سلام.من بازی رو نصب کردم.ولی موقع شروع بازی گزینه select profile میاد و ازم emailو pass میخواد!!! پوشه profile هم توی اون مسیری که گفته شده بود کپی کردم ولی باز درست نشد.مشکل از کجاست؟! چه جوری باید وارد بازی بشم؟
Printable View
سلام.من بازی رو نصب کردم.ولی موقع شروع بازی گزینه select profile میاد و ازم emailو pass میخواد!!! پوشه profile هم توی اون مسیری که گفته شده بود کپی کردم ولی باز درست نشد.مشکل از کجاست؟! چه جوری باید وارد بازی بشم؟
مدیران محتر مجواب بدین
ایا نخسه black box بازی نیاز به کرک داره یا خیر ؟
برای نخسه بلک باکس لازمه که اپدیت بازی را نصب کنیم ؟
آقا یه کرک درست و حسابی می تونین معرفی کنین؟
ما یه نسخه از این بازی رو گرفتیم صاحبش میگه تو یه مرحله گیر می کنه!!
کسی جوابه مارو که نداد.یکی بهم گفت قرار نسخه ی بدونه دردسره.راست میگه
کسی جوابه مارو که نداد.یکی بهم گفت قرار نسخه ی بدونه دردسرش کمتره .است میگه
دوستان من وقتی می خوام آپدیت های بازی رو نصب کنم، فایل ها اجرا نمی شه و این پیغام رو می ده:
Error: Tying to run Max Payne 3 Installer
خیلی ممنون می شم اگر کمکم کنید
بازی رو کلا پاک کن...مراحل نصب رو به ترتیب زیر انجام بده ...هر کسی هم مشکلی تو اجرا بازی داره باید به ترتیب زیر مراحل نصب رو انجام بدهنقل قول:
forum.bazi center.com/thread62432
سلام
خواهشا کمک کنید...
من نسخه بلک باکس رو تازه نصب کردم و هر اپدیتی رو که به مسیر بازی میریزم این ارور رو میده ونصب نمیشه. (سوشیال کلاب هم نصبه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیه ؟؟!!
سلام به همه دوستان
بالاخره بازی رو باز کردم:42::26:
مشکل هم درایور کارت گرافیک بود که با دانلود و نصب ورژن 301.42 مرتفع شد.
ولی با اینکه محتوای پوشه profile رو توی پوشه های rockstar games va Max Payne 3 va Social Club کپی کردم ، هنوز وقتی بازی رو میارم sign in میخواد:13:
مشکل کجاست؟
ممنون:11::)
شما طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کنید...نقل قول:شما باید خود پوشه profile رو بندازی توی پوشه social club نه محتویات اون رو،ضمنا حتما حین بازی باید از نت قطع بشید...نقل قول:
بچه ها!
من یخورده خیلی کم کند میشه بعضی وقتا بازی کردنم چ کنم
کدوم تنظیماتشو بیارم پایین
لپتاپم وایو سری E core i5 با 4 گیگ رم و گرافیک 1
کلا تنظیماتو چجوری بذارم خوب عمل کنه
بعدشم تو تنظیمات هیچ گزینه ای واسه سیو کردن نیس هرچی درست میکنم عوض میشه چیکار باید بکنم؟
سلام
من در مرحله کشتی اونجای که باند هلی کوپتر هست گیر کردام چی کارکنم همه رو هم کشتم؟
ببین دوست عزیز شما چه نسخه اصلی بازی رو داشته باشی چه نخسه black box ..اگر مراحل نصب رو به ترتیب زیر انجام بدی..بازی بدون شک باید اجرا بشه..نقل قول:
سلام به همه دوستان
بالاخره بازی رو باز کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل هم درایور کارت گرافیک بود که با دانلود و نصب ورژن 301.42 مرتفع شد.
ولی با اینکه محتوای پوشه profile رو توی پوشه های rockstar games va Max Payne 3 va Social Club کپی کردم ، هنوز وقتی بازی رو میارم sign in میخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل کجاست؟
ممنون
حالا من نمیدونم مطلب زیر رو خونده بودی یا نه...بهتر بازی رو پاک کنی و دوباره نصبش کنی..البته اگه تا الان اجراش نکردی..
forum.bazi center.com/thread62432
سلام. بچه ها این ارورو میده... چیکار کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پست اول چیزی در مورد sp1 ننوشته بود ولی من از یکی شنیدم حتما باید نصب باشه درسته؟
اگه اره میشه sp1 رو جدا نصب کرد؟
سلام
بچه ها بهترین کرک این بازی کدومه ؟
من چند تا کرک دارم نمیدونم کدومشو بهتره نصب کنم
شما اول تمام آپدیتها رو نصب و بعد از کرک کردن بازی روی آیکون اصلی max payne3 توی پوشه اصلی کلیک کن ببین بازی اجرا میشه...ضمنا در تمام این مراحل از نت قطع باش.نقل قول:
نه اجباری نیست فقط بعضی از نسخه های کرک به sp1 احتیاج دارند....نقل قول:
تا اونجا که من میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتیاجی به sp1 نداره....(کلا کرکهای نسخه theta احتیاج به sp1 نداره)
هم کرک بالا و هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جفتش کارشون درسته دیگه با خودت...فقط شاید کرک relaoded به ویندوز sp1 احتیاج داشته باشه(مطمئن نیستم چون تست نکردم)نقل قول:
سلام
دوستان راهی نیست حافظه گرافیک رو به بازی شناسوند ؟
2gig حافظه دارم ولی بازی 512 مگ رو نشون میده و از همون مقدار استفاده میکنه.:13:
سلام . من اصلا مشکل ندارم . فقط مشکل سیو نشدن بازی ؟؟چیکار کنم هر چند مرحله میرم وقتی که از بازی خارج شدم . از سیو نمیاد کمک
پست اول به روز شد.
دوستان اگه به ترتیب گفته شده در پست اول به دقت عمل کنند مشکلی نخواهند داشت.
ضمنا آپدیت جدیدی با ورژن 1.0.0.47 با کرک گروه تتا منتشر شده که حجمی حدود 467 مگ داره و خودم هنوز تستش نکردم و نمیدونم چه تغییراتی ایجاد میکنه. لینکش رو میذارم تا دوستان امتحان کنند :
کد:https://rapidshare.com/files/2501268589/MxPx3v1.0.0.47.rar
:10::8::11:
دو تا لینک (آپدیت 1.0.0.28 بازی) خراب شده
لطفا جایگزین شود
بقیه لینکها هم لطفا از لینکهای فیلــتریزه قرار ندین
ممنون
راستی فرقی نداره که درایو سی نصب بشه یا دیگری ؟
لینک آپدیت 1.0.0.28 تعویض شد.نقل قول:
در مورد لینک های فی...لتر هم باید بگم که قصد من هم همینه که حتی الامکان لینک ها فیل...تر نباشند اما فعلا لینک های دیگه ای نداشتم. البته سایت های ایرانی هم هستند که بعضا این لینک ها رو به صورت مستقیم گذاشته اند.
در مورد درایو C هم خیر. تفاوتی نمی کنه.
سلام
آقا من این بازیو بالاخره نصب کردم بعد از کلی مشکل و درد سر تو اجراش و نصب آپدیتها و کرکهای مختلف اومد بالا :42:حالا نمیتونم log in کنم و آفلاین بازی کنم:24: . بازی توی اون صفحه اول که باید یوزر بسازی میمونه و جلوتر نمیره و اگه از اینترنت هم اتصالمو قطع کنم میگه به اینترنت وصل نستی نمیتونی بازی کنی . اینو چطور درستش کنم؟
آپدیتهای 013 , 017 , 022 رو نصب کردم و کرک جدید رو هم ریختم ولی بازم بالا نمیاد و نمیتونم آقلاین بازی کنم
کسی نیست جواب ما رو بده ؟:41:
شما پروفایل رو کپی کردی ؟
آقا این چ ارروری میده؟
من دو مرحله بازی کردم سیستم خاموش بود بعدش روشن کردم دوباره برم سرش اینطوری شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتی ویروست فایل gsrld.dll رو پاک یا قرنطینه کرده فایل رو برگردون از اسکن پوشه بازی توسط انتی ویروست جلوگیری کن.نقل قول:
دوستان راهی نیست حافظه گرافیک رو به بازی شناسوند ؟
2gig حافظه دارم ولی بازی 512 مگ رو نشون میده(Graphic option) .
بالاخره اجرا شد بازی .:11:
آقا چرا این بازی انقدر دیر لود میشه
از من موقع لود شدن ک وارد بازی بشم طول میکشه بعدشم بعضی وقتا این تصاویر ک عوض میشن دیگه عوض نمیشن و کلی وقت همینجوی آهنگ میزنه ولی لود نمیشه دیگه ک بره تو بازی ادامه بدم چکنم؟
سیستمت چیه ؟نقل قول:
اگه سیستمت ضعیفه 'گزینه های
SSAO و Vsync و MSAA و رFXAA رو از تنظیمات گرافیکی بازی خاموش کن تا بازی برات روون تر اجرا شه.
آپدیت و کرک 1.0.0.47 از ریلودد :
کد:http://uploaded.to/file/sfp7ghws/rld-mp310047.rar
پست اول هم آپدیت شد.
بچه ها چرا تنظیمات گرافیکی بازی پایینتر از NORMAL نمیاد؟
درابتدای نصب Max Payne3 خطای فضای نا کافی رم رو میده درحالی که رم من 4G است Not enough memory و 100G هم درایو فضا داره البته ویندوز من 32bit هست
لینک مستقیم ندارید بدید دانلود کنیم این که نمیشه دانلود کردنقل قول:
هیچ کس نمیدونه چرا تنظیمات گرافیکی بازی پایینتر از NORMAL نمیاد؟
سلام
آقا من وارد بازی میشم و تو قسمتی که Soclia Group که باید پروفایل بسازیم اسمم رو وارد میکنم و Create رو میزنم ولی اصلا تکون نمیخوره صفحه
20 بار زدم create رو ولی پروفایلی نمیسازه .
چیکار باید بکنم من؟
اینا رو ک هرچی میزنی خاموش نمیشه اصلا سیو نمیشه پایین تر از high هم نمیاد اصلا تنظیمات گرافیکو نمیشه تغییر داد
سیستم لبتاپ سری ای وایو 4 گیگ رم 1 گیگ گرافیک کور آی 5
سلام دوستان
من صفحه های قبل که دیدم این مشکل و کسی هنوز نتونسته حل کنه ؟
که دایرکت ایکس از 9 به 11 تغییر نمیکنه ؟
همش برمیگرده رو9....
ممنون
شما اصلا پوشه پروفایل رو درست نکردی،چون اصلا نباید پروفایلی بسازی بلکه پروفایل از پیش ساخته شده توسط گروه کرک کننده بازی باید لود بشه!نقل قول:
اصلا پوشه profile رو توی social club کپی کردی؟؟
نقل قول:این دو مشکل به احتمال بسیار زیاد با ریختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدید حل میشه ولی اگه بازم مشکل داشتید می تونید طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کنید....نقل قول: