟نقل قول:
خداروشکر به هیچ وجه تایم اوت ندارهنقل قول:
سلام
رادیو ها و اینترنت وایرلس اصطلاحا p2p هستند که مخفف point to point هست و برای داشتن بهترین سیگنال باید هر دو رادیو در دیدرس هم باشند یا اینکه نیاید بینشون جسم فیزیکی باشه
هرچند تو فاصله های طولانی و وجود مانع فیزیکی بالخره سیگنال به رادیو میرسه
بهترین مثال برای این پدیده موج حاصل از انداختن سنگ توی اب هست
خیلی از اوقات ممکنه شما سیگنال انعکاسی رو دریافت کنید یعنی سیگنال اول به یه ساختمان برخورد میکنه و تغییر جهت میده و به رادیوی شما میرسه در این حالت حتی ممکنه سیگنال خیلی قوی باشه ولی کیفیت خوبی نخواهد داشت
این صحبت ها همه بصورت تئوری اثبات شده ولی درواقعیت بدلیل وجود متفیرهای دیگه تاوقتی که خودتون تست نکنید نمیشه بصورت قطعی چیزی گفت
Sent from my iPhone using Tapatalk
راصد باید به دکل مناسبش وصل بشید تا بدون مشکل استفاده کنید توی ساعات رایگان. دکلی که اسمش 126 هست وصل میشدم توی ساعات رایگان معمولا مشکلی نداشت. تنها مشکلش اینه که CCQ خیلی نوسان پیدا میکنه و زیر 70 میاد بعضی وقتا .
دارم وسوسه میشم 4 مگ شارژ کنم برم تو کار دانلود :n10:
تست 128 طلایی راصد :
دوستان کسی از طرح های ایرانسل استفاده میکنه ؟ 24 گیگ از ساعت دو تا هشت 10تومن ! ولی میگن قطع میشه شبا. مرکز شهر 3G فعاله ؟
پینگش یکم بالاست .راستی تو ساعت غیر رایگان هم زیر 1 مگ میده ؟نقل قول:
ممنون از توضیحاتت داداش .فقط .اینی رو که گفتی چه جوری میشه فهمید ؟ مثلا اگر من تست کردم و سیگنال داشتم از کجا بفهمم انعکاسی است یا نه ؟ ایا نشونه خاصی داره ؟ اگر داره بی زحمت بگید.نقل قول:
از کیفیت بده اینترنت و ccq پاییننقل قول:
ccq بالای چند باشه میشه مطمئن بود که انعکاسی نیست ؟نقل قول:
دقیق نمیشه گفت ولی بالای ۸۰ درصد باشه خوبهنقل قول:
قبلا که به دکل نزدیک بودم با ۵۰ درصد هم سرعت دانلودم فول بوده
روزو شب روی 1مگ بسته شدهنقل قول:
پس راصد خیلی خسیسهنقل قول:
سلام
1-تفاوت نانو 5 با نانو m5 چیه ؟ توی گیرندگی فرقی با هم دارند ؟
2-تو اهواز چند جا رو بهم معرفی کنید که بتونم رادیو بخرم .رفاتک و جوان سیستم هیچکدوم نانو نداشتن.
دوستان واسه دانلود کدوم شرکت بهتره ؟
بازار بزرگ و تو راسته خیابان جوان سیستم چندتا هستنقل قول:
نانو m5 مدل بعداز نانو ۵ هست ولی چیز جالبی نیست
چیز جالبی نیست یعنی نانو 5 بهتره یا کلا هیچ کدوم جالب نیستن ؟نقل قول:
نانو m5 چون بعضی از تنظیماتش بصورت اتوماتیک هست و بشما امکان انگولک نمیده برخی مواقع ضعیف تر جواب میدهنقل قول:
تو این رنج قیمت و با این توانایی ها اول میکروتیک sxt بعد نانو 5.
نانو 5 خوبه ولی دیگه نسلش منقرض شده. واسش دونبال دست دو تمییز باش
آرش جان متاسفانه من نمیتونم این ددیش رو بزارم مثل نانو 5 روی یه میله سه متری و همینطوری هواش کنم.علتشم اینه که این نیاز به تنظیم دقیق بالا پایینی داره اما نانو فقط چپ و راست میشه روی لوله.
البته میتونم بزارم زاویش رو روی صفر و همینطور شانسی بفرستمش بالا و فقط چپ و راستش کنم.
مثلا همین الان یکم درجه به سمت آسمون داره و زاویش صفر نیست
نظر شما چیه ؟
اینجا غیر از ایمان عزیز کسی هست که خونشون ویلایی باشه و از نانو استیشن استفاده کنه ؟ اگه کسی هست اعلام کنه ببینیم وضعیت چه جوره .
فکر نکنم جهت بالا و پایین زیاد تاثیر داشته باشه مهم چپ و راستی هست فقط هم همین پارامتر تو مشخصات رادیو نوشته میشه. بهتره روی همون صفر باشه و بعد هم یبار بالا و پایین رو چک کنی
تو یوتیوب اموزش نصبش هست
اقا ارش از بین سری نانو استیشن که 4 پنج مدل هستن کدوماشون زاویه دید بیشتری دارن و کدوم گیرندگیش از همه بهتره یعنی از همه قویتره ؟نقل قول:
من فکر میکنم نانو استیشن ۵ زاویه زیادی رو پوشش میده. حدودا ۴۵ درجه.
آرش جان نظر شما چیه
یه سوال فنی :
بخوام بدون استفاده از POE و LAN از نانو استیشن استفاده کنم باید چیکار کرد ؟ که بتونم با وای فای لپ تاپ و گوشی وصل بشم. روتر باید بگیرم بعد رادیو رو هم بزارم رو حالت روتر ؟
فکر نکنم بشه بدون poe آخه یه برقی باید بیاد توی رادیو که بتونه کار کنه.اونم برقی که در حد برق poe قوی باشه.
شما مثل من یه روتر بگیرید و رادیو رو روی حالت روتر تنظیم کنید و اون سیمی که از poe میاد تو کامپیوتر وصلش کنید به روتر تا امواج اینترنت رو پخش کنه تو خونه و با گوشی یا لپ تاپ وصل بشید