این شاتل عجب رویی دارد باید ضریب اشتراک باید حداکثر 10 باشد نه حداقل شکایت کنید
این شاتل عجب رویی دارد باید ضریب اشتراک باید حداکثر 10 باشد نه حداقل شکایت کنید
دوسته من تو 55 متری عمار یاسر با او یارو هیکلی سیبلی اسمش فکر کنم طباطبایی هست حرف زدی دیگهنقل قول:
دوستانی که با دلی بسیار شیدا به آینده ی این طرح به شدت امیدوار بودن و شکم هارو واسه یه تغییر قابل تامل در وضعیت اینترنت کشور صابون زده بودن الان کجان؟
این همه بحث و استدلال که این طرح خوبه و باید ازش پشتیبانی کرد و سرعت از 1.6 بالاتر خواهد بود پس چی شد؟ الان دیگه می شه بریم از این طرح بگیریم و شبانه روز با سرعت و پینگ مناسب دانلود کنیم؟
قصد رو کم کنی ندارم اما امیدوارم چشم ها یه کم بیشتر به واقعیات کشور باز شده باشه که تا وقتی یه نفر کلا با اینترنت مخالفه امکان بهبود و رسیدن به حداقل استانداردهای بین المللی وجود نداره
حالا باز بیا زیر پوستی فحش بده و اظهار فضل کن آقای عقل کل نابغه!
دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیراز رو چه شرکتی ارایه میکنه
بهترین که در کار نیست ولی بدترین شاتلهنقل قول:
یکی از بچه ها رفته گرفته و الان حسابی پشیمون شده
احتمالا الان دارن بیانیه صادر میکنن واسه اعتراض که سرعت ها رو ببرین بالا:27:نقل قول:
ولی جدا شوخی اون دوستان هم به امیدی طرفداری این طرح رو کردن فقط بگم تو کشور های جهان سوم خصوصا کشور ما که قانون درست و حسابی هم نداره نمیشه حقت رو بگیری همین
هنوز جای شکر باقیه که محدود ها حذف نشدن :18:
وگرنه همه ناچارا باید با این وضعیت طرح های جدید کنار میومدن
وقتی کار برهایی مثل بعضی از دوستان خودشون نیمخوان که این طرح باهش و از ترس این که همینی رو هم دارند از دست بدهند و مخالف این طرح هستند از شرکتهای فروش چه توقعی داریم که سود سر شارشون رو از همین راه دارند کسب میکنند!نقل قول:
صدور بیانیه یا هر چیز دیگری هم اگر باشه برای خودشون نیست برای همه هست گفتن نکات فنی باز کردن زاویه های بسته برای کسانی که اشراف کامل ندارند و گذاردن وقت برای دیگران خود خواهی نیست.
چرا کسانی که نا راضی هستند چوب اتهام به جای نشانه رفتن به سمت کار بران موافق به سمت شرکتهای ارایه دهنده خدمات نمیگرند؟ چرا حتی زمانی اندک برای پر کردن شکایتشون توی سایت سازمان تنظیم نمیگذارند(حتی اگر امیدی ندارید. راه حل بعدی ارایه مستندات شکایت به سازمان تنظیم و عدم رسیدگی اون به بازرسی کل کشور هست )؟؟ و...
دوست دارید بشینید و ببینید که حقتون رو نمیدهند و شما هم لبخند رضایت رو لبتون نقش ببینده که از پیش بینی جانانه کمال لذت رو بردید؟؟
کشور جهان سوم رو مردم میسازند ولاغیر
کاربر خوب و مهربوننقل قول:
تغییر قابل تامل برای اینترنت کشور به نظر شما خوب نیست؟؟؟
اینترنت ما رو شرکت های ارایه دهنده خدمات تامیین میکنند نه آدمهای موافق این طرح!!! چرا این سوال رو از اونها نپرسیدید؟؟؟
چشم همه به واقعیات کشور باز هست و اونهایی که از این وضع سود میبرند خوب میدوند که با کمی وارد کردن دلهره حتی میتونند کلمه حداکثر 1 به 10 رو از اون قانون حذف کنند!!! در صورتی که این ضریب اشتراک قانونی و برای همه سرویس های اشتراکی از اول بوده !!!
به نظر من رو کسی کم نشده چون زور آزمایی و رو کم کنی در کار نبوده. کسی که منطقش از اجرا شدن این قانون پر رو شدن عده ای است به نظر من بهتره کمی باز تر فکر بکنه و محدوده فکر خودش رو به کل جامعه کاربران اینترنت تغییر بده کلیه دوستانی هم که سعی در روش کردن موضوع برای کاربران دیگه داشتند قصدشون بهبود وضع خودشون نبوده اونها به همه کاربرهای اینترنت فکر میکردند.
بله دوست عزیز حرفهای شما همه درسته
خواسته باشیم بحث کنیم تاپیک منحرف میشه چون دلیل همکاری نکردن و نداشتن امید برای گرفتن حق مربوط به اینترنت نیست و این کمترین و کوچکترین حقی هست که ما باید بگیریم و چون مسائل 30یا30 میشه نمیشه گفت
من تو این تاپیک زیاد بحث نکردم و نمی کنم همون اوایل هم گفتم تا زمانی که شما خواسته باشی حقت رو از سازمان تنظیم بگیری وضع همینه دزد و خون خوارهای اصلی مخابرات و همین سازمان هستند راست میگن خیلی دلشون برای منو شما سوخته بزارن اینترنت رو بخش خصوصی وارد کنه اونوقت اگه کم فروشی شد کیفیت بد بود برو سازمان تنظیم شکایت کن
در سود سرشاری که شرکتهای pap میگیرن شکی نیست چون اگه نداشت دیوانه نبودن که بیاد خودشون رو با مخابرات درگیر کنن و یه نکته دیگه اشتراک 1 به 10 ماله امروز دیروز نیست 1.5 ساله شایدم بیشتر بخش نامه شده به شرکتها این شرکتها بودن که به خاطر سود بیشتر عمل نمی کردند
در کل دوست عزیز ببین کجا زندگی میکنی و با چه تفکراتی طرف هستی وقتی سرعت 128 رو اعمال کردن شدیدترین نقد ها رو روزنامه ها زدن تو سایتها نوشتن تو مجلات چاپ کردن ولی برداشته نشد اینم مثل همون
آخه اصلا مشکل از یه جای دیگه ست
شخص اول مملکت با اینترنت مخالفه
مجلس قانون کرده که اینترنت در وضعیتی بمونه که نشه به راحتی باهاش ویدئوی آنلاین و در واقع شبکه های ماهواره ای دید
و تا وقتی همچین تفکر و قانونی وجود داره از دست من و شما و زیر ساخت و آی اس پی و ... کاری بر نمیاد
می دونین که حتی اگه 70 میلیون جمعیت کشور نظرشون یه چیز باشه و نظر اون یه چیز دیگه باشه، نظرش به 70 میلیون ارجحیت داره. به همین می گن انعطاف پذیری
دیگه خیلی سیاسی شد. اما منظور از باز کردن چشم همینه
اگه قرار به ایجاد تغییره باید مشکل رو از جای دیگه حل کرد
الان چه تغییری به وجود اومد که باعث دل خوشی باشه؟ همون دوستی که از این طرح گرفته گفت که تو نمایندگی شاتل بهش گفتن شما اولین نفری هستی که اومدی از این طرح بگیری
و بی قانونی و هرت بودن رو ببین تا کجا که کلا یه مشترک دارن ولی سرعتش رو همون 1.6 نگه داشتن که نکنه بره جایی تعریف کنه بقیه هم بیان سمت این سرویس
مشکل و بد بختی ما خیلی ریشه ای تر از این حرف هاست. یه فشار میاری از 2 جا بهت فشار میارن. شاتل این مدلی داره طرح رو به گند می کشه از اون طرفم شبانه رو عملا غیر قابل استفاده کرده. طمع پول گرفته شون نمی دونن چه کار کنن
اشتراک 1به 10 نه عزیز اشتراک 1 به حداکثر 10 و این قانون در مورد همه نوع سرویس اشتراکی نافذ هست حتی همین حجمی ها هم که الان ارایه میدهند! و مختص سرویس نامحدود سازمان تنظیم نمیشه!!نقل قول:
اگر قانون 128 با اون همه نقد اجرایی شد و با داشتن مخالفتهای زیاد
این قانون رو چرا کاربر ها دلشون نمیخواد اجرایی بشه؟؟؟
مشکل ما زیر ساخت و واردات پهنای باند نیست!! مشکل کسب بیشترین سود از کمترین منابع هست همین
من یکیشون...نقل قول:
خیلی هم امیدوار بودم و مطئن هم بودم به نفع همه است
ولی اول به این نکته توجه کن :من الان از ایرانسل سرویس میگیرم سرویس دو مگ نا محدود همین جوری دارم برا خودم دانلود میکنم و سرعت خوبی هم دارم از پینگ هم راضیم ......90 درصد مواقع سرعت دانلود بالای 200KBps هست و ضریب شیرینگ این سرویس هم 8
خوب حالا یه مقایسه بکن با سرویس های CRA که با ضریب شیرینگ 10 ارایه میشه چرا اونا اینقدر کیفیتشون پایینه؟؟ خوب معلومه چون سود کمتری نسبت به سرویس های محدود دارن و شرکت های PAP هم با کم کردن کیفیت این سرویس ها کاربرا رو مجبور به استفاده از سرویس های کنن
البته این کارشون از قبل پیشبینی میشد و میدونستیم سر کیفیت این سروس ها هم باید بجنگیم ولی چرا خیلیا از موافقین دیگه پیگیر این بحث نشدن؟ خوب من از طرف خودم میتونم بگم چون خسته شدم از بحث های بینتیجه توی این تاپیک .....وقتی خودم سرویس خوبی دارم و راضی هستم چرا باید کلی وقت و انرژی صرف این کنم که بقیه رو قانع کنم برای حقشون بجنگن؟؟؟ اونم وقت و انرژیی که میتونست صرف سرو کله زدن با مسئولین تنظیم مقررات و یا پارس آفلاین لعنتی بشه......
خیلی راحت به خودم گفتم اصلا به من چه و رفتم پی کارم....
یا کسی که اولین بار این بحث شکایت رو پیش کشید (آقا مسعود ) خودش یه سرویس خیلی خوب داره و به گفته خودش توی بازی سنتر تا چند وقت دیگه هم حتی سرویس بهتری میگیره چون با مدیر شرکتی که ازش سرویس میگیره آشناست .......ایشون هم کلی اینجا حرص خورد و بعضی وقتا هم توهین شنید و بعد هم یه روز تو بازی سنتر اعلام کرد که "اصلا به من چه ....هر کاری دوست دارید بکنید و من دیگه ت واین تاپیک پست نمیدم" و رفت پی زندیگیش
عزیز فکر میکنی ما چقدر انرژی داریم که هم اینجا بحث کنیم و هم با تنظیم مقررات سرو کله بزنیم؟؟
من که خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که هر ملتی تنها شایستگی همون شرایطی رو داره که توش زندگی میکنه و نه بیشتر یا به بیان دیگه :خلایق هرچه لایق
اگر اینترنتمون گرونه یا پینگش بالاست یا بدون توضیح سایتا فیلتر میشن و پورتها بسته میشن و آدم از کارو زندگی میفته و کسی هم جوابگو نیست برا اینه که لیاقت مردم ما فعلن همین اینترنتی هست که دارن و نه بیشتر
دلت خوشه کامران جان!!!نقل قول:
احتمالا از وضعیت شاتل خبر داری که دانلود شبانه رو محدود کرده و کاربرا دارن قراردادشون رو فسخ میکنن
امروز یکی از یوزر های همین فوروم توی تاپیک شاتل ماجرای فسخ کردنش رو نوشته و چون کارشناس شاتل سعی نکرده از فسخ قرار داد منصرفش کنه از این به اصطلاح کارشناس پرسیده:
تا حالا چند نفر فسخ كردند كه فسخ كردن من براي شما عادي شده؟
جواب طرف درنوع خودش جالبه:
گفت تعداد رو نمي تونم به شما بگم،فقط مي تونم بگه كه فقط افرادي كه مثل شما دانلود شبانه انجام مي دادند فسخ كردند و 6000 كاربر ديگه ما دازيم كه اصلا دانلود شبانه انجام نمي دهند!!!!!!!!!!!!
خوب واضحه که شاتل داره یوزرهای پر مصرفش رو فراری میده و سعی میکنه کم مصرفا رو راضی نگه داره(با افزایش پهنای باند هر کاربرمثلا 128 توی روز با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنه) دلیلش هم اینه که با این کار پهنای باند کمتری از زیرساخت میخره بدون اینکه کیفیت کم بشه
البته شاتل همیشه یه ISP پیشرو بوده........حالا صبر کن تا بقیه هم به مزایای این روش و سودی که براشون داره پی ببرن ......اونوقته که برای چند گیگ دانلود در ماه باید سرویس ددیکیت بخرید.....خوش باشید
تو اوایل این تایپک چون خبر ها حاکی از این بود که اینترنت محدود ها حذف میشن که این باعث میشد بعضی ها اینترنتشون بهتر بشه و بعضی ها هم اینترنتشون بدتر بشه (طبق همین طرح )نقل قول:
خب پس مخالفت یه چیزه کاملا طبیعی هست و دفاع هر کسی از شرایط خودش یکی از واضح ترین حقوق هاست
و همین قضیه به صورت خیلی بزرگ تر هم تو جوامع پیشرفته هست !!!
در ثانی من چندین بار تو اون یکی تایپک گفتم میتونن به بهانه همین ضریب 1 به 10 سرعت ها رو خیلی کم کنن و خیلی از نقایص این طرح رو دوستان دیگه هم گفته بودند ((باز طبق همون طرح :31:))
اما موافقین ها نمیدونم چرا انتظار داشتن که معجزه رخ بده !
خود سازمان میاد میگه که فرضا سرعت دانلود 128 بین 1.6 تا 16 کیلوبایت خواهد بود
اما اینها میگفتن که رقابت میشه و و حتی واسه 128 میان سرعت های 256 یا 512 میبندن :18:
فعلا تا حالا((بعد از 1 ماه شروع)) که مشخص شده بحث های موافق های این طرح بیهوده بود
و عملا این طرح بزرگ :2: شکست خورده
میگم که عزیز دلیل نخواستن از جای دیگه است و گرنه کی بدش میاد نا محدود داشته باشه با قیمت معقول و سرعت عالی وقتی شما هیچ کدوم از قولهایی که بهت دادن عملی نکردن وقتی میگن میزان رای ملت هست ولی در عمل نیست و هزار چیز دیگه که داریم هر روز با پوست و استخونمون لمس میکنیم دلیل اینه اعتماد نیستنقل قول:
شما واقعا مطمئنی دلیل این کار برای احترام به کاربر بوده؟
من و کل اونایی که مخالف بودن دلیلشون به این خاطر بود که امیدی به بهتر شدن نداشتیم و الانم نداریم چون تا خودشون نخواسته باشن به اعتراض من و شما گوش نمیدن چون بر نامه شون رو ریختن
اوایل تاپیک یکی از دوستان می گفت اول نامحدود کنیم بعد برای سرعت اعتراض میکنیم خب بسم الله اعتراض کنید نتیجه که گرفتید من خاک پای همه شما هر چی بد و بیراه بود بگید سرعت رو همچین کردن اصلا دلت نمی خواد بیایی نت همه اینترنت که وب گردی نیست 500 مگ می خوای دانلود کنی14 ساعت باید صبر کنی
چقدر مگه وقت و انرژی داریم که بخوایم صرف اعتراضی کنیم که میدونیم جواب نمیده
اتفاقا یکی از بزرگترین مشکلات ما که اینترنت بی کیفیت و گران داریم انحصاری بودن هست این دیگه احتیاج به هیج دلیل و مدرکی نداره اصلا مخابرات ما حق ورود به حیطه Adsl رو نباید داشته باشه چون بقیه شرکتها توان رقابت باهاش رو ندارن
همین ایرانسل رو چقدر پشت خط نگه داشتن تا همراه اول تونست gprs رو راه اندازی کنه یا mms رو
در کل دلیل مخالفتها همین بود و گرنه همه کاربر اینترنت هستیم و این طرح هم عالی بود ولی در صورتی که سرعت و کیفیت در کنارش تضمین میشد
نامحدود كه يه سري ها گرفتن مي گن افتضاحه
يه كاري مي كنند كسي طرفشم نره :21:
به هر حال نظر هر کسی محترمه و هر کسی میتونه به هر سلیقه ای که داره به زندگی خودش ادامه بده.
حرف من از به سخره گرفتن شعور مخاطب هست
برای من یه پیامک اومده که فروش ویژه ADSL طرح پاییز مودم رایگان شرکت فلان
زنگ زدم اپراتور با چنان شوقی در مورد سرویس توضیح داد که فکر میکردی برای اولین بار تو ایران داره ارایه میشه!
بعد از کلی سوال چیزی که دستگیرم شد این بود پول مودم رو نمیگیرند ولی در عوض پول نصب و راه اندازی میگیرند و بعد گفتم من خودم نصب میکنم مشکلی ندارم گفته شد که مودمها رایگان نیست فقط با تخفیف ارایه میشه و بعد از حساب و کتاب با خودشون با قیمت سروی های خودشون معلوم شد که نه تخفیفی تو قیمت مودم ارایه میشه و نه در قیمت سرویس ها!
به نظر شما این توهین به شعور مردم نیست؟؟ وقتی پرسیدم فکر نمیکنید تبلیغ با این عنوان درست نیست جواب ساده بود همه که مثل شما فکر نمیکنند!!! خدا حافظی کردم و قطع کردم
حالا در مورد اینترنت نا محدود هم همین طوره یکی فکر میکنه اگر اینترنت نامحدود بشه من که پول نداشتم ترافیک بخرم میافتم به دانلود کردن! و حق اون ور ضایع میکنم!
یکی دیگر نشته ببینه کی میافته جلو و حق اون رو بگیره تا براش نوکری بکنه! یکی هم با غرور از بد بودن سرویس ها داد سخن داره
و بعدی پیش بینی میکنه که همین سرویس ها نا محدود رو باید سرمه چسم کنیم و گرنه باید تا چند وقت دیگه سرویس ویژه برای دانلود بگیریم و دیگری هم کار رو به مجلس و دولت ارجاع میده!
جند نفر از مخالفین وقت گذاشتن برای 5 دقیقه شکایت خودشون رو تو سایت سازمان ثبت کنند؟؟ شما فکر کن بدون نتیجه است اما چند نفر این کار رو انجام داده اند ؟؟؟
100%توهین به شعور مخاطب هست از این طرحها زیاد داشتیم طرف اومده تبلیغ زده 256 ماهیانه 5 تومن ولی برای هر گیگ اضافه 10 تومن می گرفت از این طرحها امثال ما نمی گیرن چون میدونیم چه خبره ولی یه فرد عادی که تعدادشون بیشتره و تازه دارن وارد دنیای نت میشن با کله استقبال می کنن
حالا شاید تعدادی در مورد نامحدود اینطور فکر کنن ولی دلیل کلی همونی بود که گفتم نبود اعتماد من تو این کشور زندگی میکنم پس میدونم مسئولینش چطوری هست ما یه کار یا طرح با برنامه نداشتیم فلان مسئول شب خواب دیده صبح بخشنامه کرده که اجرا کنن بدون کارشناسی کردن
دلیل شخصی بنده که این بود
مثل اینکه واقعا چشم بعضی ها بسته
صد بار خود من گفتم موافق نامحدود شدنم اما با توجه به بعضی نکات می دونم این طرح به هیچ وجه اون چیزی که راضی کننده باشه نخواهد بود
من می گم مشکل از کجاست باز میاد می گه ما رفتیم با کجا بحث کردیم و زحمت کشیدیم و حرص خوردیم
اول بفهم مانع پیشرفت اینترنت چیه بعد ببین می تونی حلش کنی بعد اگه راهی که قدرتش به اندازه ی 71 میلیون نفر بود پیدا کردی بیا بگو من خودم تا آخرش باهاتم
یا شایدم اعتقاد داری که همچین خبری نیست و کلا همه چی آرومه و جمع گل و بلبل و سنبل جمعه
من خودم مشکلی از بابت اینترنت ندارم سرعتم معمولی هست من نگاهم برای همه کار بر ها بود. به نظر من این طرح غیر عملیاتی نیست.
این طرح رو شرکتها نمیخواهند اجرایی بشه
اون دوستانی که از شرکتهای PAP صحبت میکنند اونها براشون محدود و نامحدود فرقی نمیکنه برای ISP ها فرق میکنه تنها شرکتی که فکر میکنم هم PAP هست و هم ISP شرکت لایزر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه این بحث احتمالا صحیح نباشه چون داره 30یا30 میشه و برخلاف قوانین فروم ولی یه چیزی رو خدمتتون عرض کنمنقل قول:
شما تنها کسی نیستی که میفهمی و چشمت بازه منم در مورد اینکه مشکلات اینترنت از کجا آب میخوره با شما هم نظرم و تنها فرق دیدگاهم با شما اینه که قدرت 71 ملیون نفری رو برای اصلاح وضعیت لازم نمیدونم و فکر میکنم همین چند صد نفری که پیگیر این بحث بودن اگه ادامه میدادن احتمال موفقیتشون وجود داشت. از این مشکلات یک نفری تو دنیا زیاد بوده ولی دووم نیورده...
سلام دوست من.نقل قول:
ببخشید، میون کلامتون، مستنداتی هم دارید که این حرفتون رو اثبات کنه؟ من الان از یه جایی اینترنت دارم که بعضا سرعتم تا یک صدم سرعت نامیم میشه! توی قرارداد هم اصلا در مورد حداکثر/حداقل ضریب اشتراک اصلا صحبتی نشده...
دقیقا (بهترین جمله ی این تاپیک)نقل قول:
کشور جهان سوم رو مردم میسازند ولاغیر
با عرض معذرت..
مردم ما تا وقتی یه مساله ای رو خودشون از نزدیک لمس نکنن، حرف هم وطنشون رو که داره زجر میکشه و از یه وضعیت نامناسب رنج میبره باور نمیکنن.
همین مساله در مورد سرعت اینترنت هم صدق میکنه
طرف میاد میگه سرعت من که خوبه، دارم با 200 شبانه دانلود میکنم...حالا سرعت 1000 نفر دیگه بد باشه به درک! من که سرعتم خوبه، پس تو این مسائل دخالت نمیکنم.
حالا همین آدم فردا سرعتش کم میشه، اونوقت یا با کمال پُررویی میاد غُرغُر میکنه...یا دیگه اصلاً روش نمیشه در این مورد حرفی بزنه و سکوت اختیار میکنه!
کلاً این شده وضعیت جامعه ی ما...مردمی که فقط به فکر سود خودشونن...با درد دیگران احساس هم دردی نمیکنن...بعد خودشون هم به همون درد مبتلا میشن و اونوقته که دیگه کسی برای خودشون هم تره خورد نمیکنه.
مثل یه ویروس مرگباریه که همه جا رو آلوده کرده.
دقیقا 2 تا تاپیکی که فعالیت میکردن تو این زمینه از اول هر کدوم تا 200 پست بحث این بود که کلی نگاه کنید و خودتونو نبینیدنقل قول:
تازه هر کی هم میگفت با این طرح موافقم به اون میپریدن که چراااا و... تازه یکی یکی همدیگه رو به عنوان مسئول طرح معرفی میکردن :دی اینطوریه که ادم دلش نمیخواد هیپ پستی بده وقتی یه ..... عقلش و شعورش در حد علف هست هی میاد به ملت گیر میده اهانت میکنه و میره تازه اخرش هم با کلی خوشحالی میگه دیدید من راست میگفتم...؟!
چو بد کردی مباش ایمن زافات که واجب شد طبیعت را مکافات :21:اندکی صبر سحر نزدیک است:21::27::31:
فارسی بگو منم متوجه بشم نشون به اون نشون که هر دو دایالاپ نامحدود داریم :دینقل قول:
دقیقا مشکل از همین جا آب میخوره که کاربر ها نمیدونند در قبال پولی که میدهند چه چیزی باسد دریافت کنند. شرکتها هم داخل قرار داد چنین چیزهایی رو عنوان نمیکنند.نقل قول:
تا بعدا راه فرار باشه! خاطرم هست که با یه شرکت در خصوص نصب و راه اندازی سرویس wireless برای جایی به توافق رسیدیم و اونها قرار داد پیشنهاد کار رو فرستادن جالب بود اون قرار داد شامل فقط تعهدات ما بود و تعهدات اونها در حد دریافت پول وقتی پیش نویس اصلاح شده قرار داد رو براشون فرستادم که تمام توافقات بینمون توی اون لحاظ شده بود دادشون در اومد و گفتن پرا اینهمه همه مووارد رو به ریز ذکر کردین همه رو ما انجلم میدیم لازم به نوشتن نبود. (مخصوصا گرفتن مجوز های قانونی) من هم گفتم اگر انجام میدهید پس داخل قراردادتون هم باشه وگرنه که من منصرف میشم.
اول قبول نکردن وقتی دیدن من واقعا منصرف شدم نسخه امضا شده رو فرستادن حالا داستان شرکتها هم همین هست حیلی ها حتی نسخه قرار داد رو هم در اختیار شما قرار نمی دهند که شما بدونی اصلا تعهدات اونها چی هست
تنها شرکتی که قرار داد تقریبا کاملی داره و حد اقل تو قرار داد تکلیفش با مشتری معلومه ایرانسل هست
من توی این تاپیک سعی کردم همین نکات رو روشن کنم
اگر کسی نسخه ای از متن قرار داد ADSL داره اون رو برای اطلاع عمو و بررسی نکاتش برای من بفرسته تا برای بقیه هم قرار بدم و نکات درست و علط اون رو مشخص کنیم
من حداقل در مورد اجرایی شدن یا نشدن این قانون نفعی نمیبرم اما این همه زمان گذاشتن برای اطلاع رسانی برای بقیه فقط جنبه آشنایی با حقوق مصرف کننده و همجنین توزیع کننده رو داره پس شما همه یه مقدار بسیط تر به جریان نگاه کنید. ما به دنبال قانون نیستیم که تصویب بشه به دنبال اجرای درست قانون هستیم همیننقل قول:
یعنی اگه سر کسی کلاه بزارند یا حقشون رو بخورند دزدی کنن یا فحش بدند از حلوقمش در میاد یعنی دنیا دار مکافاته :21::27:نقل قول:
خواستی یه تلمیحی زده باشی به اسمت دیگه... :دینقل قول:
در کل خیلی بدبختیم بخدا
از پاسختون ممنونم دوست من.نقل قول:
فقط اونجا هم دیدم نوشته بودید قانونا حداکثر 10 مشترک رو باید به یه خط وصل کنن. ولی من باید مستند باهاشون صحبت کنم و متن قانون رو بهشون نشون بدم تا راضی بشن. میشه دقیقا قانونی که این رو صراحتا گفته بگید. من از سرویس دو مگ سه گیگ شاتل استفاده میکنم و ماهی 23 تومن میدم.
اخه چه وضعه شه ؟ :21:
قانون نوشته میشه تا نقض بشه وما اینجا تنها قانونی که داریم بی قانونیه
من سرویس adsl مخابرات گرفتم با سرعت کاملا افتضاح که فک کنم پینگش حدود 1یا2دقیقه حتی بیشتر باشه واز وقتی که این قانون نوشته شده حدود 8 گیگ از حجمم کم کردن با همون قیمت قبل !!نا محدود که نشده هیچ همون محدودشو هم محدودتر کردن
من تونستم فعلا مصوبه ADSL رو که در اون ضریب اشتراک حداکثر ذکر شده را براتون پیدا کنم بند 2-1 رو مطالعه کن البته نرخ ها مربوط به سال 1389 هست.نقل قول:
بینهایت از لطفت و وقتی که گذاشتید متشکرم دوست من.نقل قول:
ولی من باید یه مصوبه ای بهشون نشون بدم که صریحا درش عنوان شده باشه "حداکثر ضریب اشتراک برای سرویس حجمی برابر 10 باید باشد".
واقعا رفتار زشتی هست به نظرم منم، اینکه میخوان از حداقل منابع حداکثر سود رو به جیب بزنن...
به نظرتون میتونم در این مورد از کسی توی سازمان تنظیم مقررات رادیویی کمک بگیرم؟
بازهم متشکرم...
edit: یک چیز دیگه، این شرکتی که من ازش سرویس میگیرم میتونه هر لحظه که دلش خواست به اصطلاح zone من رو عوض کنه و بندازتم توی zoneای که مشترکانش دارن زیاد دانلود میکنن یا این کاهش سرعت بخاطر اینه که خودشون به صورت سخت افزاری/نرم افزاری سرعت من رو کم کردن؟
edit2: آقا یه چیز دیگه، الان من تو جدول دیدم که حداکثر میزان دانلود برای خط دومگ با ضریب اشتراک یه به ده 66 گیگ میشه تو ماه. الان که من از سرویس 3 گیگ استفاده میکنم جایی بیان نشده که این طور باید در نظر گرفته بشه که من الان دارم یک سی و سوم حالت نامحدود سرویس میگیریم پس باید یک سی و سومش هم پول بدم که میشه یک سی و سوم 78 هزار تومن؟
edit3: اقا اصلن تو مصوبه ها صریحا قید شده که برای سرویس حجمی و یا زمانی باید اینها طرحشون رو بدن سازمان و تاییدیه بگیرن از سازمان بابت طرحشون. از کجا میتونم بفهمم اینا تاییدیه گرفتن از سازمان؟ (حال پیگیری عیر اینترنتی رو الان ندارم).
کاملا مشخص هست تا زمانی که سرویس های محدود رو سرویس دهنده ها اجازه فروش داشته باشند, سرویس های نامحدود با سیاستی که سرویس دهندها اعمال میکنن و عمدا سرعت رو بسیار کمتر از سرعت قانونی قرار میدهند و ظاهرا هیچ نظارتی هم اعمال نمیشه راه به جایی نمیبرند
اگه 2000 صفحه بره به نتیجه نمیرسه! چون سیاستشون اینه که زیاد با اینترنت کار نکنید... ساده هستیدا اپراتور سوم نذاشتن کار کنه به خاطر سرعت دانلود و .... حالا بیان به این شکایت رسیدگی کنن؟؟!