چطوری میشه بازی رو اریجینال تهیه کرد؟ بدون داشتن مستر کارت و این چیزا.نقل قول:
Printable View
چطوری میشه بازی رو اریجینال تهیه کرد؟ بدون داشتن مستر کارت و این چیزا.نقل قول:
باید شماره سریال ارجینال باری رو از سایتای ایرانی بخریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عكس هم توئيتر فيفا قرار داده و ميگه آماده ست كه شما بازي كنيد ...
پس يعني تكثير انجام شده و تغييرات رو تو آپديت ها قرار ميدن. بازي ديگه تغييري نخواهد كرد
استیل چیپ زدن بازیکنا فوق العاده تکراریه و به محض اینکه بازیکن حرکت کرد که ضربه بزنه میدونم میخواد چیپ بزنه یا نه
سلام
اریجینالش تقریبا چقدر تموم میشه؟ و اینکه اگر چند ماه دیگه بخوام بخرم آیا قیمتش پایین میاد؟
غیر از بازی آنلاین انجام دادن چه ویژگی های دیگه ای از اریژینال بودن نصیبمون میشه؟
مرسی
آنلاين بازي كردن بزرگترين چيزيه كه نصيبت ميشه . مورداي بعدي آپديت بازي هست كه آورال ها رو به روز ميكنه و سبك بازي هم كم كم تغيير ميده ، باگ ها رو برطرف ميكنه و ...
قیمتش 57$ هست.اگر چند ماه صبر کنید شاید تخفیفهای 25% رو شاهد باشید.نقل قول:
ویژگی ها رو هم که دوستمون در بالا گفت.
من دمو از میهن دانلود کردم.چطوری نصب میشه؟ میگه باید نرم افزار origin داشته باشی؟
الان سایت اوریجینال گیمز پیشفروش کرده ۸۰ تومن ! سایت کامل تایید میشه تا حالا FIFA 12 و PES 2012 رو خرید کردم و مشکلی نبوده!
عجب ایدی ای این سایت رو تایید میکنه Key Makerنقل قول:
(شوخی :ی)
اسکیدرو هم بازی رو گذاشته با حجم 6.5 گیگ ! ولی هنوز کرک نشده .
دوستان یه سوال :
من اخرین فوتبالی که بازی کردم 2010 بود. که همزمان پیس و فیفا رو نصب کردم . ولی فیفا تو بعضی موارد واقعا مشکل داشت.
اول اینکه دوربین توی زمین فقط حرکت طولی داشت . یعنی بازیکنایی که سمت دوربین بازی بودن تصاویر خوب ولی وقتی بازی به سمت مقابل میرفت دوربین ثابت میموند و نتیجه این میشد که بازیکنا رو باید از همون نمای دور کنترل میکردیم. نمیدونم متوجه منظورم شدین؟ یا اینطوری بگم یه سمت زمین بازیکنا بزرگ دیده میشدن و در سمت دیگه خیلی ریزتر .
مشکل دوم تو پاس دادن بود. که بین دوتا بازیکن نزدیک به هم که توپ درگیر میشد معمولا خطای هند گرفته میشد و همینطور ضربات ازادو بدون هیچ تکنیکی میشد به گل تبدیل کنیم . و مشکل تورهای دروازه که وقتی توپ گل میشد تور دروازه ها مث بازیای سگا حرکت میکرد.
میخواستم ببینم تو نسخه جدیدش این مشکلات رفع شدن؟
حتما این 2-3 تا باگ فیفا رو ببینید: :31:
(دوستان زود جبهه گیری نکنید و کار به جاهای باریک نکشه! شما هم اگه باگی چیزی دارید خوشحال میشیم بزارید تو تاپیک بخندیم!:31:)
تعدادی باکس شات از بازی درست کردیم و تعدادی هم از سایت های دیگه کپی کردیم : دی
سفارشات هم پذیرفته می شود ;)
ساخته های خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار های دیگران:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش توپن کریس جون
یک تار موی فیفا رو به صد تا پیس نمیدم چیه این پیس گفتم بخرم تا عشقم فیفا بیاد سرگرممون کنه، دیدیم زهی خیال باطل:41:
فقط فیفا رو عشقه
بازی کرک نشدش تو مغازه ها هست بریم بخریم ؟
ترجیحا مشهد
هنوز لینک دانلود درست و حسابی برای دانلود بازی ارائه نشده . فکر نکنم کسی دانلود کرده باشه که بخواد توی فروشگاه ها هم پخش کنه!
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
پاسخ ea به ایمیل من درباره لایسنس لیگ ایران در فیفا14. میگه ما کار اون بازی رو از 2013 شروع میکنیم و فعلا برنامه ای برای لایسنس ها نداریم.
کارت درستهنقل قول:
داداش نسخه جدید تا 3 روز دیگه به گفته ی پردیس گیم عرضه میشهنقل قول:
این مشکلات تو 2012 حل شد
2013 رو عشقس
سلام
اقــــــایون من این نرم افزار رو درست تنظیم میکنـــــم .
تایم بازی رو روی 6 قرار میدم . تنظیمات هم save میشه .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
امــــــــــــا تو بازی تایم بازم همون 3 دقیقه هستش !!!
چجوری درستش کنـــــــــــــــــم ؟؟؟
منم دقیقا شرایط شمارو دارم همه چیزش تنظیم میشه جز تایم بازینقل قول:
بزاریش روی 12 ببین فرقی میکنه یا نه .نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم نمیشه توی دمو زمان بازی رو تغییر داد ! توی FIFA 12 که اینجوری بود !
راستی نسخه Xbox کی میاد ؟
شنیدم ورزشگاه نیوکمپ این فیفا 13 نداره؟؟؟؟!:18:
یکی میگه واسه چی!
دو سه روز دیگه میادنقل قول:
توی بازی همون 3 دقیقه نمایش داده میشه ولی تایم بازی به 6 دقیقه تغییر میکنه . کافیه یک بازی بکنید و با قبل از نصب این پچ مقایسه کنین .نقل قول:
اگر تغییری نکرده بود یعنی پچ نصب نشده و یا عمل نمیکنه ولی اگه زمان بازی بیشتر شده بود یعنی این که نصب پچ با موفقیت انجام شده .
با نگاه کردن به تایم بازی (3) متوجه تغییر نمیشین . باید بازی کنین.
دوستان سرور Origin با IP ایران قابل دسترسیه؟ خیلی وقتا ارور اتصال به سرور میده. اگر فیلتری تحریمی چیزی باشه که عملا خرید بازی اوریجینال بی فایده س...
من که تا چند ماه پیش با ایکس باکس راحت بازی میکردم.
بالاخره لینک دانلود بازی توی سایت های ایرانی اومد . البته بازی هنوز کرک نشده ولی لینک دانلود بازی منتشر شده .
اسکیدرو هم لینک ها رو گذاشته .
کی گفته ؟ خیلی بعیده !نقل قول:
نه درستهنقل قول:
امسال نتونستند لیسنساشو بگیرن...
نقل قول:
ان سایت skidrow نیست لول جعلیه
انها سایت ندارند هه هه هه
من سعی میکنم گیرشون بیارم باهاشون صحبت کنم ببینم چی میگند ولی انها 2 هفته زودتر از اتشار جهانی بازی رو خرند و دارند میدونید چرا؟ اگه گفتی معلومه که باهوشی
سلام
اومدم به کسی از بچه های پی ای اس بر نخوره ولی من از زمانی که فیفا 11 بازی کردم دیگه پی ای اس بهم نمیچسبه امسال هم با اینکه واقعا پیشرفت داشته ولی بازم باهاش حال نکردم
حالا ببینید با این سیستم که دارم امسال میتونم فیفا روی لاو بازی کنم پارسال که تونستم
نه تحریم نیست و به راحتی میشه به سرورهای EA توی بازی وصل شد . تنها مشکلی که هست و مهم هم نیست اینه که از توی خود اریجین نمیتونی بازی بخری . ولی ما که از سایتهای ایرانی کد بازی رو میخریم پس واسمون مهم نیست که این بخش سیلتره .نقل قول:
من خودم فیفا 12 رو ارجینال دارم . فقط حواستون باشه موقع دانلود بازی از اریجین ممکنه به مشکلاتی بربخورین . مثل اینکه من تا 7 گیگ دانلود کردم و اخراش بود ولی یهو خود نرم افزار دانلود رو پاک کرد. ولی شاید حالا که دیگه بتا نیست مشکل نداشته باشه .
درسته مال خود اسکیدرو نیست اما منبع اصلی دسترسی به کرکهای گروههای مختلف هستش که اولین بار اونجا قرار میگیره . همچنین اپدیتهایی که خود کرکرها برای بازی ها میدن .نقل قول:
نسخه 360 هم دیشب لیک شد....
به نظر من سیستمت جواب میده.امیدوارم کارت گرافیکتم خوب باشهنقل قول:
خبر موثق :
فیفا 13 نسخه ی پی اس 3 ،4 شنبه شب یا نهایت 5شنبه صبح با قیمت 180 تا 200 تومن تو ایران قابل دسترسیه
یعنی تنها کاری که با Origin داریم اینه که کد بازی رو از یکی از سایتهای ایرانی بخریم و فایل exe اصل رو با Origin فعالسازی بکنیم و بعد اون دیگه برای اتصال به سرور EA نیازی به Origin نیست؟نقل قول: