کادر پزشکی پرسپولیس در منزل صادقیان مستقر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسپولیس نیوز : پیام صادقیان در تمرین عصر دیروز مصدوم شد و کادر پزشکی برای اینکه زمان را جهت مداوای این بازیکن از دست ندهد در منزل او مستقر شد.به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام دکتر حقیقت، کادر پزشکی تیم امیدوار به حضور صادقیان در بازی دربی است و به همین دلیل برای اینکه زمان از دست نرود، شب گذشته میثم علیپور فیزیوتراپ تیم به منزل صادقیان رفت تا ضمن مراقبت ویژه از وی، اقدامات پزشکی لازم در ساعات شب هم ادامه پیدا کند.
کادر پزشکی پرسپولیس پیگیری در درمان را که پیش از این در مورد مهرداد پولادی هم شاهد بودیم در دستور کار دارد.
صادقیان در تمرین عصر دیروز دچار پیچخوردگی از ناحیه مچ پا شد اما به نظر میرسد تا بازی دربی آماده خواهد بود.
در تمرین دیروز همچنین هادی نوروزی هم با مشکل مشابهی روبرو شد اما آسیب دیدگی او از صادقیان خفیفتر بود.
محمدرضا خلعتبری هم دیگر بازیکنی است که به طور ویژه زیر نظر کادر پزشکی و بدنساز تیم قرار دارد.
پزشک تیم پرسپولیس در این باره میگوید: خلعتبری تمرینات خود را پیش از این زیر نظر مربیان تیم ملی آغاز کرده است و الان در مرحله تمرینات بدنی قرار دارد و با توجه به در پیش بودن دربی، برنامه ویژهای را در دستور کار قرار دادهایم. در تمرین روز دوشنبه نیز تستهای عملکردی مثل دویدن، زیگزاگ، جهش و سایر موارد را به خوبی انجام داده است.
صادقیان: مدافعان استقلال روز سختی مقابل من دارند/ هم گل می زنم هم پاس گل می دهم
پرسپولیس نیوز : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: می توانم در دربی برای پرسپولیس بازی کنم.پیام صادقیان درباره مصدومیت خود اظهارداشت: دیروز مچ پایم پیچید و نتوانستم تمرین کنم. در خانه درمانم را پیگیری کردم و خوشبختانه وضعیت خوبی دارم. اگر توانستم امروز تمرین می کنم اما حتما به دربی می رسم.
وی افزود: روحیه بسیار خوبی قبل از دربی دارم. اصلا نمی خواهم برای استقلال کری بخوانم اما این بازی برای من با همه بازیها فرق دارد. برای استقلال و همه بازیکنانش احترام زیادی قایلم. مدافعان این تیم را هم به خوبی می شناسم اما آنها باید بدانند روز سختی مقابل من دارند.
صادقیان ادامه داد: در این بازی آنقدر انگیزه دارم که هم می توانم گل بزنم هم پاس گل بدهم. خوشحالم که خلعتبری هم در تیم ما حضور دارد و ما روز بسیار سختی را برای استقلال رقم می زنیم.
مهاجم پرسپولیس خاطرنشان کرد: هواداران پرسپولیس تا الان لطف زیادی به من داشته اند. امیدوارم در دربی هم گل بزنم و محبت آنها را جبران کنم.
+
ولی واقعا جای عالیشاه خالی هست.دفاع استقلال کند بود و با سرعت و تکنیک بالای عالیشاه میشد خیلی استقلال رو اذیت کرد.ولی خدا رو شکر با اومدن خلعتبری نگرانیمون بر طرف شد.
تشکر خاتمی از هدایتی بابت بازگرداندن خلعتبری
پرسپولیس نیوز : در حاشیه مراسم تجلیل از زندهیاد ناصر حجازی، سید محمد خاتمی در برخوردی که با حسین هدایتی داشت از او به خاطر کمک به بازگرداندن خلعتبری از لیگ جعلی امارات به پرسپولیس تشکر کرد. پس از خاتمهی مراسم بزرگداشت از مرحوم ناصر حجازی، سید محمد خاتمی در حال خروج از سالن با حسین هدایتی روبهرو شد که ضمن احوالپرسی از وی به جهت کمک مالی برای بازگرداندن خلعتبری از لیگ جعلی امارات به پرسپولیس تشکر کرد. خاتمی خطاب به هدایتی گفت: از همهی شما که برای فوتبال این مملکت زحمت میکشید سپاسگزارم و همگی شما را دوست دارم.
دایی: به بردن فکر میکنیم نه به رکورد قلعهنویی/ میخواهیم بهترین نمایشمان را اجرا کنیم/ کارت بازی خلعتبری هنوز صادر نشده
من به ردهبندی جهانی و این مسائل فکر نکردهام و به آنها گوش هم نمیکنم. کار خودم را میکنم و دوست دارم در حال و آینده زندگی کنم
سایت گل- بیست و هشت ساعت مانده به سوت آغاز دربی ۷۷ سرمربی پرسپولیس خیلی محکم و باروحیه در نشست خبری حاضر شد و پاسخ خبرنگاران را داد. علی دایی از عزم جدی تیمش برای پیروزی گفت و حتی خیال تساوی را هم به ذهن شگردانش راه نداد. احتمالا فردا شب بعد از بازی او یا مشغول جشن و خوشحالی است و یا همینقدر جدی و محکم از اشتباهات داوری صحبت میکند!پرسش و پاسخهای دایی با خبرنگاران را بخوانید:
بالاخره رسیدیم به دربی؛ فردا چه میکنید؟
مطمئنا همه میدانید که این بازی چقدر حساس است. سعی میکنیم فردا بازی خوبی را به نمایش بگذاریم و تمام امیدمان این است که بازی خوبی را ارایه دهیم. ما میخواهیم فردا یکی از بهترین بازیهایمان را انجام دهیم و نمایشی خوب داشته باشیم. میخواهیم بهترین بازیمان را جلوی استقلال به نمایش بگذاریم. در این مدت تمرینات خوبی پشت سرگذاشتهایم و میخواهیم مزد این تلاش را بگیریم.
دوئل شما و قلعهنویی؛ برنده کیست؟
لزومی ندارد از قلعهنویی و همکارانش تعریف کنم اما نتایج خوب آنها در سالهای اخیر گواه چیزهای زیادی است. کار سختی داریم و نباید اشتباه کنیم. با این حال همه تلاشمان را میکنیم تا پیروز میدان باشیم. در این بازی حق اشتباه نداریم و به مساوی فکر نمیکنیم چرا که سه امتیاز ما را به ادامه لیگ امیدوار میکند.
غایبان پرسپولیس؟
امید عالیشاه محروم و علی عسگر مصدوم هستند و به این دیدار نخواهند رسید.
بردن یا نباختن؟ به کدام فکر میکنید؟
من سعی میکنم تیمم را به گونه ای بچینم که به پیروزی فکر کند. البته باید قبول کنید تیمی که در داربی بازنده میشود تا مدتها فشار بر رویش وجود دارد اما ما برای برد به میدان میرویم و به این امر خیلی امیدواریم.
جایگاه استقلال و پرسپولیس در ردهبندی جهانی؛ نظرتان چیست؟
من به این مسائل فکر نکردهام و به آنها گوش هم نمیکنم. کار خودم را میکنم و دوست دارم در حال و آینده زندگی کنم. ما میخواهیم بازیهایمان را ببریم و این صحبتها اهمیتی ندارد.
خلعتبری؛ بازی میکند؟
هنوز کارت بازی خلعتبری صادر نشده ولی امیدواریم صادر شود. از اینکه آیتیسی خلعتبری کی میرسد هیچ اطلاعی ندارم اما دوست دارم خلعتبری هرچه سریعتر به تیم برسد و در بازیهای آینده به ما کمک کند. خلعتبری میتواند به اهداف آینده ما کمک کند و امیدوارم هرچه سریع تر مشکلش حل شود.
استقلالیها باتجربهترند؛ قبول دارید؟
برای کارشناسان احترام قائلم اما ما بازیکنان باتجربه هم زیاد داریم که در دقایق حساس میتوانند به ما کمک کنند و کارشان را به خوبی انجام دهند. از روز اول جوانان به من کمک کردند و اگر الان نتایج خوبی گرفتیم همین جوانان آن را به دست آوردند. به هر حال بزرگان تیم هم به آنها کمک میکنند.
رکورد شکستناپذیری قلعهنویی؛ و تاکتیک پرسپولیس؟
ما از تجربهها درس میگیریم. ما در حال زندگی میکنیم و به گذشته توجه نداریم. اگر بدانم که استراتژی قلعهنویی برای بازی فردا چیست حتما راحتتر به میدان میروم اما ما فقط میخواهیم بازی خوب و منطقی ارایه دهیم و به زمان حال میاندیشیم.
پرسپولیس توان بردن دربی را دارد؟
قلعهنویی مربی بزرگی است. او سالهاست در کار مربیگری است و از دوستان من حساب میشود. ما به دنبال شکستن رکورد قلعهنویی نیستیم بلکه به دنبال ارایه یک بازی زیبا و پیروزی هستیم. من یک آرامش بزرگ را از وقتی به پرسپولیس آمدم از دست دادم. در راه آهن حواشی و جنجال وجود نداشت اما چون میخواستم به پرسپولیس کمک کنم به اینجا آمدم. میخواهم هواداران خوشحال شوند و فردا سربلند بیرون آیند. شاید پیروزی ما در بازی بعد تا حدی در این دیدار موثر باشد اما مطمئن باشید بازیکنان ما با انگیزههای زیادی حاضر میشوند. ما همه چیز را فراموش میکنیم و در میدان حاضر میشویم. با این صحبت که چون آنها باختهاند، انگیزه ندارند موافق نیستم. انگیزه دو تیم برای این دیدار بالاست. باید دید که روز جمعه چه اتفاقی میافتد، هرچند که ما با تمام توانمان به میدان میرویم.
علیرضا فغانی؛ قضاوت او را چطور میبینید؟
نظری ندارم و تنها برای او آرزوی موفقیت میکنم. وظیفهی همهی ما این است که به داور کمک کنیم تا او بتواند به خوبی کارش را انجام دهد. امیدوارم فردا داوری بدون اشتباهی از فغانی را ببینیم. امیدوارم داوران فردا بازی خوبی را قضاوت کنند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان با تمجید از هواداران پرسپولیس افزود: هوادار کسی است که از دقیقه یک تا 90 تیم خودش را تشویق کند و فراموش نکنید حمایت هواداران از ما میتواند به ما کمک کند تا با انگیزهی بیشتری کار کنیم. امیدوارم فردا شاهد یک بازی خوب باشیم و هواداران تنها تیم های خود را تشویق کنند.