در مدلهایی که تیونر دیجیتال دارن قابلیت ضبط بر روی هارد دیسک خارجی وجود داره.نقل قول:
Printable View
در مدلهایی که تیونر دیجیتال دارن قابلیت ضبط بر روی هارد دیسک خارجی وجود داره.نقل قول:
سلام قیمت دقیق این پنل با گارانتی بانیان چنده ؟ 1400 ؟؟ 42 اینچ رو میخام !
راستی تو این رنج قیمت تا 1500 بهترین همینه دیگه :دی ؟؟
DLNA هم داره این ملوسک ؟
بستگی داره از کجا می خواهی خریداری کنی؟نقل قول:
42 اینچ در تهران 1.700 در مشهد 1.800
50 اینچ در تهران 2.380 در مشهد 2.515
در مشهد فروش محصولات پاناسونیک در اختیار فردی بنام دستمالچیان است و چون تنها عرضه کننده در کل مشهد خودش است گران فروشی می کند:19:
باید زنگ زد تعزیرات حالش رو بگیرند:31:
سلامنقل قول:
1 - در هر مد تصویری مانند Normal یا Cinema بر روی گزینه Panel رفته و آن را Off کنید به اینصورت صفحه نمایش خاموش و تنها صدا خواهید داشت که این قابلیت زمانی مناسب است که فقط قصد شنیدن موسیقی یا صدا از تلویزیون دارید و می خواهید در مصرف انرژی صرفه جویی کنید. برای روشن شدن دوباره صفحه تلویزیون دکمه چپ یا راست فشار دهید.
2 - بله امکان نصب بر روی دیوار وجود دارد که پایه فلزی مربوطه را می توانید از برخی نمایندگی ها و فروشگاهای فروش میزهای تلویزیون خریداری کنید فقط هنگام خرید حتما باید اینچ تلویزیون خود را به فروشنده بگویید. در صورت وجود توصیه میشه از پایه اورجینال مدل TY-WK4P1RW برای نصب بر روی دیوار استفاده شود.
کسی به من جواب نمیده دوستان گل من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
این پایه اورجینال TY-WK4P1RW میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد .و کلا از کجا میشه مدل پایه ها رو تشخیص داد؟؟کمی توضیح بدین ممنون میشم
ممنون و متشکر از راهنمائیتوننقل قول:
سلام
منم میخام وی 20 بخرم میشه آدرس و تلفن فروشگاه بانه رو برام پ خ بفرستين!!
بلاخره چشم ما هم به جمال وی20 روشن شد!
تازه آورده بود! متافانه خاموش بود چون روز رفتم اونجا!!
میگفت 1795000 تومن! البته تو کرمان!!
قیمت واقعا زیاده(سر گردنه)؟؟؟
دیزاینش بد نیست همه چیرو باید توی خونه بررسی کرد!!
اونجور که اساتید تعریف کردن باید خریدش!!
نقل قول:
کسی جواب مارو نمیده ؟؟؟:13:
سلامنقل قول:
اگر پایه اورجینال موجود داشته باشند که از برخی نمایندگی های مرکزی می توانید آن را تهیه کنید . همچنین شاید با تماس به خدمات پس از فروش بانیان یا کوفرد بتوانید این پایه را تهیه کنید در غیر اینصورت باید پرس و جو کنید تا پایه اورجینال یا مشابه آن را پیدا کنید.
در داخل کاتالوگ یا همان دفترچه راهنمای تلویزیون درباره مدل پایه دیواری متناسب با تلویزیون و نحوه نصب آن توضیح داده شده است.
سلام دوستان :
دو تا سوال :
1- آیا این بانه که صحبتش رو می کنید به جایی به غیر از تهران هم می فرسته ؟! مثلا به بندرعباس هم می فرسته ؟ من قیمت های بندر دستم نیست فردا میرم ببینم قیمت ها چطوره !
2- بعد این مدل 50 اینچ بدون گارانتی هم هست ؟ چنده ؟ بانه 50 اینچ گیر میاد ؟ چند ؟
ممنون
من پرسیدم گفتن میفرستن تهران!! بعد به هر جایی بخای از تهران ترانسفر میشه!!نقل قول:
هزینش برای من تو کرمان زیاده! ضمنا تا بانه هم برای من اومدن واقعا سخته!!!
50 اینچ تو کرمان 2530000 هست خیلی زیاده!!
راستی شما سئوال کن ببین تو بندر یا گچین یا فشم چنده؟؟
اگه شد ما هم از بندر بگیریم!
مرسی
سلامنقل قول:
1 بله میفرستن، برای من به ساری فرستادن، بسته به فاصله هزینه رو براورد میکنن.
2 فکر کنم 50 هم پیدا بشه ولی مطمئن نیستم.
نمایندگی های پاناسونیک میگن خبری از ورود VT20/25 نیست و بعیده که وارد بشه. علت را هم نبود فیلم 3D بیان میکنند.
راستی آیا VT20/25 می تونه از طریق فلش مموری وصل شده به USB هم فیلم 3D پخش کنه؟
شما باور نکن دلیلش این باشه.با توجه به اینکه اکثر مردم دنبال design تلوزیون هستن متاسفانه افراد زیادی حاضر نیستن برای یه تلوزیون پلاسما (هر چقدر هم که عالی باشه ) حدود 2000.000 پول بدن واسه همین فروش نمیکنهنقل قول:
V20 هم بخاطر قیمتشه فروش خوبی داره
در مورد VT20 نه نمیشه با فلش فیلم 3D پخش کرد برای پخش فیلم 3D (که الان تعدادشون خیلی کمه ) یا باید یه بلوری پلیر 3D بخرید که تو ایران زیر 300 پیدا نمیشه یا راه کار به صرفه تر اینه که یه PS3 بخرید (البته Firmware رو به 3.5 ارتقا بدید یعنی باید ارجینال باشه کپی خور نباشه ! ) و از PS3 به عنوان Bluray Player 3D استفاده کنید البته تنها مشکلی که هست اینه که صدا رو به صورت 5.1 پخش میکنه (که البته 99% مردم همین نوع سینمای خانگی دارن )
در ضمن میتونید بازیهای زیبای PS3 رو به صورت 3D بازی کنید (الان تعداد این بازیها روز به روز در حال افزایشه )
در ضمن میتونید از قابلیت 2D به 3D هم استفاده کنید و فیلمهای قدیمیتون رو 3D ببینید.
در آخر باید بگم همه ی اینها در صورتی قابل انجامه که VT20 بیاد و گرنه که باید برید سراغ یه 3DHDTV دیگه که به نظر من PN50C8000 سامسونگ (با احترام به همه پاناسونیک داران عزیز ) بهترین مدل بعد از VT20
این قابلیت 2d به 3d رو پاناسونیک نداره . فقط سامسونگ داره . اما در مورد design به نظرم v20 و vt20 دیزاین خیلی خوبی دارند . شاید led ها یه خورده جلف تر باشند اما بعد از یه مدت از دل میرند و تو ذوق می زننند اما v/vt 20 خیلی باوقاره دیزاینش و اصلا از دل نمی ره در ضمن کیفیت ساختش هم به نظر خیلی بالا میاد . تصویرش هم که تکه
سلام
قیمت v20 به شدت داره ایرانیزه !! میشه
اول تو نمایندگی ها
با اینکه همه نمایندگی رسمی هستند و باید قیمتها یکی باشه
42 اینچش
تهران : 1/720
مشهد 1/780
زاهدان : 1/850
تو شهر کذایی هم دیروز قیمت 1/320 بود امروز قیمت 1/380
خدا به خیر کنه فکر کنم ایران تنها کشوریه تو جهان که وسایل الکترونیک با گذشت زمان گرونتر میشن ( البته فارغ از بحث تورم جهانی )
پاناسونیک همیشه محصولای High end خودش رو یکسال بعد از عرضه جهانی تو بعضی کشورهای خاورمیانه به صورت رسمی ریلیز میکنه برای همین مدل VT20 به صورت رسمی سال 2011 وارد ایران میشه مدل V10 هم سال پیش در ایران به همین شکل عرضه شد.
نقل قول:
نمایندگی های پاناسونیک میگن خبری از ورود VT20/25 نیست و بعیده که وارد بشه. علت را هم نبود فیلم 3D بیان میکنند.
دوستانی که پلاسما دارند ممکنه یه عکس از پلاسماشون در حالت غیر دودی بودن بزارند. یعنی یک عکس در حالت دودی و یک عکس بعد از تنظیمات تصویر در حالت غیر دودی. آخه من هر چی تصویر تو مغازه ها دیده ام دودی بودند. یعنی میشه با تنظیمات از حالت دودی در بیاد. تصویر چقدر بهتر میشه؟
لطفا اگه براتون مقدوره با یه دوربین با کیفیت (نه موبایل) عکس بگیرید.
تصویر دودی G20 مدل سال 2010 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنید VT20 قابلیت تبدیل 2D به 3D نداره ؟ چون تو سایت پاناسونیک این قابلیت ذکر شده ولی در فروم AVS قابلیت نفی شده .
نقل قول از سایت panasonic :
Original Panasonic technology converts 2D images into high-quality 3D images. Depending on the image type, dynamic 3D images can be achieved by intricately generating the appearance of depth. This makes it possible to watch 3D images from regular TV broadcasts or BD/DVD media.
شاید مسئله به ریجن ربط داشته باشه چون ریجن این مدل اروپا بوده
مطمئنید؟ چون در مورد سامسونگ 3D میشه.نقل قول:
البته یک راه دیگه هم استفاده از لپ تاپی هست که HDMI 1.4 داشته باشه.نقل قول:
ظاهرا تبدیل دو بعدی به سه بعدی آش دهن سوزی نیست (منطقا هم همینطور بنظر می رسه)، چون فرض را بر این میذاره که هر چیزی در بالای تصویر هست دورتره و هرچه در پایین هست نزدیک تره و بر این اساس سه بعدی می کنه که خوب این همیشه صادق نیست.نقل قول:
من نمیدونم چرا پستم حذف میشه؟
دوستان تو گالری عکسهای زیادی از پلاسماهاشون قرار دادن میتونید به اونجا مراجعه کنید.نقل قول:
معمولا فیلمها و عکسهایی که در نت هست از مد سینما و THX گرفته میشه که برای اتاق تاریک و شبیه سازی سینما هست و دقت رنگ و جزئیات بالا در سایه ها مد نظر قرار میگیره تا فیلم دقیقا مطابق خواسته کارگردان و فیلمبردار و با رعایت استانداردهای گستره رنگ و .... نمایش داده بشه.
من فعلا دوربین خوبی ندارم تا از V20 عکس بندازم ولی این یک عکس از G10 روی مد داینامیک و سورس HD
البته یه چیزی من متوجه شدم . اگر با دذئربین از lcd و led و پلاسما با هم عکس بگیرید عکس پلاسما خوب در نمیاد ! نمیدونم چرا !
دلیلش احتمالا وجود شیشه در لایه خارجی پلاسما هست که زیر نور زیاد تصویرو Washed out میکنه.نقل قول:
این عکسا از پلاسمای G10 هست.
این عکس زمانیکه دوربین از فاصله نزدیک فلاش میزده گرفته شده:
همون نما بدون فلاش:
همون نما در اتاق تاریک:
مدلهای VT فکر نمیکنم این قابلیت رو داشته باشن البته ممکنه به مدلهای آسیایی اضافه شده باشه ولی مدلهای GT دارن.نقل قول:
فهمیدم کدوما تبدیل 2D به 3D داره
مدلای VT20 ریجن امریکا (= VT25 ) نداره
مدلای VT20 ریجنهای آسیا و اروپا دارن هر دو
پس با این اوصاف VT20 که ایران میاد چون یا ریجن آسیاس یا اروپاست پس داره :8:
تفاوت ریجن آسیا و اروپا
1- ریجن آسیا یک عینک سه بعدی داره ولی ریجن اروپا 2 تا داره (البته تا اینجا برسه فکر نکنم یه عینک آفتابی هم داشته باشه :31: )
2- دانگل Wi/Fi در ریجن آسیا حذف شده و باید جداگانه خرید ولی در ریجن اروپا هست (زحمت حذف کردن این قطعه رو هم کشیدن دیگه لازم نیست فروشنده ها اینجا زحمت بکشن :31:)
3- تو مصرف انرژی که ریجن اروپا استاندارد Eco داره و مصرفش کمتره (مثل اینکه خبر ندارن قراره اینجام هدفمند بشه :31: )
4- ریجن آسیا در دو سایز 50 , 65 عرضه میشه ولی ریجن اروپا تو سایز 42 و 46 رو هم داره ( دیدن خونه ها اینجا بزرگن گفتن سایز بالا بزنیم :31: )
فقط خدا کنه سریع تر بیاد :42:
سلام
به نظر شما آیا بعد از انجام قطع یارانه ها قیمت v20 چه تغییری می کنه؟
ممنون
تو بندر که فکر نکنم تاثیری داشته باشه . اینها نمیدوند یارانه چیه اصلا :دی
مگه اجناس بانه قاچاق نیست پس چرا این vt20 را از مرز جایی مثل ترکیه وارد نمیکنند
جنسی که فروش داشته باشه میارن . چون اکثر کسائیکه میرن بانه دنبال یه LCD یا LED هستن و Design واسشون مهمه کسی دنبال کیفیت تلویزیون زیاد نیست:13:نقل قول:
ولی با پیگیری هایی که شده مثل اینکه در شرف ورود هستن فعلا باید یه 1 ماهی صبر کنید تا ایشاا... برسه :20:
آقایونی که قصد خرید V20 از بانه دارن سعی کنن سری V20S رو بخرن نه V20R
چرا؟نقل قول:
فرقشون چیه؟
الان قیمت این مدل تو بانه حدودا چنده؟
چند تا سوال از اساتید داشتم.
1- من الان تا 3.5 هم میتونم واسه تلویزیون هزینه کنم. حالا واقعا اگه اینو بخرم کیفیتش بهتره؟
2- مصرف واسه تو خونست روزی 7 ساعت کار کنه و از تمام زوایا تو نور معمولی و روز کار کنه. مشکلی نداره؟ چون تو صفحه های قبل یکی نوشته بود کیفیت رنگش میاد پایین و واسه تو محیط تاریک فیلم دیدن ساخته شده.
3- کیفیتش دکور خونه رو زشت نمی کنه؟ چون اینم مهمه.
4- واسه مدل VT صبر کنم یا صبر کنم که ارزونتر شه یا کلا صبر نکنم؟
v20s تیونر دیجیتال داره روی هارد اکسترنال یا فلش میتونه فیلم ضبط کنه یو اس بیش میتونه divx پخش کنه.نقل قول:
1. کیفیتش عالیه اگر میخوای باهاش فیلم hd ببینی که دیگه شک نکن.نقل قول:
2.v20 واسه کار کردن تو نور روز مشکلی نداره برایتنسش در حد lcd بالاس و بر عکس lcd که برایتنسش با تغییر زاویه کم میشه مشکل زایه ام نداره یعنی برایتنس و کنتراستش از بقل دقیقا مثله روبرو میمونه.
3.رنگ بدنش تو نور زیاد نقره ایه ماته که به نظر من خیلی خوشگله توی نور کم رنگش به سربی میزنه که واقعا قشنگه اگه خونتون مبل داره با یه میز چوبی خیلی زیبا میشه.
4.واسه vt اگر سه بعدی میخوای صبر کن وگرنه همین v20 بگیر.
سلامنقل قول:
من اگه 3.5 می تونستم هزینه کنم حتما c8880 سامسونگ در سایز 46 اینچ می گرفتم
design واقعا زیبایی داره و کنتراست معرکه و واقعا کیفیت تصویر شفاف و روشنی داره 3D هم می باشد
من هر چقدر در مغازه به تصویر v20 نگاه می کنم و آنرا با c8880 مقایسه می کنم تصویر و شکل ظاهری c8880 خیلی بیشتر به دلم می شینه ولی متاسفانه در حال حاضر قدرت خریدش را ندارم:19::41:
در عین حال انتخاب تلویزیون مقدار زیادی به سلیقه فرد بستگی داره
شما هم سری به بازار بزن و ببین چه برندی بیشتر به دلت می شینه و از دیدن و کار کردن باهش بیشتر حال می کنی چون بعد از خرید دیگه پشیمان شدن فایده نداره:41:
خوش باشید
سلام
کسی از دوستان فریمور V20 رو آپدیت کرده از منو سرویس هم گزینه آپدیت نداره!
من بودم برای VT صبر میکردم یکی از بهترین tv سال2010بود در ضمن تصویر Hd در این Tv عالی عالی عالی هست من بعد از 1ماه تحقیق 42V20 گرفتم باور کن اصلا غیر از این Tv با هیچ چیز حال نمیکنم (حتی سونی و ...)تصویر FullHd که دیگه.....نقل قول:
آقا چقدرعصبانی!هرکه دوست داره نظر خودش رو بده !زیاد سخت نگیر!!نقل قول: