دوست عزيز ل ي و ن كامپيوتر y510p رو آورده قيمتش هم مناسبهنقل قول:
دوست عزيز ل ي و ن كامپيوتر y510p رو آورده قيمتش هم مناسبهنقل قول:
جالبهنقل قول:
با گارانتی : 35,490,000 ریال
Operating System : Windows 8
Optical Drive : BlueRay
Special Features : Backlight
درست نوشته عایا؟
:n02::n02::n02:
دوستان از بین n550 و y510p کدوم تو اجرای بازی ها پر توان تر :n02: عمل میکنند به نظرتون؟
بعد به نظرتون صفحه لمسی برای لپ تاپ ارزش خرید داره؟چون من فک نمیکنم کارکرد بدردبخوری داشته باشه نرم غیر لمسی بخرم بعد دیگه برنامه ها نسخه غیر لمسی ندن بیرون؟:n02::n02:
هورااااااااا...بالخره بارقه هایی از امید ایجاد شد...شاید ایسوس n550 ها میخواستن فروششو متوقف کنند ببیند y510 با چه قیمتی عرضه میشه :n10:
n550 دیگه بره بوقشو بزنه...با ورود y510 به بازار مسلما قیمت n550 شکسته میشه....اگه واقعا مشخصاتی که این سایت زده صحیح باشه ، با داشتن ویندوز8 اورجینال و بلوری و بک لایت ، واقعا عالیه و دیگه نیازی نیست کلی پول اضافه واسه صفحه تاچ ان550 داد
لنوو اگر مدل کارت گرافیک SLI نباشه خیلی فرقی با هم نمیکنن .نقل قول:
ولی اگر 2 کارت گرافیکه بیاد ایران که بعید میدونم (برا y500 که نیومد) قدرتش خیلی بیشتره .
در حالت تک کارت گرافیک لنوو یک مقدار خیلی خیلی کمی بهتره ولی در حدی نیست که بخوای روش فکر کنی ... اگر مدل تک کارت بود شما رو قیافه و چیزای دیگه تصمیم بگیر .
یک مشکلی لنوو داره خیلی بدنش لک میگیره اعصاب رو متلاشی میکنه .
باتری لنوو هم 6 سلولی مثله گذشته هاس که از 4 سلولی ایسوس عمرش کمتره . ولی کسایی که اهل بازی هستن میتونن باتریشو در بیارن ...
در کل کسی که برای بازی میگیره شاید لنوو بهتر باشه ، کسی که برای کار مهندسی و رندر و برنامه های تحلیلی میگیره قیافه ایسوس مناسب تره برا یک مهندس ... فکر کن لنوو ببری جلو استاد برای ارائه کار تا کیبورد قرمز و استایل لپتاپ رو ببینه میگه تو درس میخونی یا بازی میکنی . :n02:
ولی بازی خورا کیبورد قرمز بهشون حال میده ...
کلا اگر هدف بازی باشه لنوو بهتره ، هدف ترکیبی باشه ایسوس بهتره .
بازار دست خودشونه ، لنوو رو هم میکشن بالا که ملت حالشو ببرن ... انگار لنوو رو کی میاره ... همین سازگار ارقام . :n09:نقل قول:
کلا اینا طالب باشن هر مسخره بازی در میارن ... خدا کنه اوضاع این بازار درست بشه ، واقعا زشته این کارا :n14:
لامصب وزنشم زیاده... تقریبا 2.8کیلوگرم....من که دیگه با معرفی این لپ تاپ از سایت لیون ، به این نتیجه رسیدم که 2هفته صبر کنم خیلی خیلی بهتر میتونم تصمیم گیری کنم و ضمن اینکه انتخاب بهتری هم خواهم داشت... :n20:
سلام
پس این Asus n750 چی شد؟نمیاد ایران؟
راستی این بک لایت کیبوردشم قرمزه؟؟!! چه فازی میده تو شب کیبورد قرمزو روشن کنی :n02:
"17زیاد وارد ایران نمیشه/امیدی به امدنش نیستنقل قول:
راستی این y510p هم که صفحه کلیدش حروف فارسی نداره! چرا فارسی نمیذارند؟حیف cpu از سری MQ هست نه HQ راستی تا 3.4GHZ بوست میشه؟این لپتاپ ارزشش به گرافیک sli بود.حالا نمیشه یه ساب ووفر بخریم بندازیم روش؟
بدنش لک میزنه یعنی چی؟نقل قول:
بعد باتری 6 سلولی عمرش کمتره یعنی زودتر خراب میشه؟چرا؟تکنولوژیشون متفاوته؟
منظورش اینه که لک میگیره بدنش...در مورد عمرش نمیدونم اما همین که باتریش جدا میشه خیلی خوبهنقل قول:
دوستی که N550 رنگ خاکستری grey خریده یک عکس از روی لپ تاپ بگذاره تا با مشکی مقایسه کنم(کسی اگر مشکی هم خریده عکس بذاره)
لگوی ایسوس روی لپ تاپ روشن میشه؟
یکی از ایرادات اصلی که به این مدل لنوو تو سایت های خارجی گرفتن عمر کم باتری هست ، یعنی از شارژ بکنی و کم مصرف کار کنی بشه 2.5 تا 3 ساعت ... که قطعا برای کسایی که هدف بازی هست شاید مهم نباشه ولی کسی که برای کارای دانشگاهی و مهندسی و ترکیبی بخواد بگیره شاید این عمر باتری اذیت کنه . باتریش 6 سلولی از مدل لیتیومی هست که میتونی از لپتاپ جداش کنی و اینکار بدرد بازی خورا میخوره .نقل قول:
از طرفی باتری ایسوس از نسل جدیدا هست مثل لپتاپ های اپل و از لپتاپ جدا نمیشه ، بهشون میگن لیتیوم پلیمر (برای تعویض باتری در صورت خراب شدنش باید پیچ های پشت لپتاپ باز بشه) در کل عمر طولانی مدت این باتری بیشتر از باتری های نسل قبل هست .
و با اینکه این باتری 4 سلولی هست وقتی از شارژ بکنید در حالت کم مصرف و عادی میتونه 4-5 ساعت باتری نگه داره که عدد خیلی خوبیه واسه لپتاپ ویندوزی . مشکل اینه که این باتری جدا نمیشه و یک سری بازی خورا دوست دارن موقع بازی باتری رو در بیارن که تو ایسوس نمیشه این کارو کرد .
میگم تفاوت بین ایسوس و لنوو بیشتر به هدف شما از خرید لپتاپ بستگی داره ... کسایی که الان واسه دانشگاه و مقداری بازی و کارای مهندسی میخوان بگیرن براشون مهم نیست باتری در بیاد یا نه ، در عوض براشون مهمه عمره باتری زیاد باشه .
اوناییم که لپتاپ رو بیشتر تو خونه استفاده میکنن و برای بازی و فیلم میخوان و تو محیطی مثله دانشگاه نیازی ندارن کیبورد بکلایت قرمز لنوو و قیمت کمتر و قابلیت جدا شدن باتری رو بیشتر میپسندن .
بدنه لنوو جوری هست که تا دستت بهش میخوره رد دستت روش میمونه ، 2 ساعت کار میکنی میبینه لپتاپ پر اثر انگشت شده و باید هی دستمال دم دستت باشه تمیزش کنی (اگر مثله من وسواسی باشید) - بازم میگم اگر هدف بازی باشه و استفاده تو خونه اینا مهم نیست
شما هدفت مشخص باشه خیلی راحت میشه بین این 2 انتخاب کرد .
بابا این y510 خیلی شاختره cpu هم که نسل چهارمه :n04:قیمتشم مناسبتره دیگه کی n550 میخره!!
آقا خدایش مقایسه گرافیک y510 با n550 ببینید،تو بازی tomb rider گرافیک y510 رو زده 147% قویتر کارت گرافیکش ddr5.
تقریبا از وسط پایینتر مقایسه رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اين لينكي كه شما دادين مقايسه ايسوس هست با مدل دو گرافيك لنوونقل قول:
اين مدلي كه لي*ون آورده تك گرافيكه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
اینی که شما چک میکنید مدل ۲ کارت گرافیک هست. تو ایران ۱ عدد y500 با ۲ کارت گرافیک وارد نکردن، حالا معلوم نیست واسه لنوو y510 کانفیگ ۲ کارت گرافیک وارد بشه یا نه.نقل قول:
اگر کانفیگ تک کارت بیاد هر دو لپتاپ گرافیکشون در یک سطحه.
اگر کانفیگ ۲ کارت بیاد قیمتش از ایسوس بیشتر میشه و قدرتشم بیشتر
شما اول نگاه کن چی داره با چی مقایسه میشه.
لنوو دو کارت گرافیکه قیمتش خیلی بیشتر از ایسوس در میاد .
اگر لنوو دو کارته بیاد ایران قیمتش حداقل 400-500 تومن گرونتر از ایسوس هست اگر خوش انصاف باشن.
مدل تک کارت گرافیک قیمتش از ایسوس کمتره... از طرفی مدل تک کارت گرافیک لنوو از ایسوس ارزون تره
خلاصه دوستان حواستون باشه دچار اشتباه نشید ، مدل فعلی که دوستان صفحه قبل قیمت دادن ۱ کارت گرافیک داره و لینک بنچمارک و مقایسه دوستمون ۲ کارت گرافیک هست.
رو خیال این مقایسه نرید بخرید که بعدش میفهمید مدل تک کارت ایسوس و لنوو تقریبا در یک سطح هستن و مدل ۲ کارت لنوو گرون تر از ایسوس هست و اگر بیاد ۴ میلیون به بالاست. حتما رو این مورد دقت کنید و احساسی تصمیم نگیرید.
1000 دلار اگر دلاری 3200 حساب کنی میشه 3.2 میلیون که الان دارن به منو شما 3.5 و 3.8 میلیون میدن . بعدش به نظرت میان لنوو 2 کارته رو دلار رو زیر 4 میلیون و بدون سود بدن ...
گرافیک y510 رو زده ddr5،قابل مقایسه ddr3 نیست حالا شما بگو یه کارت داره ولی قدرتش 2 برابر asus
به هر حال ما خواستیم اطلاعات صحیح بهت بدیم . شما داری یکم احساسی فکر میکنی .نقل قول:
کارت گرافیکی که 128 بیت باشه نهایت قدرتش با یک کارت همینه ddr3 و drr5 فرق زیادی نداره .
شما الان انتخابت بین این 2 لپتاپ نباید رو کارت گرافیک باشه چون تفاوتی در حد 3-5 فریم میده که اصلا مهم نیست ... شما الان انتخابت باید بگذاری رو نحوه کاربریت از لپتاپ و قیمت که تصمیم منطقی باشه
مقایسه کارت گرافیک 2 گیگ DDR3 و DDR5 مدل Geforce GT 750M
و نتیجش هم اینه : In terms of overall gaming performance, the graphical capabilities of the GT 750M DDR5 and the GeForce GT 750M DDR3 are equal
یعنی در بازی قابلیت کارت گرافیک DDR3 و DDR5 مشابه و هم اندازه هست . یک چیزایی مدل DDR3 بهتره ، یک چیزایی مدل DDR5
اینم فراموش نکن که ایسوس مدل 4 گیگ DDR3 زده و لنوو مدل 2 گیگ DDR5 که در نهایت مشابه هم هستن خیالت راحت . لینک مقایسه هم ببین عددها مشابه هم هست چند مورد این بهتره چند مورد اون .
ولی اگر مدل 2 کارت گرافیک مقایسه کنی ، نتیجه اینه که مدل 2 کارته خیلی خیلی بهتره :
In terms of overall gaming performance, the graphical capabilities of the Nvidia GeForce GT 750M SLI are massively better than the Nvidia GeForce GT 750M.
اگر واسه بازی میخوای صبر کن مدل 2 کارت گرافیکه شاید بیاد ، البته قیمتشم رو حساب قیمت های فعلی بالای 4 میلیون میشه .
نه داداش اينطوري نيستنقل قول:
اين حرف رو شما در مورد تك گرافيكه نميتوني بگي
اما اگه اين مدل رو پسنديدي دو گرافيكش ممكنه تا 4 تومن باشه اونو بخر كه اين بنچمارك هايي كه اون دوستمون لينك دادن رو داره
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
آقای عزیز شما داری احساسی برخورد میکنی کجا ddr3 با ddr5 تو یه سطحه؟؟؟؟تویه گیم مقدار 2 گیگ با 4 گیگ فرقی نداره ولی ddr5 با ddr3 کلی فرقشه،اجازه بده
تو این مورد 2 تا گیمور نظر بدن.
اون قیمت فضایی هم که برایه y510 دادی 1250 دلار!!! از کجا آوردی
قیمت این لپ تاپ که وارد ایران شده 969$ هست
اینم سایت لنوو
بله اشتباه شد مدل دو کارت گرافیک قیمتش 1499 دلاره ، اون مدل آخریه ... تو ایران که با تخفیفش نمیارن ... تازه بیارن هم به قیمت اصلی بهت میدن .نقل قول:
اگر دلاری 3000 تومن هم حساب کنی که محاله ، قیمتش میشه 4.5 میلیون (بی تخفیف)
الان برای لنوو موجود تو بازار دارن دلاری 3500-3600 حساب میکنن . اگر قیمت با تخفیف هم بگیری که 1200 دلاره با دلاری 3500-3600 میشه 4.2 تا 4.3 میلیون .
مقایسه کارت گرافیک 2 گیگ DDR3 و DDR5 مدل Geforce GT 750M
و نتیجش هم اینه : In terms of overall gaming performance, the graphical capabilities of the GT 750M DDR5 and the GeForce GT 750M DDR3 are equal
یعنی در بازی قابلیت کارت گرافیک DDR3 و DDR5 مشابه و هم اندازه هست . یک چیزایی مدل DDR3 بهتره ، یک چیزایی مدل DDR5
ولی اگر مدل 2 کارت گرافیک مقایسه کنی ، نتیجه اینه که مدل 2 کارته خیلی خیلی بهتره :
In terms of overall gaming performance, the graphical capabilities of the Nvidia GeForce GT 750M SLI are massively better than the Nvidia GeForce GT 750M.
من دارم لینک مقایسه بهتون میدم که ببینید کارت گرافیکی که 128 بیت هست قدرتش تو 1 کارت بیش از اینا نیست حالا 2 گیگ باشه یا 100 گیگ ، DDR3 باشه یا DDR100
شما داری میگی تو بازی فلان کارت بهتره (اونم در حد 2 برابر ! ) یک بنچمارک و مقایسه بده تا ما هم متوجه اشتباهمون بشیم .
وقتی شما میگی DDR5 قدرتش 2 برابره DDR3 هست معلومه از چه منبعی صحبت میکنید ... GeForce GTX 770M هم قدرتش 2 برابره 750M نیست دیگه چه برسه به مقایسه اختلاف بین 750M DDR3 و 750M DDR5
لب تاپ لنوو y510p با دوتا کانفیگ اصلی ارائه میشه (مثل سابق)
1- با dvd رایتر
2- بدون dvd رایتر به جاش یک کارت گرافیک اضافی به صورت sli
کانفیگ اول با ویندوز اورجینال 8 به قیمت 1000 دلار و کانفیگ دوم با ویندوز اورجینال 8 به قیمت 1200 دلار
مشخصات پایه این دو کانفیگ:
مدل Y510p - ویژه گیمینگ
- پردازنده: هسول 4th GenCore™ i7-4700MQ 2.4-3.2GHz
- تصویر: 15.6” FHD (1920x1080 براق
- رم: 8GB DDR3L 1600, 2 slots Upto 16GB
- گرافیک: NVIDIA GT 750M GDDR5 2GB
- هارد: 1 ترابایت 5200 دور + 24 گیگ ssd برای کش
- dvd رایتر
- باتری: لیتیوم یون 6 سلولی
- وزن: 2.700 گرم
- ضخامت: از 17 میلیمتر الی 3.5 سانتیمتر
قیمت: از 999 دلار با حداقل مشخصات فوق ، به همراه ویندوز اورجینال 8
درحالت sli دیگه dvd نخواهید داشت.
نقات قوت نسبت به n550
کارت گرافیک بهتر ( به دلیل حافظه gddr5 که میتونه تا 10 درصد سریعتر باشه)
امکان sli کردن گرافیک و به دست آوردن قدرتی معادل یه کارت 765 حرفه ای . حتی کمی هم قویتر
داشتن هارد 24 گیگی ssd برای کش(cash). سرعت اجرای نرم افزارهای ویندوز را به طرز محسوسی بالاتر میبره
نقاط ضعف نسبت به n550
بدنه ضخیمتر
کیفیت تصویر پائین تر + بدون صفحه لمسی
عدم امکان استفاده از کارت گرافیک داخل پردازنده
مصرف باتری خیلی بیشتر
درحال حاضر این لبتاپ با کانفیگ پایه وارد شده و برای sli باید از نمایندگی سوال کنید.
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست (چند صفحه قبل تر در همین تاپیک) کاملتر توضیح دادم. البته قیمتها در اون پست بیشتره که درست نیست.
نکته جالب: هم n550jv و هم y510p یه کارته که وارد ایران شدند، 1000 دلار قیمتشونه، اما n550 رو 3800 قیمت گذاشتند و y510p رو 3500 ! شما ببین چه شلم شوربائیه این قیمت گذاری ایسوس و نمایندگان بی وجدانشون. همه اینها تو ذهن ما مصرف کنندگان حک میشه.
دیگه لپ تاپ جدیدی تو همین رده تا یک ماه آینده قرار هست بیاد یا از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنیم ؟
فراوان.نقل قول:
هنوز چیزی نیومده که. تا اوایل مهر اکثر مدلها میاد
من که تا یکی دوماه دیگه صبر میکنم .. هم مدل های جدید میاد هم این لپ تاپ ها از طرف دوستان تست میشن ببینیم راضی بودن یا نه :n05:
به قول دوستمون دانشجوها هم الان دنبال لپ تاپ هستن و فروشنده ها از این فرصت استفاده میکنن و قیمت رو کمی بالا میبرن
بابا ساب ووفر n550 معرکست.نمیشه از اون ساب ووفر ها به y510p هم وصل کرد؟
چرا دیگه حروف فارسی تو صفحه کلید ها نیست؟(نکنه همه قاچاق هستند:n02:)
اون دکمه سمت چپ کاراییش بعنوان میانبره که با یه برنامه ای که داخل خوده لپ تاپ هست میشه میانبره ش رو عوض کرد ولی بصورت پیشفرض واسه موسیقی بکار میادنقل قول:
(البته من هنوز این مدل رو ندارم، تو یه ریویو خوندم :n02:)
این لب تاپ های جدید I5 دارن یا همه I7 هستن؟
میخواستم N56 بگیرم اما میگن تو تهران دیگه نیست!
من بیشتر از I5 نیازم نیست اما اصلا مدل خوبی با این پردازنده وجود نداره!:n03:
ن ی جعبه بزرگ ترم داره همه میرن توشنقل قول:
مشخصات همونه
مشخصات کلی: وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 4700HQ Core i7 2.40GHz up to 3.40 GHz - Cache 6 MB
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: non ssd+1024 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 750M 4096 MB UpTo 6144 MB
صفحه نمایش: ips-fhd -15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 4 سلولی -
کیفش ی اشغال به تمام معناس من که میخوام کولی بخرمنقل قول:
مرسی دادا رم 8 گرافیک -750-4نقل قول:
مرسی از شما اره واقعا راحته مثل گوشیمهنقل قول:
مرسینقل قول:
اراک طلا
اون ASUS Instant Key Menu هست برای تنظیماتی مثل قطع و وصل تاچ پد قطع و وصل وایفای ،اندازه صفحه نمایش و غیرهنقل قول:
روی کیفش مارک ایسوس زده؟نقل قول:
شاید کیف که روی لپ تاپ بوده را عوض کردن!که خوبه را خودشون بفروشن!
اره روشن میشه اتفاقا من وقتی رفتم خریدم طرف گفت حیف که ایسوس زش روشن نمیشه اما دیشب دیدم روشن شدنقل قول:
اره هست ن دادا از شرکت ایسوس اکبند بود و پلمپ ایران اصلا باز نشده بودنقل قول:
لنوو به نظر من اشغاله این لپتاپش
شما حاضرید این لپتاپو بخرید
نقل قول:
مگه رنگ دیگه هم وارد شده ؟؟ فقط یه رنگه داداش
والا برای من که میزنم مدیا پلیر باز میشه...تنظیماتش کجا هست تو ویندوز 8؟نقل قول:
هم چنان منتظر ge40 ..........:n17:
خدا کنه قیمتش زیر 4 تومن باشه
صفحه لمسی در لپ تاپ های عادی زیاد کاربرد نداره ,فقط سرعت کار رو در پخش,توقف ویدیو و امثال اینها بیشتر میکنه.از معایبش هم میشه گفت که همش لک میگیره و باید مدام تمیزش کنی!بعدش خیلی ظریف و حساسه و مثل گوشی محافظ صفحه نمایش نداره ,کوچیکترین ضربه ممکنه بهش آسیب برسونه و لمسش خراب شه...نقل قول:
ممنونت میشم که بگی.. اخه منم ویندوز 8 نصب کردم ..و مسلما میتونم اینکارو بکنم.نقل قول:
سلام بچه ها یه سوال داشتم خواستم بدونم فول اچ دی صفحه تاچشم پیدا میشه تو بازار یا صفحه لمسی فقط اچ دی داره ؟ اس اس دی چی هر کی یه کانفیگشو داره واقعا موندم چکار کنم ؟! هم تاچ دوست دارم هم فول اچ دی برام مهمتره ، اس اس دی هم خیلی مهمه. بهترین کانفیگشو میخوام اما هر کدوم یه موردی از نظرم نداره تو بازار:n27: