مدل و سال ساخت؟نقل قول:
Printable View
مدل و سال ساخت؟نقل قول:
سورن 89 کارکرد 70000 پیدا کردم میگه 22500000 یکسال بیمه بی خط و خش آخرش و پارس سال مدل 91 میگه 26200000 آخرش کارکرد 22000
نظرتون چیه ؟ کدوم بهتره ؟ کدوم بهتر فروش میره ( 5-6 ماه دیگه میخوام بفروشمش ) ؟ لوازم سورن چطوره قیمتش و عمرش ؟
به مراتب خودروی مدل بالاتر و با کارکرد کمتر که بهتر فروش میرهنقل قول:
بورس خرید و فروش پارس هم خیلی بهتر از سورن هست.
لوازم سورن با سند LX یکی هست جز برخی قطعات بدنه مثل چراغ ها و آینه ها و چند مورد دیگه که به مراتب قیمتش بالاتره
مدل e2نقل قول:
و سال ساخت 88
تندر 90 E2 مدل 88 قیمت حدود 24 میلیون توماننقل قول:
سلام قیمتای سایت مجله ماشین و خبر گذاری فارس درستن اره ؟ یعنی تو بازارم همین قیمتن یا قیمتای سایت یکمی پایین تر از بازارن یه سوال دیگه ماشین صفر تا چند تا کارکرده رو میشه به اسم صفر تو بنگاه معامله کنن ؟ ماشینم تمییز تمییز
زانتیا مدل ۸۶ و ۸۹ حداقل و حداکثر چنده دوستان ؟
قیمت هایی که تو سایت ها زده میشن گاهی اوقات با بازار متفاوت هستننقل قول:
گاهی اوقات هم یکی هستن
ماشین صفر نهایت تا زیر 1000 کیلومتر
رانتیا مدل 86 قیمت 45 میلیون تومان ( تمیز و درجه یک )نقل قول:
رانتیا مدل 89 قیمت 58 میلیون تومان تا 60 میلیون تومان
سلام دوستان میخواستم بپرسم الان 206 sd v8 بگیریم یا سورن ELX و همچنین کسی میدونه الان سورن ELX تریمش چه رنگی است باتوجه به شرایط پیش فروش هر دو
تریم سورن ELX رو میتونی از نمایندگی ها بپرسی موقع ثبت نام.نقل قول:
انتخاب بین 206 SD V8 و سورن ELX برمیگرده به ملاک های شما برای خرید خودرو .
ملاک هاتون ر مشخص کنید.
برای مادرم میخواهیم که راحت بشه جایی پارک کرد چون معلم هستش داشبورد سورن قشنگتره اما من عموم سمند lx ef7 داشت مشکل پیدا کرد سه ماه تعمیر گاه بود پدرم به خاطر راحت پارک کردن میگه 206 ولی حالا نمی دونم کدوم
اول بپرسید ببینید سورن با چه موتوری عرضه میشهنقل قول:
اگر با موتور XU7 باشه اگرچه مصرف سوخت بالاتره اما خوب خیالتم راحت تره.
عموما خانوم ها با 206 راحت تر هستن.SD V8 هم که گزینه خیلی خوبی حساب میشه از هر نظر
سلام دوستان
با توجه به شرايط موجود در حدود قيمت 40 تومن چي گير مياد كه خارجي باشه و ترجيحا شاسي بلند كه بعيد مي دونم گيربياد با اين قيمت؟؟!!!
دست دوم در حد نو مثلا يك سال كار كرده چي گير مياد تو مايه هاي 40 تومن كه البته خارجي باشه؟؟؟
با تشكر
با 40 میلیون تومان خودروی خارجی دیگه نیستنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید بتونی ورنا یا مزدا 323 مدل پایین یا آوانته مدل پایین انتخاب کنی
سلامنقل قول:
مي دونم نو گير نمياد
دست دوم در حد نو كه مثلا 1 سال كار كرده باشه ترجيحا شاسي بلند چي مي شه جور كرد؟؟؟
با تشكر
موردی نیست دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودروی شاسی بلند صفر یا حتی یکسال کارکرده هم نمیشه خرید.
بودجه رو ببرید تا بالای 60 یا 70 میلیون تومان
به نظر شما الان وقت خوبی برای خرید سمند SE هست یا بهتره صبر کنم؟ ممکنه قیمتش پایین بیاد؟
نقل قول:
ببينيد x33 زده 63 تومن به نظرتون يك سال كار كرده چند گير مياد؟؟؟
سوزوكي ويتارا نو چند؟؟؟ دست دوم چنده يك سال كار كرده؟؟؟
ممنون
x33 رو 54 الی 55 تومن می تونید پیدا کنید.نقل قول:
سوزوکی ویتارا که آخرین مدلش 2010 بوده حول و حوش 90 ملیون هستش.
اگه منظورتون گرند ویتراس اونم مدلای مختلف داره:
وارداتیش حدود 100 تومن
مونتاژ داخلش :
گرند ویتارا 2.0 (آخرین مدلش فکر کنم 88 بوده صفر نداره)
دنده دستی حدود 70 میلیون
دنده اتومات حدود 85 میلیون
گرند ویتارا 2.4
دنده دستی: صفر حدود 100 تومن یکسال کار کرده 95 تومن
دنده اتومات: صفرش حدود 115 میلیون یکسال کار کردش حدود 100 میلیون
* قیمتا که گفتم بسته به تیپ و کلاس بالا پایین داره
واويلا
يا حضرت عباس !!!!:n04:
ما چند سال حمالي كرديم كه يه ماشين خوب بخريم حالا كه جمع و جور شده قيمت ماشين اينطوري شده !!! :n03:
اين mvm ها چطورن؟؟؟ منظورم mvm 315 هست؟؟؟ آيا ارزش خريد داره با اين قيمت يا چيز مناسب تر گير مياد؟؟؟
اصلا با 40 تومن ماشين خارجي دست دوم يا نو شاسي بلند يا كوتاه چي گير مياد كه خوب باشه و به نسبت قيمتش ارزش داشته باشه؟؟؟
با تشكر
mvm 315 خودروی تازه وارد اما پرطفرداری هستنقل قول:
تا الان بنده چندین مورد رو دیدم که همه راضی هستن
خودروهایی مثل هیوندای اوانته مدل 85 یا هیوندای ورنا مدل 86 هم میتونی پیدا کنی البته با دنده دستی
شاسی بلند هم چیزی پیدا نمیشه
سلام محمد جان
من اگر قرار باشه 40 ميليون بدم mvm 530 كه اصلا از قيافه ش خوشم نمياد ترجيح مي دم زانتيا بگيرم و بيشتر نظرم شاسي بلند هست كه متاسفانه گير نمياد با اين قيمت ها
زانتيا چنده ؟؟؟ آخرين سال توليد كي هست؟؟ آيا امكان داره دوباره توليد بشه؟؟؟ آيا مورد ديگه غير از زانتيا سراغ نداريد؟؟؟
با تشكر
نقل قول:
89 آخرین سال تولید زانتیا بوده. این خودرو به علت ایمنی بسیار پایین و کم بازده بودن و استهلاک بالا دیگه تولید نمی شه.
زانتیا مدل 89 حدود 57 تومن می تونید تمیزشو گیر بیارید.
با 40 تومن مدل 86 به پایین می تونید انتخاب کنید که به نظرم اصلا ارزش نداره
با 40 تومن فقط باید روی خودروهای داخلی فکر کنید. (یا مونتاز داخل) مثل همون mvm یا خودروهای ایران خودرو و سایپا مکه اینکه برید دنبال خودروهای خارجی که کارکردشون زیاده
سلام
دوستان ماشین حدود 25 تا 30 میلیون چی پیشنهاد میدید؟
این جمله رو قبول ندارم که هر چی پول بدی آش می خوری.
مثلا سمند se با 23تومن بیشتر از پارس با 30وخورده ای می ارزه. درسته کلا پارس بهتر از سمنده اما به نسبت قیمت خب سمند بهتره.
امیدوارم طرز فکرم رو خوب گفته باشم.
در ضمن سوختش فقط بنزین باشه و L90 رو دوست ندارم.
پیشاپیش بابت مشورت خوبتون تشکر می کنم.
سلام دوستان بین l 90 و 405 tu5 کدوم یکی استهلاک کمتری داره کلا کدوم یکی خرجش کمتره .
مصرف و شتاب راحتی سواری رو هم بررسی کنید.
متشکرم.
دوست عزیز خوب مطلق و بد مطلق تو خودرو وجود نداره. هر ماشینی نقاط قوت و ضعف خودشو داره. شما ملاکهاتون برای استفاده از ماشین رو ذکر کنید تا راهنماییتون کنیم.نقل قول:
به عنوان کسی که تجربه سواری هر دوی اینا رو داشته عرض می کنم که 405 tu5 تو این مواردی که گفتین کاملا سره نسبت به l90 هم خرج کمتر داره هم استهلاک کمتر هم شتاب بالاتر هم از امکانات و کیفیت داشبورد بالاتری برخورداره. سواری و هندلینگ بهتری هم داره نسبت به l90 . اگه slx بتونی پیدا کنی که خیلی بهتره.نقل قول:
سواری و هندلینگ هرمدل سمند به نسبت پاری و 405 بهترهنقل قول:
اگر زیاد نمیخواید هزینه کنید و مصرف سوخت براتون زیاد مهم نیست همون سمند se بهترین مورده
اما اگر کم مصرف میخواید پژو 405 slx با موتور tu5 میتونه براتون مناسب باشه
انتخاب بین این دو گزینه خیلی مشکلهنقل قول:
بیشتر سلیقه ای هستش چ.ن توی اکثر موارد و ویزگی های خودرویی به هم نزدیکند البته از این مسئله نباید بگذریم که کمی
هندلینگ پژو بهتره
ولی خودم ال90 رو انتخاب میکنم
چون به هیچ عنوان خرابی توش معنی نداره به نسبت خودروهای ایرانی
چندین مورد خرابی دسته موتور از slx دیدم
خرابی که اتفاق میفته حالا اگه یکی از این دوتا خراب بشهنقل قول:
خرج کدوم کمتره؟
قطعا پژو هزینه کمتری براتون داره . شما فقط به معقوله تعویض روغن رو در نظر بگیری. قیمت روغن elf (که برای l90 باید استفاده بشه) و روغن های موجود برای پژو.!نقل قول:
همون سمند seبگیر،چون کارت طلایی داره.اینو نمایندگی ایران خودرو به خودم گفت.نقل قول:
دلیلش هم اینه که هر ماشینی بگیری خرابی تو شاخشه،پس سمند بگیر که کارت طلایی داره خدمات بیشتری بهش میدن:n27:
سلام
دوستان بین مدل های زیر کدوم از نظر کلی ارزش خرید رو دارند ؟
رانا tu5
سمند سورن ef7
سمند سورن tu5
لطفا قیمتشون رو هم ذکر کنید و بگید کدوم بهتره
ممنون
دوست عزیز اینطوری که نمی شه. هر ماشینی مزایا و معایب خاص خودشو داره. شما باید ملاکاتون برای خرید ماشین رو مشخص کنید. بعد نحوه استفاده از خودرو. بعدش میزان مبلغی که می خوایید بدین. همینطور اینکه ماشین صفر می خواید بخرید یا دسته دوم؟ در ضمن سورن دو مدل elx و معمولی داره که مدل معمولیش با موتور xu7 تولید شده و elx با موتور xu7 و ef7 . سورن با موتور tu5 نداریم.نقل قول:
سلام دوستان
اين خودرو Jac كه گويا چيني هست تو مايه هاي 60 تومن شاسي بلند نداره؟؟؟ كيفيت خودروهاي اين شركت چطوره؟؟؟ سايت و يا چيزي نداره كه محصولاتش توش معرفي شده باشه؟؟؟
يه مدل ليفان هست x60 قيمتش چنده؟؟؟ ماشين خوبي هست يا نه؟؟؟!!!
با تشكر
قيمت x60 گرفتم مي گه 76 ميليون
قيمت mvm x33 هم 63 ميليون
ماشين ديگه اي نيست تو اين مايه ها؟!!!
نقل قول:
خودروهای خارجی در مدل های پایین و نه چندان مناسب شاید گیر بیاد
تو این رنج قیمت روی همین موارد باید مانور بدین
درود ، دوست من شما ابتدا معیارهاتون رو مشخص کنید ، سورن با موتور tu5 عرضه نمیشه و فقط EF7 تولید میشهنقل قول:
اگر خودروی جادار ، ایمنی بیشتر و راحتی و هندلینگ خوب مد نظرتون هست سورن گزینه مناسبیست ، تنها مزیت رانا شتاب اولیه کمی بیشتر هست
سورن ----> 33.500.000
رانا ---->29.500.000
درود دوستان
آقا من 50 تا شیتیل دارم میخوام نهایتا با همین تو بازار آشفته ی امروز یه ماشین دست دو بگیرم
حالا من انتظاراتم رو از ماشین میگم تا دوستان بهتر راهنماییم کنن
1- از این خودرو های بدترکیب و ناشناخته و و بی اصل و نصب و بیکیفیت چینی و ایرانی نباشه
2- همچین سرسنگین و جا افتاده و خوش قیافه باشه ( یه چیزی تو مایه های ماکسیما)
3- نافشو به سردر انواع و اقسام تعمیرگاها ندوخته باشن (مخارجش مهم نیست, فقط خوش ندارم هر روز تو تعمیرگاه باشم)
4- میخوام دو سه سال برونمش
5- اهل شتابگیری و فشار آوردن به موتور زبون بسته هم نیستم
حالا با این تفاسیر به نظرتون چی میتونم بگیرم که بدردم بخوره اگه ممکنه مدل و قیمت تقریبیش رو هم ذکر کنید
پیشاپیش بسیار ممنون و متشکرم