آقا اگه نمایشگاه کامپیوتره ؛ منم میام d:
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا اگه نمایشگاه کامپیوتره ؛ منم میام d:
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من قراره امروز سه شنبه برم نمایشگاه تعریف کنین ببینم چه جوری بود ؟؟؟ ارزش داره این همه راه برم تا اونجا ممنون
سلام دوست عزیز .
پیشنهاد میکنم که نرید . عملا هیچ چیز تازه ای ندارن . به جرات میتونم بگم واقعا افتضاح بود . خیابون راهنمایی بگردید با صرفه تره !
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم پیشنهاد میکنم که نرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقت تلف کردنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ چیز نداشت که تعریفشو بکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خیابون راهنمایی که احسان جان گفت وتو مجتمع تک خیلی بهتر از نمایشگاه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smahdis جان . شما کجا بودی ؟ محض اطلاع بگم که ما 3 نفر بودیم که با یک ماشین اومدیم . ( من و میلاد و نوید )
حال کنید ! چه دقیق مشخصات رو گفتم !
دوستان گرامی نمایشگاه السیت امسال فوق العاده مزخرف بود!!!
ارزش رفتن نداره...
با سلام به بر و بچ گل مشهد:)
اقا دمتون گرم نزدیک اما رضا (قربونش برم) هستید واسه ما هم دعا کنید
اگه رفتید حرم امام رضا نایب زیاره ما هم باشید و سلام ما رو هم برسونید
من از همه دوستانی که راهنماییم کردن که نرم به نمایشگاه ممنونم ولی چون قرار دسته جمعی بود نتونبم بزنم زیرش... واقعا آشغال بود افتضاح بود فکر میکنم سالای پیش خیلی بهتر بود . هر سال دریغ از پارسال به هر حال ممنون
نایب الزیاره شما هستیم دوست مننقل قول:
اما چگونگی نمایشگاه :
روز دوشنبه 10/25 روز افتتاحیه ی سومین دوره ی شهر الکترونیک "السیت" مشهد بود و برای شرکت در همایش این نمایشگاه که با حضور شهردار مشهد و استاندار و معاون وزیر فناوری اطلاعات کشور بود با دوستان به محل نمایشگاه بین المللی مشهد رفتیم و یه سری عکس از این نمایشگاه گرفتیم که میتونید ببینید .
متاسفانه به جای اینکه در این نمایشگاه به بحث فناوری اطلاعات و مکانیزه کردن سیستم های قدیمی و کهنه ی شهری بپردازند به بحث های اقتصادی و خرید و فروش قطعات کامپیوتری و خدمات اینترنت و ... پرداخته شده بود تنها چیز جذاب و واقعا غریبی که در این نمایشگاه به چشم ما خورد طرح یک نوجوان 18 ساله بود که شاهکاری بود و طرح ایشون به شکلی بود که برای مناطقی که سیل و زلزله و ... اتفاق میافتاد یک پل متحرک طراحی و ساخته بود که در عرض 40 دقیقه برپامیشد و وزنی تا 40 تن رو متحمل بود و تمامی محاسبات اعم از طراحی پمپ های هیدرولیک ، سازه ها ، تحمل نیرو و توان سازه و ... با خود ایشون و به تنهایی بود ایشون چند تا جایزه ی داخلی داشت و تا آخر همین سال هم عازم روسیه بود جالب اینجا بود که تو نمایشگاه برای لیست قیمت گرفتن و کاتالوگ گرفتن از شرکت های بازرگانی صف بسته بودن ولی طرحی به این جالبی غریب یه گوشه از نمایشگاه قرار داشت تا زمانی که فلان شهرار بالای تریبون از فلان استاندار و فلان استاندار از فلان وزیر تعریف و تمجید کند و طرح و برنامه ای برای شکوفایی این پروژه ها نداشه باشند وضعیت ما تغییری نمیکند آخرین نکته رو هم بگم که جناب آقای شهردار انقدر از این برنامه ها و علم فناوری اطلاعات ، اطلاعات داشتند که حتی نمیتونستند متنی رو که براشون نوشتن که اون شب تو همایش برای ما قرائت کنن و انقدر برای این مسئولین دلسوز این مسئله مهم بود که حتی یه بار هم قبل از همایش متن رو نخونده بودند .
دیگه سرتونو درد نمیارم که خیلی از این چیزا زیاده و متاسفانه جامعه طوری شده که همیشه به یاد شعر فردوسی میوفتم
"پیاده شوند مردم رزم جوی
سوار آنکه لاف آرد و گفتگو"
آقا راستشو بخواین منم اون روز اومدم ؛ ولی دم در , با پارکینگیه دعوام شد سر یه موضوع الکی ؛ بعدش کلا بیخیال نمایشگاه شدم :-"
ولی از صحبتا معلومه که نمایشگاه همیچی هم مالی نمیرفته d:
شیرررررررررررررررررررررر دل
قابل توجه دوستانی که رفتند نمایشگاه مشهد !
کسی از این شبکه Kcg اطلاعاتی داره؟؟ از کارت اینترنتهاش چطور؟؟
نقل قول:
سلام دوست جون
از شبکه kcg من خبر ندارم ولی کارت اینترنت 2 ؛3 تا شرکت اومده بودن که هی بد نبود ساعتی 100تومان میشود
من یک کارت 30 ساعته شبانه روزی خریدم یارو 2 تا 15 ساعت دیگه جایزه داد که از اون 15 ساعت 12ساعتش شبانه یعنی من یک کارت 36ساعته شبانه روزی + یک کارت 24ساعته شبانه خریدم 3هزار تومن
خب پس بزار من بگم....نقل قول:
من رفتم از اون KCG کارت اینترنت گرفتم نه یکی .. نه دوتا.. بلکه 15 تا
حالا هرچی کارتشو میزم وصل نمیشه!!!
پشتیبانی هم گوشی بر نمیدارن!!!
البته دیشب هم اینطوری بود و من گفتم شاید امشب درست شه!!
وقت هم ندارم که دوباره برم نمایشگاه
یه خواهش دارم از اونایی که قصد دارند فردا برن نمایشگاه ... اگه رفتین ازشون بپرسید که این داستانش چیه؟
اگه هم خواستین یه پیغام خصوصی بیدن تا با هم هماهنگ کنیم...ممنون
من ديروز رفتم از كارت هاي جايزه دار گرفتم
كارت جايزش هم كانكت ميشه سرعتشم خوبه
اعضای محترم
پرنس و علی مرادی نستر و رضا ام ان که به تازگی توی این تاپیک پست دادن
بابا شماها که مشهدی هستین چرا افتخار نمیدین تشریف بیادین قرار ها رو
به خدا هیچ کدوم از ماها بچه های بدی نیستیم ها
مطمئن باشین خوش میگذره
اگه خواستین بیاین شماره تون رو به یکی از ما بچه ها پیغام خصوصی بدین
میلاد پوررجب برای این کار بهتره چون بیشتر هماهنگی ها با ایشونه
امیدوارم که بیاین
درضمن بچه های عزیز من ان شا ا... واسه پنجم میام مشهد
خدانگهدار
قرار كجاست من اگه شد ميتونم بيام
من خودم اینجا رو تازه پیدا کردم خبر هم نداشتم که قرار میذارین دوره هم جمع میشین باشه من خودم واسه قرار خیلیم پا هستم مرسینقل قول:
همونطوری که دوست خوبم مهدی جان گفت منتظر همه ی عزیزانی که جدید هستن و میتونن بیان هستیم دیشب جای همه ی دوستان مخصوصا مهدی عزیز خیلی خالی بود هممون حرم بودیم و خیلی هم خوش گذشت .
اتفاقا ذکر خیر آقای مرادی هم شد که چرا نمیان تو قرارها و همچنین پرنس لطفا تمامی دوستان عزیز شماره تماسشون رو به یکی از ماها پیغام خصوصی بدن
ممنون
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینین آقا مهدی با ما چه کار کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا شرمندم کرده بخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این به بعد آواتور من این میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عجب هوای سردیه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم حالا که آقا مهدی 5جم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواد یک قرار بزاریم روز جمعه که یک کم از فشار امتحانات بیان بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن دیگه نبینم بریم تو صفحه دوم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما همیشه باید اول باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوچک همه مجید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشهدی های عزیز و گل کمک کنید تا منم همشهریتون بشم
جون هر کی دوست دارین کمک { فکری } کنید تا بتونم بیام مشهد
سلام بچه ها . دلم واسه همتون تنگ شده یک عالمه .
منتظرتون هستم ...
برو بچس !
با برنامه کوه پایه اید !؟
خب خب خب ! چرا میزنید بابا ! همون پارک میریم !
برنامه این هفته شد : 5 شنبه ساعت 5 همون جای همیشگی ( درب سجاد پارک ملت )
همگی برنامه هاتون رو ردیف کنین .
من كه نميتونم بيام
آقا من احتمال داره بنا به دلایلی زودتر از موعد مقرر بیام
حالا حضورا خدمت همه عرض می کنم که دلیلش چیه
تا شب تصمیم میگیرم که چه کار کنم
باز خبرش رو میدم
در ضمن آقااحسان به دلیل اینکه من بعد از امتحانا کمتر می تون بیام قرار قرار ها رو لطفا جوری تنظیم کنین که وقت کمتری بگیره
خودتون میدونین که باید وقتم رو به مساله مهمی اختصاص بدم
آقا من تصميم خودم رو گرفتم
امشب ميام به سلامتي ان شا ا...
تصمیم کبری ! ( نه کبری خانوم ! )نقل قول:
5 شنبه میبینمتون .
ممنونم ار توجه آقا احسان
و همچنین اسم جدیدی که برای من انتخاب کردن
آقا فعلا خدانگهدار
:) :) :) :) :) :)
سلام به همه ی بچه های خوب مشهدی
امیدوارم اینجور دوستی ها بیشتر بشه .
وهمیشه سلامت باشین
یا علی .
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
با تصمیماتی که با احسان گرفتیم ، قرار شد که جمعه هم برنامه کوه بذاریم . حالا هر کی پایه هست زود اعلام کنه .
قابل توجه اونهایی که توی قرار قبلی کوه بودند ، محل برنامه همون کوه اون روزی هست و محل اتراق همونجا که احسان کبریتش ( ترقه ها ) رو گم کرد .
آره قربونش .
اشتباه شد !
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک موضوع بی ربط با همه چیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یک اس ام اس به بعضی از دوستان زدم راجب میدان ضد که چه بلایی سرش در آوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی خیلی ناراحت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی نمیتونم راجبش بگم به جز اینکه خیلی نامردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چنتا عکس از این واقعه تلخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ببخشید که اینجا مطرح کردم گفتم چون مربوط به شهرمونه گفته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا آخه چرا شاید چون از زمان شاه بوده خرابش کردن
حالا تو رو خدا بحثو سیاسی نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب براینکه شهر روان تر بشه باید بعضی چیزها فدا بشوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل
آقا مجید سلام ناراحت نباش من هم با امیر موافقم
آقایون گل مشهدی من قبلا هم گفته بودم اگه بخاد قرار طوری باشه که زمانش طولانی باشه من شرمنده همه شما هستم
مساله ای هم که به خاطرش اومدم مشهد رو آقا محمود میدونه اون رو هم بهش به این خاطر گفتم که بنا به دلایلی میخواستم مشورت کنم باهاش
موضوع از این قراره که حدود ساعت 22و 45 روز 1 بهمن 85 یعنی همین دو شب پیش یه حادثه برام اتفاق افتاد که باعث شد دقیقا روی ابروی راستم به اندازه 4 و نیم سانتیمتر چاک برداره و بعد از اینکه رفتم بیمارستان 6 تا بخیه نثارش کردن
من هم هر چه زودتر اومدم مشهد تا اگه میخاد از نظر ظاهری مشکل پیدا کنه به دادش برسم که خوشبختانه مشکلی نیست و با جوش خوردن زخم همه چی حله
آقایون عذر میخام اگه ناراحتتون کردم
عرضی نسیت
خدانگهدار
بابا من تا هفتم امتحان دارم . يعني شنبه . حالا جمعه پاشم بيام كوهنقل قول:
با تصمیماتی که با احسان گرفتیم ، قرار شد که جمعه هم برنامه کوه بذاریم . حالا هر کی پایه هست زود اعلام کنه .
قابل توجه اونهایی که توی قرار قبلی کوه بودند ، محل برنامه همون کوه اون روزی هست و محل اتراق همونجا که احسان کبریتش ( ترقه ها ) رو گم کرد .
بیشین بینیم بابا ! هر وقت که ما یک برنامه توپ گذاشتیم ، شما امتحان داری ؟
میای ها !
در ضمن ، قرار روز 5 شنبه پابرجاست
سلام.نقل قول:
چرا تو شبیه منی ؟:دی
سلام.نقل قول:
قرار رو بنداز اونور بابا .:d
من اگه درس خوندم 5 شنبه میام اگه هم نخوندم که نمیام.:d
اما جمعه رو منم مثل محمود.
----------
راستی داداش مهدی خدا بد نده ؟؟؟
دعوا کردی ؟ کسی نبود پیش مرگت بشه :d
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قول نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تا جایی که بشه حتما میام ( پنج شنبه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قول نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تا جایی که بشه حتما میام ( پنج شنبه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شود ... چون آقا مهدی گفته بود (بابابزرگ جمع ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا عکس یک اتفاق دیگه که برای یکی از بچه ها پیش اومده بود میزارم
رفت یک شهر دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای درس خاندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک کاری کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عاقبتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومد به شهرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم که . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . نبود ها فکر صحیح نکنین ایندفه اشتباه فکر کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]