اولا این 4 روز وقت برای کنکور سراسریه و نه ازاد! دوما قراره از سال بعد کنکور های ازاد و سراسری ادغام شن. نه امسالنقل قول:
دوستان نگفتین این معدل دیپلم , معدل سه ساله یا معدل کل سال سوم?
Printable View
اولا این 4 روز وقت برای کنکور سراسریه و نه ازاد! دوما قراره از سال بعد کنکور های ازاد و سراسری ادغام شن. نه امسالنقل قول:
دوستان نگفتین این معدل دیپلم , معدل سه ساله یا معدل کل سال سوم?
من دیپلم و پیش دانشگاهی ریاضی دارم اما میخوام کنکور هنر شرکت کنم واسه همین در ثبت نام، هنر رو تیک زدم نه فنی ریاضی
میخواستم بپرسم آیا کار درستی کردم یا این که نه چون دیپلمم ریاضیه باید گروه اصلی رو ریاضی میزدم و هنر رو در قسمت "علاقمندی" تیک میزدم؟؟
نقل قول:
کنکور ازاد و سراسری یکی شد دقت کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان می خواستم فقط یه نکته ای رو بگم که خودم امسال بهش رسیدم
من دو سال گذشته که کنکور دادم دغدغه ام این بود که تست زیاد حل کنم و راه حل های تستی زیادی یاد بگیرم و یه جوری نوع تستا از هر مبحث مدل سازی کنم تو ذهنم و هیچ وقت نمی رفتم پایه ای و از مفاهیم اولیه درس رو بخونم بخصوص در مورد ریاضی و فیزیک و تا حدودی شیمی
اما امسال اصلا برای ریاضی و فیزیک حتی کتاب تست جامع هم نگرفتم و همون تعداد محدودی تست که اخر هر درس داره رو حل می کنم و فقط تکیه ام رو گذاشتم روی یادگیری مفهوم هر درس و واقعا نتیجه ی عالی گرفتم
مثلا هیچ وقت نمی دونستم تابع چی هست از نظر پایه ای و مفهومی و فقط می دونستم x رو بزاریم تو فرمول y به دست میاد مثلا و یا این که یک خط موازی محور y ها نمودار تابع رو نباید در دو نقطه قطع کنه هیچ وقت نمی رفتم ببینم اخه برای چی ؟ چرا یه همچین قاعده ای هست اما امسال رفتم کامل از پایه ای ترین مفهوم خوندم و به جرئت میگم تستی نبود که نتونم حل کنم !!
بعلاوه این که مطمئنا سر جلسه کنکور خیلی از این فرمول هایی که فقط حفظ کردیم بدون این که بدونیم برای چی این طوری هست برای چی همچین فرمولی وجود داره سخت بیاد میاریم و خیلیاش هم قاطی میشه ( مطمئنا اگر با این روش درس می خونین سر جلسه کنکورهای ازمایشی به همچین مسائلی برخوردین )
همین این نکته به نظرم رسیده بود گفتم بنویسم دوستان هم توجه کنند :n16:
دوستان راهنمایی کنیدنقل قول:
فیزیک پیش خیلی نگرانم کرد
دوست من بهتر میبود در کنار رشته اصلی خود هنر را هم انتخاب میکردید و در هر دو گروه شرکت میکردید.نقل قول:
با توجه به اینکه مباحث گروه هنر کاملا جدا و نیاز به مطالعه تخصصی داره باید وقت مناسبی را براش بزارید
موفق باشید
بله این دو ثابت هستند.نقل قول:
کد سوابق تحصیلی رو میتونید از توی سایت سنجش هم بگیرید.
نه دوست من اگر شما در کنکور بتوانید درس دیفرانسیل رو خوب بزنیدنقل قول:
نمره کم شما تاثیر داده نمیشود.و ملاک درصد شما بدون تاثیر نمره کتبی است
موفق باشید ........
سلامنقل قول:
ابتدا سعی کنید مباحث کتاب رو به خوبی مسلط بشوید. تا در تست زنی موفق باشید.
حتما کتاب درسی رو مطالعه بفرمایید چون منبع اصلی برای طرح سوال هست (بیشتر برای دروسی که جنبه خواندی دارند تا محاسباتی)
موفق باشید
کلش منفعته ...نقل قول:
تو این دوره(ایام کنکور) مطالعه کتب درسی داشته باشم ضرر نداره؟
منبع طرح سوال کتاب درسی هست و تمرین های کتاب درسی و متن هاش خیلی کلیدی و مهم هستند .!
نه همین امساله این چهار روز هم واسه دوتاشونهنقل قول:
دوستاااااااااااااان یکی راهنمایی کنه وقت داره از دستم میرههههههههههههههههه
من خواستم کارت آزمون بخرم ولی فقط سراسری و پیام نور بود و خبری از آزاد نبود!نقل قول:
سلامنقل قول:
کارت ازمون سراسری شامل آزاد هم هست و کارت جداگانه برای ازاد نیست
دوستان اون قسمت دفترچه که شماره و سریال شناسنامه رو میخواد چجوری باید پر کنیم؟
جای خالی اول که برای شماره هست هیچی پشت سررش دو تا کادر کوچیک هست توی سمت چپی باید حرف رو بنویسیم یا یا سریال
مثلا الف-89 درسته یا 89-الف؟
کادر سمت چپ را الف بزنید کارد وسط 89 و سریال را در کادر سمت راستنقل قول:
توی سایت هنگام ثبت نام مثال زده که اشتباه نشه
موفق باشید
دوستان من سراسري ثبت نام كردم...ولي شنيدم كه ادغام شده!!پس تكليف مني كه مي خوام كنكور آزاد پزشكي و رياضي آزاد بدم چيه!!!!!!!!!! :n03:
حسین توکلی، مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، افزود: مهلت ثبتنام آزمون مشترک سراسری و آزاد سال 92 ساعت 24 روز شنبه، 25 آذرماه پایان مییابد. وی بیان داشت: تا کنون در آزمون مشترک سراسری و آزاد سال 92 تعداد 546 هزار داوطلب ثبتنام کردهاند و داوطلبان در زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون خود میتوانند علاقهمندی برای شرکت در کدرشته محلهای با آزمون دانشگاه آزاد را اعلام کنند. به گفته مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور نتایج اولیه آزمون مشترک سراسری و آزاد سال 92 به صورت کارنامه تنظیم میشود و در این مرحله مجاز بودن داوطلبان برای انتخاب کدرشته محلهای با آزمون دانشگاه آزاد به داوطلبان اعلام خواهد شد. (يعني چي؟؟؟؟) توکلی بیان داشت: دانشگاه آزاد اسلامی برای سال 92 هیچ آزمونی برای کدرشته محلهای با آزمون خود برگزار نمیکند و داوطلبان علاقهمند به انتخاب کدرشته محلهای این دانشگاه باید در آزمون سراسری سال 92 در سازمان سنجش آموزش کشور ثبتنام کنند.
بخدا امسال از کنکور جا نمونم شانس اوردم
هربار خواستم ثبت نام کنم یه بدبختی اوردم
من کارت ملی ندارم و توی سایت که میخوام ثبت نام کنم نوشته کد ملی بعد اخطار داده که اگه کارت ملی ندارید یا از شمارش اطلاع ندارید با شماره 66729593 تماس بگیرید که این شمارم یا میگه اشتباس یا اشغاله
من الان چه غلطی بکنم؟ همه جا کد ملی همون شماره شناسنامس
همون شماره شناسنامه رو بزنم؟
برای متولیدن 68 به بعد شماره ملی همون شماره شناسنامه اس...///نقل قول:
نگران نباش تا شنبه وقت داری با عجله ثبت نام نکن...اگه مطئمن نیستی میخوای صبر کن تا شنبه و با اون شماره تماس بگیر....
البته قبل از گرفتن کار ملی اصلی یه کار موقت میدن که روش اسم و مشخصات ..کارت آبی رنگ اگه اون رو داری شماره ملی ات روش نوشته شده..
دوستان يك سوال دارم . بنده كنكور ثبت نام كردم همان سراسري فقط تيك گزينه تربيت معلم را نزدم . ايا باز مي توانم بروم و بزنم . و بعد اگر زدم بايد كارتي بخرم . چون كارت نبود . فقط زده بود 10600 سراسري . و 5800 غير انتفاعي و پيام نور كه بنده فقط سراسري را ثبت نام كردم . حالا مي خواهم ببينم اگر اين تيك را بزنم بايد چي كار بكنم
دیگه ثبت نام کردم به جای کد ملی هم همون شماره شناسنامه زدم
توی دفترچه راهنما هم نوشته بود باید 10 رقم باشه خب شماره شناسنامه منم 10 رقم بود دیگه
اخرشم اطلاعاتمو عکسم رو صفحه اومد که همه چیش درست بود
تا حالا عکس خودمو تو اینترنت ندیده بودم:n02:
بهرحال مرسی
اها راستی یه چیزی
نوشته بود اگه اطلاعاتو خواستین ویرایش کنین برین قسمت ویرایش
من رفتم اطلاعاتمو دوباره دیدم پایینش زده بود تایید و عدم تایید
اون تایید رو حتما باید بزنیم؟؟ اگه نزنیم ثبت نام کامل نیست؟
البته من برای خرید اینترنتیش مشکل دارم،از دوتا درگاه استفاده کردم ولی آخر سر گفته تراکنش ناموفق کسه دیگه ایم همچین مشکلی داشته؟نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
من از سال سوم درس هندسه 2 رو افتاده دارم و دی ماه به احتمال خیلی خیلی زیاد پاسش میکنم و دیپلمم رو میگیرم .
الان واسه ثبت نام باید چیکار کنم ؟
ازتون خواهش میکنم هر چه سریع تر جوابم رو بدین . آخه فردا مهلت ثبت نام تموم میشه !
مرسی
سلام
موقع خرید کارت اعتباری میزنه خطا! مجددا تلاش کنید
چرا اینجوری شده؟ اگه کد کپچا رو هم غلط وارد کنم یه پیغام دیگه میده یعنی این پیغام خطا! مجددا تلاش کنید مربوط به کد نمیشه.
اگه دی ماه پاس کنی باید از همون دی ماه پیش دانشگاهی رو شروع کنی تا خرداد ترم یک رو بدی و شهریور هم ترم 2.نقل قول:
حداکثر تا پایان شهریور مهلت داری درسهای پیش رو هم بگذرونی.
شما الان باید ثبت نام کنی.
نقل قول:
معدل دیپلم رو چیکار کنم ؟
یادمه برای خودم که میخواستم ثبت نام کنم درباره همچین موردی توی دفترچه توضیح داده بود.نقل قول:
نقل قول:
من چیزی پیدا نکردم .
میگم از چند نفر شنیدم که آخرای بهمن و اوایل اسفند بازم میشه ثبت نام کرد .
درسته ؟
آخ آخ. ببشید اشتباهی راهنماییت کردم. الان دفترچه رو خوندم به این قسمت توجه کن:نقل قول:
توضيح : آن دسته از دانش آموزاني كه در سال سوم نظام جديد آموز ش متوسطه به تحصيل اشتغال دارند و همچنين آن دسته از دارندگان ديپلم
نظام جديد آموزش متوسطه كه وارد دوره پيش دانشگاهي نشده اند و يا به صورت داوطلب ، براي دوره پيش دانشگاهي ثبت نام ننموده اند،
چنانچه در آزمون ثبت نام و شركت نمايند به عنوان متخلف تلقي و برابر قانون تقلب و تخلف با آنان رفتار خواهد شد.
پس ثبت نام نکن.
برای این داوطلبان یه مدت زمانی برای ثبت نام گذاشتن:
ثبت نام آن دسته از داوطلباني كه ديپلم خود را در سال 1384 و بعد از آن اخذ نمود ه اند و اطلاعات آنان در فايل آموزش و پرورش وجود نداشته و يا ناقص بوده است. 91/11/30 لغایت 91/12/3
تا اون موقع اگه دیپلم بگیری و پیش دانشگاهی ثبت نام کنی، میتونی توی کنکور ثبت نام کنی. در ضمن تمام درسای پیش رو هم تا پایان شهریور هر جوری شده پاس کنی.
موفق باشی
نقل قول:
آخ دستت درد نکنه ... خیلی آقایی
دمت گرم .... داشتم سکته میکردم
واقعا ممنونم
این رو که میدونم! تمام وقتم روبرای هنر وقف میکنم! از نظر قانونی پرسیدم. آیا مشکلی پیش نمیاد در ثبت نام ؟؟نقل قول:
ئه ینی الان از همین azmoon.net ثبت نام کرد؟؟نقل قول:
ولی اینکه زده کارشناسی ناپیوسته . ؟
مهلت همون تا 25 ام هست؟
از سیستم پاسخگویی خود سنجش پرسیده بودم الان دیدم جواب دادن و گفته اصلی رو ریاضی بزنم و هنر رو علاقمندینقل قول:
این رو که میدونم! تمام وقتم روبرای هنر وقف میکنم!از نظر قانونی پرسیدم. آیا مشکلی پیش نمیاد در ثبت نام ؟؟
پس باید یه کارت 10 تومنی دیگه بخرم دیگه؟ رفتم تو قسمت خرید کارت اعتباری هرکاری میکنم میزنه خطا! مجدد تلاش کنید !
(منظورم قبل از ورود به صفحه بعدش هست که بانک رو انتخاب میکردیم همون قسمتی کارت مورد نظر و تعدادش رو میزنی و پایینشم اسم وفامیل و شماره تلفن و کد امنیتی داره! این چیش مشکل داره که خطا میده؟)
دوست عزیز واسه ثبت نام نگران نباش،احتمال خیلی زیاد تو اسفندم دوباره میتونی ثبت نام کنی فقط تو این مدت هم از سازمان سنجش و هم مدرسه ای که میخوای پیشو (سال چهارم) توش بگذرونی شرایطتو پیگیری کن،چون اگه اشتباه نکنم نظام ترمی واحدی به سالی واحدی تبدیل شده تو سال چهارم یادت نره حتما از سنجش مشکلتو پیگیری کنینقل قول:
اقا چرا نمیشه کارت دانشگاه پیام نور رو خرید اینترنتی کرد پیغام خطا میده !
توی صفحه قبل هم گفتم برای منم این پیغام میاد. از صبح تا حالا دارم امتحان میکنمنقل قول:
احتمالا به علت شلوغی سرور باشه ...نقل قول:
کسی نمیدونه؟ الان من باید برای آزاد کاری انجام بدم یا همون ثبت نام سراسریم بسه؟نقل قول:
سلام
مهلت ثبت نام تا ساعت 24 فرداست؟
سلام دوستان. به نظرتون محل برگزاری کنکور رو از رو آدرس تعیین میکنن یا این که بستگی به محل تحصیل دوره دبیرستان و پیش داره؟
من میخوام برم رشته ربان خارجیبرای کنکور سراری باید دوتا10300 بخرم یا 1 کافیه
یه رشته ربان انگیسی جز رشته های بذون کنکور هست یا نه