سلام .نقل قول:
خودم همیشه سعی میکنم با گارانتی سـازگـار انتخاب کنم .
Printable View
سلام .نقل قول:
خودم همیشه سعی میکنم با گارانتی سـازگـار انتخاب کنم .
نقل قول:
تجربه خوبی از این گارانتی دارم، پس حالا که گارانتی سازگار هست همین رو انتخاب می کنم......اگه خاطرتون باشه سری قبل هارد اینترنال با گارانتی سازگار گرفتم مشکل دار بود، پس از مراجعه حضوری و بررسی هارد مشکل دار با هارد نو تعویض کردند.
یک سری به فروشگاه های اینترنتی زدم همه جا با گارانتی ویستا بود....گفتم از شما بپرسم که به جز ویستا گارانتی معتبری هم هست، از ویستا خاطرهی خوبی ندارم :n02: قبلا هارد اینترنال داشتم با گارانتی ویستا خیلی اذیت شدم.
اخرش هارد رو انداختم دور.
دوستان
این هارد تو تهران هست؟ قیمت و ظرفیت چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mobile 2.5-inch Dual Drives (SSD + HDD)
WD Black²
در بازار تهران هم موجوده . يكي از كاربر فعال اين انجمن كه فروشنده سخت افزار هم هست 780 هزار تومن قيمت گذاشته .نقل قول:
يك ترابايت HDD و 120 گيگابايت SSD .
با تشکرنقل قول:
اطلاع دارین گارانتی داره و مال کجاست؟
در مورد گارانتي با فروشنده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مكاتبه كنيد .نقل قول:
سلام
با راهنمایی های آقا عطا بالاخره یک هارد تکسترنال دیگه گرفتم :n02:.....اینجا یک تشکر ویژه ای از اقا عطا می کنم که بنده را خیلی راهنمایی کردن. :n16:
مدل: wd my passport ultra
گارانتی: 2 ساله سازگار
اینم عکسش....ببخشید که بی کیفیته.
در مورد برنامه هایی که در پارتیشن این مدل هارد دیسک وجود دارد پیشنهاد میکنم این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم مطالعه کنید .نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون.....در اولین فرصت میخونم.(البته قبل از اینکه از هارد استفاده کنم میخونم و برنامه هاش رو نصب می کنم)
به نظر شما یم درایو کامل اختصاص بدم یا به 2 تا درایو تقسیم کنم؟
نظر من رو یک درایوه.
این مدل بطور پیشفرض یک پارتیشن (یا درایو) دارد . با اینحال میتونید دو و یا حتی تعداد بیشتری پارتیشن بسازید که به سلیقه خودتان بستگی دارد.نقل قول:
چند خریدید؟نقل قول:
نقل قول:
238 تومن.:n01:
با سلام.هارد 2 ترا سری بنفش وسترن خوبه یا سیگیت؟ از نظر سرعت ویندوز و برنامه ها دو عدد هارد یک ترا خوبه یا همون دو ترا خوبه؟
سلام .نقل قول:
برای سیستمهای معمولی و برای نصب ویندوز و نرم افزارها از برند وسترن دیجیتال ، WD Black و یا WD Blue مناسب اینکار هست نه WD purple . کاربردهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم.
برای دوترابایت اگر بودجه کافی دارید WD Black (مدل نامبر WD2002FAEX ، اگر پیدا نکردید WD2003FZEX) را انتخاب کنید در غیر اینصورت سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 انتخاب کنید.
در مورد سوال آخر ؛ اگر هم تفاوتی وجود داشته باشد ، آنقدر محسوس نیست که در تصمیم گیری در انتخاب بین ایندو موثر باشد . بهتر هست موارد دیگری مثل تفاوت قیمت بین یک و دوترابایت ، پورتهای آزاد دیتا و برق ، فضای کافی برای نصب و ... را در نظر بگیرید.
من wd my passport ultra گارانتی الماس خریدم 230 (همه جا 235 بود نمی دانم چرا این مغازه 230 می داد) گارانتی دو ساله سازگار هم 235 بود.
با سپاس از جوابتون.در مورد سوال دوم منظورم این بود که به جای یک هارد دو ترا دو عدد یک ترا قرار بگیره.که روی یکیش ویندوز نصب بشه و بقیه فایلها از روی هارد دیگه خوانده بشه چون شنیدم این طوری سرعت خواندن و نوشتن زیادتر میشه ولی فکرکنم برق بیشتری مصرف بشه.اگه میشه یه توضیحی بدید.ممنونمنقل قول:
با سپاس از جوابتون.راستش پوله سری بلک رو که ندارم .فکرکنم همون سیگیت 7200 خوب باشه.در مورد سوال دوم منظورم این بود که به جای یک هارد دو ترا دو عدد یک ترا قرار بگیره.که روی یکیش ویندوز نصب بشه و بقیه فایلها از روی هارد دیگه خوانده بشه چون شنیدم این طوری سرعت خواندن و نوشتن زیادتر میشه ولی فکرکنم برق بیشتری مصرف بشه.اگه میشه یه توضیحی بدید.ممنونمنقل قول:
اینکه روی یکی از هارد دیسکها فقط OS و نرم افزار نصب و روی هارد دیسک دوم دیتاهای دیگری ذخیره شود ، بازهم تاثیری در سرعت سیستم (مثلاً مدت زمان لازم برای بوت OS و اجرای نرم افزارها) نخواهد داشت . حتی اگر این هارد دیسکها بصورت RAID 0 هم کانفیگ شوند ممکن هست فقط سرعت Copy/Paste بیشتر شود ولی روی Access Time تاثیر چندانی نخواهد داشت .نقل قول:
هر چه قدر Access Time کمتر باشد مدت زمان لازم برای بوت سیستم عامل و یا اجرای نرم افزار کمتر خواهد شد که در SSD درایوها Access Time نزدیک به صفر هست. اگر سرعت برای شما مسئله مهمی هست پیشنهاد میکنم به خرید SSD برای نصب ویندوز و نرم افزارها فکر کنید .
با توجه به هم قیمت شدن هارد دو ترای سری بنفش وسترن و سیگیت اولویت کدومه؟هارد توشیبا مدل 2TB DT01ACA200 چطورهنقل قول:
سرعت WD Purple در حد و اندازه WD Green و هارد ديسكهاي 5400rpm هست . اگر مشكلي با سرعت نه چندان بالاي اين مدل هارد ديسكها نداريد ميتونيد WD Purple انتخاب كنيد. در غير اينصورت Seagate (كه مدل نامبر آن گفته شد) و يا WD Black را انتخاب كنيد .نقل قول:
سلام دوباره .براساس تجربه ای که شما دارید به نظرتون برا سیگیت 3 گیگ بهترین برنامه برا اولین پارتیشن بندی چیه؟از روی دی وی دی بوت خود ویندوز خوبه؟ داینامیک یا Basic خوبه؟تعداد پارتیشن primary و logical چند تا خوبه؟همه رو primary باشه مشکلی داره؟چون در حالت gpt میشه 128 پارتیشن primary درست کرد.نقل قول:
سلام .نقل قول:
1. در همان مرحله ای که ویندوز نصب میکنید ، میتونید هارد دیسک را پارتیشن بندی کنید.
2. Basic
3. تعداد و حجم هر پارتیشن به سلیقه کاربر بستگی دارد و فرمول خاصی وجود ندارد که کاربر مجبور به انجام آن باشد . اگر به تعداد پارتیشن زیاد نیاز دارید میتونید یک پارتیشن Primary برای نصب ویندوز در نظر بگیرید و الباقی فضا بصورت Logical پارتیشن بندی کنید و یا اگر بصورت GPT هارد دیسک را Initialize میکنید همه پارتیشنها بصورت Primary خواهند بود و امکان ساخت درایوهای Logical وجود نخواهد داشت.
نکات مهم :
1. اگر میخواید روی این هارد دیسک که سه ترابایت هست ویندوز نصب کنید ، مادربرد میبایستی از UEFI پشتیبانی کند و همچنین از ویندوزهای 64 بیتی استفاده کنید و هارد دیسک هم بصورت GPTد، Initialize شود. در غیر اینصورت طبق معمول هميشگي ويندوز نصب كنيد (که هارد دیسک بصورت MBRد،Initialize خواهد شد) و از آنجائي كه در حالت MBR حداكثر 2.19 ترابايت در دسترس هست با استفاده از برنامه DiscWizard از قسمت Extended Capacity Manager (در سایت سیگیت این برنامه قابل دانلود هست) میتوان الباقی فضاي Unallocated را بصورت یک هارد دیسک جداگانه شبیه سازی کرد یعنی انگار سیستم دو هارد دیسک دارد . نحوه کار با Extended Capacity Manager را ميتوانيد در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال کنید.
2. اگر با Win 7/8/8.1 یک هارد دیسک پارتیشن بندی نشده (خام) را پارتیشن بندی میکنید ، بطور اتوماتیک یک فضای چند مگابایتی که Primary هست برای ذخیره برخی از فایلهای مهم ایجاد میشود. توصیه میکنم با این پارتیشن و محتوای موجود در آن کاری نداشته باشید و ویندوز را بر روی دومین پارتیشن Primary نصب کنید .
سلام بین این دو مورد کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB
Adata Dashdrive HV620 External Hard Drive - 1TB
سلام .نقل قول:
مدل اول پیشنهاد میشه .
سلام
خسته نباشید
ببخشید میشه راهنمایی جامع و قابل درک در مورد اینکه هارد اصلی سیستم لپ تاپ یا سیستم خانگی MBR باشه بهتره یا GPT
هارد اکسترنال رو MBR پارتیشن بندی کنیم بهتره یا GPT؟
Dynamic برای هارد ها چه مزیتی دارند؟ آیا هارد اصلی یا هارد اکسترنال رو Dynamic کنیم خوبه؟
کدام پارتیشن هارد MBR یا GPT فضای بیشتری در اختیار کاربر قرار میدهد؟
ممنون میشم واضح و قابل فهم و آسان توضیح بدین
باتشکر مسعود
لطفا میشه در مورد قابلیت های برنامه های زیر توضیح بدین؟
ممنونم
WD Universal Firmware Updater for Windows
WD SES Driver
WD SmartWare Update for Windows
WD Drive Utilities for Windows
WD Security for Windows
نقل قول:
درود و خسته نباشید
البته یاداوری کنم هارد wd black سری FZEX جدیدتر از سری FAEX میباشد . مثلا هارد یک ترابایتی بلک WD1003FZEX کمی گرانتر از هارد یک ترابایتی بلک WD1002FAEX میباشد(حدو د 15 یا 20 تومان)
سلام دوستان
من یه هارد اگسترنال 2 ترابایت میخوام که ضد ضربه و ضد شوک باشه؟؟؟
میخوام خیلی عمر کنه
من هاردو زیاد اینور و اونور میبرم
اطلاعاتمم برام خیلی مهمه
خواهش میکنم یه مدل عالی معرفی کنید
سلام .نقل قول:
1. تا زمانیکه مادربرد همچنان از بایوس استفاده میکند پیشنهاد میکنم هارد دیسک بصورت MBRد، Initialize شود. حتی مادربردهایی که دارای Bios و UEFI بصورت همزمان هستند بازهم پیشنهاد میکنم UEFI را غیر فعال و هارد بصورت MBR باشد مگر اینکه بخواهید از مزایای UEFI مثل سرعت بالای بوت ، استفاده از هارد دیسکهای بیشتر از 2TB برای نصب OS و ... استفاده کنید.
2. هارد دیسک اکسترنال بصورت MBR باشد . حتی هارد اکسترنال چهار ترابایتی WD my book بنده ، توسط کمپانی بصورت MBRد، Initialize شده تا روی تمام سیستمها سازگار و قابل استفاده باشد. همانطوریکه خودتان هم میدانید Win XP از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکند .
3. Dynamic برای RAIDـهای نرم افزاری با استفاده از چند هارد دیسک و برای ساخت Volumeـهایی مثل Spanned ، Mirrored ، Striped ، RAID 5 بکار میرود . البته از آنجایی که در سیستم عامل اینکار انجام میشود پس نمیتوان سیستم عامل را وارد RAID کرد و میبایستی یک هارد دیسک جداگانه ای برای سیستم عامل در نظر گرفت. از مزیت Dynamic بودن هارد دیسکها fault tolerance بودن آنها و امکان بازیابی اطلاعات در صورت خرابی یکی از هارد دیسکها هست (در حالت Mirrored و RAID 5) .
4. اگر از UEFI استفاده میکنید یک پارتيشن EFI system هم ساخته میشود که شامل اطلاعات زير هست و در نتیجه مقداری از فضای هارد دیسک مصرف میشود. در صورتيكه این پارتیشن آسيب ببيند ممكن هست سيستم عامل بوت نشود.
- Boot Loader هاي مربوط به سيستم عامل نصب شده .
- فايلهاي مربوط به Device Driver هاييكه در زمان بوت توسط Firmware استفاده ميشوند .
- برنامه هاي مربوط به system utility هاييكه قبل از اينكه سيستم عامل راه اندازي شوند اجرا ميشوند .
- و ديتا فايلهاي ديگري مثل error logs در اين پارتيشن وجود دارند .
نقل قول:1. همانطوریکه از اسم آن مشخص هست برای آپدیت کردن Firmware هارد اکسترنال بکار میرود . البته تا آنجائی که میدانم Firmware مربوط به خود ماژول SATA To USB نه هارد دیسک. تا کنون چندن نسخه از Firmware برای برطرف کردن مشکلات احتمالی (مثل قطع و وصلی در زمانیکه به USB3 متصل شده) و یا افزایش کارایی ارائه شده. با دانلود و مطالعه Release note ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میتوانید از دلیل ارائه ورژنهای جدید Firmware مطلع بشوید.نقل قول:
WD Universal Firmware Updater for Windows
2. پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید.نقل قول:
WD SES Driver
برنامه ای برای آپدیت WD SmartWare و یا خود WD SmartWare با ورژن جدیدتر.نقل قول:
WD SmartWare Update for Windows
البته release notesـها را باید بخونید که علت ارائه آپدیت جدید نوشته شده که شاید ضرورتی برای آپدیت وجود نداشته باشد . مثلاً برای هارد WD my book 4TB بنده دو آپدیت برای WD SmartWare و WD Security ارائه شده برای که در عکسهای زیر مشخص هست.
محتوای مخفی: WD software
محتوای مخفی: WD Security
کار با برنامه های WD SmartWare و WD Security و WD Drive Utilities در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده .نقل قول:
WD Drive Utilities for Windows
WD Security for Windows
سلام .نقل قول:
صحیح ، ولی از نظر Access & Seek Time/IOPS سری جدید یعنی FZEX ضعیفتر از سری قدیمی آن یعنی FAEX عمل میکند. حتماً خودتان بهتر میدانید که هر چقدر از نظر Access & Seek Time/IOPS بهتر باشد سرعت بوت سیستم عامل ، اجرای نرم افزارها و ... بهتر خواهد بود. سعی در کاهش صدا و همچنین افزایش چگالی ذخیره سازی هر platter میتواند از علتها افزایش Access Time در مدلهای جدید باشد .
درود
The WD1003FZEX has a single platter and reads slightly faster. The WD1002FAEX has 2 platters and is the older model.
کاملا صحیح میباشد
ولی گویا سری
FAEX
دارای دو
PLATTER
میباشد
و FZEX
دارای یک
PLATTER
و هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند
یعنی مزیت اون یکی
SEEK TIME
پایینتر
و مزایای دیگری
یک PLATTER
بودن
سلام.نقل قول:
با توجه به حساسیت هارد دیسکها ، خرابی و از دست دادن اطلاعات یک مسئله کاملاً عادی هست. اگر اطلاعات برای شما مهم هست باید روی دو یا چند هارد دیسک ذخیره کنید. حتی مدلهای ضد ضربه و شوک هم امنیت کامل و صد درصدی ایجاد نمیکنند. با اینحال میتونید از سری Armor (برند Silicon Power) یکی را انتخاب کنید . ADATA هم چند مدل ضد ضربه دارد.
سلام .نقل قول:
در مورد تعداد Platter ها درست ولی "slightly faster" در جمله انگلیسی بیشتر اشاره به Sequential Transfer rate دارد که به خاطر افزایش چگالی ذخیره سازی هر Platter هست. با اینحال بهبود در Sequential Transfer rate تاثیر چندانی در افزایش سرعت بوت OS و اجرای نرم افزار ندارد.
WD1003FZEX
WD1002FAEX
اینهم یک تست نسبتا ضعیف بر روی مادر بورد P5Q ایسوس
پست 455
سلام آقا عطا:n16:
هاردهای وسترن گرین 6 ترابایت به تهران رسیده؟
بله امده در تهران موچودهنقل قول:
سلام
چندین سوال داشتم که ذهنم درگیر کرده
1- در هنگام فرمت unit size باید رو چه مقداری باید باشد ایا بسته به نوع هارد هست یا فرقی نداره و کدامش بهتره و تاثیرات اون چیه؟
2- در هنگام خرید هارد لیبل که بر روی هارد زده شده کدوم قسمتش برای اینکه بفهمیم سرعت بالای دارد اونو نگاه کنم و باید به کدوم گزنیه ها توجه کنم برای انتخاب یک هارد سریع که خوب بوت کنه و برنامه هارو و بازیهارو سریع انجام بده مخصوصا نرم افزار ستگین مثل اتو کد - فتو شاپ
3- ایا کش هارد تاثیری در سرعت داره ایا sata 1 با sata 3 فرقشون در چیه؟
سلام .نقل قول:
1. بنظرم روی همان مقدار پیشفرضی که ویندوز انتخاب میکند یعنی 4096byte بگذارید. در مورد تاثیرات عملی سایزهای متفاوت کلاستر و مزایا و معایب هر کدام پیشنهاد میکنم این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید.
2. بدیهی هست که اطلاعات مربوط به سرعت و کارایی و ... هارد دیسک روی لیبل درج نمیشود و فقط به یکسری از مشخصات کلی مثل مدل نامبر ، سال تولید و گاهی اوقات Jumper setting و ... اکتفا میشود. اطلاعات مربوط به پرفورمنس هارد دیسک را باید از طریق منایع دیگری مثل جستجو در اینترنت و ... کسب کنید. بعنوان مثال در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک تفاوت سرعت مدلهای قدیمی و جدید یکترابایتی WD Black مشخص هست. هارد دیسک WD1002FAEX گرچه Sequential Transfer rate پایینتری دارد در عوض Access Time/IOPS بهتری دارد که در بوت سریعتر سیستم عامل و اجرای نرم افزار موثرتر هست.
3. من میتونم هارد دیسکهایی معرفی کنم که با وجود Cache بالاتر سرعت پایینی در مقایسه با هارد دیسکهایی با Cache کمتر دارند. بنابراین فقط به Cache توجه نکنید ولی در صورتیکه از یک سری هست پس مدلی را انتخاب کنید که Cache بالاتری دارد. مثلاً دو مدل WD Blue یک ترابایت موجود هست که یکی از آنها 64MB Cache و دیگری 32MB Cache دارد و بهتر هست که مدل اول را انتخاب کنید.
در مورد اینترفیس ؛ اگثر هارد دیسکهای موجود در بازار SATAIII هستند با اینحال سرعت حتی سریعترین هارد دیسکها در حدی هست که SATAII هم کفایت میکند.
ممنون از راهنمایتون
پس برای اینکه بدونیم کارایی هارد در سرعت بالا هست یا پایین باید به access time اون دقت کنیم ؟
شما بین هارد
Seagate NAS HDD ST2000VN000 2Tb و
Western Digital Caviar Black 2Tb
کدومو پیشنهاد میدهید برای من اجرای نرم افزار های سنگین که به سرعت باز شوند مهم هستند
1. اگر میخواهید سرعت اجرای نرم افزارها ، لودینگ بازیها ، بوت ویندوز بهتر باشد باید به پارامترهایی مثل Access & Seek Time/IOPS توجه کنید. ولی اگر هارد دیسکی Sequential Transfer rate خوبی داشته باشید بیشتر در Copy/Paste فایلهای پرحجم موثرتر هست .نقل قول:
2. مدل دوم را انتخاب کنید. ظاهراً مدل اول 5900rpm هست و بیشتر مناسب برای NASـها . دو مدل WD Black همچنان تولید میشوند WD2002FAEX و WD2003FZEX که بهتر هست WD2002FAEX را انتخاب کنید مگر اینکه در بازار پیدا نکنید.
3. پیشنهاد میکنم به خرید SSD درایو هم فکر کنید که انتظارات شما را بیشتر برآورده میکند.
عطا جان مگه اون یکی چی کم داره و یا چه مشکلی داره؟نقل قول:
دو مدل WD Black همچنان تولید میشوند WD2002FAEX و WD2003FZEX که بهتر هست WD2002FAEX را انتخاب کنید مگر اینکه در بازار پیدا نکنید.