سلام دوستان
نظرتون در مورد خط من چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت 512 نامحدود مخابرات تهران رو دارم
ممنون
Printable View
سلام دوستان
نظرتون در مورد خط من چیه؟
اینترنت 512 نامحدود مخابرات تهران رو دارم
ممنون
طبق تجربه های من و نظر شخصی:نقل قول:
در مورد سرعت باید بگم که طبق عکس شکا خط رو 1199 بسته شده که کمی شاید معمول نباشه
سیم کشی مشکلی نداره؟
طبق تجربه های من و نظر شخصی:نقل قول:
منظورتون اینه که یکی از پریزها بدون مشکل اینترنت وصل میشه ولی هر تلفنی رو که می زنید کار نمی کنه؟
بله دوست عزیزنقل قول:
نظرتو در مورد وضعیت خط هم بگو لطفا
نقل قول:
میشه درباره نویز خطم توضیح دهید در حالت نرمال است یا وضعیت بدی داره یا نه
لطفا فرق این دو را هم توضیح دهید از نظر واحد اندازی گیری آنها چون بعضی از کاربران قسمت تضعیف را یکی از این دو حالت نمایش می دهند چه تفاوتی با هم دیگر دارند
Attenuation 0.1 dB:
Attenuation dB:
Downstream Upstream SNR Margin
:32.0 23.0 db Line Attenuation
:40.5 24.0 db Data Rate
:2048 512 kbps Max Rate
:10880 1172 kbps CRC
:5 4
دوستان ميشه بفرماييد وضعيت خط من چطوريه ؟
وضعیت خط خوبنقل قول:
2 مگ بسته شده
سلام
یه سوال دارم
میشه میکروفیلتر (نویز گیر) رو به پریز تلفن زد و بعدش اسپلیتر رو به اون زد ؟ چون نویز گیر کیفیت خط رو میبره بالا مثل این که
اینم وضعیت خط
دوستان ممنون میشم جواب بدین...
اگه من الان برم یه خط جدید از مخابرات بگیرم. کیفیتش با خط قبلیم فرق میکنه؟ نویز و... ایناش کم تره؟ یا فرقی نداره؟:n13:
اگه فاصلت با مخابرات زیاده که روی این خط نویز زیاد داری که نه خط جدید فایده ای نداره ولی اگه مشکلات دیگه تو مرکزتون باشه دلایل مخاتلفی داره احتمالا کمی از نویزتون ممکنه تاثیر بزاره که تو بیشتر اوقات فرقی نداره با خط قبلینقل قول:
نقل قول:
آرمين جان آيا راهي هست كه بهتر بشه ؟
وقتي من طرحم رو عوض كنم مثلا الان 128 دارم بيارم رو 2048 اين اعدا تغيير ميكنه ؟ يا كلا برم از شركت ديگه اي بگيرم تغيير ميكنه ؟
downstream روی 15مگ بسته شده؟؟!!:n04::n04::n04::n04::n04::n04:خدا رحم کنه به فقیر فقرا:n03:نقل قول:
دوستان خط من چجوریه؟چرا اینفدر نویز بالاس سیم کشی که نو کلا همه چی ردیف فاصله هم با مرکز مخابراتی تقریبا دور
Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 382 1930 Max Rate (Kbps) 1092 4924 SNR Margin (dB) 29.1 13 Line Attenuation (dB) 24.6 42 Errors (Pkts) 0 0
دوستان وضعیت من چطوره؟
چطور میتونم Attenuation وضعیتشو بهتر کنم؟
یه لطف دیگه ام بگنید بگین مفهوم هرکدوم از اصطلاحات بالا چیه؟الان نویز کدوم یکیشونه؟
جوری که از عکس پیداستنقل قول:
ظاهرا خط شما تا 10 مگ میکشه
بستگی به isp داره
از چه شرکتی و چه سرویسی دارید؟
15 مگ؟نقل قول:
کجا نوشته؟
اینجا که 4 مگ هست !
خط معمولی داری
وضعیت معمولی رو به پایین!نقل قول:
تازه وضعیتم بهتر شده!!! (قبلا SNR رو 6 بود!)نقل قول:
لطف میکنی به باقیه سوالامم جواب بدی؟
"چطور میتونم Attenuation وضعیتشو بهتر کنم؟
یه لطف دیگه ام بگنید بگین مفهوم هرکدوم از اصطلاحات بالا چیه؟الان نویز کدوم یکیشونه؟"
راستش زیاد دنبال معنی اونها نبودمنقل قول:
ولی تو پست اول اشاره شده
تو گوگل مطالب زیادی هست
بیشتر سعی کردم راه های بهتر شدنش رو دنبال کنم
خط Hamed 360 رو میگم من فاصله ام با مرکز مخابراتی زباد و خط ام اینجویه وای به حال دور تر!نقل قول:
منظورم از معنی مفهومشون تو ارتیاط بود مثلا کدوم مولفه هست که معنی نویز یا قدرت سیگنال میده وگرنه معنیشونو میشه از جای دیگه ام فهمیدنقل قول:
در هرصورت ممنون
از صبا نت سرویس میگیرم . الان طرح 128 دارمنقل قول:
یکی جواب مارو نداد که میشه میکروفیلتر زد بعدش اسپلیتر رو بهش زد ؟
تلفنت نویزش زیاده؟نقل قول:
به مودم بزنی تاثیری نداره بدون اسپلیتر سوکت تلفن رو به مودم بزنی کیفیتش بهتر میشه.اسپلیتر و میکروفیلتر رو تلفن باید بزنی که نویزش مشخص نباشه موقعی تلفن آزاد میشه.
میکروفیلتر که از اسپلتر قوی تره برای چی میخوای هر دوتا رو بزنی؟
من الان اسپلیتر دارم . گفتم شاید اگه میکروفیلتر بزنم بعد اسپلیتر رو بهش بزنم کیفیت خط بره بالاترنقل قول:
دوستان یک سوال نویز ما چطوره؟ شاتل سرویس 128 !!!
راستی مسیر ایتالیا چجوریه؟ یک چیز البتر اینه که پینگم از سرور خارجی خیلی بهتر از داخلیه مث اینه تو امضام که 102 شده از داخلی با سرور خارجی حدود1000 مایل اون ور تر پینگم86 شد!؟
نقل قول:
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :6.5 17.0 db Line Attenuation :40.5 25.0 db Data Rate :1312 512 kbps Max Rate :1696 976 kbps CRC :2 0
آقا اينم بدون اسپيليتر . . .
تا جایی که من اطلاع دارم دان استریم بستگی به isp دارهنقل قول:
به هر حال خط معمولی دارید و فکر کنم نباید مشکل خاصی داشته باشیدنقل قول:
وضعیت الان کمی مشکل دارهنقل قول:
درست اسپلیتر نصب شده؟
نقل قول:
به اين صورت وصل كردم كه رو اسپيليتر يه سوكت تكي هست كه به اون لايني كه از پريز تلفن مياد رو وصل كردم . 2 تا سوكت هم كه يه طرف ديگش داره كه از تلفنش وصل كردم به تلفن خونه . چون تلفن طبقه پايينه . واسه بالا هم كه از پريز وصل كردم به پشت مودم .
الان طرح 2 مگ خريدم اما عدد ها همونجوري هستند و سرعتم تغييري نكرده
وقتی خطت خوبه کاری نداشته باش اگرم میخای میکروفیلتر بگیری جداگانه بهش بزننقل قول:
یعنی یکی از پورت های اسپلیتر رو زدی به تلفن و یکی رو زدی به تلفن؟نقل قول:
سلام بر همگی من اطلاعات مودم رو چک کردم SNR Margin بالا ست که این خوبه اما Attenuation هم خیلی بالا که این یکی بده!!ادر کل اساتید محترم چاره کار چیه در ضمن من خط تلفن رو عوض کرم و از نوع روکش دار استفاده کردم که گرون هم بود و مودم رو هم تازه عوض کردم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n19:
یکی از پورتهارو زدم به تلفن . واسه مودم چیزی نزدم . گفتم که سیستم من طبقه بالا هست . سر ارتباط مودم با سیستم هم باید یه اسپیلیتر بزارم ؟نقل قول:
من دقیق متوجه نشدم!نقل قول:
کامل تر بگی بهتر متوجه میشم
ببین فقط پورت اسپلیتر قسمت کامپیوتر رو به تلفن نزن
درود بر دوستان
اینم اطلاعات مودمم:
من مشکل دانلود ندارم ولی مشکل تایم اوت و پینگ دارم
ببین وقتی مشکل سرعت نداری نداری پینگ و تایم اوت مربوط به خطت نمیشه واز سرویس دهنده هست.من الان نویزم رو 60 هست کیفیتم 12.نقل قول:
نویز شما معمولی نسیت .میتونی بگی پهنای باند خطت رو یکم بکشن پایین تا نویزت کم بشه.
ولی تا اونجایی که من میدونم پینگ و تایم اوت ربطی به خط نداره ومشکل از شرکت ارائه دهنده هست
سلام بر همگی من اطلاعات مودم رو چک کردم SNR Margin بالا ست که این خوبه اما Attenuation هم خیلی بالا که این یکی بده!!ادر کل اساتید محترم چاره کار چیه در ضمن من خط تلفن رو عوض کرم و از نوع روکش دار استفاده کردم که گرون هم بود و مودم رو هم تازه عوض کردم. سرعتم 2m هست.(کسی نیست جواب من رو بده !!!):n18:
لطفا جواب بدیدنقل قول:
Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 196 168 Attenuation (0.1 dB): 390 184 Output Power (0.1 dBm): 195 124 Attainable Rate (Kbps): 6316 1058 Path 0 Downstream Upstream Rate (Kbps): 4096 693
خط من attenuation خیلی بالایی داره .. مشکل کجاست ؟؟ الان با اینترنت 2mb سبانت پینگ من بالای 120 هست ولی دیگران که همین نت رو دارن پینگشون زیر 10 ـه .. ممنون میشم راهنماییم کنید
خطت که مشکلی نداره نه نویز داری و نه سیگنال از دست میده به نظر که خوب میاد
خطت که مشکلی نداره نه نویز داری و نه سیگنال از دست میده به نظر که خوب میادنقل قول:
نقل قول:
Attenuation (0.1 dB): 390 184
این تاپیک گفته اگه بالای 60 باشه یعنی خیلی بده ! الان ماله من بین 180 تا 390 ــه .. جطور خوبه ؟:n29:
این جواب تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نویزت بالا هست ولی نه زیاد البته با توجه به کیفیت خطت گفتم چون کیفیتت خوبه این نویز هم زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ممکنه به خاطر پهنای باندت باشه یا فاصلت با مرکز مخابراتیت اگه میخای پایین بیاری نویزت رو اول برو دم در تست بگیر ببین اوضاع چجوریه.بعد بگو پهنای باند خطت چنده اگه زیاد بود زنگ بزن که کمش کنن احتمالا خوب میشهنقل قول:
ببین نویزت که زیاد نیست خوبه کیفیت خطت هم خوبه موضوع پینگ و تایم اوت به شرکت ارائه دهنده مربوط میشه ونه به خطنقل قول:
نویزتون 39 هست 0.1 جلوی attenuationهست هر عددی که باشه اینطوری نشون میدهنقل قول: