دوستان من نمیتونم بیام تو سرور!اول یه ارور داد که ورژن ناهماهنگه!
الآنم دیگه توی لیست سرورا ندارمش!
ورژن 1.6 مخصوص FNG رو هم از سایت دان کردم و با اون میرم ولی توی لیست نیست!
Printable View
دوستان من نمیتونم بیام تو سرور!اول یه ارور داد که ورژن ناهماهنگه!
الآنم دیگه توی لیست سرورا ندارمش!
ورژن 1.6 مخصوص FNG رو هم از سایت دان کردم و با اون میرم ولی توی لیست نیست!
منم مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دارم .
یه سوال : وقتی میرم تو سایت ddrace.info چیو باید دان کنم ؟چنتا هست برا دانلود که البته هیچکدوم هم نمیشه :(
من میخوام یه سرور ddrace یا بلاک یا iddrace درست کنم برا تمرین خودم ، اگه شما فایلشو دارین ممنون میشم بدین بهم :)
بابا member کنید دیگه 4روزه رجیستر کردم هیچکس نمیاد ممبرم نمی کنه :|
اقا منم سرور block رو ندارم !
.................................................. .................................................. ....
.................................................. .................................................. ....!؟!؟؟
ولی دیگه ریشه bot از تو fng برچیده شد . باید ببینیم بوت جدید چی میاد بگیریم lol :دی :39:
امیدوارم کسی ناراحت نشه انتقاد سازندس :دی
(این پست ویرایش شد اگه به کسی توهین شده بود شرمنده عذر خواهی میکنم.)
HaDi
سلام.من بعد از یه هفته از مسافرت برگشتم.رفتم تو سرور.کیکم کردن. رفتم تو یه سرور دیگه کیکم کردن. :( قضیه چیه؟
الآن چه جوری تو FNG بازی میکنید؟!اصلا ندارمش تو لیست!
یکی جواب بده!
دوست عزیز برای مسابقه و استفاده نکردن از بوت باید کلاینت fng رو از صفحه اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و با اون کلاینت وارد بازی شوید
مثه بچه ادم میرفتیم بازی میکردیم دیگه........این عن بازیا چیه؟ رجیستر کن ممبر کن.......شورشو در اوردین......بچه شدین؟
دانلود کردم ولی توی لیست سرورا FNG نیستش!نقل قول:
مشکل برطرف شد.باید تیک Compatible Version رو بر میداشتم.
به نظرم بزرگترین مشکل این کلاینت عوض شدن emotion ها و شکلک هاست!دیگه همه نوشته شدن!قبلیا خیلی بهتر بودن + واقعا درک نمیکنم چرا یه نفر باید بیاد از emotion ئه jiks استفاده کنه!اصلا معنی نمیده که تو بازی باشه!
دوست عزیز نیازی نیست شما با emotion های شخص دیگه ای بازی کنی حتی میتونی فلش موس رو هم که اسم جیکس روشه عوض کنی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه بعضی وقتا به جای غر غر وشکایت کردن بشینیم کمی فکر کنیم و مشکل خودمونو حل کنیم .
نمیدونم شایدم برخی دوست دارن فقط پست بزارن و بازی هارو به حاشیه بکشن .
HaDi
چطوری می شه این Jiksی که بغل نشانه گر موس رو برداشت!؟
غرغر و شکایت؟!
عزیزم شما یه ذره دقت بکنی میبینی که من اتفاقا علاقه ای به حاشیه کشیدن موضوع ها ندارم و خیلی وقتا شده که تو خیلی تاپیکا پستایی که کاملا توهین به من بوده رو ندید گرفتم که به حاشیه نره تاپیک.
مشکل ما ایرانیا همینه!!!!تا یه نفر انتقاد میکنه بهش میگیم غرغر و شکایت!حرفی که من زدم برای پایین اوردن ارزش کار جیکس نبود و نیست و خیلی هم ازش متشکرم که این کلاینت رو ساخته و فقط ایرادات رو گفتم تا بهتر بشه!حالا نمیدونم چرا شما داری جوش میزنی سر این موضوع!درضمن حرف شما مثل اینه که یکی بیاد بگه چرا تو بازی اسکایریم مثلا فلان باگ ها هستن و نباید باشن بعد یکی دیگه بیاد بگه چرا غرغر میکنی؟!برو خودت یه فیکس برای بازی بساز باگ ها رو برطرف کن!!!!!
من هیچ چیزی از ادیت teeworlds بلد نیستم چرا دروغ بگم؟!؟!؟!و نمیتونم مشکلاتم در این زمینه رو خودم حل کنم چون بلد نیستم و هیچم از این بابت خجالت نمیکشم!
اینم بهت بگم که کسی که یه ایرادی در برنامه یا کار دوستش ببینه و بهش نگه مشکلاتشو در اصل به دوستش خیانت کرده نه لطف!
ای کاش روزی بیاد که فرق بین انتقاد و غرغر و شکایت رو بفهمیم و یه خرده فقط یه خرده نقطه جوشمون رو بالا ببریم!
شما هم بهتره خودت قبل از پست دادن و تهمت زدن به بقیه یه ذره فکر کنی
_______
به هر حال خیلی ممنونم بابت لینکی که دادی.
این چه باگیه!! اومدم login شدم رفتم داخل بازی 5مین بعدش دوباره login شدم میگه you're not member :| :|
اگه این غرغر و شکایت پس انتقاد چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
IloveU میگم که اسمتو عوض نکردی؟آخه من یه بار ممبرم کردن اسممو عوض کردم یهو از Member بودن در اومدم!
راستش من با یه اسم دیگه register کردم ... اولین بار با اسم register شدم لاگین شد .. بعد اسم رو عوض کردم رفتم تو سرور unmember شدم!!نقل قول:
شما داری اشکالات دوستتو میگیری بهش میگی ؟ پس چرا اومدی جایی که جیکس اصلا سر نمیزنه داری پشتش میگی ؟ مگه بازی سایت نداره مگه جیکس ایدی نداره ؟
الانم من رفتم یه سر به 10 صفحه پیش انداختم همش دارین شکایت میکنین از اینو از اون البته به من هیچ ربطی نداره .
این چیزی هم که گفتم صرفا برای راهنمایی خود شما و بقیه بود . فکر نمیکنم مسئله رو شخصی کرده باشم که شما بخوایین اینطوری عصاب خودتونو خرد کنید .
در ضمن کسی که اینجا جوش اورده فکر نکنم من باشم .
انتقاد اینه که رو در رو به مسئولا مشکلتو بگی مثل اینجانقل قول:
اگه همه بخوان هر جا دوست داشتن انتقاد کنن و به گوش مسئولا نرسه فکر نکنم دیگه انتقاد باشه .
بهت اطمینان میدم که اعصابم یه ذره هم خرد نیست!من مدت کوتاهیه که به تی برگشتم و 10 صفحه پیش اصلا من این تاپیک رو نگاهم نمیکردم.بابت اون لینکی که دادید خیلی ممنونم و قبلا هم ازتون تشکر کردم.
من نظرمو مودبانه و بدون بی احترامی گفتم و نظر هر کسی محترمه پس لطفا دیگه روند تاپیک رو خراب نکنید و به حاشیه نکشیدش و اگه هر گونه حرفی دارید توی پروفایل در خدمتتونم.
Iloveu-ALL جان همون طور که گفتم اگه اسمتو عوض کنی بار بعدی Unmember هستی منم اینطوری شدم.با یه اسم که Member شدی دیگه نباید عوضش کنی.مثل سایتای عادی که نمیشه نام کاربریتو عوض کنی.
درضمن همین چیزا رو توی بازی به مسئولش(جیکس) هم گفتم و اونم گفتش که من اینا رو یادگاری میذارم و دلیلش چیز دیگه ای نیست و خیلی دوستانه صحبت کردیم!(اولش ناراحت شد و فکر کرد دارم توهینی چیزی میکنم ولی ازش تشکرم کردم و فقط اینا رو گفتم و خودشم گفت درسته حرفات ولی من مثل بقیه یا شرکتا نیستم و با هدف اونا نساختم و دور همی بوده)
قرار بر این باشه که انتقاد ها و توصیه ها برای رفع ایرادات و برطرف کردن نواقص بیان نشه پس برای چی اینجا دور هم هستیم..؟؟ یا هدف از اون کار چیه پس..؟
این بحث بهتره تموم بشه. و تاپیک به حاشیه کشیده نشه.
خوبه که هنوزم دعواست :دی
خیلی از بچه های قدیمی منو می شناسن !
بعضی جدید ها هم منو می شناسن !
Cold , Ahmad Reza , Nasty ...
زنده باد بچه های قدیمی و مرامشون !
این آخرین لاگین من در این سال تحصیلیه و دیگه کنکوری شدم رفت !
کجاست اون Black شهریار و اون سرور های Magical تکش؟
کجاست اون GooB بهنود و خاص بودنش؟ (مشکل الان خاص نبودنشه)
کجاست اون Soroush و Shahab و Mohsen و کلن پرو مون؟
....
زندگی هیچ چیزش ثابت نیست نه دعوا هاش نه خوشی هاش !
ولی تا می تونید دعوا هاتون رو کنار بزنید! من که تا تهش رفتم به هیچی نرسیدم!
ولی می تونید دوستی هاتونو کش دار کنید ! جدا کیفش دو برارم بیشتره !
زندگی کنید ! خودتون رو یه Tee بدونید ...
دفعه بعدی از شریف لاگین می کنم ! :پی
یا علی !
کجاست اون الکس و gb که هی دعوا میکردیم میزدیم تو سر هم : دی یادش به خیر الکس منو خر کرد گفت بیا کلنمون خیلی عالیه منم رفتم از بعدش هر کی منه تازه واردو میدید بلاک میکرد چون که عضو کلن الکس بودم =))
واقعا بهترین چیز تی برای من همین رفیقا بودن!
Echoes و مرحوم Narotu و Omega و Mania و خیلیای دیگه!
در مورد این دعواها و بحثا(بحث شدید بهتره بگم نه دعوا) هم این نیز بگذرد : دی
دوستان میگم که کسی راهی نداره که اسممو عوض کنم ولی Unmember نشم؟
نقل قول:
مرحوم Narotu
????????????????????????????????
چی میگی تو :3:
یعنی چی چی میگم؟
مگه هنوزم میاد؟از هر کی سراغشو گرفتم گفته که Narotu دیگه تی نمیاد!خودمم ندیدمش مدت هاست!
ببخشید چطوری میشه با دکمه "K" خودکشی کرد!؟
تو سرور میرم از هر ادمینی سوال میپرسم یه کلمه هم حرف نمی زنن :| :|
برای خودکشی شما F1 رو بزن.
بعد تایپ کن:
bind k kill
جای k میتونی هر حرف دیگه ای رو که بخوای بذاری.واسه من r ئه.
بابا من هر سروری میرم .. همه بلاک می کنن... میرم persian ddrace مپش بدرد نمی خوره!!
این مپ persian block خیلی باحاله حیف همه بلاک می کنن ... میرم سرور خارجی همه بلاک می کنن!!
چی کار کنم!!؟
چند روز پيش تو GT ديدمش. گفت ديگه چند وقتيه كلا اينترنت هم نمياد. 5 دقيقه حرف زديم و رفت . :3:نقل قول:
یـــه باگی که خیلی من رو اذیت می کنه تو این بازی اینه که
من برا بار اول سرچ می کنم 500 سرور میاره یه بار دیگه می زنم میاره 600 سرور
بیشتر مواقع سرور persian رو نمیاره بعد میرم تو یه سرور بازی می کنم بعد از 10 مین میام دوباره سرچ می کنم تعداد سرور ها میشن 1000 تا!!
کسی این مشکل رو داره!؟ راهی نداره که درست شه؟!
هی رفرش بده اون درصو نگاه کن.اگه درصده تند جلو میرفت بذار بره ولی اگه کند بود دوباره رفرش بده : دی
:31: دستت درد نکنه!!نقل قول:
بعضی وقت که تو 2 ثانیه پر می شه .. من وقتی می بینمش اعصابم خورد میشه :31:
بچه ها رو جمع کنید بریم فروم Teeworlds.com بزاریم که این باگ رو فیکس کنه!!
سریع پچ 0.6.2 رو بدن!!
در ضمن چرا پچ این بازی 1 نمیشه!؟
سلام
این ادمینا همشون دوستم هستن ولی شورشو درآوردن.خودشون بات میزنن،چیت میزنن.بعد هر کی رو بات زد بن میکنن.برای بازی رجیستر ساختن کسی رو عضو نمیکنن فقط خودشون عضون.کلا جنبه = صفر.برا fng هم کلاینت مسخره ساختن. رو فلش ماوس باید اسمشونو ببینی. من که از اون موقع fng نمیرم.
ولی دیگه تو بقیه سرورا هم نمیام.تا زمانی که من سرور داشتم نه خودم سو استفاده میکردم نه اجازه میدادم ادمینا این کارو بکنن.
2-3 هفته دیگه،اگه بیکار شدم سرور کوچولو persian pro میسازم برای بچه های قدیمی.
Po5eidon
باو این همه بازی
این بازی قدیمی شده دیگه:27:
سلام. Persian Server Pro با این IP ساخته شد: 130.185.72.181:8303
یک ماه هست که نیومدم...
دلم برا همتون تنگ شده اما هیچ کدوم از سرورا بالا نمیاد برای من:41:
مام همینطور. کافیه IP رو در قسمت adress وارد کنی.البته میدونم اینو میدونی.ولی چرا بالا نمیاد :31:؟نقل قول:
هه؛سرور قدرتمند ایرانی ؟!
:41:
رفتم سرور خارجی چندتا دوست پیدا کردم :sq_2:
معمولا این خارجیا خیلی گند دماغن......الان فکم افتاده همشون دارن قلب میدن :دی