aziz khodet eghdam konنقل قول:
khodeshon zang mizanan rahnamaey mikonan
sry english neveshtam:sq_25:
Printable View
aziz khodet eghdam konنقل قول:
khodeshon zang mizanan rahnamaey mikonan
sry english neveshtam:sq_25:
سلام دوستان خوبین من ثبت نام کردم ولی اون قسمت که نوشته بود که عکس های مدارکمو ارسال کنم رو اولش نزدم گفتم از مدارک اسکن کنم بعد بفرستم ولی الان اون قسمت رو تو سایتش نمیتونم پیدا کنم که مدارکمو ارسال کنم میشه منو راهنمایی کنین تو کدوم قسمت هست؟
راستی پول رو هم هنوز نریختم چون نوشته اگه مدارک ارسال نشه فعال نمیشه واسه اون نریختم
والا مدارک فکر نمیکنم نیازی بهش باشه.نقل قول:
شما با پشتیبانی تماس بگیر ؛ اما خب من که هیچ مدرکی تحویل ندادم ؛ فروردین ماه که ثبت نام کردم ؛ فقط و فقط فرم رو پر کردم و بعد از اون یوزر و پسورد پیامک میشه که بعدش باید پرداخت رو انجام داد.
فروردین کی و الان کی :دی هنوز که هنوزه هیچ مدرکی ازم نخواستند. حالا با این وجود شما با پشتیبانی تماس بگیر ؛ باید داخل حساب کاربری و از زیر منو ها ؛ مدارک رو تغییر/ارسال کرد.
من خودم این مورد رو قبلا پرسیدم و گفتن که نیازی به ارسال مدارک نیست :sq_1:نقل قول:
سلام دوستان
بچه ها سرعت شما هم طرفای ساعت 8 یا 9 میاد پایین یا نه؟
این سرعت واقعا منو پیر کرده!!!!!!!!
هی بالا پایین میشه
شما راهکاری چیزی ندارید
میخواید یه بار تنظیمات رو با هم چک کنیم؟مثلا فرق میکنه که تنظیمات اولیه رو از طریق cd مودم انجام بدیم یا از طریق سایت؟
یا بعد از کانفیگ کردن تنظیمات احتیاجی به تنظیمات دیگه نداره؟
الان این سرعت فعلی من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید چقد پایینه!!!!!!:sq_3:
نقل قول:
جالبه ، چه پینگ خوبی دارید طاها جان :) :دی
اینم تست الان من :
من هیچ مشکلی توی دانلود ندارم.
به هیچ کدوم از اینها که گفتی ، ربطی نداره عزیز. به پشتیبانی گفتی الان؟ آخر مزه ی زیر زبونشون چیه؟
آره فقط پینگش خوبه!چون من خیلی پینگ واسم مهم نیست!!!
میگم میخوای من پینگمو با سرعت شما طاق بزنم!!!:sq_2:
اینقد زنگگگگگگ زدمممممم که نگو!!!!!!!!:sq_17:
هیچی میگه الان اوج مصرفه!کاربرا زیاد شدن!مخابراتتون مشکل داره!مشکل از وندوزتونه!
به هر کی که وصل میشم یه نظر کاملا تخصصی میده!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی اگه تو یه اتاق یه خط داری که اسپیلیتر بستیم سرشو باقی قضایا و یک تلفن دیگه تو یه اتاق دیگه باشه باید به اون یکی تلفن هم اسپیلیتر بسته بشه یا تاثیری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا این پینگ چشه چند روزه !؟ گاهی خیلی میره روی اعصاب.
:دینقل قول:
پینگ من هم اونقدر اذیت نمیکنه ؛ فقط نمیدونم چه بلایی دارند سرش میارند. سرعت دانلود هم واسه خودم مهمه :دی :)
شما از کدوم شهر هستی طاها جان ؟ فقط توی این بازه ی زمانی مشکل داری؟
پشتیبانی رو باز هم میگم ؛ نباید بهش امیدی داشت :دی
والا اسپلیتر رو من روی همون پریزی زدم که میاد واسه ی تلفن و اینترنت ؛ فکر هم نمیکنم بیش از این دیگه نیاز باشه. البته ما پریز دیگه ای هم نداریم :دی
برای هر تلفن یه اسپلیتر نیاز هستنقل قول:
من میمرم برای پینگ
حاضرم سرعتم 100 تا کم شه ولی پینگ عالی شه
که اگه نشد اخر این دوره جمع میکنم همون مکس میگیرم:sq_11:
ولی اون مکس نت هم بدبختیش اینه که لامصب پینگش فوق العاده است ولی سرعت دانلود سرویس های خیلی کمه!!!!! :sq_11::sq_11::sq_11::sq_11::sq_11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد جون من از تهرانم
آره این موقع ها دیگه خیلی وضعیت خرابه!
ولی فک کنم که تاثیر داره !!!!!!!!!!
الان اون یکی تلفونو کشیدم سرعت خیلیییییییی اومد بالا!!!!!!!
نقل قول:
من همین امروز تمدید کردم :دی
از همون چند شب پیش که نت برای دقایقی ملی شد ؛ این داستانا هم اتفاق افتاده برای من. تو هم همینطور ؟
نقل قول:
طاها جان ؛ منطقتون شلوغ هست مگه؟
شرمنده عزیز ، من چون کلا یه پریز داریم :دی اطلاعی ندارم ؛ ولی خب اینطور که از گفته ی خودت و دوست عزیزمون پیداست، تاثیر داره ؛ پس اسپلیتر بذار واسش.
راستی ؛ از صحت لینک ها که سرعتشون خوب باشه ، مطمئنی ؟ (یعنی با همه ی لینک ها این مشکل رو داری؟)
شما 99% ایراد از نویزتهنقل قول:
اسپلیتر وصل کن درست میشه
این مال اخرین باریه که شاتل گرفتم حدود 9 روز شد که استفاده کردم(از بس مزخرف بود 9 گیگ دان کردم و با جنگ و دعوا گفتم جمع کردن)
اینم مال مکس نت 1.5 سال پیشم هست
و صبا نت 2 سال پیشم :31:
ماشالله همه جا رو هم گشتی ها :دی
فکر کنم نوین نت هم تا ماه دیگه به این کلکسیون اضافه میشه :دی
اینا فقط چند تا از اون همه پروایدر تبریز هستنقل قول:
من خودم تو تبریز 3 بار شاتل 4 بار مخابرات 1 بار صبا 1 بار لایزر 1 بار همین نوین 1 بار مکس نت 1 بار همارا و پارس رو هم برای دوستم گرفتم تا بوسیله اون تست کنم و همینطور رسانت رو هم همینجوری برای دوستم گرفتم تا تست کنه
در ضمن ایرانسل و مبین نت رو هم استفاده کردم :دی:دی:دی:دی:دی
نقل قول:
حقیقتا من به این همه تلاش و کوششت خسته نباشید میگم :دی
از اینجا هم که رفتنی هستی ؛ تلاش کن روی سرویس بعدی دیگه یه طوری باشه که بمونی :دی
ای آقا ما از هیچی شانس نیاوردیم!!!!!!!! از منطقه هم همینطور!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
والا این طور که معلومه همه تو منطقه ی ما اهل اینترنت و دانلود و این جور چیزا هستن!:sq_2:
والا آخه توی اصفهان هم ؛ منطقه ی مخابراتی ما از بس شلوغه ؛ سر پورت خالی ؛ آدم هم میکشند :دی ولی اینطور نیست مثل شما.نقل قول:
جالب اینه که فقط توی یک بازه ی خاص اینطوری میشه سرویستون ؛ که اونم توی بازه ی رایگان شرکت ها نمیافته.
حالا با توجه به حرفا و جمع بندی هایی که شد ؛ شما اسپلیتر بذار سر راه تلفن ها ؛ احتمالا خیلی بهتر جواب خواهی گرفت طاها جان.
دمت گرمنقل قول:
شما فکر کنم دیگه واقعا صاحب نظر هستید
فقط شما نیستی دوست من که اوضاع سرویست فاجعست....نقل قول:
اگه پستای قبلی منو بخونین گلایه های منو میبینید از دست نوین که اینقدر گفتم که یکی از همین کاربرای نوین تو یه پست گفت" ناراحتی برو از نوین !!شبکه رو هم برای ما شلوغ میکنید!!"
سرعت باز کردن صفحات من از سر شب تا ساعت 12 تقریباً فاجعست... (این هرشب بوده تو این یه ماه) کلاً سرعت همچی بده تو این ساعات...
بعداظهر نسبیه (امروز دوبار قطعی داشتم) و صبحها خوبه...
من اگه شاتل یا پارس تو مرکز مخابراتیم پورت خالی کنند سریع میرم ولی فکر کنم با این اوضاع یه ماهی دیگه باید تحمل کنم این نوین نت رو ....
نوین نت فقط برای دانلودر های حرفه ای خوبه چون با 15 هزار تومن در ماه میتونن بالای 100 گیگ دانلود کنند!!!
درود.
پینگش یکم توی این چند روز اذیت میکنه ولی خب خدا رو شکر برای من مشکلی نداشته.
حرف میثم جان هم تایید میشه ؛ من توی این چند ماهه به هیچ وجه دغدغه ی دانلود نداشتم خداییش ؛ شدیدا و بسیار عالی کار منو راه انداخته.
اما در مورد مشکل بد و آزار دهنده ی دوستان ؛ شوربختانه باید نوین نتی ها بهش رسیدگی کنند که از همون اول هم گفتم ؛ روی پشتیبانی این شرکت اصلا حسابی نمیشه و به همین خاطر هست که مشکلات باقی میمونه.
سرعت من شده 10 (سرویس 512 تا 2 مگ) زنگ زدم پشتیبانی میگم قضیه اینطوره میگه برو تو run تایپ کن CMD گفتم پینگ 4.2.2.4 منظورتونه گفت آره خلاصه بگذریم گفت بررسی میکنیم باهاتون تماس میگیرم بعد از 10 دقیقه زنگ زده میگه کرمانشاه افت سرعت داره ،گفتم سرعت 10 شده صفحه هم باز نمیشه چه برسه به دانلود میگه ،هیچ دیگه حرف پشتیبانی این بود که ببخشید سرعت خرابه
حالا من با این شرکت چی کار کنم ؟
میثم تو هم وضعیتت اینطوره ؟؟؟ساعت رایگان که سرعت 10 پینگ 700 با تایم اوت
ساعت غیر رایگان سرعت 60 پینگ 250 تا 300 با تایم اوت و کندی باز کردن صفحات
:sq_3:
سلام بهنام جان صبح خواستم جواب بدم یهو در حد قطع شدن کند شد! (صفحه هم بالا نمیومد!!)نقل قول:
منم حرفت رو تایید میکنم سرعت باز کردن صفحات داغون داغون بوده ...پشتیبانیم این وضعشه! (خدایی پشتیبانی رو بکوبه یه مزرعه کلمی هویجی چیزی بزنه حداقل خیرش به ملت برسه)
فکر کنم دلیلش اختصاص پهنای باند خیلی کمتر به کرمانشاه در قیاس سایر استانهاست...
برای همینه جاهای دیگه راضین و ما داغون!!
من ماه دیگه 128 رو میگیرم (کمترین هزینه که بشه چون هیج جا دیگه فعلاً تو بعثت پورت نداره)
درود
بچه سرعتم خیلی خوب شده!!:sq_15:
یعنی مشکلم فقط به خاطر همون تلفن دیگه بود:sq_25:
الان وضعیت من:
کسی هست تو تهران مرکز توحید از نوین نت ADSL گرفته باشه ...
ازش راضی هست یا نه ؟
نقل قول:
درود.
اسپلیتر گذاشتی سر راه تلفنه؟
ایول طاها جان. خب خدا رو شکر :)
امروزم که پینگ مثل روزای قبل هست ؛ وضعیت اصلا اسفناک و بحرانی نیست ؛ مشکلی هم ندارم به اون سرعت ولی خب با روزای اوجش فاصله گرفته.
نه فرشاد جاننقل قول:
فعلا فقط اون یکی تلفن ور از پریز کشیدم!
امشب رو هم تست کن و ببین چطور میشه.نقل قول:
جالبه که این به اصطلاح پشتیبانی یعنی نفهمید روی خط شما نویز هست !؟
همیشه طرفای ساعت 7 یا 8 وضعیت داغون میشد/حالا ببینیم امشب چطورهنقل قول:
تا حالا که خوب بوده!
آره والا
من نمیدونم چطوری به اونا حقوق میدن؟
نقل قول:
تست کن و خبرش رو بده عزیز.
هیچی ؛ کم هم میارند و چیزی ندارند بگند ؛ میگند تیم ویوور نصب کن روی سیستمت :دی
اینم از الانمون :
اینم از وضعیت الان ما:
خب خدا رو شکر :)
بذار من یه تماسی بگیرم با پشتیبانی ؛ ببینم که وضع پینگم چرا اینطوره؟ البته هرچند امیدی بهش نیست :دی
اینا وقتی نفهمیدن مشکل من که به این سادگی بود از کجا آب میخوره چطوری می خوان مشکل پینگ شما رو حل کنن؟!!!!!!!!!1:sq_2:
:sq_2: :sq_2:نقل قول:
والا با دست روی دست گذاشتم هم مشکل حل نمیشه ؛ حداقل یه اعتراضی بکنم :)
درود.
همون اول کار درست و حسابی مشکل رو به پشتیبانی گفتم؛ و در آخر اینهم پاسخشون :
پهنای باند توی مرکز مخابراتی شما پر شده و به خاطر همین پکت لاست و تایم اوت دارید. به بخش فنی اطلاع میدم که رسیدگی کنند.
:دی