یکبار اون هاردی که ویستا روش نصب کردید از داخل خود ویستا scan disk بکن احتمالا درست میشهنقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
Printable View
یکبار اون هاردی که ویستا روش نصب کردید از داخل خود ویستا scan disk بکن احتمالا درست میشهنقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
نقل قول:
با تشکر
من الان دارم این فایل رو با حجم 4.10 گیگ دانلود می کنم :
Opensuse -10.3-GM-DVD-i386.iso
آیا این فقط خود سیستم عامله ؟
اگه اینطوره چرا 4.10 گیگ ؟
تا الان حدود 3.2 گیگش رو گرفته ام .
اگه به درد نمی خوره بیخیالش بشم .... ها ؟ :13:
نه مشكل از اون نيست فكر كنم منظور من رو متوجه نشديننقل قول:
من دوتا هارد دارم كه تو يكيش ويندوز XP و Opensuse رو نصب كردم و موقع نصب اون هارد رو به عنوان هارد boot به سيستم معرفي كردم
و تو يه هارد ويندوز Vista كه اونم موقع نصب به عنوان هارد Boot به سيستم معرفي كردم
حالا از تو هارد اولي ميخوام هر سه تا سيستم عامل رو بتونم بوت كنم!
اينم بگم كه در حالت عادي بايد از تو Bios هارد Defult رو تغيير بدم تا بتونم بين دو تا هارد سوئيچ كنم
يعني تو هر ويندوز درايو اصلي C با درايو C اون يكي ويندوز فرق ميكنه
اين فايلي روكه شما داري دانلود ميكني سيستم عامل به علاوه كلي برنامه هست كه ميتونه بدون نياز به اينترنت تا حد قابل قبولي نيازهاي نرم افزاري شما را براورده كنه ولي اينم در نظر بگيرين كه مخازن توزيعي مثل Suse حجم خيلي بالايي دارن و اصلا معقول نيست كه همه رو يه جا براي دانلود بزارن! مثلا شما ميتوني حدود 50Gig فايل دانلود كني و رو Dvd رايت كني؟!!!نقل قول:
باور بفرمایین ، اگه مطمئن بودم که 50 گیگ بگیرم کار تمومه ، همین کار رو می کردم چون خفه شدم از بس برای هر کار کوچیکی خودش رو از اینترنت آپدیت کرد .!!! :19:
امیدوارم این 4 گیگ مشکل رو در حد قابل قبولی حل کنه .
ضمناً وقتی تموم شد اگه خواستین بگین تا براتون کپی بگیرم و بفرستم .
تنها نگرانیم اون دوتا حرف داخل اسم فایله ( Gm ) ..... نکنه این کلاً آلمانی باشه ؟؟:18:
من از سایت اوپن سوزه دارم می گیرم و اشاره ای هم به این مسئله نکرده بودن :13:
نسخه ای که دارید دانلود می کنید درسته و جای هیچ نگرانی وجود نداره ! در ضمن GM مخفف Gold Master به معنی نسخه نهایی است !! :46:نقل قول:
امیدوارم حالا متوجه شده باشم :46:نقل قول:
شما باید از طریق بایوس سیستم اون هارددیسک رو بعنوان master و هارد ویستا رو بعنوان second تعیین کنید
بعدش سیستم رو با دیسک اوپن زوزه بوت کنید تا گراب repair بشه
۱- کل مخازن 10.3 کلا ۱۷ گیگ بیشتر نیستنقل قول:
۲- در مورد آپدیت شدن خب میتونید کاری کنید که automatic update غیرفعال بشه
نقل قول:
1. لینک اگر بدهید دانلود می کنم . ( حتماً نسخه ی آفلاینش علاوه بر من به درد خیلی ها خواهد خورد )
2. آپدیت را غیر فعال کرده ام اما بازبینی مخازن در هنگام نصب برنامه های جدید .... و ریفرش کردن آن ها و ..... هنوز آنلاین صورت می گیرد .
سلام
من تازه شروع به استفاده از سوزه لینوکس کردم.
البته یه بار بلایی سرم اومد که مجبور شدم کل هارد رو fdisk کنم!!!
ولی می ارزید به تجربه ش.
۲- به نظر من این مورد یکی از مشکلات suse محسوب میشه !نقل قول:
سلامنقل قول:
ورودتون رو به دنیای لینوکس تبریک میگم.
اگر قبل از نصب لینوکس کمی مطالعه و تحقیق می کردید هیچ وقت مجبور به fdisk نمی شدید !
قبل از هر سوال یا انجام کاری پیشنهاد می کنم مطالب این تاپیک و انجمن رو مطالعه کنید !
من درایور ATI رو دانلود کرده ام ( با حجم تقریبی 50 مگ ) و پسوند run داره .
یکی از دوستان در تکنوتاکس نوشته بود که باید اون رو با دستور SH اجرا کنم اما نمیشه .
چه باید کرد ؟
سروران لطفاً راهنمایی بفرمایید .
فایلی با نام openSUSE-10.3-GM-DVD-i386 با فرمت rar دانلود شد .
این فایل را اکسترکت کنم ؟
یا به همین شکلی که هست باید روی DVD کپی شود ؟
نیاز به راهنمایی فوری دوستان گرامی دارم . :11:
شما بايد از محيط گرافيكي خارج بشي تا بتوني درايور گرافيك رو نصب كني براي اينكار تو صفحه Login كليدهاي ctrl+N روبزن بعد تو محيط متني بعد از Login تايپ كن:نقل قول:
<sh <Driver File Addres
به جاي<Driver File Address> ادرس فايل رو تايپ كن حتما يادت باشه فايل رو با پسوندش تايپ كني مثلا: Ati.run
اگه پسوند فايل .rar هست بله اول بايد Extract كنينقل قول:
ولي اگه ISO هست بايد با نرو Open كني بعد رايت كني
البته اگر از سايت خود Suse دانلود كرده باشي به احتمال زياد پسوندش Iso هست نه rar
ممنون از راهنماييت ولي از هموناول كه Suse رو نصب كردم هاردم به همون صورتي كه شما گفتي بود!!!نقل قول:
يعني Vista رو به عنوان Second Hard Drive شناخته بود!
در ضمن Grub خراب نيست كه نياز به repair داشته باشه.
يه سوال ديگه وقتي Suse بالا مياد براي چند ثانيه Desktop رو نشون ميده بعدش صفحه سفيد ميشه و فقط Cursor رو نشون ميده مشكل از كجاست؟
۱- لینک دانلود نداره این مطلب رو تو suseforums.net خوندمنقل قول:
البته ویرایش boxed DVD چنین ویژهگی داره که البته باید ۶۰ دلار خرج کنید
شما در نظر بگیر اگر نصف کاربران زوزه بخواهن ۱۷ گیگ دانلود بکن چه bandwidth نیاز هست من خودم بعد از نصب 10.3 برای راهاندازی فایلهای مولتی مدیا و چندین برنامه دیگه حدود 160 مگ دانلود داشتم نکته بعدی برای یک کاربر خانگی احتیاج نیست همیشه در حال آپدیت کردن باشه البته بغیر از آپدیتهای critical چون شما حداکثر ۶ماه یا ۹ ماه ورژن جدیدتری از لینوکس قبلی دارید
۲- برای اینکه مخازن برای هر دانلود احتیاج به refersh نداشته باشن
YaST - software - software repositories - properties = enable or disable
اگر مسئلهی قابل حل نباشه ایجاد مشکل میکنهنقل قول:
درصورتیکه این مسئله قابل حل شدن هستش :46:
درایورهای ATI یخورده بد قلقی دارننقل قول:
تنها منبع راهنمایی نصب درایورهای ATI در زوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش
نقل قول:اون راه حلی که گفتید باعث غیر فعال شدن مخازن میشه !! و وقتی وارد software management می شوم با پیغام no repositories .... مواجه میشوم و هیچ بسته جدیدی نمیتونم نصب کنم !نقل قول:
۲- برای اینکه مخازن برای هر دانلود احتیاج به refersh نداشته باشن
YaST - software - software repositories - properties = enable or disable
همچنان اعتقاد دارم که رفرش کردن و بازبینی مجدد مخازن در هنگام نصب نرم افزار یا باز کردن برنامه software management جز معایب سیستم نصب نرم افزار در suse هست.
وقتي Suse بالا مياد براي چند ثانيه Desktop رو نشون ميده بعدش صفحه سفيد ميشه و فقط Cursor رو نشون ميده مشكل از كجاست؟
یه مثال بزنمنقل قول:
در مخازن KDE-backport برنامه digikam هست اگر شما نسخه 1 رو از همین مخزن نصب کرده باشید
با اجرای software manager این برنامه digikam بازبینی میشه آیا نسخه جدید تر منتشر شده یا نه
حالا انتخاب با شما ست که آیا همیشه digikam بروز داشته باشید یا نه ؟
من خودم برای آپدیت ماهی یکبار مخازن refersh میکنم که در مجموع ۲ دقیقه طول نمیکشه
بشتر توضییح میدینقل قول:
از کدم محیط استفاده میکنی ؟
آیا Xgl فعال کردی ؟
اصلا دسکتاپ لود میشه یا نه ؟
از محيط KDE 3.5 استفاده ميكنمنقل قول:
XGL اگه اشتباه نكنم فعال هست چون در غير اين صورت نمي تونستم Compiz Fusion رو فعال كنم
بله لود ميشه ولي همين كه Splash ميره 2-3 ثانيه بعد هم صفحه سفيد ميشه!
اينم بگم با اينكه صفحه چيزي رو نشون نميده ولي ظاهرا برنامه ها Run ميشه! چون براي مثال ميتونم Desktop رو كه بصورت سه بعدي هست بچرخونم
در محیط متنی دستور زیر را اجرا کن :نقل قول:
کد:compiz --replace
اگه جواب نداد دستورای زیر رو اجرا کن :
کد:kwin --replace
metacity --replace
اگر تونستی این دستورات رو یکبار در همان حالتی که صفحه سفید میشه با زدن کلید هایalt + f2 اجرا کن ..
ممنون با راهنماييتون مشكلم حل شد
اما يه سوال ديگه!
من قبلا يه پست داده بودم در مورد اينكه Vista رو نميتونم از تو Grub لود كنم ولي جوابي نگرفتم ولي فكر كنم فهميدم مشكل از كجاس! تو قسمت تنظيمات Grub يه گزينه اي هست با اين مضمون: Active Drive When Select as boot مشكل اينجاست كه وقتي اين گزينه رو تيك ميزنم و وقتي ميخوام تنظيمات Grub رو Save كنم Save نميشه حتي تو محيط متني هم Yast رو لود كردم واين كار رو انجام دادم ولي بازم نتيجه مثل قبل بود حالا سوالم اينه كه چطور ميتونم تنظيمات Grub رو Save كنم؟
در حالت متنی هم میتونید نتظیمات گراب رو انجام بدید. برای این کار باید فایل menu.lst را با مجوز root ویرایش کنید. مقاله آموزشی در این زمینه داریم :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1541734&postcount=73
ممنون از راهنماييتنقل قول:
ولي اين مقاله هم كمكي نكرد دقيقا همون قسمتي كه من ميخوام هنوز تكميل نشده!
كسي نميتونه كمكم كنه؟
openSUSE 11.0 Alpha 2
دومین نسخه آزمایشی openSUSE 11.0 منتشر شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:
کد:http://news.opensuse.org/2008/02/08/announcing-opensuse-110-alpha-2/
سلام
برای استفاده از دو سیستم عامل، شما Microsoft Virtual PC رو پیشنهاد میکنین یا Virtual WMWare رو؟
اگه تفوتهاشون رو هم بگید ممنون میشم.
چون VMWare به لینوکس مربوط میشه، این سوال رو اینجا پرسیدم...
من به عنوان کسی که حدود 5 -6 ماه دارم vm ware کار میکنم و قبلا هم خیلی با virtual pc کار کرده بودم میتونم بگم که
1)سرعت vmware خیلی بالاتر ه و بهتره و اصلا هنگ نمی کنه
2)دارای امکان راهاندازی شبکه به صورت تنظیمات داخلی است
3)از سیستم عاملهای زیادی ساپرت می نه (mac ,linux ,windows,navel(
فکر این برنامهها رو میتونید در ویندوز استفاده کنید
ولی برای مجازیسازی در لینوکس فکر نکنم بتونید از این برنامههارو استفاده کنید
من برنامه های OPEN-suse 10.3 رو میخوام از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟؟ ممنون اگه راهنمایی کنید ؟!؟!؟!
نقل قول:کد:http://software.opensuse.org/search
کد:http://packman.links2linux.de/
کد:http://benjiweber.co.uk:8080/webpin/
ممنون از راهنمایی M a j r i x ...ولی یه مشکلی هست اونم اینه که من نمیدونم هر کدوم از این برنامه ها به چه دردی میخوره و کارایشونو بلد نیستم....
میشه چند تا از برنامه هایی رو که نیازه و به درد میخوره رو برام معرفی کنید...
در بخش نرم افزارهای لینوکس برنامه های زیادی معرفی شده !نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=71
آقا من نمی دونم چه جوری باید در اوبونتو 7.1به اینترنت وصل شم ونمی دونم چه جوری باید برنامه های نصب شده از روی سی دی اش را اجرا کنم (مثلا ++g)
هم بخش نرم افزار لینوکس رو مرور کنیدنقل قول:
هم میتونید نوع برنامه درخواستی رو بگید تا معادلش معرفی بشه
دوست عزیز مسائل مربوط به اوبونتو در تاپیک اختصاصی خودش پیگیری کنیدنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=135357
دوستان لطفا راهنمایی کنید .
من اوپن سوزه 10.3 نسخه ی دی وی دی رو با حجم 4.10 گیگ دانلود کردم . حالا برای استفاده از اون چه کار باید بکنم ؟به صورت ایمیج رایتش کنم ؟ با چه فرمتی ؟ :13: