از acronis disk director home استفاده کنید/از سایت هایی مثل پی سی دانلود و .... می تونید دانلود کنیدنقل قول:
Printable View
از acronis disk director home استفاده کنید/از سایت هایی مثل پی سی دانلود و .... می تونید دانلود کنیدنقل قول:
دوستان کسی میتونه یه منبعی در رابطه با تفاوت کارت گرافیک بگذاره که ایا واقعا تفاوتی وجود داره یا نه
اخه اگه بخواد GT710 باشه که ....
امیدوارم که تفاوتی نداشته باشه
سلام دوستان
يه سوال مهم داشتم
برنامه dolby home theater v4 رو نميتونم از رو dvd دستگاه نصب كنم
هركاري ميكنم نصب نميكنه
حتي برنامشو از سايت lenovo گرفتم ولي بازم نصب نشد
كمكم كنيد چيكار بايد كنم؟
دقیقا بگین مشکل چیه تا بشه راه حل پیدا کرد.ما که نصب کردیم بدون مشکل.نقل قول:
ارور میده؟
نه برنامه CPU-Z اتفاقا یه اسکرین شات صفحه اول با این برنامه فک کنم گذاشتمنقل قول:
والا منم دارم گیج میشم با حرف اون فروشنده گیج ترم شدمنقل قول:
تو این هفته یا هفته آتی اگه شد درس و امتحان نداشتم یه سر دیگه میرم پایتخت
ببینم داستان چیه:n13:
نقل قول:ببین دوست عزیزنقل قول:
شما طبق پست بالایی عمل کن فقط دقت کن که پارتیشنی که میسازی روی MBR نباشه وگرنه موقع نصب نمیزاره
البته خود من هم زیاد دردسر داشتم سر پارتیشن بندی که در نهایت از خود محیط نصب ویندوز تبدیل به 2 پارتیشن کردم و 300 مگ هم خود ویندوز گرفت
بچه ها ی سوال برای من پیش اومده که موندم علت چیه؟
7-8 روز اول لپ تاپ من (z500 i7) حدود 3تا 5 ثانیه طول میکشید ویندوزش بالا می اومد. اما تازگی ها این مدت حدود 20 ثانیه طول میکشه :n03:
start up نرم افزارهای اضافی رو disable کردم و همچنین defrag هم کردم اما نتیجه نگرفتم. البته سرعت کامپیوتر اصلا فرقی نکرده و عالیه...به نظرتون مشکل از کجاست؟
با توجه به اینکه z500 با ویندوز 8 سازگاره و نمیتونم ویندوز دیگه ای نصب کنم و بعضی نرم افزارهام برا دورهء سلجوقی ها است ممکنه از اونا باشه؟
ممنون اگه سریع جواب بدید:n01:
دوست عزیز تو صفحه 84 که بری یک عکس از رده بندی گرافیک ها گذاشتم . که اختلاف فاحشی رو بین دو مدل نشون .میده . برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایت نوت بوک چک یه سر بزنی.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ، من و تمام بچه ها میدونیم که بین 635 و 710 تفاوت وجود داره اما در تصویری که شما فرستادید جایی ذکر نشده که
lenovo z500 GeForce 635
lenovo z500 GeForce 710
شک و اختلاف نظر دوستان بر سر این هستش که lenovo z500 با گرافیک 710 وجود داره یا نداره
اگه شما منبعی دارید که دال بر این موضوع است که lenovo z500 با گرافیک GeForce 710 لطفا بیان کنید من و تمام بچه های تاپیک هم در جریان قرار بگیریم.
راستش دوست عزیز اون موقع که عکس رو گذاشتی اومدم جواب بدم بعد با خودم گفتم موضوع خنده دارتری از اونیه که بخوایم راجع بهش بحث راه بندازیم ولی بعدش دیدم نه، ایرانی جماعت حاشیه رو بیشتر از متن دوست داره!نقل قول:
شک و اختلاف نظر دوستان بر سر این هستش کهlenovo z500 با گرافیک 710 وجود داره یا نداره
100% همچین چیزی نیست
اینکه یه شرکت (nvidia) دو مدل برچسب داره واقعا چیز عجیبیه؟!!
خوشبختانه روی برچسب ها هم هیج اشاره ای نشده
وقتی نه تو سایت لنوو و نه سایتهای معتبر خارجی و حتی ایرانی همچین چیزی ذکر نشده چرا بهش دامن میزنیم؟
یکی یه حرفی زده اگه مدرکی داشته باشه میگه اگه نه هم که دیگه ما چرا بحث رو ادامه میدیم نمیدونم
بحث سر همون نر افزارها هست روز اول هیچی نصب نیست طبیعیه که زود بالا میادنقل قول:
ولی اگه این موضوع اذیت میکن hibernate کن
سریع تر بالا میاد
از من میشنوی فقط هایبرنت کن سه سوت شاید کمتر از 5 ثانیه بالا میاد!نقل قول:
از رو dvd دستگاه همه برنامه هاي win 7 رو نصب كردم . خوبم دارن كار ميكنن
اما تو پوشه audio برنامه هاي زياديه. كدومشونو براي dolby بايد نصب كنم؟
رو بعضياشونم كه كليك ميكنم تا نصب كنم اصلا setup بالا نمياد كه بخوام بريزم
برنامه dolby home theater v4 رو هم ميخوام بريزم ارور زيرو ميده:
PCEE needs to be installed
فايل setup تو پوشه win7\ audio رو هم كه ميزنم ارور زيرو ميده :
driver installationfailed: could not find the device for this diver
بايد چيكار كنم؟
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اما من میخوام بیشتر از دو درایو بسازم که خطا میده و به مشکل برخوردمنقل قول:
دوستان عزیز من که تو بازار ندیدم کسی با 710 داشته باشه حتی در ای تی مال که جدیدا در اکباتان افتتاح شده وسازگار اونجا نمایشگاه داره. روی لبتاباش این برچسب جدید رو زده بود که اونم میگفت گرافیکش 635 است.نقل قول:
نقل قول:
بايد چيكار كنم؟
باتشکر از جوابتون اما من میخوام بیشتر از دو درایو بسازم که به مشکل بر میخورم !نقل قول:
از خود قسمت نصب ویندوز هم سعی کردید؟نقل قول:
منظورم اینه که اونجا کاملا درایو ها delete بشن سپس از نوع مقدار دهی و تقسیمات انجام شه
ارور چیه؟
منم خریدم همین 15 روز پیش 3 میلیون تومان با گارانتی سازگار راضیم اما باید به این موضوع هم واقف باشیم که هر مدلی و از هر شرکتی یه سری نقاط ضعف و قدرتی داره ولی با توجه به کانفیگشو دیزاینش عالیه
مبارک باشهنقل قول:
اگه میشه نقاط ضعف و قدرتی که داره رو
بیان کنید که دیگران هم بی نصیب نمونند
سلام
دوستان من میخوام یک لب تاپ بخرم. در انتخاب بین چند مدل گیر کردم. اولا اینکه با توجه به نرم افزارهایی که میخواهم روی لب تاپ نصب کنم باید لب تاپی بخرم که قدرت پردازش بالایی داشته باشه. از طرفی بدمم نمیاد هر از چند گاهی گیم بازی کنم.این لب تاپ کانفیگ خوبی داره اما سی پی یوش تاپ نیست! مثلا لب تاپ Samsung NP350V5X-S03AE از Intel 3630QM Core i7 2.4GHz UpTo 3.4 GHz استفاده میکنه که واقعا قدرت پردازش بالایی رو به همراه میاره و بطبع پردازشگرش 10 وات مصرف بیشتری نسبت به cpu لب تاپ z500 داره. ولی کارت گرافیک ضعیف تری داره! البته رم و هاردش هم پایینه که قابل ارتقا هست. من تجربه کار (حرفه ای) با i7 رو ندارم.حالا به نظر شما چه لب تاپی برای من مناسبه؟ کدوم یک از حالات زیر خوبه :
1. لنوو Z500 بخرم و هیچ تغییر ندم. سی پی یوش کم نیاره؟ اصلا این 0.2 گیگ اختلاف کلاک cpu ها چقدر در برنامه های سنگین تو چشم میاد؟
2. Samsung NP350V5X-S03AE بخرم، هارد و رمش رو ارتقا بدم؟ گرافیکش کم نیاره؟ مثلا گیمی هست که z500 باز کنه این نتونه لود کنه؟
3.نظرتون راجع به Dell7520 چیه؟
اگه جوابتون Z500 هست، بهترین مکان خرید کجاست؟ آدرس مغازه؟ (قیمت کم، جنس درست و سالم با بک لایت و گارانتی معتبر) راستی بالاخره میشه بدون دردسر ویندوز 7 روی این لب تاپ نصب کرد یا نه؟
شرمنده سوال زیاد شد:»
البته طراحی Z500 واقعاً عالیه .... حرف نداره ... تو دل برو هست ...:n01:
میتونی به این مدل هم یه نگاه بندازینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد چيكار كنم؟
دوستان لب تاپ به نظرتون در مقایسه با Z500 چطوره ؟
دوستانی که گرافیک 645 دارند،یه توضیحی اگه میشه راجبه کارت گرافیکشون بدن،مثلا تا حالا farcry3رو high اجرا کردند؟فریمش چقدر بوده؟:n13:
اگه گرافیک برات مهم نیست میتونه گزینه خوبی باشه. اما میتونی کافیگهایی از مدل v3 رو هم با این قیمت گیر بیاری فکنم مدل i7 v3 هم توهمین رنج قیمت باشه. البته باز بسته به کارایی که از لبتابت داری باید هزینه کنی . اگر هم میخوای کمتر هزینه کنی z500 گزینه خوبیه .نقل قول:
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
بچه ها z400 چه فرقی با z500 داره؟؟؟ به جز سایز اسکرینش
تفاوتشون چیه؟؟ کدومش قشنگتره؟
ضمنا z500 touch screen هس؟؟؟ شما ک خریدین تاچ هس؟
من یک i5 ش رو خریدم درایور گرافیک هر دو رو نصب کردم روی win8 و تنظیمات بازی رو هم بلدم و انجام دادم فقط میخوام در قسمت advance option بجای نمایش گرافیک اینتل ، geforce رو نشان بدهد چکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام به همه دوستان
من چند وقتی می شه که با این انجمن آشنا شدم
و صحبت های دوستان را پیگیری میکردم تا اینکه چند روز این لپ تاب رو ابا قیمت 3030000 تومان با گارانتی 2 ساله سازگار رنگ سفید و همرا با کیف و موس و آنتی ویروس رایگان خریدم
حالا هم از اینکه تو جمع شما شرکت کردم خوشحالم.
من تا وقتی لپ تاب به دستم رسید فکر میکردم که تاچ داره ؟
نقل قول:
شما میخوای با gt فار کرای رو high بازی کنی!!!!!!!!:n04::n04::n04::n04:
کلا اگه بازی خور هستی باید بری سراغ پی سی اونم سری gtx گرافیک لپ تاپ جواب کار شمارو نمیده.....
اخه میدونی چیه،توی همین تایپیک یه نفرfarcry با گرافیکgt 635 روی highگذاشته بود ومیگفت یکم لگ میزنه!منم واسه همین اون سوال رو کردم که ببینم فرق این دوتا گرافیک چقدره.
نقل قول:اخه میدونی چیه،توی همین تایپیک یه نفرfarcry با گرافیکgt 635 روی highگذاشته بود ومیگفت یکم لگ میزنه!منم واسه همین اون سوال رو کردم که ببینم فرق این دوتا گرافیک چقدره.
سلام. دوستان از کجا میشه فهمید فرکانس ram لپتاپ 1600 هست یا 1333؟ تو ویندوز چطور میشه دید و همچنین زمانی که دستگاه نو هست و هنوز فاقد ویندوز؟؟؟؟
دوست عزیز یحتمل خودم بودم حرفم رو تایید میکنم اگه یه سر به تایپک بازی Metro:Llنقل قول:
بزنید اونجا یه توضیحاتی دادم
بد نیست اینجا هم بگم که این گرافیک حرف نداره(در حد خودش) و تا الان همه بازی ها رو آورده
همین بازی مترو که میگفتن 2 تا گرافیک تایتان میخواد رو روی مدیوم مثل هلو آوردش و دارم لذت میبرم
اما فکر گرافیک Ultra رو نباید بکنین ولی بازی ای مثل Cod Black Ops 2 رو هم رو Ultra آورده در کل به قدرتش شک نکنید
من اگه شک داشتم با توجه به اولویت هام نمیگرقتم البته مطمعنا اگه بحث قیمت نبود یا Y580 میگرفتم یا Y500 یا حتی یه چیز
خیلی غول مثل New Razer Blade
:n06:
سلاااام
دوستان كمك
بايد چيكار كنم؟
من به قدرت این لپتاپ شک ندارم فقط خواستم ببینم تفاوت فریم بین این دوتا گرافیک چقدره(635و645)واسه همینم این سوالو پرسیدم:n01:حالا به نظرتون 645 چند درصد نسبت به 635 قویتره؟باتشکرنقل قول:
دوست عزیز میتونی روی ایکن بازی راست کلیک کنی و گزین اجرا با گرافیک 635رو انتخاب میکنی میتونی از نرم افزار انویدیا هم بازی رو تولیست اد کنی و اجرا با گرافیک انویدیا رو انتخاب کنی .نقل قول:
عکس خطاهای موجود رو به ترتیب گداشتم دوستان هرکسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه.نقل قول: