سلام
کسپرسکی با هرچی هم مشکل داشته باشه با دانلود و دانلود منیجر و سرعت دانلود و اینها اصلا مشکل نداره،
حالا چه اتفاقی میفته که اجرا نمیشه؟! یه کم شفّاف بگو.
احتمال داره کرکی که واسه دانلودمنیجر استفاده کردی اون مشکل داره.
Printable View
سلام
کسپرسکی با هرچی هم مشکل داشته باشه با دانلود و دانلود منیجر و سرعت دانلود و اینها اصلا مشکل نداره،
احتمال داره کرکی که واسه دانلودمنیجر استفاده کردی اون مشکل داره.
[QUOTE=polestar98g;7240656]سلام
احتمال داره کرکی که واسه دانلودمنیجر استفاده کردی اون مشکل داره.[/QUOTE
والا خودمم نمیدونم چش شده!
ولی الان هرکاری میکنم دیگه اجرا نمیشه!
اگه نسخه ی خاصی از دانلود منیجر هست که با کسپر مشکل نداره ممنون میشم لینکش رو برام بذاری!
راستی من همین الان کسپر رو آپدیت(آنلاین) کردم الان کلیدش پریده هیچکدوم این کلیدهایی هم که توی سایت هیت جواب نمیده! الان باید چیکار کنم؟
نقل قول:
Skin ی براش نیومده؟
مثل نسخه 2012 که بتونیم بهش Key بدیم؟
بابا قبلا وقتی کسپرسکی آپدیت میشد خودش خود به خود از آپدیت ها بک آپ می گرفت که این کار باعث دوباره کاری نمیشد اما الان باید از برنامه جانبی استفاده کرد که اگه چند وقتی ازش استفاده نکنیم باید مدت زمان زیادی رو اجازه بدیم وصل بشه به اینترنت تا آپدیت کنه بک اپ رو که این خیلی بده.
فری دانلود منیجر خیلی خوبه ضمن اینکه احتمالا شما موقع اولین اجرا دستور بلو ک کردن دادید یا اینکه جزء برنامه های غیر قابل اعتماد فایروال معرفی کرده اید.
شما اگه با 2013 این مشکلات رو دارید مثل من دانگرید کنید به 2012 که باگ و مشکلاتش بیشتر رفع شده و بمراتب بهتره.
ضمناً دوستان یک خبر داغ دست اول :
کاسپرنیوز به نقل از لابراتوار کاسپرسکی، Roadmap و نقشه ی راه آینده ی این شرکت را اعلام کرد که از همان ابتدا موجب حیرت و تحسین کارشناسان شد.
بنابراین خبر، شرکت کاسپرسکی تحولات اساسی در ویروس کش KIS خود را در دستور کار قرار داده که تا سال 2017 اعلام و معرفی شده است.
این تحولات بقدری شگرف است که حیات و آینده ی شرکت های امنیتی اروپایی و امریکایی را از هم اکنون به لرزه انداخته است.
با اعلام این خبر که موجب ایجاد سونامی و شوک در بازار شد، بهای سهام این شرکت روسی تا 65 درصد افزایش یافت.
اساسی ترین بخش تحولات KIS را در زیر می بینید:
محتوای مخفی: KIS FOR EVER
ترول بامزه ای بود :27::31:
این شوخی بود نه ؟ :دی
فک کنم کسپر سال 2018 هم عکس کره زمین رو بزنه، نه ؟ :دی
من خودم کسپرو خیلی میخوام ولی این عکسا خیلی **** هستن !!!
سلام دوست عزیز کسپری از این پست شما متوجه شدم یه کسپری اصیل هستید چون با وجود اینکه کسپر 2013 داری باگ هست به انتی ویروس دیگه ای دانگرید نکردید برگشتید به نسخه قبل (البته شاید من اشتباه میکنم و شایدشما به خاطر اینکه لایسنس ارجینال دارید از کسپر استفاده میکنید) اما به گفته خودتون دارید 8 سال با کسپر زندگی میکنید (البته شاید کلا دارم اشتباه میکنم)نقل قول:
خوشبختانه کسپر از اون دسته انتی ویروسها نیست که فقط روکش عوض کنه و بیاد جای چندتا ایکون تغییر بده و بگه این نسخه خیلی بهتر از اون قبلیه
اگه مشکل شما پوسته انتی ویروس هست که فکر کنم رو اینترنت باشه
اگه باگ هست اینجا بفرمایید شاید راهکاری برای این مشکل وجود داشته باشه و همچنین میشه به عنوان باگ به شرکتش گزارش داد تا هر چه سریعتر رفع بشه پس هنوز باگهای وحشتناک انتی ویروسهای دیگه رو ندیدی:31:
میدونم توقع شما از کسپر زیاده حق دارید چون همه ما توقعمون زیاده و اگه یه اشتباه کوچیکی بکنه تعجب میکنیم
اما اگه نگاهی به تستهای فایروالها بندازی میبینی جهش خیره کننده از 28 درصد در نسخه 2012 به 86 درصد درنسخه 2013 وجود داشته در ویندوزهای 64 بیت میتونی با انتی ویروسهای دیگه که سالهای داره میگذره و هنوز هیچ حرکتی برای بهبود این نقایص انجام ندادن رو ببینی
قابلیهای زیادی برای تراکنشهای مالی و جلوگیری از دزدیده شدن اطلاعات در نسخه جدید گنجانده شده و برای جلوگیری از بهره برداری از نقاط اسیپ پذیری نرم افزارها راهکار اندیشیده شده کلا این نرم افزار بهینه شده بهینه شدن اپدیتها شما اگه توجه کرده باشیدنحوه پاکسازی مخربها چقدر فرق کرده و سریعتر شده چون عملیات شناسایی و پاکسازی با هم انجام میشه اما در نسخه قبل اینجوری نبود
این نسخه برای مقابله با تهدیدات حتما داره جواب میده که تغییراتی که شما انتظار داشتید در اون انجام نشده حتما مشکل خاصی نداره اصولا وقتی مشکل خاصی وجود داشته باشه شرکتها دست به تغییرات میزنن البته همه شرکتها این کار نمیکنن
باگهای نرم افزاری هم داره مثلا با یاهو مشکل داره اما به مرور رفع میشه شما فعلا از همون نسخه قبل استفاده کنید شاید تا روزهای اینده مشکلات برطرف بشه راستی شما نگفتید چه مشکلاتی داشتید؟
یکی از بدترین مشکلات این ورژن 2013 اینه که برای ماهایی که از رایگانش استفاده میکنیم و باید دائما به دنبال کلید باشیم پیش اومده
در نسخه های قبلی وقتی میخواستیم کلید بدیم بعد از سعی کردن برنامه به اتصال به سرور خودش و قطع بودن اینترنت صفحه دیگری می امد و کلید میدادیم و وقتی ان کلید بلاک بود با زدن دکمه back دوباره به لیست کلیدها بر می گشتیم و کلید دیگر رو امتحان میکردیم
در این نسخه هر دفعه که میخواهیم کلید دیگری رو امتحان کنیم اول دوباره به باید به سرور وصل بشه و تا بتونیم کلید بعدی رو بدیم و هر دفعه حدود 10 ثانیه زمان میبره
ای کاش برنامه ایی بود که میشد باهاش کلیدهای بلاک شده رو فورا تشخیص داد
سلامنقل قول:
به نظر من که این جز مشکلات یک نرم افزار حساب نمیشه بلکه شما دارید غیر قانونی از این نرم افزار استفاده میکنید و هر روز دارید کلیدهای جدید به این انتی ویروس میدید صبیعتا یه مقدار مشکل هست
پس اگه از کسی که کلید ارجینال داره بپرسید این مشکل داره یا نه مطمینن به شما میگه همچین مشکلی وجود نداره چون که مشکل اون با کلید ارجینال حل شده
اینکه دنبال کلید گشتن و وارد کردن این چیزا کلا یه مقدار دردسر داره باز هم خوبه دردسرهای انتی ویروسهای دیگه برای فعال کردن نداره
سلام
واسه kis 2012 یه سریال ولید میخوام
هرچی سریال میزنم تا در مرحله بعدی key رو وارد کنم نمیشه و فقط دکمه finish رو میاره
و همچنین تنظیمات دیفالت نوتیفیکیشن kis 2012 رو هم میخام
لطفا
آقا مطمپنی این روش جواب میده؟ راستش من چون ویندوزم رو عوض کردم دیگه آنتی ویروس رو از اول نصب کردم مشکلم حل شد.میخوام ببینم شما هم این روش رو امتحان کردین یا نه؟جواب داده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
در خواست کلید در این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت سریال این کد وارد کنید next بزنید تا گزینه کلید برای شما فعال بشهنقل قول:
هرچی سریال میزنم تا در مرحله بعدی key رو وارد کنم نمیشه و فقط دکمه finish رو میاره
2222-2222-2222-222U
به صورت عکسنقل قول:
و همچنین تنظیمات دیفالت نوتیفیکیشن kis 2012 رو هم میخام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مطمینم معمولا دوستان از این روش و یا روشهای مشابه برای فعال کردن قسمت کلید استفاده میکنننقل قول:
انصاف هم خوبه. درسته kis در کل عالیه ولی گاهی در جزئیات برنامه های دیگه ای پیشتازند. ما چون حوصله مون نمی کشه برای مثلا 5 بخش امنیتی، 5 برنامه جدا نصب کنیم و تداخلاتشون و غیره، کاسپر رو انتخاب می کنیم. ولی 2013 جدا مشکلاتی هم داره. مثلا کلید و آپدیت آفلاین. 2012 راحت تره و من این رو ترجیح می دم . ضمن اینکه از قدیم گفته اند سعی کن اولین کسی نباشی که یک مدل لباس پوشیدن رو انتخاب می کنه و آخرینش هم نباش! حد وسط بهتره. به هر حال من فکر کنم تا مارس 2013 هم از نسخه 2013 استفاده نکنم. دلم میخ واد تا اون موقع مشکلات و معایبش بهبود پیدا کنه. نسخه قبلی من 9 و قبلیش هم 6 بود. به دوستان هم همین توصیه رو می کنم. اگر دلیل خاصی ندارند، روی همین 2012 بمونند.
حرفات کاملا منطقیه مخصوصا اون جملت در مورد مدل لباس.ولی بر هر حال چون من setup برنامه kasper 2012 رو با update هاش حذف کردم دیگه نمیتونم 2012 نصب کنم.الان هم 2013 دارم update شده هم هست ولی اذیت میکنه مثلا همین 2 روز قبل که نمیدونم یهو چی شد کل درایو نرم افزارم که حدود 10 گیگ از جدیدترین و بهترین نرم افزارها بود رو به عنوان ویروس شناسایی و خذف کرد در حالی که من با همین آنتی ویروس 100 بار اسکن کرده بودم و ویروسی پیدا نکرده بود.نقل قول:
این هم یه برنامه توپ برای کسایی که با نسخه جدید برای کی دادن مشکل دارند ، فقط کافی فایل را اجرا بکنید و کی مورد نظر را به داخل این برنامه بکشید تا ببینید کسپر شما فعال شده.
خیلی کار باهاش راحته .فایل پاک هست.
نکته : فقط قبل از کار با این برنامه باید کی بلاک شده ، باید delete شود و بعد مراحل را پیش برید.
مخلصیم
این سایت کلید های اکتیو یا بلاک شده را می تونید تشخیص بدید. فیلم اموزش در خود سایت موجود هست.نقل قول:
سلام دوستان
آپدیتهای پیور را میشه واسه اینترنت سکوریتی استفاده کرد؟
چطوری میشه آپدیت های کسپر 2013 رو دوباره استفاده کرد؟؟
آخه مثل 2012 آپدیت هارو کپی نمیکنه!!
بله میشه استفاده کرد، چون دیتابیس ربطی به نسخه های نرم افزار ندارهنقل قول:
تفاوت ها فقط روی ابزار ها و برنامه های جانبی هستش
← دوست عزیز لطفا با فونت مناسب (حالت پیش فرض) پست بدید. با تشکر :20:
توصیه میشه آپدیتهای یک نسخه رو برای نسخه دیگه ای استفاده نکنید!
چه رسد برنامه!
البته اهمیت امنیت برای افراد مختلف فرق داره.
آپدیت های 2013 هم به کمک برنامه ای که خود شرکتش داده منتقل میشه. بگردید لینک رو پیدا می کنید.
موفق باشید.
بله نظر شما درسته ولی منظور من آپدیتهای خود آنتی ویروسی هستش که خودم استفاده میکنمنقل قول:
درضمن کاربر گرامی، برنامه ای که معرفی میکنید، لینک و یا آدرس را برای استفاده ی کاربران در پست خود قرار دهید.
با تشکر
اینم لینک دانلود برنامه دریافت آپدیت های کسپر که توسط خود شرکت ساخته شده
موفق باشین
چند صفحه عقب رو بگردید لینک مربوطه از خود سایت کاسپر و نیز توضیحاتش رو می تونید پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه نحوه کارکردن باهاش هست. نوشته:
(((اول در قسمت Application ورژن کسپر رو انتخاب کن بعد ok بزن حالا برو توی قسمت settings و در انتهای همون پنجره باز شده در بخش move updates to folder گزینه custome folders رو انتخاب کن تا هر جا که دوست داری آپدیت هات ذخیره بشن اما اگه گزینه اول فعال باشه آپدیت ها توی همین پوشه ذخیره میشه.بعد برو سربرگ شوم یعنی service گزینه اول یعنی display on screen رو فعال کن تا مراحل آپدیت رو بتونی ببینی.الان تنظیمات درسته فقط برای بار اول که میخوای آپدیت کنی خیلی طول می کشه واسه همین باید صبر کنی.بعد میتونی بعد از پایان آپدیت از پوشه آپدیت کپی بگیری تا روی یه سیستم دیگه یا بعد از نصب ویندوز به صورت آفلاین کسپر رو آپدیت کنی.برای بار دوم به بعد دیگه نیاز به انجام این تنظیمات نیس در ضمن حواست باشه که در قسمت انتخاب ورژن کسپر فقط یه ورژن رو انتخاب کنی تا مشکلی واسه آپدیت پیش نیاد (دو تا یا بیشتر تداخل ایجاد میکنه) مشکلی بود بگو کمکت کنمپوشه update همون پوشه ایی که آپدیتها توش ذخیره شدن از دفعه بعد هم آپدیت ها توی همین پوشه ذخیره میشن فقط کافیه از پوشه update کپی بگیری تا روی یه سیستم دیگه یا بعد از نصب ویندوز مجددا ولی ایندفعه بصورت آفلاین کسپر رو آپدیت کنی)))
در این آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته:
(((سلام داداش اگه اشتباه نکنم کسپر از ورزن 8 به بعد اپدیتهای افلاین در سایتش قرار نمیده اما: میتونید با برنامه kaspersky updater اپدیت افلاین از سرورهای کسپر دریافت کنید لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه درون پوشه ای از حالت فشرده خارج کنید و فایل KasperskyUpdater.exe اجرا کنید و به سربرگ application برید و تیک محصولی که می خواید اپدیتش دریافت کنید بزارید و اکی کنید و همچنین برای دریافت حجم کمتراپدیت در سربرگ fillter میتونید تعیین کنید اپدیت ورزن 64 و یا 32 بیت بسته به نوع ویندوزتون دریافت کند محل ذخیره اپدیت در پوشه ای به نام temp هست و سایت سافتگذر هم از همین روش برای جمع اوری اپدیتها استفاده میکنه موفق باشید.)))
با تشکر از حمیدرضا2010 و کاسس عزیز. نتونستم اون مدلی نقل قول کنم.
شرمنده توضیحات واضح نبود . من الان کسپرم آپدیت هستم بخوام کپی از همین آپدیت هایی که دارم بگیرم چطوری باید کپی بگیرم ازش؟ اصلا فرضی کن دیگه اینترنت هم ندارم .. همین آپدیتی که دارم رو میخوام یه کپی ازش بگیرم ... من خودم احساس میکنم تو قسمت سورس باید ادرس بدیم ولی چندتا سوال دارم این آدرس ادرس کجا رو باید بدیم ؟ و سوال دومم چرا دوتا جای سیو داره ؟ اولین جای سیو چیه دومیش چیه > چه فرقی با هم دارن ؟نقل قول:
حقیقتش من با این برنامه کار نکرده ام چون از 2013 خوشم نیومد تا با آپدیتهاش هم کار کنم ولی این چیزی که شما کادر کرده اید اولی محلی رو نشون می ده که برنامه باید از آنجا آپدیت ها رو بگیره (احتمالا در حالت آفلاین) و دومی انتقال آپدیت ها به محل جدید هست
سلام دوستان
دوستان آیا فایروال کسپرسکی قابلیت Browse نداره؟ یعنی بدون اجرای برنامه، بگردی و اونو در فایروال قرار بدی؟
همهی فایروالها دارند ولی مثل اینکه کسپرسکی نداره؟!
سوال کمی نا مفهومه!نقل قول:
سلام دوستان
در چند وقت اخیر تعداد سیستمهایی که به بدافزارهای خانواده ransom الوده شدند بسیار زیاد شده حتی اگه در بخش ارزانس سیستمهای الوده انجمن خودمون دقت کرده باشید
موارد بسیار زیادی الودگی با این مخرب گزارش شده یکی از کارهایی که این مخرب انجام میده قفل صفحه دسکتاپ هست که عملا هر گونه عملیاتی رو غیر ممکن میکنه
و در لحظه ورود به سیستم صفحه ای برای شما باز میشه که بسیار ازار دهنده هست مثل تصاویر در spoiler
محتوای مخفی: ransom
محتوای مخفی: ransom
راهکار چیست؟
در محصول دیسک نجات کسپرسکی قابلیتی به نام Kaspersky WindowsUnlocker وجود دارد که می تواند اثرات تخریبی که این مخرب در رجیستری و فایلهای سیستمی بوجود اورده را تعمیر کند
برای استفاده از این قابلیت کافیه دیسک نجات کسپرسکی را دانلود و بر روی سی دی رایت کنید
وقتی وارد محیط گرافیکی دیسک نجات شدید بر روی علامتی(kde) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در عکس مشخص شده کلیک کنید
و گزینه terminal را انتخاب کنید و در صفحه باز شده تایپ کنید WindowsUnlocker و کلید اینتررا فشار دهید تا مراحل تعمیر انجام شود و در اخر سیستم فول اسکن و ریستارت کنید.:)
محتوای مخفی: WindowsUnlocker
محتوای مخفی: fbi
صحبت دیسک نجات کاسپر شد.
من یکی دو ماه قبل این رو دانلود و با Nero روی CD رایت کردم. ولی روی چند تا سیستم امتحان کردم اصلاً بوتیبل نیست!
مشکل از سیستمها نبود. مشکل این دیسک نجات چیه؟
اگه در حالیکه 100 روزی از اعتبار لایسنس کسپر مونده بهش کد جدید 1 ساله بدیم به روزهای باقیمونده قبلی اضافه میشه و 450 روز میشه مثلا؟
بقیه آنتی ویروس ها چطور؟ مثلا norton
با سلام
دوستان این موردی که hitman pro در مسیر kaspersky lab پیدا کرده چیه ؟
وقتی کد جدید رو میدی، برنامه با کد جدید شروع به کار می کنه! هیچ ربطی هم به کد قبلی نداره!
نخیر اضافه نمی شه.
هیت من هم خیلی نمی شه جدی گرفت. مخصوصا فایلی که تو پوشه کاسپر پیدا کنه!
شاید بهتر باشه فایل رو با یک برنامه به روز شده دیگری از کاسپری با ورژی مثلا 2012 (فقط همون فایل رو ) اسکن کنید.
این فایل در پوشه ذخیره آپدیتهای کاسپره. بعید می دونم هدف حمله قرار گرفته باشه.
سلام این میتونید به عنوان یک false positive برای hitman pro ارسال کنیدنقل قول:
سلام جواد جان.
این فایل Klavemu.kdl سابقه ی شناسایی توسط دیگر آنتی ویروسهارو زیاد داره.
حجمشم زیاده !! دقیقا نمیدونم دلیلش چیه.. تاجایی که میدونم مربوط به موتور
Heuristic کسپرسکی هستش.
سلامنقل قول:
پس همه انتی ها اشتباه کردند میتونید نام ببرید کدوم انتی ها fals داشتند تا بهتر مشخص بشه؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام علی آقا...
Spyware doctor
Pc doctor
Rising
و مهمتر اینکه موتور PREVX که یکی از مشهورها هستش هستش و از تکنولوژی وبروت استفاده میکنه.
و حالا هم که این آنتی ویروس چندموتوره ی HmP
چیزی که برام مهم بود برای من اینه که چرا دقیقا این دو هفته سروصدای آنتی ویروس ها نسبت به این فایل دراومده.
شاید به خاطر نسخه ی جدید کسپرسکی باشه.
یه چیز دیگه هم برام جالب بود... Pc doctor این رو به اسم Application.kaspersky شناسایی میکنه :))))
ولی Rising اینو به اسم تروجان میشناسه.
البته میدونم همه ی این ها فالسه و هرچی آقا یوجین بگه :دی
سلام به روی ماهت اقا امیننقل قول:
صحبتهای شما صحیح
شاید به خاطر کدهایی که در این فایل به کار رفته باشه که بعضی از انتی ویروسها به عنوان مخرب شناسایی کردند به هر حال
یه نگاهی هم به این لینک در فروم کسپر بندازین
همیشه باید تیکه بندازی؟ :biggrin:شاید هم یوجین داره اطلاعات کش میره:biggrin:نقل قول:
البته میدونم همه ی این ها فالسه و هرچی آقا یوجین بگه