سلام.نقل قول:
پررو بازی کدومه ؟! برنامه رو براتون میفرستم.
Printable View
سلام.نقل قول:
پررو بازی کدومه ؟! برنامه رو براتون میفرستم.
salam mishe barname asansor ra dobare baraye download bezarii??/
mamnnoooonnnnnnnnnn
سلام من میخوام دسته کنسول قدیمی میکرو رو وصل کنم به کامپیوترم. چطوری میتونم این کار رو بکنم؟ واسه USB باشه بهتره.
ممنون
ُلام
من يك مدار NOTمي خوام.كسي ميتونه كمك كنه.وقتي يك جريان روي پايه يك ترانزيستور هست ،يك رله رو تحريك كينه ولي من مي خوام كه وقتي جريان نباشه رله تحريك شه.بنابراين دنبال يك مدار NOT هستم
میتونید رله رو اینجوری ببندید :نقل قول:
اگرهم معکوس کننده میخاید این خوبه:کد:http://www.imagevimage.com/images/relll.jpg
( اینو با دوتا ماسفت هم میتونید درست کنید که میشه CMOS)کد:http://www.imagevimage.com/images/notttt.jpg
البته اگر از رله ی 5 پایه استفاده کنید نیاز به هیچ مداری نیست.
سلام و خسته نباشید
نرم افزار و نقشه سخت افزاری سیستمی را میخوام که روی یک صفحه تابلوی تبلیغاتی led 8*16 پیغامی ( به عنوان مثال Hello ) را نمایش بده .
برنامه باید حتما به زبان اسمبلی باشه .
ممنونم و موفق باشید
من يک مدار دما سنج الکترونيکي نسبتا دقيق لازم دارم که از 0تا 45 درجه سانتيگراد را روي سون سگمنت(ترجيا کوچک باشد) نشان دهد اگه کسي
يک مدار خوب در نظر داره يا شرکتي که اين نوع مدار راتوليد مي کند و يا آدرسي که بشه اين مدار را تهيه کرد به من معرفي کنه
سلام
مدار برای نشون دادن زاویه
اگه کسی داره کمک کنه
اگه بشه یک مقدار بهش داد ویک موتور بچرخونه تا به اون زاویه برسه بهتر
سلام
مدار برای نشون دادن زاویه
اگه کسی داره کمک کنه
اگه بشه یک مقدار بهش داد ویک موتور بچرخونه تا به اون زاویه برسه بهتر:46:
سلام
من یک مدار زاویه سنج میخوام
خب سنسور زاویه که بیرون ریخته:27: برای موتور هم میتونید از سروو موتور استفاده کنید.نقل قول:
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
اگه با 8051 یا AVR میخاید تو همین تاپیک یا تاپیکهای دیگه یه گشتی بزنید شاید باشه. اگر هم با PIC خاستید میتونم یه مدار بذارم.نقل قول:
سلام
من خیلی از مدار و این جور چیز ها سر در نمیارم
ولی
مدار یک ماشین حساب رو می خواستم
من يک مدار دما سنج الکترونيکي نسبتا دقيق لازم دارم که از 0تا 45 درجه سانتيگراد ويا بيشتررا روي سون سگمنت(ترجيا کوچک باشد) نشان دهد اگه کسي
يک مدار خوب در نظر داره (با ليست کامل قطعات به صورت جزئي و کامل|) يا شرکتي که اين نوع مدار راتوليد مي کند و يا آدرسي که بشه اين مدار را تهيه کرد به من معرفي کنه
نميدونم سوالمو كجا مطرح كنم ولي ميپرسم،
كسي ميتونه يه سنسور حساس به خاك به من معرفي كنه ؟
خواهشا اگه ميشه زود تر جواب بدين...
.::با تشكر::.
سلام /من شکت مداری ساعت دیجیتال با سون سگمنت و آی سی 8051 را تازم دارم
سلام من شکت مداری ساعت دیجیتال با آی سی 8051 و سون سگمنت را لازم دا رم/ jodyeنقل قول:
نقل قول:
لطفا يک مدار با pic برام بذاريد.
ممنون
سلام
اگر لطف کنید نقشه ی یک مدار ساده ی گیرنده و فرستنده اینجا بگزارید.
اگر هم مقاله ی ساده ای در این مورد دارید.به من معرفی کنید.
ممنون خدا حافظ.
کنترل دور موتور dc تا 4 آمپر را میتونیم با pwm توسط ترانزیستور انجام بدیم ؟ اگه میشه با چه فرکانسی باید انجام بدیم حداقل و حداکثر این فرکانس چقدر هست ؟ و آیا نیاز هست که خازن در خروجی pwm بزاریم که ولتاژ dc بشه؟
---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------
سنسور خاک نمیدونم منظورت چیه من که نشنیدم اما اگه گرد وغبار هوا منظورت باشه میتونی توسط یک led یا یک لامپ و یک آی سی لوکس متر شدت نور تابیده شده را اندازه بگیری با وجود گرد و غبار این شدت کمتر میشه اما بازم دقیق نیست !!!!! جالبه اگه به نتیجه ایی رسیدین اینجا بگین ما هم بدونیم .
خب اینم مدار:نقل قول:
سون سگمنتها آنود مشترکن و سنسور هم LM35 هست و 14 مقاومت سمت راست مدار همه 330 اهم هستن. کد هگز هم توفایل هست که هنگام پروگرام کردن باید تنظیماتی که تو فایل CONFIG گذاشتمو انجام بدید.منبع هم باید 6 تا 12 ولت باشه.این مدار از 0 تا 99 درجه رو نشون میده.کد:http://www.4shared.com/get/322880809/933eaa31/TMP876A.html;jsessionid=FF76F0EB17B7DB32A9293EAA65B58B13.dc211l
با ماسفت میشه ...خازن هم لازم نیست چون موتور خودش یه سیم پیچه.فرکانس هم باید یه چیز بین 1k تا 20k باشه شما حول و حوش 5k بزار.نقل قول:
راستی کد برنامه رو با این عوض کن:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/get/323046717/cc7eca4e/Temp.html;jsessionid=6FAD1BAD954EEE4CF5F074C89EE033CF.dc278
ماسفت مدار محافظ و راه انداز نیاز داره خوب از ترانزیستور قدرت نمیتونم استفاده کنم؟ اونها که این جریان را جواب میدند؟
سلام خدمته دوست خوبم , آقا پژمان که خیلی حق به گردن من و این سایت داره.
دوست عزیز,با اجازه شما خواستم پیغام خصوصی برای شما بزارم,اما از اونجایی که بنده تازه عضوی از سایت شدم,چنین امکانیو به من ندادن.
جسارتا" مطالبیو برای شما در مورد خازن سنج با avr میخواستم خدمت شما بدم که با اجازتون برای شما به ایمیلتون ارسال میکنم.
موفق و سلامت باشید
دوست داره شما , Hadi DO
خب اگه خروجی PWM شما در حدی هست که میتونه جریان ترانزیستورو تامین کنه و ترانزیستور هم تو اون فرکانس زیاد داغ نکنه میشه از ترانزیستور قدرت استفاده کرد. برای حذف نویز یه خازن هم بسته به فرکانس PWM باید با موتور موازی کرد.نقل قول:
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
اشکالی نداره...ایمیل بفرستید.نقل قول:
سلام دوستان
من دنبال مداری هستم که یک ولتاز مرجع براش تعریف کنم و بعد ولتاز دومی بهش بدم
تا زمانی که ولتاژ دوم از ولتاژ مرجع بزرگتر بود خروجی 0 باشه و وقتی ولتاژ دوم 0 شد (یا از مرجع کوچیکتر ) خروجی برابر ولتاژ مرجع یا Vcc بشه
خب آیسی مقایسه گر که زیاد هست.مثل LM311 یا LM339نقل قول:
درسته ولی من دنبال مدار عملی هستم خودم نتونستم با OPamp به نتیجه دلخواه برسمنقل قول:
سلام
ایا میشه مداری درست کرد که یک کارت شبکه بیسم روش وصل بشه و مدار اطلاعاتی رو از طریق کارت شبکه بگیره و روی تابلو روان نشون بده؟
اگه شدنی هست لطفا راهنمایی کنید
میخواستم یک منبع تغذیه سوئیچینگ تا 6 آمپر درست کنم ، دوستان اگه لطف کنن راهنمائی کنند اول اصول کلی کار بعدش هم جزئیات ممنون میشم
می شه بگین این گراند مدار یا اتصال به زمین مدار چیه من که واقعا گیج شدم در ضمن یه سوال دیگه وقتی یک پایه LED رو (معمولا +) به میکرو وصل کردم پایه ی دیگرشو به چی وصل کنم؟
با تشکر
گراند یه نقطه از مداره که به عنوان مبنا (0) در نظر میگیریم و ولتاژ نقاط مختلف مدار نسبت به اون نقطه سنجیده میشه. پایه ی منفی اون LED رو با یه مقاومت به زمین( یا سیم منفی باتری) وصل کن .نقل قول:
مثلا تو این عکس وقتی پایه های 18 تا 25 پرت پرینتر رو به هم لحیم کردم باید اونو به کجا وصل کنم
کد:http://www.4shared.com/photo/SsJ0-uZk/dataprogrammer.html
به سیم منفی منبع تغذیه وصل کن.
این کابل وقتی که به کامپیوتر وصل می شه می تونه برق خودشه از کامپیوتر بگیره و دیگه به باتری وصل کردنش از نظر من توجیه پذیر نیستنقل قول:
اصلا چه لزومی داره که پایه ی منفی باتری به کامپیوتر وصل شه در صورتی که هر پین خودش جریان الکتریکی داره
سلام - آیا میتونیم چند میکروفن خازنی را موازی به هم وصل کنیم ؟ میخواهم مثلا در یک اتاق در 4 جهت مختلف بزارم که صدا کامل ضبط بشه
بعدش هم میکروفونهای خازنی کوچیک در بازار هست که تغذیه هم میخوره معمولا برای دوربین مدار بسته استفاده میکنند ، میخواستم از اونها چهار عدد بگیرم به یک کابل متصل کنم ، مشکلی ایجاد نمیشه ؟
اگه خود کامپیوتر منبع رو تامین میکنه پس شما فقط باید اون سیمهایی که گفتید رو به پایه GND)10) از اون آیسی وصل کنید.نقل قول:
اونجوری بعید میدونم بشه مستقیم میکروفن ها رو باهم موازی کرد.نقل قول:
سلام - آیا میتونیم چند میکروفن خازنی را موازی به هم وصل کنیم ؟ میخواهم مثلا در یک اتاق در 4 جهت مختلف بزارم که صدا کامل ضبط بشه
بعدش هم میکروفونهای خازنی کوچیک در بازار هست که تغذیه هم میخوره معمولا برای دوربین مدار بسته استفاده میکنند ، میخواستم از اونها چهار عدد بگیرم به یک کابل متصل کنم ، مشکلی ایجاد نمیشه ؟
فک کنم باید با یه مدار میکسر اونا رو به هم وصل کنید. مثلا" برای هرکدوم یه تقویت کننده ی یک ترانزیستوری درست کنید و خروجی ترانزیستورها رو با مقاومت به هم وصل کنید.
حالا پایه ی GND همون آی سی رو به کجا وصل کنم؟ در ضمن تو شکل شماتیک مدار من اون پایه ی آی سی با GND ای وی آر یکی می شه و با هم به GND وصل میشننقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم تون این عکس منظور از 0 چیه که با پیکان بنفش مشخص کردم
یه سوال دیگه اینکه من یه قسمتی از شکل رو با رنگ قهوه ایی تو مسیر بسته گذاشتم که همون طور که می بینید VCC 5 V به 0 مدار وصل شده آخه چطور همچین چیزی می شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این مدار نوشته VCC=5 اونوقت شما میگید این مدار لازم نیست به منبع وصل بشه؟ پس این پایه رو میخاید به کجا وصل کنید؟
این مدار یک آداپتور میخاد که سیم مثبتش به VCC=5 وصل میشه و تمام نقاطی که با علامت زمین مشخص شدن به سیم منفی آداپتور وصل میشه. منظور از 0 هم همون 0 ولته. VCC به 0 وصل شده؟؟ من که همچین چیزی نمیبینم! من فقط یک خازن میبینم که این دوتا به اون خازن وصل شدن. اینکه مشکلی نداره!
من نگفتم که به منبع تغذیه احتیاج نداره من گفتم که از طریق باتری ولتاژش تامیین می شه و احتیاجی نیست که به کامپیوتر وصل کنیم حالا بی خیالنقل قول:
می شه بگین اگه نخاییم که از خازن استفاده کنیم باید چی کار کنیم ?
اگه می شه به این تایپیک یه سری بزنید تو این تایپیک شخصی اومده بجای باتری از ریگلاتور استفاده کرده و من متوجه نشدم که GND و VCC ای وی آر رو چجوری وصل کرده
ممنون می شم یکمی توضیح بدید