آفا سپاس از جوابت ولي من نمي تونم پيداش كنم اگه ميشه لينك دانلودش رو بذاري
مودم هم رو كه پيدا نكردم.اگه پيدا كردي به ما هم خبرشو برسون
شرمنده كه سرتونو درد ميارم
س پ ا س
sms يعتن سايت ما سالاره
Printable View
آفا سپاس از جوابت ولي من نمي تونم پيداش كنم اگه ميشه لينك دانلودش رو بذاري
مودم هم رو كه پيدا نكردم.اگه پيدا كردي به ما هم خبرشو برسون
شرمنده كه سرتونو درد ميارم
س پ ا س
sms يعتن سايت ما سالاره
سلام
کلیه درایو های مودم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد تنها کافی است که نوع مودم رو بفهمید که hcf یا hsf است و در سمت راست سایت بر روی دانلود کلیک کرده و سپس i agree و بعد نوع سیستم عامل و نوع کرنل سیستم عامل.
برای پیدا کردن کرنل سیستم عامل از دستور uname -r استفاده کنید.
صفحه مستقیم برای دانلود مودم های hsf: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای مودم های hcf: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه که تو فدورا9 چه طور میشه repository رو غیر فعال کرد (من به اینترنت دسترسی ندارم )من دارم ار منوی add/remove program این کار رو میکنم ((یعنی دارم اونا رو غیر فعال میکنم ولی باز هم نمیتونم از دیسک فدورا چیزی نصب کنم
حتی بسته های rpm رو هم نمیاونم نصب کنم !!!!! کسی میدونه باید چه کار کنم
سلامنقل قول:
با دستور passwd username --stdin میشه پسورد جدید داد
نقل قول:
دوست عزیز برای پسورد رووت این مو ضوع کاملا فرق داره
یکی از راههاش اینه که سیستم رو ریستارت کنید >>> بعد اگه شما دارید از LILO استفاده میکنید وقتی که صفحه ی مربوط به بوت (انتخاب سیستم )رو دیدید >>> دگمه های Ctrl+x رو فشار بدید و بنویسید linux single >>>الان دگمه ی enter رو فشار بدید شما الان با همان صلاحيت هاي رووت وارد سیستم شده اید الان با ورود به سیستم با دستور passwd میتونید پسورد رو تغییر بدید
برای اونای که از GRUB استفاده میکنند وقتی که صفحه ی مربوط به بوت (انتخاب سیستم) رو دیدید دگمه ی e رو فشار بدید بعد کرنل مربوطه رو انتخاب کرده و در اخر اون خط کلمه ی single رو به صورت یه کلمه ی جدا بنویسید الان وارد شل بشید و با ورود به سیستم با دستور passwd میتونید پسورد رو تغییر بدید
ببخشید بهتر از این نتونستم براتون ترجمه کنم
منبع
[HTML]http://www.linuxforums.org/security/howto:_recover_root_password.html[/HTML]
[HTML]http://www.digitalpeer.com/id/change[/HTML]
اگه نظر من رو می خوای بهتره با حالت متنی کار کنی چون من هم با حالت گرافیکی خیلی مشکل داشتم اما برا فعال و غیر فعال کردن مخازن تو fc9 می ری به system > adminstration > software sourcesنقل قول:
سلام
ممنون بابت جواب
ولی اون کار رو هم کرده بودم ولی همون مشکل باقیه فکر کنم بهتره اون پیام رو اینجا بزارم
فعلا بای
و اما فدورا !!!!!!!!:31:
سئوال اول :
من بعد از نصب هيچيك از پارتيشن هاي غير EXT رو نمي بينم .
با دستكاري در فايل fstab و افزودن يك خط به انتهاي اون ، الان در زير مجموعه ي media پارتيشني به نام sda1 دارم اما خالي است .
كجاي كار را يادم رفته انجام بدم ؟
راستي خطي كه اضافه كردم متنش اينه :
نقل قول:
/mnt/sda1 mnt/ntfs ntfs defaults 0 0
ممنون از راهنمايي
سلامنقل قول:
اول اینکه توی اون خط mnt/ntfs و mnt/sda/ اشتباهه
با این دستور درستش کنید(اگر sda1 درست باشه
بعدش شما باید با دستور mount /dev/sda1 رو اجرا کنید و بعد دنبال پارتیشن مورد نظر در mnt/ntfs/ بگردیدکد:sed -i -e 's/mnt\/ntfs/\/mnt\/ntfs/g' -e 's/\/mnt\/sda1/\/dev\/sda1/g' /etc/fstab
بچه ها......................
من میخوام ، این توزیع رو بگیرم.............. گویا سه مدل ، برای سه تا پلتفرم داره................!!!! میشه درباره x86_64 و ppc کمی توضیح بدید. سی پی یو ، دستگاه من 4100 AMd ، همون 2.4 dual هست.
اگر cpu پردازش 64 بیتی رو پشتیبانی می کنه می تونی X86_64 رو بگیری
در هر صورت نسخه 32بیتی هم می تونی بگیری
آقا مرسی.
ولی پی پی سی چیه........؟؟؟؟ بابت اطلاعات عمومیم میپرسم.........!!!!
نقل قول:کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/پاور_پیسی
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/PowerPC
اجازه می خوام که بعد از حدود ده روز کار کردن با فدورا 7 یک سری نتایج کلی رو گزارش کنم .
نکته ی اول : باگ نرم افزارها نسبت به پارسیکس بسیار کمتره . من برای اجرای compiz در محیط پارسیکس خیلی تلاش کردم اما موفق نشدم در حالی که beryl در فدورا بسیار عالی کار می کنه . علاوه بر اون ، نرم افزاری مثل amule که در پارسیکس واقعا بد و پر از باگ بود ، در فدورا بسیار بهتره ( به شرح ایضا چند تا نرم افزار دیگه )
نکته ی دوم : کامپایل کردن سورس ها بسیار راحت تره . می دونم که این عجیب به نظر میاد چون فرامین یکی هست اما من هرگز به راحتی فدورا در پارسیکس نتونستم این کار رو انجام بدم و انواع و اقسام گیرهای عجیب و غریب به سراغم می اومد .
نکته ی سوم : فرمان Yum که در حقیقت معادل فرمان apt-get در دبیان هست ، کارکرد خیلی خوبی داره و از اون گذشته ، این رو بی هیچ تردیدی میگم که سرورهای فدورا stability بهتری نسبت به سرورهای debian داره .
نکته ی چهارم : علیرغم این محاسن ، زیبایی محیط پارسیکس ( البته بدون در نظر گرفتن تم های Emerald ) بیشتر بود. پارسیکس با فارسی مشکلات کمتری داشت و یک نسخه ی خوب از open office هم روش نصب شده بود که جاش در فدورا خالیه ( البته فردا این رو هم نصب خواهم کرد )
یک مشکل در فدورا 7 :
علیرغم این که گزینه ی Alt+Shift رو برای تغییر زبان کیبرد فعال کرده ام ، متاسفانه این کلیدها کار نمی کنه و برای تغییر زبان باید روی نشانگر اون در تسک بار کلیک کنم .
شورتکات ها رو به کلیدهای دیگه هم تغییر دادم اما مشکل حل نشد . کسی میدونه چه کار باید کرد ؟
دوست من شما چرا از فدورا 9 استفاده نمی کنید درضمن alt + shift سمت چپ تو سیستم من کار می کنه و سمت راست کار نمی کنه :10:
نقل قول:
خطاط جان فعلا سی دی فدورا 7 رو داشتم و ناگفته هم نمونه که راضی هستم . کلا بعد از کار کردن با اوپن سوزه 10.3 و پارسیکس فکر می کنم که در لینوکس برای استفاده از آخرین ورژن ها باید احتیاط کرد چون عملا مدتی طول می کشه تا نسخه ی جدید با تغییرات و اصلاحات کاملا Stable بشه .
مشکل رو به شکل دیگری حل کردم . در قسمت Control Center وارد بخش regional & Accessebility شدم و بعد در بخش Keyboard Shortcuts و در قسمت Global Shortcuts بخش پایین رو که برای تغییر زبان بود فعال کردم .
ناگفته نماند که در این منو ، کلیدهای Ctrl+Alt+K به طور پیش فرض این کار رو بر عهده دارد اما برای این که تغییر زبان قابل چرخش باشد و از یک زبان به زبان دیگر و بالعکس کار کند ، باید در همین منو در قسمت Keyboard Layout منویی را که نوشته Include Latin Layout را تیک بزنید در غیر این صورت تغییر فقط از یک زبان به زبان دیگر صورت خواهد گرفت و دوباره قابل بازگشت نخواهد بود .
البته این هات کی با انتخاب گزینه ی Custom با کلیدهای دلخواه شما قابل تغییر خواهد بود اما کلا XKB زیاد ثبات نداره و بعد از چند بار دستکاری دیگر عمل نکرد . به همین دلیل ، فعلا از همان گزینه ( Ctrl + Alt + K ) استفاده می کنم . به هر حال از کلیک کردن روی نشانگر زبان که راحت تره !!
دوستان گرامی ،
یک پرسش مشورتی دارم !
یک بار پارسیکس رو با فرمان apt-get update اپدیت کردم و نتیجه این شد که دیگه گنوم بالا نیومد .
آیا این روش برای فدورا نتایج بدی نداره ؟ دیروز فرمان yum install update رو چک کردم . حدود 439 مگ دانلود می کنه و اکثر پکیج ها به روز میشن ( آیا این تغییرات من رو به فدورا 9.0 می رسونه ؟ ) . آیا از این روش استفاده کنم ؟ دلم نمیخواد فدورا هم خراب بشه . تا همین جا کلی روش کار کرده ام .
پیشنهاد شما چیه ؟
چه طور میشه رفت اینترنت؟
من در فدورا كور 6 چطوري ميتونم اكانت واير لس بسازم؟
كارت شبكه را شناخته...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من فدوراي جديد روخريدم ولي بازهم صداتو لينوكس نداشتم
كارت صدا دوتا امتحاني ازيه مغازه گرفتم ولي هيچ كدوم رو پشتيباني نمي كنه
يه بنده خدايي گفت بايد مادربردت درايور لينوكس داشته باشه كه بتوني تو لينوكس كارت صدات پشتيباني بشه ولي نه تو سي دي مادربردم درايور لينوكس بود نه تو سايت اصلي مادربردومادربردم من jetway intel socket 478 processor a 353 dms
اينها هم مشخصات كلي مادربردم
<LI class=style17>ATI RADEON 9100 PRO IGP& IXP 150 <LI class=style17>support Socket478 Pentium 4 CPU 400/533/800MHz F.S.B <LI class=style15>Integrated ATI 9000 PRO GFX <LI class=style15>Support ATA133 <LI class=style15>USB 2.0 Support <LI class=style15>On-board 10/100 LAN <LI class=style15>Onboard Serial ATA150 Port چي كاركنم تا تو فدورا صداداشته باشم؟؟؟؟؟؟؟
ننوشته اید که کدام ورژن از فدورا را نصب کرده اید اما به هر حال ، نداشتن صدا الزاما به معنای شناخته نشدن کارت صدا نیست ( فدورا در شناسایی سخت افزارها بسیار قوی است ) .
من از فدورا 7 استفاده می کنم و مشخصات سخت افزار صدای خودم رو در این مسیر مشاهده می کنم :
KDE Menu ----------- Administartion ---------- soundcard detection
ابتدا باید مطمئن شوید که فدورا کارت صدا را نشناخته .
كسي نيست جواب بده؟نقل قول:
من فدوراي 8 ونه رو امتحان كردم هيچ كدوم فايده نداشت بازهم ممنون والان با فدورا بالا ميام وراه حل شما روامتحان مي كنمنقل قول:
ننوشتید که موفق شدید یا نه ؟
اگر منظورتون وصل شدن به اینترنت از طریق adsl هست این پست رو ببینید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1883191&postcount=513
نه wireless اينترنت بي سيمنقل قول:
بی سیم کار اینجا خیلی کم داریم
انشاالله این بهت کمک کنه:
کد:http://www.linuxhomenetworking.com/wiki/index.php/Quick_HOWTO_:_Ch13_:_Linux_Wireless_Networking
خوب ، من یک پرسش جدید دارم .
وقتی می خواهم فایل هایی با پسوند 3gp را باز کنم ، باید از گزینه ی open with استفاده کرده و در این منو از فرمان vlc استفاده کنم .
چکار می توان کرد که سیستم خود به خود برای باز کردن این نوع فایل ها از برنامه ی vlc استفاده کند و هر بار نیاز به اجرای این فرمان نباشد ؟
دستور alsaconf رو بزنید و مراحل و به صورت پیش فرض جلو برید . اگه کارت صدا رو نوشت معلومه که ساپورت می کنه و مشکل از جای دیگست .
و هم اینکه ببینید یوزرتون اجازه دسترسی به کارت صدا رو داره یا نه ؟
كارت صدام نصب نيست نوشته نات ديتكتنقل قول:
يعني هيچ راهي نداره كه تو فدورا صدا داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:44::44:
اگر از KDE استفاده به طریق زیرنقل قول:
برای اجرا شده یک فایل توسط یک برنامه خاص
راست کلیک روی فایل مورد نظر
گزینه properties
برگه general قسمت edit file type( عکس آچار فرانسه )
بعد برو application perference oreder
حالا هر برنامهی که خواستی add کن
بعدش میتونی با move یا down ترتیب اجرای برنامه رو مشخص کنی
من wireless رو تنظيم كردم حالا براي اتصال به سرور چكار كنم؟ --- است l2tp و pptp
اگر یه خوره دقت میکردی یکی از دوستان جواب دادندنقل قول:
با کاربر root لاگین کن
دستور alsaconf رو اجرا کن
سلام به همه بچه های عزیز.
بچه ها در حال حاظر اخرین نسخبه فدورا کر چه ورژنی هست؟ که amd athlon 6400 x2 که 64 بیتی هست رو هم ساپورت کنه؟
میخوام دوباره لینوکس شروع کنم. مرسی
نقل قول:
تا جایی که من می دونم آخرین نسخه باید فدورا کور 9.0 باشه .
معمولا هر ورژن نسخه ی مخصوص amd 64 رو داره .
اگر قصد دانلود دارید :
http://fedoraproject.org/get-fedora
ميخوام وصل شم به اينترنت:19::37::45:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما
مشکل چیه؟نقل قول:
ip ها رو بده و بسم الله
یا نکنه حتما باید به --- وصل بشی؟
اگر آره قبلا در مورد اتصال به --- بحث شده
صبر کن واست پیداش می کنم
آره رووت جان:41:نقل قول:
192.168.200.65