فردا میلیون ها هوادار منتظرشن تا بیاد و به انتظارها پایان بده ! فردا به امید دیدن بازی فرهاد 90 دقیقه پای تلویزیون می نشینیم ....
.....
Printable View
فردا میلیون ها هوادار منتظرشن تا بیاد و به انتظارها پایان بده ! فردا به امید دیدن بازی فرهاد 90 دقیقه پای تلویزیون می نشینیم ....
.....
به نظر من فرهادو از دقیقه 70 به بعد می تونیم تو بازی ببینیم :n12:نقل قول:
به نظرم فرهاد توی بازی فردا حداقل 10-20 دقیقه آخر می تونه بازی کنه.
دیگه هر چه قدر هم آماده نباشه می تونه حداقل چند دقیقه آخر رو بازی کنه و فکر می کنم اگه به بازی گرفته بشه خیلی بهتره...
در صورتی که فرضا فرهاد به صورت تعویضی به بازی بیاد ، میشه گفت از همین الان واکنش زیبای هوادارا قابل پیش بینیه!
چند صفحه قبل در مورد حاتمی صحبت شد و باید بگم که به نظرم با اینکه کلا بازیکن تکنیکی و سرعتی نیست و کلا ویژگی های فردی زیادی نداره ولی با این حال همین که گلزن نشون داده خودش خیلی خوبه و در این سال های اخیر خیلی از مهاجم های اسم و رسم دار به استقلال اومدن ولی اصلا نتونستن خوب کار کنن ولی حاتمی توی همین مدت کم خیلی خوب بوده...
خوشحالی های بعد از گل اون رو هم یکمی شبیه علی دایی هستش :دی
کلا نیم فصل دوم خط حمله استقلال متحول شد و اصلا قابل مقایسه با نیم فصل اول نیست!
............................................
آرزو می کنم استقلال قهرمان شود / عنایتی:سال آخر بازیگری آبی می پوشمهرسال نيم فصل و اول فصل ميگويم برميگردم استقلال اما اين اتفاق نميافتد پس اجازه دهيد به موقع در اين ارتباط تصميم بگيرم
« سایت گل - سخت است مقابل هواداران استقلال بازي كردن». اين جملهاي است كه رضا عنايتي درباره بازي كه پيش رو دارد به زبان ميآورد. در حالي كه قرار بود در نيم فصل دوم عنايتي پيراهن استقلال را به تن كند اما اين اتفاق نيفتاد و دوباره اين بازيكن در آمدن به استقلال ناكام ماند تا مجبور باشد فردا با پيراهن مس مقابل استقلال بازي كند. عنايتي كه بارها علاقه قلبياش به تيم استقلال و هوادارانش را بدون هيچ لاپوشاني بازگو كرده است از شرايط اين بازي و سختي حضور مقابل هواداران آبي ميگويد.
به كمي عقبتر برگرديم شايد تو نخستين بازيكني بودي كه براي حضور در نيم فصل دوم با استقلاليها مذاكره كردي، پس چه شد كه اين انتقال منتفي شد؟!
دليلش اين بود كه با باشگاه مس قرارداد داشتم، باشگاه استقلال تلاش خودش را كرد اما نتوانستيم مثل سال گذشته در اين كار موفق شويم.
پس مجبور شدي در مس كرمان بماني!
يكسري مشكلات شخصي داشتم. بهتر بود كه به تهران ميآمدم و در تيم استقلال بازي ميكردم اما مخالفت مسوولان باشگاه مس مانع از آمدنم به استقلال شد.
قاسمپور از مس كرمان جدا شد و اين جدايي خيلي سر و صدا داشت، نظرت درباره رفتن اين مربي چيست؟
يكسري مشكلات بين قاسمپور و مديريت وجود داشت اصلاً من نميدانم مشكلات چگونه بود. ايشان زحمت زيادي براي مس كشيد، سختيهاي زيادي را هم متحمل شد ولي متأسفانه در آخر از تيم مس جدا شد. اميدوارم هرجا كه هستند موفق باشند.
مديرعامل باشگاه مس گفته بود كه بازيكنان از جدايي قاسمپور خوشحال شدهاند!
به نظرم اين اتفاق ربطي به بازيكنان نداشت و بازيكنان مس هيچ نقشي در اين جدايي نداشتند اتفاقات غيرقابل پيشبيني است اما بحث خوشحالي بازيكنان از جدايي قاسمپور را رد ميكنم. هيچ كس از جدايي قاسمپور خوشحال نشد.
و دوباره لوكا به مس رسيد، اين تحول را چطور ميبيني؟
لوكا مربي خوبي است و چند سالي در ايران كار كرده و براي همه ايرانيان شناخته شده است. اميدوارم در ادامه راه نتايج خوبي با اين مربي بگيريم.
گفته ميشود لوكا مربي عصبي و بداخلاقي است، تو اين موضوع را تأييد ميكني؟
در اين مدت كه با لوكا كار كردم چنين چيزي را نديدم، فكر ميكنم شرايطش نسبت به گذشته عوض شده و اخلاق و رفتار اين مربي تغيير كرده است.
پس با آمدن بوناچيچ به مس اميدوار هستيد كه اين تيم نتيجه بگيرد.
صد درصد. انسان با اميد زنده است.
به نظر ميرسد حساسترين بازي عنايتي فردا خواهد بود.
چطور؟!
بايد مقابل تيمي بازي كني كه آن را دوست داري و هميشه ميگويي با پيراهن استقلال قصد داري از فوتبال خداحافظي كني.
درست است، مقابل هواداران استقلال بازي كردن سخت است. من خاطرات خوبي با استقلال دارم و برايم سخت است كه مقابل هواداران استقلال بازي كنم ولي چه كنم كه فوتبال حرفهاي همين است.
يك سوال تكراري اما مبهم ؛ اگر گل زدي خوشحالي ميكني؟
شايد بعضيها اين حرف من را به پاي خودنمايي و نمايش دادن بگذارند اما اگر گل بزنم خوشحالي نميكنم. من نميتوانم مقابل هواداران استقلال خوشحالي كنم.
نيم فصل كه براي آمدن به استقلال ناكام بودي اما براي فصل بعد چه نقشهاي داري، به استقلال برميگردي؟
هرسال نيم فصل و اول فصل ميگويم برميگردم استقلال اما اين اتفاق نميافتد پس اجازه دهيد به موقع در اين ارتباط تصميم بگيرم ولي اين را بدانيد سالهاي پاياني فوتبالم را در استقلال بازي ميكنم.
استقلال در نيم فصل خريدهاي خوبي داشت و تاكنون در جام حذفي و ليگ برتر موفق بوده است، شرايط اين تيم را براي ادامه راه چطور ارزيابي ميكني؟
استقلال مهرههاي خوبي دارد و قلعهنويي ميداند كه چطور از اين بازيكنان بازي بگيرد استقلال يكي از بختهاي مسجل قهرماني است، به عنوان هوادار استقلال آرزو ميكنم اين تيم قهرمان شود.
دربي در راه است، به خاطر علاقه قلبي كه به استقلال داري ميخواهيم بدانيم كه كدام از تيمهاي پرطرفدار پايتخت را برنده اين بازي ميداني؟
خيلي سخت است كه پيشبيني كني كدام برنده ميشوند چون از وقتي مانوئل از پرسپوليس رفته، قرمزها خوب نتيجه ميگيرند و انگيزه زيادي دارند، فكر ميكنم بازي خيلي قشنگي شود. به عنوان هوادار استقلال اميدوارم اين تيم برنده شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد به دوستان
من تصمیم داشتم تا این دوتا تاپیک همسایه رو تا یک هفته بعد از دربی باز نکنم ، و به قدر کافی و قانع کننده دلیل داشتم و دارم برای این کارم ؛ اما چون نمیخوام رسما فعالیت رو در بخش داخلی بکشم این تاپیکها رو باز میکنم ( هرچند که برای نگه داشتن انجمن ورزش در مسیر درست از این کار اگر لارم باشه استفاده میکنم )
چند تا نکته و تذکر رو میگم که هم برای این تاپیک و هم برای تاپیک رقیب یکسانه و به عنوان آخرین تذکر ها در این رابطه هست ، بنابراین دوستان اگر بعدا مشکلی از لحاظ دسترسی به انجمن ورزش پیش اومد براشون جای دلخوری و گلایه ای باقی نمونه :
1- تکه ، کنایه ، متلک و تمسخر تیم ، بازیکن ، سرمربی و مدیرعامل تیم رقیب بوسیله ی عکس ، آمار و ارقام و هر شکل دیگه ای از این به بعد مطلقا ممنوعه و هیچ جایی در انجمن ورزش نداره /
2- نقل قول گرفتن از پستهای تاپیک رقیب چه به صورت عینی و چه به صورت ضمنی مطلقا ممنوع /
3- اینجا میدون جنگ نیست که یه سری از دوستان یار کشی کنن و اقدامات اعتراضی هماهنگ انجام بدن و ریپورت جمعی بدن ؛ مشکلی در نحوه ی رسیدگی و نقص و تبعیضی میبینید از انجمن انتقادات / پیشنهادات استفاده کنید و یا با مدیران ارشد انجمن مطرح کنید .
4- جای انتقاد مدیریتی به پاک شدن پست X و پاک نشدن پست Y در تاپیکهای انجمن ورزش نیست به هیچ وجه من الوجوه ؛ بلکه این موارد رو هم از درگاه هایی که در تذکر بالایی گفتم باید پیگیری بشه .
یه مساله ی کلی هم بگم :
اون دسته از دوستانی که از ماقبل ایجاد ورزش در جریان کارا بودن میدونن که چه تلاشهایی شده برای ایجاد این انحمن ؛ اون دوستانی که اطلاعی ندارن از چگونگی ایجاد این انجمن باید بهشون بگم که این انجمن خیلی خیلی خیلی سخت بدست اومد ، و مطمئن باشید به هیچ وجه اجازه ی اینکه این انجمن خیلی راحت از دست بره داده نمیشه حتی اگه به قیمت قربانی کردن تاپیکهای استقلال و پرسپولیس تموم بشه .
پیشاپیش ممنون از توجه دوستان به تذکرات و قوانین انجمن ورزش
5-
خوب ممنون که بازم تاپیک باز شد . امیدوارم تمامی نکاتی که ذکر شد به نحو احسنت دوستان انجام بدن و آویزه ی گوششون کنن که فقط و فقط به تیم خودشون کار داشته باشن . با این یه قسمت خیلی موافق بودم :n02:
اما درباره ی بازی با مس کرمان تا یادم نرفته ... تاپیکو افتتاح کنم دوباره:n02:
توی 7 تا بازیه اخیرمون بعد از بازی با ذوب آهن این بازی هم جز بازیهایی بود که زیاد به دل من نچسبید .6 تا موقعیت گل بیشتر نداشتیم اونم از خلاقیت مجتبی بود وگرنه بازیه روون و خوبی ندیدم از تیم .
خسرو که طبق معمول افت شدید داره حمودی هم این بازی خوب کار کرد . و اما تبریک میگم به دوستان اومدن کاپیتان محبوبمون فرهاد مجیدی رو . چه لحظه ی با شکوهی بود لحظه ای که مجیدی وارد زمین میشد همه به احترامش بلند شدن ! فیلمش موجوده هر کی خواست بهم بگه براش بفرستم اما اینجا نمیشه گذاشت چون توش یه سری کلمات راجع به تیم رقیب به کار میبرن که جاش اینجا نیست ...
فرهاد خیلی آماده و سر حال نشون داد اما خیلی هم فشار روش بود . به نظرم هوادار باید این فشارها رو کم کنه . تا توپ دستش میومد همه تشویق و سوت و ... هم بازیکنای دیگمون هول میشدن میخواستن سریع پاس بدن فرهاد اشتباه از آب در میومد پاسهاشون هم اینکه خود فرهاد فشار روش خیلی زیاد میشد !
توی 2 تا صحنه فرارهای هفت مقدسمون رو دوباره دیدیم . واقعا دلم براش تنگ شده بود . توی فرار دوم دقت کردید چجوری حرکت کرد؟پشت بازیکن حریف بود از چپ و راست خودشو اینور اونور میکرد آخر اینقدر تلاش کرد اومد جلوی دفاع مس و رد شد ازش ! حیف جفت توپاش با اختلاف کم از کنار دروازه بیرون رفت یکیشم دروازه بان گرفت .
اما با اومدن فرهاد نمیدونم چرا بازیه جباری اینقدر افت کرد ! از دقیقه 60 به بعد خیلی بد بازی کرد و یه پاس درست نداد ! همه توپا رو لو میداد و ... مثل اینکه هنوز نمیتونه 90 دقیقه کامل بازی کنه و کم میاره !
اما خوب آخه دیگه خیلی وقته داره بدنسازیش رو کامل انجام میده و پا به پای تیم تمرین میکنه ! امیدوارم اینجوری نباشه که کلا از لحاظ بدنی تضعیف شده باشه و نتونه 90 دقیقه بازی کنه چون الان واسش خیلی زوده !
اما یه نکته ی خیلی بد اینه که توی هافبک بازیساز ما فقط متکی به مجتبی هستیم ! این خیلی بده ! یعنی مجتبی یه بازی ضعیف کار کنه یا مصدوم شه یا محروم باشه کلا تیم رو هواس ! بائو هم که بازیش بگیر نگیر داره ... دیگه کسیم نداریم واسه اون وسط . جای خالیه جان واریو و زندی کاملا احساس میشه:n14:این آرزه هم اگه بذاره ژنرال بازی کنه انگار بازیکن خوبیه . نمیذارتش که ...
این آرش هم خیلی باحاله خدایی:n08:دروازه خالی میزنه تو اوت اون وقت یه گلایی میزنه که ... هر 2 گلش خیلی زیبا بود . من آرشو خیلی دوست دارم . یعنی همه دوست دارن با اینکه اینهمه موقعیت خراب میکنه اما همه دوسش دارن:n02:
هاشم خان و اکبرپور هم که دارن به تمرینات اضافه میشن ! خدا به خیر بگذرونه دم دربی ! خدا کنه بازم مصدوم شن:n08:
در کل تیم اونجور که باید و شاید روی فرم نبود و نسبت به 6 تا بازی اخیرش اونقدر روون بازی نمیکرد .
اون گلمون هم روی اشتباه رحمتی خوردیم . دقت میکرد میگرفت . ایراد نداره بازم 7 تا بازی فقط 1 گل خورده آمار فوق العاده عالیی هست برای تیم و جای تشکر و تبریک داره .
برگشتیم به صدر و باید به فکر بازیه سختمون با ملوان باشیم اونم تو انزلی !
به امید پیروزیهای بعدی:n12:
امیدوارم این مسائل دیگه پیش نیاد :)
در مورد بازی با مس باید بگم که به طور کلی خیلی عالی نبودیم ولی بد هم بازی نکردیم.
واقعا این پاس های جباری فوق العاده ست و از نظر بازیسازی توی این چند سال اخیر من نظیرشو توی ایران ندیدم و توی گل اول می تونم بگم که از اون پاس های مخصوص آندره پیرلو رو دادش!
برهانی هم که واقعا بعضی وقتا میشه کریس رونالدو! :دی
توی گل اول که خب از پاس فوق العاده جباری خوب استفاده کرد و توی گل دوم هم که دیگه واقعا یه دریبل زیبا داشت و از یه موقعیت نه چندان عالی گل ساخت.
با اینکه برهانی بعضی وقتا برای استقلال خوب نبوده و موقعیت زیاد خراب کرده ولی نمیشه از بازی های خیلی خوب و گل های زیاد اون هم گذشت و واقعا جزو بازیکنای خوب و تاثیرگذار استقلال بوده و حالا هم که دیگه بهترین گلزن تاریخ باشگاه شد...
در مورد مجیدی هم خوشحالم که نیم ساعت آخر به بازی گرفته شد.
هر چند که بازیکنا برای اون زیاد موقعیت نساختن ولی توی همون چند تا موقعیتی هم که داشت خوب استفاده کرد. به خصوص توی یه صحنه که از اون فرارهای مخصوص خودشو داشت و ضربه خوبی هم از زاویه بسته به توپ زد و با اختلاف کم توپ به بیرون رفت.
فکر می کنم بازی با ملوان هم از مجیدی حتما چند دقیقه استفاده بشه تا دیگه برای دربی کاملا آماده بشه و احتمالا توی دربی دیگه از اول به بازی گرفته میشه...
یه نکته منفی هم اینه که ظاهرا بعضی از خبرنگاران و گزارشگران خودشون دوس دارن که برای تیم حاشیه درست کنن و واقعا اخلاق حرفه ای رو رعایت نمی کنن...
مثلا دیشب دیدم که شبکه خبر نشون می داد که بعد از بازی استقلال و مس ، یه خبرنگار همش سوال های حاشیه ای می پرسید. مثلا یه جا پرسید تیمتون به نظر می رسه کلا داره میره توی حاشیه ؛ عمران زاده که روی نیمکته و کلا معترضه ، جباری که خیلی از بازی ها به طور کامل بازی نمی کنه ، مجیدی هم که دیگه برگشته!
یعنی واقعا بعضی از خبرنگارا خیلی باانصافن!
بچه ها بازی جام حذفی با سپاهان هم قرعه کشی شد:n03:آخه این شانسه ما داریم ... اههههه:n14:اینم شد قرعه کشی؟اعصابم خورد شد خبر رو خوندم . این اصفهانیا همیشه خوش شانسن:n14:
حالا توی این هوای سرد باید بریم تا اونجا ! توی اون زمین ... خدایی این انصافه؟همیشه باید حق ما خورده شه ...:n14:بله منظورم از اونجا آزادیه و منظورم از اون زمین زمین خوبه استادیوم آزادیه:n08:
مژده بدید بازیه جام حذفیمون با سپاهان افتاد توی آزادی:n12::n12:امیدوارم بتونیم نهایت استفاده رو ببریم و دست پر از بازی بیرون بیایم اینم لینک خبر :
محتوای مخفی: خبر
منبع : ورزش 3
اوه اوه بازی افتاد آزادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمش گرم ...ما که با بچه محلها میریم:n19:
کی بازی میکنن؟:n13:
تاریخش رو هنوز اعلام نکردن....نقل قول:
از این حرف قلعه نوعی بدم میاد که میگه مجیدی هنوز اون مجیدی سابق نیست ! توی اون 30 دقیقه ای که بازی کرد 2 تا پاس بهش رسید . توی این 2 تا پاس که همش هم گوشه ی سمت راست بود یکیش خیلی جلوتر از مجیدی بود . جلوش هم مدافع بود . با کلی دوندگی رسید بهش و از مدافع تیم جلو زد ! هر 2 تا شوتش هم قشنگ زد زاویه بسته بود خوب .
خیلی هم با روحیه بود و واقعا حرکتهاش بوی گل میداد اما کسی بهش پاس نمیداد ! جای گیریش دوندگیش همه چیش عالی بود من نمیدونم چرا هی قلعه نوعی این حرفو میزنه!
قلعهنويي: شايد دربي زيبا نشود
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: شايد دربي بازي زيبايي از کار در نيايد، شايد هم زيبا شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي در تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي با ملوان مسابقه سختي است، هر بازي براي ما حکم فينال را دارد و سخت تر از آن اين است که مقابل تيم خوب و مردمي ملوان بازي ميکنيم اما خوشحاليم که ملوان هم براي فوتبال بازي کردن به ميدان ميآيد .
وي در مورد اينکه استقلال همواره در انزلي مشکل داشته و زمين ورزشگاه تختي ناهموار است گفت: زمين انزلي قطعاً از زمين ورزشگاه فولادشهر اصفهان بهتر است، در اصفهان زمين سفت بود ،البته استقلال براي هر شرايطي خودش را آماده ميکند.
سرمربي استقلال درمورد تهديد فيفا مبني بر کسر 6 امتياز از استقلال به دليل بدهي به رينالدو گفت: اين مسئله مربوط به مديريت است و به ما ربطي ندارد، تمام فکر و ذکر ما بايد داخل زمين باشد و اين مسئله هم کار مديريتي است.
وي در مورد اينکه يحيي گلمحمدي گفته است ممکن است به بازيکنان 2 اخطاره پرسپوليس استراحت بدهد تا به دربي برسند گفت: ما فقط به ملوان فکر ميکنيم.
قلعه نويي در مورد ميزباني از سپاهان در جام حذفي گفت: فکر ميکنم خود اصفهانيها هم از اينکه بازي در تهران است خوشحال باشند، زيرا سپاهان هم خوب فوتبال بازي مي کند و بازيکنان تکنيکي دارد. هردو تيم فوتبال بازي ميکنند اگر قرار بود بازي به اين زيبايي در فولادشهر برگزار شود قطعاً از کيفيت آن کم ميشد.
سرمربي استقلال درمورد بازي فرهاد مجيدي در مقابل مس کرمان گفت: مجيدي با روزهاي اوجش فاصله دارد اما زحمت خودش را کشيد.
وي در مورد مصدومان و محرومان استقلال در بازي با ملوان گفت: فقط خسرو حيدري مصدوم است و ساير بازيکنان به اين بازي ميرسند، محمدرضايي هم به اين بازي خواهد رسيد. امروز هم به بازيکناني که مقابل مس 90 دقيقه بازي کردند استراحت داديم.
سرمربي استقلال درمورد عکس گرفتنش با نونهالان فوتباليست گفت: اينها سرمايههاي مملکت هستند شايد از بين آنها 2 يا 10 بازيکن بيرون بيايد اما مسئله مهم اين است که آنها از نظر روحي و رواني به آرامش برسند اين مسائل مهمتر از مسائل ديگر است، در کنار تمرين استقلال آمديم عکسي هم با آنها گرفتيم .
قلعهنويي در مورد اينکه استقلال چه زماني به بلوغ کامل تاکتيکي ميرسد گفت : ما در ليگ قهرمانان آسيا به بلوغ کامل تيمي ميرسيم .
وي در مورد اينکه يعني در دربي هم استقلال به بلوغ نميرسد گفت: متري نيست؛ شايد دربي زيبا شود، شايد هم بازي زيبايي از کار در نيايد. يک بازي ملاک نميشود، مهم آن است که شرايط ما خيلي خوب است و روند رو به رشدي داريم و اين يعني آنکه به شرايط ايدهآل هم ميرسيم.
با تغيير قوانين نقل و انتقال بازيکنان از سوي فيفا
ITC مجيدي 15 روزه و قانوني صادر شد
مسئول روابط بينالملل سازمان ليگ از صدور قانوني ITCفرهاد مجيدي خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا کسرايي در گفتوگو با خبرنگار فارس، در مورد شائبه صدور غيرقانوني ITC فرهاد مجيدي گفت: باشگاه استقلال 22/7/2012 درخواست صدور ITC اين بازيکن را از فدراسيون قطر داشت که با توجه به اتمام قرارداد مجيدي با الغرافه باشگاه قطري در اين زمينه کارهاي نبوده و فدراسيون قطر بايد اين مجوز را صادر ميکرد. من با مسئول ITC فدراسيون قطر صحبت کردم و آنها ضمن عذرخواهي گفتند که نميدانستند که قوانين فيفا تغيير کرده است و تصورشان اين بود که همان يک ماه را براي صدور مجوز بازي زمان دارند. در حاليکه طبق قوانين جديد فيفا براي صدور ITC فقط 15 روز زمان نياز است.
وي ادامه داد: قوانين نقل و انتقالات توسط فيفا تغيير کرده است و يکي از قوانيني که در آن تغييرات ايجاد شده همين تغيير يک ماه به 15 روز است. بنابراين طبق قانون جديد ITC فرهاد مجيدي به طور اتوماتيک در 12 ژانويه صادر شده است وهيچ منع قانوني در اين زمينه وجود ندارد.
منبع : ورزش3
21 بازی 41 امتیاز و رتبه اول!!
به نظرتون چرا یه تیم با کمتر از 2 امتیاز در هر بازی می تونه صدر نشین باشه؟
تیم های دیگه قوی شدند یا بالای جدولی ها بسیار ضعیف شده اند؟؟
ما کلا خوب شروع نکردیم و اون اوایل خیلی امتیاز از دست دادیم ! اگه از همون اول مثه الان بازی می کردیم الان خیلییییی بیشتر بود امتیازات تیم .. !!
دوست عزیز کلا نه کسی قوی شده نه کسی ضعیف شده . چند صفحه پیش من جداول لیگ برتر رو توی این 4 5 ساله گذاشتم هر ساله امتیازا همینه ! یعنی کم و زیاد نمیشه کلا کیفیت لیگ ما اینه . کیفیت آقای گلامون آمار و ارقام ها دست نمیخوره هر ساله تکرار میشهنقل قول:
بلی متاشفانه کاملا درست می گید. چند ساله که قهرمان 2 امتیاز از هر بازی گرفته!!نقل قول:
قلعهنويي: به فينال انزلي فکر ميکنم، نه دربي
سرمربي استقلال گفت: در شرايط فعلي من بيش از آنکه به دربي فکر کنم، تمرکزم به بازي برابر ملوان در انزلي است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي سرمربي تيم استقلال در حاشيه تمرين امروز اين تيم در جمع خبرنگاران در خصوص آخرين شرايط تيمش قبل از ديدار با ملوان اظهار داشت: ملوان تيم بسيار خوبي است و نسبت به سالهاي گذشته خيلي بهتر شده است.
آنها در جايگاه پنجم جدول حضور دارند. ملوان همواره در تهران و انزلي تيمهاي بزرگي را شکست داده و اعتقاد دارم يک مدير معرفتي و کاربلد به نام درودگر دارد و همه اين مسائل نشان ميدهد که بازي سختي داريم اما ما هم استقلال هستيم و بازيکنان همدلتر شدهاند و اميدوارم بازي به بازي شرايط بهتري پيدا کنيم . آنها يکسري نقاط ضعف و قوت دارند که ما نتوانستيم آنها را آناليز کنيم چون فاصله بازيها بسيار کم است و اگر بخواهيم زياد کار تاکتيکي کنيم، زمان نداريم اما اميدوار هستم اين بازي مثل هميشه زيبا باشد.
وي تأکيد کرد: ميدانيم که شرايط جوي در انزلي باراني نيست و کيفيت زمين انزلي نسبت به سال هاي گذشته بهتر شده است .
وي در پاسخ به اين سوال که شرايط دربي چقدر ميتواند روي اين مسابقه اثر گذار باشد گفت: براي من فکر و ذکرم بازي با ملوان است و بازي به بازي جلو ميرويم. فينال انزلي از همه چيز براي ما مهمتر است.
قلعهنويي در خصوص مصدومان و محرومان تيمش در بازي شنبه گفت: حيدري به دليل محروميت در اختيار ما نيست و عباس محمدرضايي زير نظر کادر پزشکي تمرين ميکند. از آنها تشکر ميکنم ولي هنوز شرايط رضايي براي اين بازي مشخص نيست.
خبرنگاري پرسيد هميشه شاهد بوديم قبل از دربي بازيکنان کري ميخوانند ولي اين بار مديران عامل عليه يکديگر موضع گرفتند، نظر شما در اين خصوص چيست؟ قلعه نويي گفت: من مطبوعات را نميخوانم ولي جامعه ما نياز به آرامش دارد و صبر مردم از اينگونه رفتارها لبريز شده است. ما به عنوان الگوهاي فوتبال بايد به شکلي رفتار کنيم که طرفداران لذت ببرند، اينجا فقط جنگ اعصاب است، ما از يک مديرعامل تعريف کرديم ولي عليه ما صحبت کردند، وقتي اهل فن نباشند اين حرفها به وجود ميآيد. رويانيان يک مدير زحمتکش است و کارهاي بزرگي انجام داده ولي بعد از گفتن اين صحبتها عليه من موضع گرفتند و افراد ناکار بلدي که در اينجا هستند باعث شدند تا به جاي لذت بردن از فوتبال سوهان روح طرفداران شدهاند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال درخصوص اينکه چه پيشنهادي دارد تا در آستانه دربي تنش ها از روي سکوها از بين برود گفت: اگر آقايان عليه ما اطلاعيه ندهند باز هم ميگويم که رويانيان و فتحالله زاده دو مدير زحمتکش اين فوتبال هستند و در اين فوتبال کارهاي خوبي انجام دادهاند، بازهم اعتقاد دارم آدمهاي ناکاربلد براي مطرح کردن خودشان صحبتهايي ميکنند که همهچيز زير سئوال ميرود. رفتار محمود خوردبين و بزرگان ديگر باعث ميشد که تنشي روي سکوها به وجود نيايد اما اعتقاد دارم طوري رفتار کنيم که از فوتبال لذت ببريم. ديشب بارسلونا در دقيقه 89 گل خورد اما پس از پايان بازي همه يکديگر را در آغوش گرفته و همه چيز تمام شد و رفت اما اينجا هيچکس لذت نميبرد و اگر تنشي هم وجود دارد خودمان اينگونه رفتار ميکنيم . من اعتقاد دارم همه بايد احترام يکديگر را نگه دارند و فرقي نميکند که دربي برگزار شود يا نه ، مردم دورود رفتارهاي خوبي انجام ميدهند و الگوي فرهنگي شدهاند.
گزارش تمرين آبيپوشان
بازيکنان تيم استقلال به خاطر رکوردشکني آرش برهاني در تمرين امروز به اين بازيکن هديه دادند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم فوتبال استقلال آخرين تمرين خود در تهران را قبل از ديدار مقابل ملوان انزلي از ساعت 15 امروز در کمپ زندهياد حجازي در حالي برگزار کرد که قبل از شروع تمرين مجتبي جباري به صورت پنهاني و در حضور تمام بازيکنان به نمايندگي از آنان به آرش برهاني به خاطر شکستن رکورد گلزني در استقلال هديهاي را اهدا کرد. قلعهنويي در ابتدا ضمن تشکر از همه بازيکنان که در امر گلزني به آرش برهاني کمک کردند، از تمام بازيکنان خواست تا براي اين بازيکن دست بزنند.
* خسرو حيدري که در ديدار آينده مقابل ملوان محروم است، در تمرين امروز آبيپوشان حضور نداشت.
* حميد بابازاده تمرينات سفت و سختي را براي سيد مهدي رحمتي در نظر گرفته است.
* قبل از شروع تمرين امروز بازيکنان تيم استقلال با يکديگر در خصوص کسر 6 امتياز از اين تيم و صحبتهاي پيرامون اين موضوع از خبرنگاران سؤال ميکردند.
* حدود 50 نفر از طرفداران استقلال در تمرين امروز آبيپوشان حضور داشته و بعد از گذشت 30 دقيقه و با درخواست مسئولان کمپ ورزشگاه را ترک کردند.
* ميرشاد ماجدي در تمرين امروز حاضر نبود اما شاهرخ بياني برنامههاي تاکتيکي آبيپوشان را نظارهگر شد.
* دويدن دور زمين، گرم کردن بدنها، ارسال از جناحين و شوت به سمت دروازه برنامههاي اصلي تمرين امروز را تشکيل ميداد.
* تيم فوتبال استقلال ساعت 11:30 فردا تهران را به مقصد انزلي ترک خواهد کرد و اين تيم عصر همين روز يک جلسه تمريني را در اين شهر برگزار ميکند.
ديدار دو تيم ملوان و استقلال از ساعت 15 روز شنبه در ورزشگاه تختي انزلي برگزار خواهد شد.
خوب بچه ها فرهاد از بازی با ملوان خط خورد . من به شخصه خوشحالم . خود امیر هم میدونه داره چیکار میکنه و واقعا دیگه پدرکشتگی ها رو گذاشته کنار . داره برای تیم کار میکنه و دیگه به فکر منافع شخصی خودش نیست . حالا هم فرهاد رو از این بازی کنار گذاشته تا هم استراحت کنه هم مصدوم نشه هم اینکه از لحاظ بدنی باهاش کار کنن و به آمادگی برسه برای دربی . کاملا هدف قلعه نوعی مشخصه و جای تحسین داره:n12:
به هر حال نمیخواد فرهاد مجیدی توی دربی ناآماده باشه . چه کامل بازی کنه چه تعویضی بیاد و بره میخواد آماده وارد زمین شه .
در فاصله يک هفته تا دربي 76
مجيدي از فهرست 18 نفره استقلال خط خورد
فرهاد مجيدي در فهرست 18 نفره استقلال در ديدار مقابل ملوان قرار نگرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، امير قلعه نويي در حالي تيمش را به انزلي مي برد که فرهاد مجيدي را از فهرست 18 نفره خط زده است.
تيم استقلال امروز ساعت 12 از تهران با هواپيما به رامسر مي رود و سپس راهي انزلي مي شود.
فرهاد مجيدي در حالي که در بازي گذشته استقلال براي دقايقي به ميدان رفت براي بازي با ملوان با تشخيص امير قلعه نويي به انزلي نمي رود.
قرار است او به همراه حاج قاسم بدنساز استقلال در تهران به کارهاي بدني بپردازد تا اين بازيکن را براي دربي 76 آماده کند.
تيم استقلال فردا ساعت 15 مقابل ملوان قرار مي گيرد.
بدنساز استقلال در خصوص اين موضوع گفت: بدن فرهاد مجيدي بايد آماده تر شود و طبق برنامه قلعه نويي بايد به شرايط ايدهآل برسد از همين رو تا بازگشت تيم از انزلي به صورت اختصاصي با مجيدي کار مي کنم. البته عباس محمدرضايي نيز همين شرايط را دارد.
اخبار کوتاه از آبيپوشان
2 بازيکن تيم استقلال در بازي با ملوان در خطر محروميت از بازي آينده با پرسپوليس قرار دارند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم استقلال در حالي فردا به مصاف ملوان انزلي مي رود که 3 بازيکن 2 اخطاره در ترکيب خود دارد.جواد نکونام، عباس محمد رضايي و امير حسين صادقي 2کارته هاي اين تيم محسوب مي شوند که در اين بين عباس محمدرضايي به انزلي سفر نکرده است.
به گزارش فارس،همچنين فرهاد مجيدي، ميثم بائو، سياوش اکبرپور، هاشم بيک زاده و ايمان موسوي بازيکنان تک اخطاره استقلال محسوب مي شوند.
خسرو حيدري در بازي با ملوان 3 اخطاره است و براي بازي هفته آينده مشکلي نخواهد داشت.
اعضاي تيم استقلال بعد از سفر به رامسر با اتوبوس راهي انزلي مي شوند و سپس به هتل سپيد کنار مي روند.
قرار است تيم استقلال عصر امروز يک جلسه تمرين در زمين باشگاه ملوان و يا يکي از زمين هاي اطراف هتل انجام دهد.
========================================
صالح: مجيدي چون آماده نبود به انزلي نيامد
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: مجيدي به دليل آنکه آماده نبود به تشخيص ما در تهران ماند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي در نشست خبري پيش از مسابقه با ملوان شرکت نکرد و مجيد صالح دستيارش در انزلي مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت: قلعهنويي با ماشين شخصي خود از رامسر به سمت انزلي آمده و چون نرسيده است من را به نشست فرستاد. من از شما عذرخواهي ميکنم.
وي ادامه داد: خسرو حيدري به دليل محروميت و عباس محمدرضايي به دليل مصدوميت همراه تيم ما نيستند. فرهاد مجيدي نيز به دليل آن که آماده نبود به تشخيص ما در تهران ماند تا کار کند نبايد به او فشار بيايد.
مربي استقلال در مورد بازي فردا گفت: به نتايج اخير ملوان نگاه نميکنيم همه تيمها مقابل استقلال با انگيزه هستند مس کرمان هم مقابل ما بازي متفاوتي انجام داد. هر بازي براي ما حکم فينال را دارد و اگر لغزش داشته باشيم صدر جدول را از دست ميدهيم.
ورزش 3
اصلا دوست ندارم نکونام دربیو از دست بده.خیلی بهش نیاز داریم و نباید سه اخطاره بشه.....میشه در این بازی به کیانوش اعتماد کرد...همینطور صادقی هم استراحت کنه بهتره و میتونیم از حنیف استفاده کنیم......برای دربی خیلی به نکونامو صادقی نیاز داریم
بازی فردا 99 درصدش روی هواست و پر کارترین بازیکنا حمودی اشجاری و حاتمی خواهند بود.به خاطر همین من ترجیح میدم از جباری هم در این زمین استفاده نکنیم و از میثم استفاده کنیم
امیدوارم فردا روز خوب حاتمی باشه و از فرصتهاش به خوبی استفاده کنه
منوچهری امروز هم واسه نفت گلزنی کرد....نمیدونم چرا وقتی توی استقلال بود حتی یه پاس کوتاه هم نمیتونست بده.....در استقلال نتونست خودشو پیدا کنه و اسیر بزرگی و نام استقلال شد متاسفانه....ولی خوشبختانه دوباره در نفت احیا شد در مجموع حذفی و لیگ اگه اشتباه نکنم 4 تا گل واسه نفت زده.....امیدوارم موفق باشه
نمیدونم چرا انقدر انتظاراتو از مجیدی بالا میبرند?اصلا برای این دربی نباید روی فرهاد حساب کرد....انتظارات که تا این حد بالا میره به خود مجیدی هم ضربه میزنه نه تنها مجیدی بلکه جباری هم برای دربی بازیکن 90 دقیقه ای نیستند.....جباری باید نیمه دوم به بازی بیاد و مجیدی هم از دقایق 60~70 تا بتونند عملکرد مناسبی داشته باشند.....همونطور که در بازی قبل هم دیدیم جباری بیست سی دقیقه اخر واقعا کم اورده بود و اینطوری بازی کردن در دربی یعنی دو دستی وسط زمینو تقدیم پرسپولیس کردیم و تمام.....البته امیدوارم حداقل جباری در دربی اماده 90 دقیقه موثر بازی کردن باشه......نکونام و جباریه اماده وسط زمینو بدون شک کاملا در دست میگیرند....اگه نکونام سه کارته نشه و به دربی برسه بهتون قول میدم بهترین بازی نکونامو 6 بهمن خواهید دید....الان زوده واسه دربی حرف بزنیم ولی کاملا بازیمون مقابل ملوانو تحت تاثیر خودش قرار داده.....به نظرم بهترین سیستم برای دربی 3_5_2 هستش با سه دفاع وسط باید خیلی مراقب توپهای هوایی باشیم حنیف در مرکز خط دفاعی صادقی چپ و منتظری راست هافبکها نکونام جی لوید حیدری یا حمودی هر کدومشون که اماده تر بودند که من حمودیو به حیدریه نا اماده ی این روزها ترجیح میدم جباری محمدرضایی یا اشجاری باز هم از هرکدومشون که اماده تر بودند استفاده بشه.....برهانی و حاتمی هم دو مهاجممون باشند.....
حالا بعد از بازی با ملوان به طور کامل در مورد دربی صحبت میکنیم
دو تا پس درست نمی تونند بدن می خوان قهرمان بشن :n30:
اه اه عجب بازیه مزخرفی بود:n02:
ضعیف ترین بازیه استقلال توی این فصل همین بازی بود . خودتون نگاه کنید متوجه میشید دیگه موقعیت گل یک به یک بود:n08:توی 90 دقیقه 2 تا موقعیت گل؟
واسه ما که اون تک به تک موسوی بود برای اونا هم احتمالا شوت اولادی رو جز موقعیت گل زدن . هنوز متوجه نشدن موقعیت گل و شوت توی چهارچوب 2 تا قضیه ی مجزا از همه !
در کل خیلی افتضاح بود نکته ای نیست من بگم . فقط اینکه منتظری بهترین مدافع ایرانه شکی نیست اما توی اون پست اصلا کارایی نداره ! چند تا سر سانتر ها واقعا جای خالی حمودی و خسرو حس میشد .
ساموئل هم خوب بازی کرد اما کشت مارو همه پاسهاش رو به عقب . آرزو به دلم موند یه پاس الکی بندازه جلو . الکی ها:n02:
استقلال هم خدا نکنه بخواد دفاع کنه . باز اگه یکم ملوان هم حمله میکرد بازی جذاب میشد اما مگه میذاشتن حمله کنن؟خودشونم حمله نمیکردن !
من همیشه تبریک میگم آخر پستهام این بازی که چیز تبریکی نداشت حالمونو بهم زد اما 2 تا چیز مونده:n02:
یکی اینکه صدر جدولیم و از همه مهتر توی 8 تا بازی اخیر فقط 1 گل خوردیم ! 720 دقیقه با وقت اضافه ها هم بگیم 730 دقیقه فقط یک گل . آمار فوق العاده رویایی و تحسین برانگیزه که بابت این آمار تبریک میگم:n16:
عجب بازی کسل اوری بود خدایی, حالا ما واسه دربی مراعات میکردیم , ملوانیا چشون بود من نمیدونم:n02:
داورم دمش گرم انگار داور بازی دیروز کارتاشو تو جیب اقای جهانبازی جا گذاشته بود اون تکلی که روی پای فرزاد حاتمی رفتن شک نکنید اخراج داشت همین طوری میلاد میدواوودی ما رو مصدوم کردن دیگه...جلو چشای داور بود ولی اقای داور خودش رو زد به ندیدن ...
بازی هم فوق العاده سنگین بود به نظرم ارزه خوب بازی کرد ساموئل هم همین طور...تو دفاع و دروازه هم حرفی نمیمونه :n10:
فقط خدا رو شکر واسه دربی تلفات نداشتیم :n05:
بارسلونا هم توی این زمین بازی کنه بازیکنانش نمی تونن درستو حسابی پاسکاری کنن! :دینقل قول:
دو تا پس درست نمی تونند بدن می خوان قهرمان بشن
زمین شاید به ظاهر خیلی بد نباشه ولی اگه به حرکت توپ دقت می کردین مشخص بود که زمین چه وضعیتی داره!
در کل اصلا بازی خوبی نبود ولی نتیجه بدی نگرفتیم و کلا همیشه بازی ملوان توی انزلی بازی سختیه.
اگه بازی هفته آینده رو ببریم صد تا مساوی هم فراموش میشه :دی
توی این بازی من فقط از ترکیب قلعه نویی تعجب کردم که چرا منتظری رو سمت راست برد و در صورتی که می تونست صادقی که دو کارته ست رو بیرون بذاره و حمودی هم به عنوان دفاع راست بازی کنه و کلا همش استرس داشتم که کارت بگیره. ولی هم صادق هم نکونام حرفه ای کار کردن و اصلا جوری بازی نکردن که کارت بگیرن...
حالا دیگه همه فکر و ذکر تیم باید برای دربی گذاشته باشه و این هنر قلعه نویی هستش که چه تاکتیکی و ترکیبی رو در نظر می گیره و فکر می کنم از تجربه بالای خودش توی دربی ها استفاده کنه.
با توجه به بازی های اخیر و تجربه بازیکنا احتمالا ترکیب به این صورته:
رحمتی
اشجاری - صادقی - منتظری - حمودی
نکونام
برهانی - ساموئل - جباری - حیدری
حاتمی
که البته با اضافه شدن برهانی به خط حمله به 2-4-4 لوزی هم تبدیل میشه.
در این صورت نیمه دوم هم صد در صد از حدود دقیقه 60 به بعد از مجیدی استفاده میشه که فکر می کنم این بهتر باشه چون مجیدی تازه نفس موقعی به بازی میاد که بازیکنای حریف تا حدودی خسته شدن و می تونه بیشتر اونا رو اذیت کنه. ولی خب اگه شرایط بدنیش خوبه می تونه از ابتدا هم بازی کنه ولی اگه فرضا جواب نداد دیگه با اومدن حاتمی به جای اون فکر نکنم بشه کاری خاصی کرد ولی برعکس با اومدن مجیدی به جای حاتمی می تونه روند بازی تغییر کنه...
هر چند که ممکنه قلعه نویی از بازیکن مورد علاقش یعنی اکبرپور از ابتدا به جای حاتمی استفاده کنه!
ضمن اینکه اگه بخوایم میونه زمین رو بهتر در درست بگیریم میشه حتی منتظری در کنار نکونام به عنوان هافبک دفاعی بازی کنه و عمران زاده هم به جای منتظری در دفاع وسط قرار بگیره. ولی در هر صورت ساموئل اگه بازی کنه بهتره و کلا هم جدیدا خوب بازی می کنه و هم تجربه خیلی بالایی داره.
همه اینا به تفکرات قلعه نویی برمی گرده و مطمئنا برای این بازی چیزایی زیادی برای گفتن داره...
می دونم که پست هام یه جوری روی اعصاب بچه هاست. اما ببخشید دیگه!
دوستان من هیچ وقت توی فوتبال چیزی نشدم و همیشه نخودی بودم!:n02:
یه سوال ازتون دارم امروز یه چیزی که خیلی برام قابل توجه بود این بود که پاس های زمینی استقلال همشون پله می شدن. حتی پاس های ساموئل. قبلا اینقدر توجه نکرده بودم.!!
نوع پاس دادنشون اینجوریه یعنی به نیمه پائینی توپ رو ضربه می زدند. یا این که زمین اینقدر فاجعه بود؟؟
استقلالیهای عزیز حتما به اینجا سر بزنن و به تیم محبوبمون رای بدین
(انتخاب 10 باشگاه فوتبال محبوب جهان)
اینجا مثل برنامه نود یا صدا و سیما نیست،این دیگه جهانیه کم کاری اصلا جایز نیست حتما این لینک رو برای دوستانتون هم بدید که برن رای بدن
برای رای دادن استقلال رو که الان رتبه 12 جهان هست پیدا کنین و روی گزینه VOTE در کنارش کلیک کنین که رای ثبت بشه
کد:http://www.the-top-tens.com/lists/best-football-soccer-club.asp
زمین انزلی خیلی قشنگو سبزه ولی اگه دقت میکردید خیلی پستی و بلندی داره توپ پله میشه واسه همینه که بیشتر پاس ها یا ناقص بود یا اکثرا توپای بلند فرستاده میشدنقل قول:
عجب بازی بود بابا فک کنم کل بازی 5 تا موقعیت داشت این بازی بود آخه بدبخت کارلوس کیروش کیو از تو اینا انتخاب کنه ببره بالا (حتما با خودش میگفته عجب لیگی عجب بازی) از استقلال بعید بود همجوری بازی ای....و از قلعه نوعی همین دوتا دلیل داره
1- یا قلعه نوعی نذاشته بازیکنان به خودشون فشار بیارن و محکم بازی کنن .الا از نوع بازی جواد معلوم بود میخواست کارت نگیره
2-یا زمین خوب نبود و همیچنین تاکتیک های امیر .
اصلا از دیدن بازی حال نکردم و فقط میخوام بازی بعدی رو ببریم فقط همین:n02:
عجب بازی ای بود :31: ! واقعا شایسته ی لیگ برتر و حرفه ای ایران بود :31: !!!
یک بازی خسته کننده از هر دو تیم .. به نظر من کاملا مشخص بود که قلعه نوعی تیم رو با احتیاط ارنج کرده بود و میخواست برای مساوی بازی کنه ...
حمودی باید سمت راست بازی میکرد و صادقی مینشست بالا تا اخطار بعدی رو نگیره ... ولی بازی نکردن حمودی یکم عجیب بود !
دوباره این حاتمی هر وقت بهش نیاز شد ، یه چیزیش شد :31:
این یک امتیاز خیلی هم بد نیست ولی این طرز بازی کردن استقلال اونم با توجه به فرم فعلی ملوان که واقعا ضعیف بوده یکم آدم رو ناراحت میکنه ...
فقط تنها نکته ی خوب بازی همون گل نخوردن و نداشتن بازیکن محروم برای دربی بود ...
از همین تریبون اعلام می کنم :دی !
اگه در بازی بعدی حنیف بره نوک حمله یه دفه ، تلویزون رو خاموش می کنم :دی ! :دی !
این بازی هم مثل بازی با ذوب اهن فقط برای گرفتن یک امتیاز بازی کردیم,با این تفاوت که امروز خیلی محتاطتر بودیم....با وجود حمودی استفاده از منتظری به عنوان دفاع راست اصلا برام قابل قبول نیست....منتظری اصلا در اون پست نتونست عملکرد قابل قبولی داشته باشه,یکی از دلایل اینکه هافبکامون نتونستند مخصوصا از سمت راست خودی نشون بدند همین عملکرد ضعیف دفاعمون در رسوندن توپ از دفاع به هافبک بود مخصوصا دفاع چپ و راستمون که باید بیشتر این کارو انجام میدادند اصلا خوب نبودند,باید حمودی به بازی میومد.....
از امیر قلعه نویی که یه زمانی با دو هافبک بازیساز بازی میکرد انقدر محتاطانه ارنج کردن خیلی تعجب اوره که این دومین بازیه که این کارو انجام میدیم.....امیدوارم دلیلش فقط بد بودن زمین باشه
امیدوارم در دربی قلعه نویی با تفکرات صرفا دفاعی مثل بازی رفت تیمو به زمین نفرسته و بازیو خراب نکنه و فقط به فکر نباختن در دربی و حفظ رکورد خودش نباشه.......
امروز برهانی خیلی انگیزه داشت و نمیدونم چرا تعویضش کرد?به بازی اومدن اکبرپور هم هیچ سودی نداشت و فقط یه تعویضمون به خاطرش حروم شد......
سلام ..
بازی بدی بود . هر دو تیم بد بازی کردن .
گفتنی ها رو دوستان گفتن فقط به نظرم بهترین بازیکنمون آرزه بود . دو تا پاس منجر به تک به تک داد که هر دو رو موسوی خراب کرد .
به نظرم در بازی های اینده می تونیم از ارزه به عنوان بازیساز دوم کنار جباری استفاده کنیم . همونکاری که قلعه نوعی تو تیم های قبلیش میکرد
روایت یک شاهد عینی از اتفاقات دربی سال 78/ فرد ناشناس به جواد زرینچه چه گفت؟
حاشیه یا متن ،فرقی ندارد ؛آنچه این روزها پس از 12 سال درباره دربی سال 79 بر سر زبانها افتاده ،سایه سنگینی بر نتیجه آن بازی انداخته است.
به گزارش اوج نیوز،کلید ماجرا را اما به نظر باید از زبان آنهایی خواند و شنید که در متن ماجرا بودند.
آنچه می خوانید متنی است که توسط یکی از همین افراد قلمی شده است.محمد حیرانی،خبرنگار وقت روزنامه استقلال جوان که در سالهای بعد،مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال هم شد.
حیرانی آن روز در کنار زمین بود و آنچه دیده را نوشته است.
شما بخوانید.داوری هم مطابق معمول فقط با شماست،بله خود شما.
(اوج این آمادگی را دارد که این مساله را در گفت و گو با دیگر افراد حاضر در آن بازی پیگیری کند.)
آن روزها ستاره های ایران در جام جهانی 98 فرانسه (به جز آنهایی که راهی اروپا شده بودند) مهره های کلیدی هر دو تیم پایتخت بودند؛ استقلال با کاپیتان جواد زرینچه و پشت سرش سید هادی طباطبایی، رضا حسن زاده، سهراب بختیاری زاده، محمد نوازی، ستار همدانی، بهزاد داداش زاده، علی لطیفی، علیرضا واحدی نیکبخت، فرهاد مجیدی و احمد مومن زاده به میدان رفت و در ترکیب پیروزی نیز پشت سر افشین پیروانی، داود فنائی، نادر محمدخانی، حمید استیلی، بهروز رهبری فرد، سید مهدی هاشمی نسب، علیرضا امامی فر، هادی مهدوی کیا، اسماعیل حلالی، ادموند بزیک و پایان رأفت زمین آمدند.
بازی با سوت عمر المهنا از عربستان آغاز شد و در همان دقایق ابتدای گردش توپ در زمین مسابقه به یکصد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی نشان داد که استقلال تیم برتر این میدان است. هرچند پرسپولیس با یک گل مردود در دقایق اولیه نشان داد خود را از پیش بازنده نمی داند اما هر چه از دقایق بازی می گذشت، استقلالی ها بیشتر قدرت خود را به رخ حریف می کشیدند.
در چنین شرایطی خشونت در دستور کار پرسپولیسی ها بود.
خطای خطرناک روی هادی طباطبایی در نخستین لحظه های بازی مقدمه این بازی خشن بود و فرهاد مجیدی، ستار همدانی و بهزاد داداش زاده هدف اصلی بازیکنان حریف استقلال بودند و مجیدی جوان که آن سال هم بهترین بازیکن لیگ بود، تا پایان بازی هدف اصلی تکل های خشن سرخپوشان بود. او اولین موقعیت را روی پاس نوازی به دست آورد اما با خوش شانسی داود فنایی تنها بدن او به طور اتفاقی در برابر توپ قرار گرفت و دروازه پرسپولیس باز نشد.
داور سعودی بعد از آنکه چندین تکل خشن روی استقلالی ها را نادیده گرفت بالاخره به حلالی کارت زرد نشان داد اما هافبک ها و مدافعان پرسپولیس بعد از آن اخطار هم به کار خود ادامه می دادند. افشین پیروانی با یک تکل خشن روی پای نوازی ثابت کرد پرسپولیس در این مسابقه به دنبال طرح و تاکتیک نیست. اما خشونت به عنوان تاکتیک اصلی پرسپولیس در آن بازی در دقیقه 18 تلفات داد.
نادر محمد خانی نیکبخت را بدون توپ هدف ضربه عمدی خود قرار داد تا با اخراجش قلب دفاع پرسپولیس شکافته شود اما پرسپولیسی ها این اخراج را به منزله سوپاپ اطمینان خود در نظر گرفتند و خشونت ادامه یافت. طبیعی بود که در این شرایط هم المهنا مماشات می کرد. استقلال همچنان سعی می کرد با دستورات تاکتیکی سرمربی روس خود مرحوم سکوموروخوف ابتکار عمل را بدست گیرد و بازی ناجوانمردانه حریف تاثیری بر تمرکزش نگذارد اما ضد فوتبال تمامی نداشت. تا اینکه المهنا کارت زرد دوم حلالی را هم نشان دهد و این تیم از حدود دقیقه 30 بازی 10 نفره شود.
در این لحظه به ناگهان کادر فنی پرسپولیس تیمش را بیرون کشید! آنها قصد ادامه بازی را نداشتند. المهنا مانده بود که این چه کاری است؟ یکی از کنار زمین برایش توضیح داد که هیچ کس در یک نیمه دربی 2 بازیکن از یک تیم را اخراج نمی کند؛ داور مانده بود که حالا باید چه کند! وساطت ها شروع شد تا پرسپولیسی ها را از تصمیمشان منصرف کنند. مسئول و غیر مسئول سعی در راضی کردنشان داشتند. یکی آن وسط قول داد که نتیجه بازی از 3 – هیچ بدتر نخواهد بود و بازیکنان به سبک کارتون فوتبالیست ها که آن سال ها پخش می شد کنار زمین جلسه گرفته بودند. بالاخره راضی شدند بازی کنند و به میانه میدان آمدند. یک ربع باقی مانده فقط توپ های استقلالی ها بود که قطع می شد و به اوت می رفت.
سوت آخر 45 دقیقه اول بیش از آن که علامت پایان نیمه اول باشد، زنگ پایان راند اول یک مسابقه رزمی بود.
دو تیم راه تونل آزادی را در پیش گرفتند. بازیکنان وارد تونل شدند و من که یک خبرنگار جوان بودم پشت سر بازیکنان با فاصله ای چند ثانیه وارد شدم. آن زمان نه تعداد خبرنگارها آن قدر زیاد بود و نه قوانین آن قدر سفت و سخت که کسی نتواند به تونل آزادی برود.
وقتی آخرین بازیکن استقلال از پیچ جنوبی گذشت، من از پله ها پایین آمدم، ناگهان فریاد های جواد زرینچه را شنیدم اما او را پشت پیچ تونل نمی دیدم، با سرعت فاصله 50، 60 متری را دویدم و دیدم ناشناسی به سرعت از زرینچه دور می شود. خودم را به کاپیتان استقلال رساندم و پرسیدم چه شده؟
- مرتیکه میگه اگه این بازی رو ببرین امشب پیش زن و بچه ات نیستی. این کیه که تا اینجا اومده و اینطوری می گه؟
با فریاد های زرینچه مسئولان انتظامی و مدیران استقلال هم جلوی رختکن استقلال به جواد رسیدند اما اثری از فرد تهدید کننده نبود.
او را به داخل رختکن مشایعت کردم اما کاپیتان به شدت برافروخته بود. محمود فکری تا حرف های زرینچه را شنید در مسیر فرد ناشناس دوید تا پیدایش کند اما تلاش او هم بی فایده بود.
گاسپادین (لقب سکوموروخوف و به روسی به معنای آقا) نمی دانست چه شده، با همان صورت یخی اش که هیچ احساسی را بروز نمی داد پرسید چه شده، جواد پاسخی نداد تا مربی نفهمد موضوع چیست. سکو پیش بینی کرد که پرسپولیس در نیمه دوم دیگر جلو نخواهد آمد و این وظیفه هافبک هاست که از کناره ها نفوذ کنند و با کارهای ترکیبی دفاع این تیم را باز کنند. او تاکید کرد توپ های بلند خواسته پرسپولیسی هاست تا زمان بازی از دست برود.
استقلال برای یک برد و با خیال راحت از تونل بالا آمد، روی سکوها همه فکر می کردند این بار بردی یک جانبه از آن استقلالی ها می شود و بازیکنان هم به خیال بردن بازی وارد زمین چمن شدند.
از پله ها که بالا می آمدیم مهندس فائقی داشت با خوردبین سرپرست پرسپولیس و ناصر ابراهیمی کمک علی پروین صحبت می کرد. اینکه بین آنها چه حرفهایی رد و بدل شد را در آن هیاهو نشنیدم.
اما با شروع نیمه دوم ورق برگشت؛ شیوه داوری المهنا 180 درجه تغییر کرد. خیلی ها نمی دانستند چه شد که داور ناگهان آن قاطعیت را فراموش کرد و با پرسپولیسی ها مهربان شد. بعدها شنیدم به او گفته بودند "اگر این بازی یک طرفه به سود استقلال شود، ماشین دنبالت نخواهد آمد و مجبوری خودت از میان جمعیت به فرودگاه بروی"!! (راست یا دروغش گردن راوی)
در نیمه دوم پرسپولیسی ها به وضوح از خط نیمه جلو نمی آمدند و تنها کارشان زدن زیر توپ بود. تا استقلال می آمد سر و شکلی به بازی اش بدهد، بازیکنان پا به توپ این تیم سرنگون می شدند یا توپ های ارسالی شان به اوت هدایت می شد. داور سعودی به وضوح خطاهای پرسپولیسی ها را نادیده می گرفت. ناکام شدن در اجرای تاکتیک ها لحظه به لحظه استقلالی ها را عصبی تر می کرد و تمرکزشان را از بین می برد. علی لطیفی توپ های خوبی را از دست داد. نوازی و مهدوی هم کارت زرد گرفتند که این نشان از همان از بین رفتن تمرکز بود. استقلالی ها دیگر برای رسیدن به گل حرف های مربشان را هم فراموش کردند و به توپ های بلند و بی هدف روی آوردند. چیزی که خوشایند پرسپولیسی ها بود. وقت تلف کردن، زمین خوردن های وقت و بی وقت و آرام آرام خارج شدن بعد از تعویض همه در جهت حفظ تساوی و فرار از شکست سنگین بود. شیوه ای که بالاخره جواب داد و در نهایت بازی با تساوی بدون گل خاتمه یافت.
خاطرم هست که دو روز بعد از آن مسابقه امیر عابدینی در بلوار کشاورز کنفرانس خبری ترتیب داد در آن دانسته های فنی اش را به رخ همه کشید. او دستور داد برایش وایت بردی آوردند و روی آن لوزی هایی کشید و گفت: «استقلال نتوانست این زنجیره به هم پیوسته از لوزی های بازیکنان ما را از هم باز کند و ما به خاطر بازی منظم تاکتیکی مان توانستیم استقلال را ببریم! چون آنها 11 نفر بودند و ما 9 نفر ...»
او حتی خودش را جای سکوموروخوف گذاشت و راه کار ارائه کرد و گفت: «اگر جای مربی خارجی استقلال بودم این کار را می کردم و چنین و چنان و بازی را می بردم...»
غافل اینکه در تونل و کنار زمین آن بازی چه اتفاقاتی افتاد تا دربی یک طرفه هفتاد و چهارم، بدون گل به پایان برسد.
کد:http://www.ojnews.ir/component/k2/item/38295.html
جالب شد باید لینک بازی رو پیدا کنیم از سر ببینیم!
آقا برید تو نظر سنجی سایت گل شرکت کنید و به استقلال رای بدید برید زودتر
من سه یا چهار از بازی های این فصل ندیدم اونیی که دیدم همهمین وضع یکی از یکی بد تر بجز یکی دو تا اسقلال یه چیزی کم داره شما بازی امروز نگاه کن اصلا تیم تاکتیکی دارهنقل قول:
بارسلونا هم توی این زمین بازی کنه بازیکنانش نمی تونن درستو حسابی پاسکاری کنن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه شما تو تیم تاکتیک ندیدی و این تیم صدره از عجایب فوتباله به خدا ....استقلال کلا از نظر من یکی این بازی بوده که بد بازی کرده و بازی با ذوب اهن ...بازی امروز کاملا مشخص بود بازیکنا دارن محتاطانه بازی میکنن امیر قلعه نوعی اگه میخواست محتاط بازی کنه اصن به امیرحسین و جواد بازی نمیداد ..همه مربیا تیم ها تو کنفرانس مطبوعاتیشون دارن از استقلال حتی به عنوان بهترین تیم اسیا عنوان میکنن بعد شما میگی تیم تاکتیک نداره پس وای به حاله بقیه تیمای دیگه ...:n16:نقل قول:
خوب باش بزار تاکتیک تیم اول برسی کنمنقل قول:
تیم تاکتیک نداره پس وای به حاله بقیه تیمای دیگه ...:n16:
از 22 بازی استقلال 8 تاش بیرون خونه بود که3تا برد بود 3تا مساوی 2 تا هم باخت که فقط 5 تا گل زدیم 4 گلم خوردیم12امتیاز
14 بازی توی خونه9 برد بود 3تا مساوی 2تا باخت 18تا گل زدیم 7یا 8 تا گل خوردیم 30امتیاز
بهترین گل زن ارش با 8 تا گل پرگل ترین بردم 2-0 بود
واقعا عجب خط حمله ای اما خط دفاع که نداریم راسما :n14:
من نظر شخصی میگماگه رحمتی نبود استقلال الان تیم اول جدول نبود استقلال به مشکل میخوره و بدون شک توی اسیا زنگ تفریح تیمایه دیگست توی لیگم قهرمان نمیشه مگه با اومد مجیدی که اگه امده باشه اتفاق خاصی بیفته
اگه توی امار اشتباهی بود ببخشید