سلام مشکلات بازی را کجا باید مطرح کرد
Printable View
سلام مشکلات بازی را کجا باید مطرح کرد
نه باگ نیست ... اگه نگاه کنی سمت دختره یه قسمتی هست که نرده کشیدن سمت تو هم یکی از اونا هست .... برو سمتش ، یه مجسمه میبینی سمتش نشونه بگیر تا روشن بشه و در باز بشه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا باید داستان Leon-Helena رو بیخیال شد.2 تا باگ داره یکی تو Chapter 4 و دیگری تو 5
تو فروم استیم هم خیلی ها همین مشکل ها رو دارن
کسی نبود جواب بده؟من اون مشکلاتی که شما میگین نداشتم ولی این مشکل حسابی رو اعصابه اون Herb ها تو Store Case نمیرن Inventoryپر میشه هیچ کاری نمیتونم بکنم خواهشا کمک کنید؟نقل قول:
با سلام
سيو كامل مراحل بازي رو بايد از كجا بگيرم؟
يك صفحه اي تو اينترنت پيدا كردم كه نميشه ازش دانلود كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اگر مقدمه بازي ( زير قسمت Ada( رو بريم امتيازي خاص برامون منظور ميشه؟
من اون قسمت رو رفتم ولي موقع سقوط هواپيما نميشه فرار كرد بايد چه كليدهايي رو زد؟
س یوال دیگه ت. این بازی فروشگاه کجاس ک بشه اسلحه یا قرص خرید؟قبل از شروع بازیه؟
من دقیق یادم نمونده ولی وقتی سلامتی شما پر هستش و اینورتوری پر میشه بقیه تا تعدادی خاص در استور قرار میگیره این که میگید به استور وارد نمیشن من باهاش مواجه نشدمنقل قول:
البته من روی کنسول بازی کردم نمی دونم شاید باگ باشه
دوستان من بازی رو که میبندم دوباره باز میکنم از اول شروع میکنه ؟این مشکل رو چطوری حلش کنم خیلی ضایعس 3 ساعت بازی کرده بودم دوباره باید از اول شروع کنم
این سیو کردناش افتضاحه.
تو مرحله 2 لیان وقتی تو کلیسا اون هیولای سوراخ دار اومد یه مدت که در گیر شدم بازیو بیخیال شدم.
حالا ااز اول کلیسا اومد.حالا بیا کلیدارو پیدا کن:n27:
اونجاش کفرم در اومد تا پیداشون کردم.
[DOX] Resident.Evil.6.Update.1-RELOADED (6h 46m 37s) (2013-03-29) (16F/67.0MB) (NFO)
نزدیک به 7 ساعت پیش امد تو شبکه:
:n01: و همگی مشکلات فوقمون را حل کردهنقل قول:
BUG FIXES:
~~~~~~~~~~
- Fixed cutscene issues with endless loading
- Fixed issues with playable character dying after cutscenes
- Fixed subtitle display problems during split-screen play
- Fixed voice chat volume problems
- Fixed issue with monitor display frequency being reset for each game
نقل قول:
نه همه چیش درسته شما هر وقت گزینه Saving را بالای صفحه دیدی یعنی تا انجا سیو شد پس تا ندیدی از بازی بیرون نیا
برادر لینک دانلود مرحمت فرما:42:نقل قول:
فروشگاهش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چطوری اسلحه بخرم؟؟؟؟؟؟؟
فروشگاهی نداره اسلحه رو باید بگردی. در بعضی مراحل تو کنار جسد ها پیدا میشه.نقل قول:
سلام ، من RE های قبلی رو بازی نکردم .... مشکلی برای بازی کردن RE6 ندارم ؟
من هم 2 یادمه 16 سالم بود 2 امد و خریدمنقل قول:
3 یکم
4 و 5 تو ایفون (نسخه مختصر اما داستان کامل بود)
:n19:
بازی بهت حال میده ! ولی نمیدونی لیون کیه ! کریس کیه ! آدا وانگ کیه ! وسکر کیه ! نمسیس کیه ! شیوا کیه !نقل قول:
اینا کجا بودن که تازه رسیدن به اینجا !
خلاصه یه پیشنهاد عالی برات دارم :
برو امولاتور ps1 نصب کن.. بشین همش رو بازی کن... بعد 4-بعد5-بعد برو دو تا انیمه داره یه نامهای : degeneration و damnation اونا رو ببین ...
بعد بیا سراغ 6...
--------------------------------------
رزیدنت اویل بازیش چجوریاست ؟@ مثله دویل می کرای و خدای جنگه ؟
اصلا به پای اونها میرسه ؟! ارزش خریدن داره ؟
البته اگر به این پیشنهاد عمل کنید احتمال داره تا بخواید اویل 6 رو بازی کنید نسخه 7 بازی هم بیاد ! :n02:نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم ، با DX10 هم میشه بازی کرد ؟
محتوای مخفی: چیکار کنم؟!!
نقل قول:سیستم پیشنهادی :OS: Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
Processor: Intel® CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
Memory: 4 GB RAM
Hard Disk Space: 16 GB free hard drive space
Video Card: NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
DirectX®: ۹٫۰c or greater
Sound: Standard audio device
آپدیت رو با کرکش نصب کن درست میشهنقل قول:
من که اویل ۴ و ۵ رو بازی کردم فقط به نظرم این یه کال آو دیوتیه تا اویل مسخره شو درآوردند نه می شه با جویستیک بازی کرد نه می شه اسلحه خرید و آپگرید کرد و یکی از جدابیت های اویل پیدا کردن گنج ها و پول بود که حذفش کردند. مثلا برای جویستیک هم تنظیم کردند ولی اینکارو نمی کردند بهتر بود چون می شد با نرم افزار برای گیم پد تنظیم کرد که با این اوضاع اونم نمی شه
من با pc بازی میکنم و بازی با کنترلر x360 مشکلی نداره .نقل قول:
در رابطه با بازی هم من اویل 1 و 2 و 3 و کد ورونیکا و 4 و 5 رو هم تا آخر رفتم !
باید بگم فاتحه سری اویل از نسخه چهارم خونده شد !
ولی در کل مثل نسخه 4 و 5 ارزش بازی کردن رو داره هر چی باشه داره اسم رزیدنت اویل و یدک میکشه !
سوال در مورد نصب بازی .
کسی میدونه کمک کنه مشکل چندین نفر حل بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی با کریس بازی کرده؟
تو چپتر 5 اونجایی که غوله رها میشه و میزنه هر چی دم و دست و پاش هست رو خراب میکنه از جمله پلهای زیر پای کریس رو. اونجا چی کار کنم؟ آخه اصلا نمیشه از دستش فرار کرد. یه دفعه که اینقدر سخت نمیشه, میشه؟
منم همینجا 300 بار تا حالا افتادم! خیلی تخمی شد یهو بازی! اصلا نمیشه ردش کرد:n29:نقل قول:
فکر کنم باگ داره اونجا. آخه یه دفعه نمیشه اینقدر سخت بشه. شما ردش کردی اونجا رو؟
نه . از بس افتادم پایین خسته شدم بازیو بستم . دیگه از دیروز بازی نکردم . یه جورایی دلمو زد .بازی نرمالی نست بنظرم .یه قسمتاییش انقدر اسونه که آدم خوابش میگیره اما به اینجا که میرسه انقدر سخت میشه آدم کفرش در میاد . هنوز که نرفتم سروقتش .نقل قول:
بنظرم زاویه دوربین و کنترل توی این بازی یکی از مزخرفترین بازی های تاریخ باشه
باگه حتما, آخه تو Walk-through هایی که برای PS3 و کنسولهای دیگه دیده بودم, مشکلی نداشتن و از یه همچین مشکلی حرف نزدن.
شما کجا گیر کردی؟ من بیشتر اونجایی که باید از زیر لوله ها سر بخوره گیر امیفتم. البته یکی دو بار موفق شدم که اون جا رو سر بخورم و نیفتم ولی باز هم جلو تر میندازه پایین.
همین الان فهمیدم چی کار کنم. مثل اینکه یه مشکل عمومیه. تو انجمن های کپکام هم یه نفر این رو پرسیده بود و در آخر یک نفر این راه حل رو داد و جواب داد:
وقتی کریس رو انتخاب میکنی تو قسمت Chapter Select چپتر 4 - 5 رو انتخاب کن. بازی دقیقا بعد از اونجا شروع میشه و اون غوله همچنان در تعقیب هست ولی این بار تو تونل ها.
نقل قول:نه باگ نیست!نقل قول:
اون قسمت برای منم وقت زیادی طلبید آخرش کشف کردم چطوری میشه از شرش خلاص شد.
باید طوری جای گیری کنید که به کبدهاش شلیک کنید یکی قسمت راست و یکی چپ بعدش میفته زمین فریز (منجمد) میشه بعدش دوست کریس با دستش برق میده بهش که منفجر میشه و فقط ستون فقراتش رو زمینه باید برید جلو با چاقو که خود بازی پیشنهاد میده بهش چاقو بزنین. دو بار این کار رو بکنید حله و میمیره البته در ظاهر بعدشم که نبرد تونل هستش که نسبتا ساده هستش.
اگر مهمات کم آوردین میتونین از ترینر استفاده کنید.
ولی در کل موافقم... بعضی جاها الکی سختش کردن آدم کفرش در میاد.
چطوری میشه اسلحه یه نفرو به همکارش داد؟
مثلا به هلنا چاقو داد یا شاتگان هلنا رو به لیان داد؟
تو مرحله اول با هلنا یه شاتگان پیدا کردم میخوام بدمش به لیان.
تو نسخه ۵ یه بخش مدیریت اسلحه وجود داشت واسه هر دو کاراکتر قبل از شروع مرحله و تو خود مرحله.
راستی از کجا اسلحه رو آپگرید میکنن؟
راستش ... :n21: یه کم کنترل بازی سخته و راهنمای بازیم ضعیفه من که ایول 4 رو بازی کردم حرف نداشت ایول5 هم تا حدودی میشناسم ولی خاصیت این بازی اینه که هر نسخش کلاً یه کنترل خاص خودشو داره مثل کالاف نیست که 10 سال ساختنو ساختن اما کنترلش زیاد تغییر نکرده :n12:
نه,نقل قول:
شما مکانی رو که گفتم اشتباه گرفتی بازی تو ذهن شما یکم عقب جلو شده.
این جایی که شما گفتی بعد از اون جایی هست که اون غوله خودش رو نشون میده یعنی بعد از اینکه از تونل ها فرار میکنی اونجا باید به کلیه هاش بزنی و بعد هم با چاقو و...
اما وقتی برای اولین بار اون غوله رها میشه اونجا خیلی سخته و نمیشه رد کرد.
دوستان این آدا آخرش زنده میمونه یا نه؟
تو آخرین فیلمی که برای لیون نشون میده اون خانومه یه چیزی رو میده به لیون و میگه اگر دوباره اون دختر رو دیدی... منظورش آدا هست؟ اون چی بود که بهش داد؟
خب اینم تموم شد...
به نظرم داستان کریس از بقیه بهتر بود.اتفاقاتی که براش میفته غم انگیزه:n28:
یکی از مزخرفترین بازیهای عمرم بود! دیگه نتونستم تحملش کنم آنیستالش کردم ... نسخه 5 به نظرم با اینکه اکشنش زیاد بود ولی اکشنشم دلچسب بود مثل این نسخه واسه خودش Tekken و Gears Of War نبود!! تو نسخه 4 یادم میاد (البته اون زمان که بچه بودیم شاید سه چهار سال پیش :n02: ) تو یکی از مراحل اونقدر ترسیده بودم صدای کامیپوترو قطع کردم و بعد یه مدت که دیدم نمیتونم برم بازی رو گذاشتم کنار و همین پارسال بود که رفتم طرفشو و تمومش کردم!! منم که عاشق استایل و تیپ کریس بودم، تو این بازی بدترین استایل و البته بدترین مراحل رو داشت:n27:
سلام به همه دوستان من در مرحله 4 لیون دچار مشکل شدم پس از صحنه ای که کریس و لیون درگیر می شن و آیدا فرار می کنه بعدش وقتی دمو میره من هم می افتم رو زمین و می میرم مشکل از چی این دیوی دی من دوتا نسخه ناین و یکی فایو داره کرک سالم هم ریختم از باری یا مرحله مشکل داره ؟لطفا کمک کنید با تشکر